Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.222
|
čitano: 8.217.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
karlo666 kaže...

taj novi sofer... izgleda ko da ce sutra umrt hahaha

Sram te bilo, nisi prepoznao Nikija Laudu, legendu formule 1!! {#}

http://www.grandprix.com/gpe/drv-launik.html

P.S. Moze li netko napraviti/prepraviti neki mod za zvuk koji bi pojacao zvuk motora u kabini? Imam xy takvih modova (za Scaniu) ali vecinom ne rade ili pak premalo pojacavaju zvuk motora, ima 1-2 koji rade ali slabo. Zelim zvuk motora jedno 4-5 puta jaci nego normalno, da motor grmi (kad nisam raspolozen slusati radio). Pokusam editirati mod za zvuk, ali iako mijenjam one razne parametre za glasnocu npr 500 okretaja sa glasnoce 1.20 na recimo 2.00, ne prihvaca to. Jedino mi uspjelo mijenjati jacinu zvuka zmigavaca i brisaca, motora/auspuha ne!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:34 (BULIGO).
16 godina
lotar1919 kaže...

Evo i dvije slike od mog novog ljubimca, ruta do Amsterdama po noći...

Samo bi ti preporucio stavi mod za ksenon svjetla i da imaju bolji rasip. {#}
Btw.koji je to mod za navigaciju,jel moze link ? Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:35 (doky01akablava).
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

E ma Xenon mi se nesviđaju, a de mi reci kako da rasip povećam?

I da evo ti mod za navigaciju: http://www.mediafire.com/?k7daqbi7ex8q5b2

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Ma to su ti oborena svjetla i ok su. Ionako ces nakaciti one dodatne fenjere dole i gore a oni imaju veliki rasap i jako svjetlo.

Ja sam svoja duga svjetla, ona na krovu izmijenio da mi daju vrlo prodoran snop svjetla s velikim dometom ali malim rasapom, kao rucni reflektor,

obicna svjetla nisam dirao, osim sto je malo smanjen intenzitet. Ovako mi najbolje odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 20:52 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
lotar1919 kaže...

Ma to su ti oborena svjetla i ok su. Ionako ces nakaciti one dodatne fenjere dole i gore a oni imaju veliki rasap i jako svjetlo.

FENJERI !!!!!! Hahahahaaha!!! Kralj...

16 godina
BULIGO kaže...
karlo666 kaže...

taj novi sofer... izgleda ko da ce sutra umrt hahaha

Sram te bilo, nisi prepoznao Nikija Laudu, legendu formule 1!! {#}

http://www.grandprix.com/gpe/drv-launik.html

P.S. Moze li netko napraviti/prepraviti neki mod za zvuk koji bi pojacao zvuk motora u kabini? Imam xy takvih modova (za Scaniu) ali vecinom ne rade ili pak premalo pojacavaju zvuk motora, ima 1-2 koji rade ali slabo. Zelim zvuk motora jedno 4-5 puta jaci nego normalno, da motor grmi (kad nisam raspolozen slusati radio). Pokusam editirati mod za zvuk, ali iako mijenjam one razne parametre za glasnocu npr 500 okretaja sa glasnoce 1.20 na recimo 2.00, ne prihvaca to. Jedino mi uspjelo mijenjati jacinu zvuka zmigavaca i brisaca, motora/auspuha ne!! {#}

ma jooooj... prepozno sam ga... al star jeee.... i bezveze mi je taj mod sa poznatim likovima... ja cu sebe uslikat i stavit na profil :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozzzzz!!!! Recite mi da li i vi imate problema kad podesite grafiku na igrici skroz na ultra ili barem srednje?? Meni mora biti grafika na nisko,onda je dobro,a ako ju malo poštelam na bolje odma šteka igra,usporeni su pokreti!! Ima li kakav mod za bolju grafiku tak da se ne poštelava na igri nego da se to riješi modom??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mirkecc kaže...

Pozzzzz!!!! Recite mi da li i vi imate problema kad podesite grafiku na igrici skroz na ultra ili barem srednje?? Meni mora biti grafika na nisko,onda je dobro,a ako ju malo poštelam na bolje odma šteka igra,usporeni su pokreti!! Ima li kakav mod za bolju grafiku tak da se ne poštelava na igri nego da se to riješi modom??

Brate, komp ti je u pitanju, kakav imaš?

Life is Simulation
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo ulogovao sam se na forum samo radi ove teme. Igra mi se jako svidja i bolja mi je od prethodne verzije, Vozim Scaniu, imam 2 garaze i 2 radnika. Zasad mi ide dobro :), jedino sto me zeza je key ali nema veze moze i ovako ici. Zanima me da li se mogu svjetla supstati i podizati, da mi malo vise obasjavaju kratka svjetla, a ne ono da vidim samo 4 metra pred sobom? Posto se sad blizi snijeg volio bi da ima neki winter mod sa fizikom( npr da kamion proklizuje i sl.) Igra je fenomenalna :))

vuki

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
Mirkecc kaže...

Brate, komp ti je u pitanju, kakav imaš?

lenovo g570.kupio ga prije 2 tjedna...ne vidim razlog da bi bio komp u pitanju,jedino grafička,ali nebi rekao.....

17 godina
Eurotruck Simulator 2

Ako je integrisana intelova hd3000...eto zasto ti stopa, nema veze sto si ga kupio prije dvije sedmice. A i to tvoje možda grafička...dzaba ti i da imas pet core i7-ica unutra ako ti je grafička banana neces se navozati na high detaljima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Odgađa se peč 1.2.0 na neko vrijeme dok ga ne istestiraju dobro...Takođe nešto spominju da bi mogli napraviti DLC za igru...koji bi se plaćao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
malina22 kaže...

Odgađa se peč 1.2.0 na neko vrijeme dok ga ne istestiraju dobro...Takođe nešto spominju da bi mogli napraviti DLC za igru...koji bi se plaćao. 

Ikakve naznake što će bit u DLC?

Ostatak europe?

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

ahahahahahhahaha po toj logici znaci da igrica sama   ukljuci wlan ili lan i ode na net! OMG hahah kakav lik. Nema tu, igrat ce te do nekog levela max 12 - 15 i opet ce vas traziti za kod. Jednostavno kupite igru i ide fino. Pare nemam za igru trenutno a ni ne da mi se muciti oko tih iskljucivanja interneta, onda bolje necu igrati i to je to.

Probaj to napravit pa kada se uvjeriš da radi budi zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

To je samo ideja...ima na blogu više o tome. Bilo bi više gradova ali prije toga bi pokrenuli startup na kickstarteru da prikupe sredstva...

Po meni ono što fali je:

poboljšana fizika

realistični troškovi i zarade

servisi van gradova ne samo u gradovima,

malo više puteva...

više ljudi po gradovima...do sada sam naišao na tri čovjeka u igri sve ukupno

više auta po gradovima... saobraćajnih gužvi, parkiranih sa strane itd...da ovo bude prava simulacija

vrijeme da malo poprave...dodaju zimu, zimske gume i da ima razlike voziti sa zimskim ljetnim gumama...

ostalo je ok...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 11:31 (malina22).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

To je samo ideja...ima na blogu više o tome. Bilo bi više gradova ali prije toga bi pokrenuli startup na kickstarteru da prikupe sredstva...

Po meni ono što fali je:

poboljšana fizika

realistični troškovi i zarade

servisi van gradova ne samo u gradovima,

malo više puteva...

više ljudi po gradovima...do sada sam naišao na tri čovjeka u igri sve ukupno

više auta po gradovima... saobraćajnih gužvi, parkiranih sa strane itd...da ovo bude prava simulacija

vrijeme da malo poprave...dodaju zimu, zimske gume i da ima razlike voziti sa zimskim ljetnim gumama...

ostalo je ok...

Da kamion proklizava na kiši da cesta bude mokra kada pada kiša i to je to :D.Ja sam vidio sam dva čovjeka u cijelo igri.

16 godina
Eurotruck Simulator 2

jel problem dat 130kn za igru? ako ste zainteresirani dat cu vam hebeni link gdje se moze nac po toj cijeni :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

jel problem dat 130kn za igru? ako ste zainteresirani dat cu vam hebeni link gdje se moze nac po toj cijeni :)

Meni nije problem dati 130kn za igru ali ta če mi igra za 2mjeseca dosaditi jer će doći neka nova igra i tako opet ja trenutno igram pes 2013 ets 2 age of empires 3 need for speed MW i counter strike 1.6

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

jeli  netko   zna  gdje  nabaviti   farming  simulator  2013

0 1 hvala 0
17 godina
Znalac111 kaže...
karlo666 kaže...

Meni nije problem dati 130kn za igru ali ta če mi igra za 2mjeseca dosaditi jer će doći neka nova igra i tako opet ja trenutno igram pes 2013 ets 2 age of empires 3 need for speed MW i counter strike 1.6

Ja ne znam kako vi igrate ovo...ali meni nije ovo tip igre u kojoj sjedeš pa vozis deset sati bez prestanka, ja odradim dve tri ture dnevno nekad i ne igram čisto da mi igra ima gušta...da igram non stop dosadila bi mi nakon dva dana, jer kad pogledaš sve se svodi na zakaci i vozi...nema radnje, price...

16 godina
123pero45 kaže...

jeli  netko   zna  gdje  nabaviti   farming  simulator  2013

ja znam di imas za 120 il 130kn original... neznam tocno cijenu :)

EDIT: evo 110kn... original, steam... ak si za javi na PM dobis link :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 13:11 (karlo666).
17 godina
malina22 kaže...

....

+ još da je realna potrošnja goriva.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
BORG kaže...
malina22 kaže...

....

+ još da je realna potrošnja goriva.

mislim da se to moze sredit? nisam siguran :)

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

trazi me key a taman se ufuro :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lewa kaže...

Isključi internet baš ga isključi i reci ima da radi ta fora.

13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
Lewa kaže...

Isključi internet baš ga isključi i reci ima da radi ta fora.

Ili ukucaj key...jednostavno...{#}

16 godina
Eurotruck Simulator 2

kako bi vi mogli ban popusit zbog piratluka :) ili bar karton ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kakvog piratluka? skinuo sam igricu na njihovoj stranici nepise tamo da se nesmije skinut

13 godina
neaktivan
Lewa kaže...

kakvog piratluka? skinuo sam igricu na njihovoj stranici nepise tamo da se nesmije skinut

To sam i ja već rekao prije.Ne vidim u čemu je tu problem.Treba znati razlikovati piratstvo od službenog downloada.Očito da ima nekih koji to ne znaju.

13 godina
neaktivan

I još k tome da ima Policije po cesti, npr. kao što je bilo nekad u King Of the Road ako se sječate! Da ima i tandem kamiona, i + više modela, Volva, Scanie... itd...

Pess
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice