Ako ko može pomoći neka pomogne :( javlja mi da upišem key za aktivaciju igre ja sam ga tražio svuda upišem alii ga neprihvaća.Probao sam više od 5 keeva ako ko zna način neka poogne (headbang)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ko može pomoći neka pomogne :( javlja mi da upišem key za aktivaciju igre ja sam ga tražio svuda upišem alii ga neprihvaća.Probao sam više od 5 keeva ako ko zna način neka poogne (headbang)
Kupi igru 
Pozz svima!
Evo konacno se i kod mene javio problem :)
Naime sve do sinoc je bilo OK bez ikakvih problema,igra nije trazila nikakvu aktivaciju,nikakav key nista,sinoc igrao sve bilo ok a evo sada usao da igram i sve ok,sve moze ali ne mogu se ukrcati na vlak u luci dover,kad dodjem do onog zelenog kvadratica gdje potvrdjujem da hocu da idem na vlak samo mi tamo gdje treba pisati da kliknem ENTER pise NEMA
Tako isto mi se javlja kad dodjem da zakacim prikolicu isto pise NEMA a pokusao sam da vozim samo kao vozac za drugu kompaniju i sve ok,sve ide kako treba ali isto kad na autoput ulazim i treba se dici rampa kad treba enter pise NEMA a nemogu ni prekinuti isporuku ture niti pozvati pomoc sa F7 pa bih molio ako neko zna kako raijesiti problem da pomogne.
btw. na nivou 19 sam,nemam kredita,imam cca.290k € na racunu i svoj kamion.
Pozz svima!
Naime sve do sinoc je bilo OK bez ikakvih problema,igra nije trazila nikakvu aktivaciju,nikakav key nista,sinoc igrao sve bilo ok a evo sada usao da igram i sve ok,sve moze ali ne mogu se ukrcati na vlak u luci dover,kad dodjem do onog zelenog kvadratica gdje potvrdjujem da hocu da idem na vlak samo mi tamo gdje treba pisati da kliknem ENTER pise NEMA
Tako isto mi se javlja kad dodjem da zakacim prikolicu isto pise NEMA a pokusao sam da vozim samo kao vozac za drugu kompaniju i sve ok,sve ide kako treba ali isto kad na autoput ulazim i treba se dici rampa kad treba enter pise NEMA a nemogu ni prekinuti isporuku ture niti pozvati pomoc sa F7 pa bih molio ako neko zna kako raijesiti problem da pomogne.
Ja ti samo mogu reći da si dobro zapeo
probaj u postavkama viditi dali si slučajno isključio tipku ENTER.
Pozz svima!
procitaj samo jedan post vise... covjek mudro govori :)
Uh al me spasi :)
Taman mislio nema spasa :)
Kako sam joystick namjestao iskljucio bio ENTER :)
Do neba hvala prijatelju ;)
Nema problema ako imaš još koji problem reci :).Ja neznam kako ali me za onaj key više ne gnjave odustali su!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE opet traže key ako ga ko zna molim vas recite mi ako boga znate pomozite!!!!!!!
Ja ne znam kako vi ali ja igram od početka sa reality modom i pravim cijenama i ubi me taj reality mod...zarade i troškovi su tu negdje na nuli...
Tko je ono bio vatreni pobornik tog moda? ma3x? Pitaj njega za savjet, sigurno je vec prosao sito i reseto s tim reality modom :)
BTW, kod mene je veseras dvostruko slavlje (uskoro trostruko ako bude srece!!)
Prvo, level 25 je dostignut,
Drugo, SCANIA je prevalila 30000km!!
Moj Renault ima 38257km a Man 28341km napokon sam mislio da sam riješio aktivaciju upisao sam kod prihvatilo ga je i reklo mi je zahvaljujemo na kupnji igre ETS2 i onda kada sam krenuo voziti stisnem Esc i izbaci me
neigram vise s reality modom... to sto on prica je hard economy mod... ja sma igro jedan dan s tim i presto... ja sam non stop bio u plusu al nevidim smisao u tom.. ako cu za jedan kamion morat odvest 20t kilometara... :// ipak si kontam sto vise istrazit i sto vise kilometara napravit.. takodjer sam se vratio na svoju scaniu r1010... dns sam upravo postigo brzinu od 208kmh i prevrnuo se al zato sto nisam htio kocit nego me zanimo max speed hehe...
realistic mod v1.5 ja koristim a to kao da kabina ide vise vamo tamo, kocnice su prepravljanane i tako te gluposti...
takodjer sam xenon mod izbacio jer me bole oci od te plavo-bijele boje :/
Velik dan za mene. Danas sam bio u banci, stavio kune na račun i maloprije sam kupio key na ets 2 stranici. Odsad više neće biti problema s igrom. Ja sam na 24 levelu i od početka vozim samo jedan kamion Man. prešao je ukupno preko 35000 km.
Evo 2 slike....
MAN 6x4 sa produženom šasijom a mislio sam da samo merc ima tu varijantu.
Ja igram samo sa hard economic modom tako mi je veći gušt,dodatno prepravljenim koeficijentom za određene terete (krompir,jabuke,meso...itd),taj mod je najbliži realnim cijenama prevoza,istina treba imati dosta km pod kotačima da se zaradi za kamion uz uvjet da ne napravite u međuvremenu totalku,dosta odluka i opcija čini razliku veliku u igri sa tim modom;gotovo svi perkovi imaju smisla naročito eco drive.Trenutno sam lvl15 imam zarađenih 85.000€ i oko 4000€ rate kredita dnevno,jednog zaposlenog vozača koji ima Scaniju 6x2 380ks,još uvijek vozim Iveco 6x4 iako sam htio preći na MB i odmaknuti se od spec. tereta,zaradu sa hard economic modom moguće je samo pratiti na tjednoj bazi pa tako ja i vozač kada odbijemo sve troškove izađemo sa 6000€-8000€ na kraju tjedna.Što je duža tura,recimo od 2 dana ne znači da će i prosjek zarade biti veći na kraju tjedna.
Ne znam da li će mi itko vjerovati ali za cijelo ovo vrijeme što igram od kako je igra izašla imao sam 1 sudar sa vozilom koje je naglo kod preticanja "iskočilo" iza kamiona = totalka,1 dobar udarac u zaštitnu ogradu na autocesti kod zavoja me teret (one velike cijevi) zanjele i odgurale= 8500€štete i 3 udarca lakša na auto ispred i to je sve.Ovdje ne računam da su nekoliko puta AI vozači oduzeli mi prednost i zabili se u mene ali kaznu logično nisam plaćao ja.
Šta mislite o Renault kamionima,inače ne kotiraju dobro kod vozača osim možda prošlih serija tipa Route66 koji su imali MAC-ove motore,ovi novi su svi anemični?
Velik dan za mene. Danas sam bio u banci, stavio kune na račun i maloprije sam kupio key na ets 2 stranici. Odsad više neće biti problema s igrom. Ja sam na 24 levelu i od početka vozim samo jedan kamion Man. prešao je ukupno preko 35000 km.
Evo 2 slike....
i tako ti dade 200+kn..... hahahahahhahah... a mogo si fino ko ja kupit za 130kn... eeee bar ce ti bit slađe igrat :D
Isse, pa to je PRAVI kamion!!!
Evo, nakon teskih i dugih porodjajnih muka, konacno stigla moja nova ljubimica! (hvala Karlo, hvala Izgoreo)
Dakle, novi motor, 'Ecostar' za Scaniu: R-830
Level 25 (trebao bi bit visi, tako da se bar par levela 'vozi' sa novim R730 koji se otkljucava na lvl 25, ili staviti R730 da se otkljuca na lvl 22, meni bi to bilo bolje, ovako sam se vozio 5 levela od 20-25 dok sam se docepao R730.
-830 KS (povecanje 'konjaze' u igri pri kraju ide u stopama od oko 10%. Kao zadnji u nizu, moj novi ima povecanje od oko 14% u odnosu na R730.
-4000 zakretni moment (torque) je slicni postotak, desetak posto vise od R730.
-4000 zak. moment na okretajima 1000-1450. S ovim mjenjacem (automatskim) koji ja koristim (nemam volan), R83o na 1500 okretaja ide 110 KM/h.
od nule do 1500 ubrzava cisto solidno, to je do 110 na sat, poslije ubrzava ali manje, sto meni odgovara, ne zelim ferarija nego teglecu masinu.
S novim motorom sam odvozio 2 ture, oko 3000 kilometara i utisci su bas dobri.
-ovo nije trkaca zvijer kao ona od 1010/1500 konja. Povuce 'muski' do 110 i onda sve ovisi o terenu.Mozda ipak mrvicu prejako ubrzava, ali ja zadovoljan.Djeluje mi kao prirodni nastavak niza motora za Scaniu.
-razlike su vidljive kod starta npr na semaforima, kod uspinjanja na rampe auto-puta i kod pretjecanja (vise na sporednim cestama,manje na auto-putu).
na auto-putu ionako kad se jednom zalaufas, nema puno toga sto bi te usporilo. na sporednim cestama je dobra konjaza+pogodjen okretni moment vazan.
Eto, meni bas odgovara, mnogima vjerojatno ne bi. Jer, ovo je povecanje u odnosu na R730 od svega desetak posto (slicno kao R630-R730).
'Kompozicija' i dalje djeluje vrlo trezveno, bez bubica, dobar stroj za transportni biznis.
Evo da se malo pohvalim, moja tura-rekorder!!
Di si išao ovo?
Koji mod koristite za fiziku...ja sam probao onaj realistic physic mod 1.4 ali ono mi je kao da sam na klackalici...premekano...a i prečesto mi se zanosi kamion i pri manjim brzinama pa sam uzeo truck physic mod...malo je tvrđa kabina u odnosu na 1.4 mod a mekša u odnosu na default igru a i kamion sporije ubrzava, osjeti se težina prikolice.
Ja ču poluditi upišem key prihvati mi ga i onda kada u igranju stisnem Esc izbaci me i izbaci me kada dostavim isporuku.
Imali ko rješenje????
Ja ču poluditi upišem key prihvati mi ga i onda kada u igranju stisnem Esc izbaci me i izbaci me kada dostavim isporuku.
Imali ko rješenje????
pa ima riješenje uvijek.... samo kupis igru i zezi do mile volje!!!
Imali ko rješenje????
Heh.Zavisi odakle ti igra. 
al ja sad stvarno ne vidim problem.... ima jedan ciko, prodaje originale za 130kn... i to je dosta novca, al nemojte jedan petak/subotu izac van i eto vam rjesenje problema....
Pozz, zanima me da li neko možda zna ako se može skinut MOD T-Modela Scanie ? Gledao svugdje a ima samo 113H a zanima me dal neko zna ako ima možda 124 L ? pomozite mi očajan sam... 
Jel mogu kako prebacit da mi kamion ima 6 brzina da fino uklopim za Logitech G27, ovih 12 brzina po 2x je tako glupo da mi se neda ni igrat.
Jel mogu kako prebacit da mi kamion ima 6 brzina da fino uklopim za Logitech G27, ovih 12 brzina po 2x je tako glupo da mi se neda ni igrat.
a sta mislis onda kako je na pravim kamionima?
Ista stvar samo je na drugom mjestu sklopka
Pa šaltaj 1-3-5-7-9-11-12 i evo ti 6 brzina :D