Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.222
|
čitano: 8.217.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
crack kaže...

pa vidi se sve

Da, sve se vidi na tvom monitoru a bogme i na mojoj 24-ici isto, no na njegovom 15-colnom ekrancicu mora da je to sve skupa ko neka sivkasta...mrlja :)

Ah vec je receno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 0:18 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Kako se otvaraju zatvorene ceste ?Primjetio sam u igrici ,da ima dosta zatvorenih cesta .To ce doci sa novim patch-evima ?

Imas mod koji uklanja te barikade. Dokle se moze tako ici, nisam probao. Slazem se, mora da je to za nadolazece patcheve sa dodacima za mapu jer bi inace bilo maximalno slampavo na taj nacin urediti krajeve mape. Neki svabo je vec uredio novi map-mod samo za hrad Koln, vide se neka gradilista, kamioni i bageri parkirani po cesti, hrpe cigli, materijala, koma, jedva se provlacis kroz grad. To je prvi koji sam vidio mod za mapu. Ocito je moguce napraviti to, pa ocekujmo pravu lavinu modova za mape.

Jeeee! SCANIA presla 40000 km!! {#}

E, izbacili su mod za motor za volvo, 1040 KS, isti lik koji je to napravio za Scaniu. Sad samo laganini popeglati mod na 850 KS i mogu se prebaciti na Volvo ;)

http://www.mediafire.com/?qrksbn36l1j36y5

Kakve Scanije Ivekoi, tricei kucine! Za Bozic hocu ovo ispod drvca!!!!!

http://www.eurotruck2.com.br/2012/11/caminhao-peterbilt-387-by-ad-reis.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 0:57 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Haman je neka mapa izasla , kao preuredjene postojece ceste i dodane nove , skinuo sam i pretrazio mapu i ne vidim da ima bilo kakvih promjena .. 

jesteli vi probali ? evo link od mape http://www.4shared.com/rar/kDVg1X2Z/Edit_europe_Daniel123.html?cau2=403tNull

jel se može to aplodati na neki normalan šering servis?

gaahhh
17 godina
Eurotruck Simulator 2

jel ima koji mod koji mi otkljuca sve kamione a da ne moram biti odredjen lvl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

Mislim da onaj hard economy mod otkljucava sve, motore, dodatke, sve.

Scania kabriolet!! (od polovice filma)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 7:10 (BULIGO).
17 godina
BULIGO kaže...
DangerousB kaže...

znam da ima kad ubacim hard economy mod ali imal bez hard economy moda :D

16 godina
DangerousB kaže...
BULIGO kaže...
DangerousB kaže...

znam da ima kad ubacim hard economy mod ali imal bez hard economy moda :D

evo, bez hard eco moda... nema levela :)

http://ets2.lt/en/panaikinti-lygiai-perkant-detales/

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo par slika moje Scanie, s njom vozim od kad sam instalira igru, treba bi imati preko 30000km s njom ;)

Proci ce ona jos dugih voznji :)

Scania R730 6x2 Scania R730 6x2
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šta se tiče tog Peterbilda, ima ga ko unutra, kakav je mod mislim grafika i te stvari ? Da nebi bio ko ona 113H Scania..

Pess
15 godina
Eurotruck Simulator 2

kako vecina vas ima na hrvatskom, meni ima samo 4 jezika za izabrati.. :/

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja isto nemam HRV, ja imam GER, za čim žališ najmanja stvar ti je jezik...

Pess
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ljudi kako vi imate taj 830hp motor za scaniu?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
Intelovac123 kaže...

Vjerovatno neki mod, meni je onaj najjaci orginalni motor i pre jak.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Intelovac123 kaže...

mod za 1010 HP, za 830 neznam

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
16 godina
Eurotruck Simulator 2

ma joj te motore moze napravit svatko... kako god i koliko hoce jake :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

R 620 puna kapa.... Imao sam onaj sa 1010hp, i stvarno pretjerivanje ništa drugo...

Pess
13 godina
neaktivan
Rasho kaže...
Intelovac123 kaže...

mod za 1010 HP, za 830 neznam

Ja sam modao onaj 1040 KS motor u ovaj 830 KS jer mi je onaj bio prejak.

13 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

R 620 puna kapa.... Imao sam onaj sa 1010hp, i stvarno pretjerivanje ništa drugo...

Slazem se, igra postaje cista arkadna igra utrke kamiona :)

Ovaj 830 ti izgleda kao logicni nastavak R730.

Nakon nekih 5000 km odvozeno s njime, posumnjao sam da mod ne radi jer nema nikakvog divljanja po cesti, djeluje pre-normalno, pa sam downgradao motor na stari R620 i, bogme, ima razkika hehe.

Vise nego zadovoljan.

P.S. U biti mi je nekakva brzina krstarenja sa 100 km/h presla na mozda 110 km/h. Nista revolucionarno, taman dovoljno da su se cisterne pocele prevrtati ko pijane bundeve, i podli Englezi mi stalno namecu harac za nepostivanje max brzine!!!

Evo je! Kamera koja izvodi radar-kontrolu u Engleskoj, em joj lepak!! E da mi je moja motorka ovdje sad..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 16:50 (BULIGO).
16 godina
BULIGO kaže...
Scania Fanatic kaže...

Slazem se, igra postaje cista arkadna igra utrke kamiona :)

Ovaj 830 ti izgleda kao logicni nastavak R730.

Nakon nekih 5000 km odvozeno s njime, posumnjao sam da mod ne radi jer nema nikakvog divljanja po cesti, djeluje pre-normalno, pa sam downgradao motor na stari R620 i, bogme, ima razkika hehe.

Vise nego zadovoljan.

P.S. U biti mi je nekakva brzina krstarenja sa 100 km/h presla na mozda 110 km/h. Nista revolucionarno, taman dovoljno da su se cisterne pocele prevrtati ko pijane bundeve, i podli Englezi mi stalno namecu harac za nepostivanje max brzine!!!

Evo je! Kamera koja izvodi radar-kontrolu u Engleskoj, em joj lepak!! E da mi je moja motorka ovdje sad..

a tako znaci pe*eri hvataju posteni narod... ima da im porusim sve te kamere kad iduci puta navrnem u englesku... smradovi!!!

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan

Da, ima ih raznih vrsta. Ove su kao neke polupokretne, najprije vidis znak ogranicenja s obje strane autoputa, i onda ubrzo potom je kucica koja te uslika. Imaju i neke zute na stupovima koji se nadvijaju nad kolnik, slicno kao one njemacke napravljene od bijelih profila. U Ceskoj/Poljskoj/Slovackoj imaju slicne kao Englezi, mala metalna kucica na kolcu odmah pored ceste. Da mi je imati pare koje sam poplacao na kazne, mogao bih kupiti novi Volvo za nekog svog sofera :)

P.S. Jos experimentiram sa skillovima svojih vozaca, rezultati jos nisu konacni. Ima nekih zakljucaka, npr. Cisterne nisu nikad 'vrijedan teret', bar ja jos nisam vidio. Skillovi koji se lijepo nadopunjuju: cisterne+udaljenost+hitna dostava. Ili Vrijednost+hitna dostava. Pokusavam jednog specijalizirati za Cisterne+udaljenost+hitna dostava, a druge za Vrijednost+udaljenost+hitna dostava. Fali mi jos da ubacim lomljivo, ali ne znam ima li koristi velike, cisterna ne moze bit lomljiva, niti oversized labudica. Treba jos malo pustiti da levelaju koji level pa cemo vidjeti.

Ovaj novi sofer mi djeluje kao netko  tko je prevalio par kilometara sa volanom u rukama....

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Prijatelji truckeri-forumaši,trebam savjet.Mislio sam snimiti nešto od vožnje ali mi snimak zapinje-trza.Imam Cam Studio.Pošto ne znam u čemu je problem,jer nisam do sada to koristio,molim bilo koga da me savjetuje u čemu imam problem.Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam pokusao sa FRAPS-om, ali max 30 sekundi (besplatna verzija) i ne snimi mi zvuk?!?!

13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ja sam pokusao sa FRAPS-om, ali max 30 sekundi (besplatna verzija) i ne snimi mi zvuk?!?!

Ma ni ovo ne snima zvuk ali mi to nije toliko bitno...bar sad..a i 30 sec. mi je nekako kraaaaaatkoooo .

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
BULIGO kaže...

Ma ni ovo ne snima zvuk ali mi to nije toliko bitno...bar sad..a i 30 sec. mi je nekako kraaaaaatkoooo .

Sheeva je snimio par dobrih filmica, trebalo bi njega pitat koji prog koristi.

P.S. Vidio sam da neki modovi koji dolaze u .zip formatu imaju u sebi mapu 'material' i unutra svasta-nesto. kako se to koristi? Sve se stavi ko i ostalo u /mod mapu? .zip raspakiran ili ne-raspakiran?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 17:19 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Dečki trebam pomoć,upravo sam prelistao cijeli euro truck simulator 2 forum i nisam našao mod za limit tj.da maknem limit ja već imam mod ali ne valja pa bih vas molio da mi pomognete :)

0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Ja imam v1.1 ok je !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BULIGO kaže...

Da, ima ih raznih vrsta. Ove su kao neke polupokretne, najprije vidis znak ogranicenja s obje strane autoputa, i onda ubrzo potom je kucica koja te uslika. Imaju i neke zute na stupovima koji se nadvijaju nad kolnik, slicno kao one njemacke napravljene od bijelih profila. U Ceskoj/Poljskoj/Slovackoj imaju slicne kao Englezi, mala metalna kucica na kolcu odmah pored ceste. Da mi je imati pare koje sam poplacao na kazne, mogao bih kupiti novi Volvo za nekog svog sofera :)

P.S. Jos experimentiram sa skillovima svojih vozaca, rezultati jos nisu konacni. Ima nekih zakljucaka, npr. Cisterne nisu nikad 'vrijedan teret', bar ja jos nisam vidio. Skillovi koji se lijepo nadopunjuju: cisterne+udaljenost+hitna dostava. Ili Vrijednost+hitna dostava. Pokusavam jednog specijalizirati za Cisterne+udaljenost+hitna dostava, a druge za Vrijednost+udaljenost+hitna dostava. Fali mi jos da ubacim lomljivo, ali ne znam ima li koristi velike, cisterna ne moze bit lomljiva, niti oversized labudica. Treba jos malo pustiti da levelaju koji level pa cemo vidjeti.

Ovaj novi sofer mi djeluje kao netko  tko je prevalio par kilometara sa volanom u rukama....

taj novi sofer... izgleda ko da ce sutra umrt hahaha

17 godina
Eurotruck Simulator 2

...i to bi bilo to...{#}, vozimo dalje....

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo i dvije slike od mog novog ljubimca, ruta do Amsterdama po noći...

Life is Simulation
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...i to bi bilo to...{#}, vozimo dalje....

Ti si odmah prvog dana ubo ETS2 u venu i ne vadis vise, i to je to! {#}

Bravo za lvl 40 i 100000km! Vidio na nekom drugom forumu lik je lvl 75. Taj je jos opasniji od tebe {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice