Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.240.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
karlo666 kaže...
Spartakus kaže...

Izašao hard economic mod ---   http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15173

Svi upgrade-i su otvoreni ali dosta manje se zarađuje.

hehe, prijatelju, jos prije 3 dana... na onom sajtu sto sam metno na prosloj stranici... :)

Da išao sam preko linka što si dao na stranici prije...prije 3 dana kažeš...tek danas sam vidio njemački mi ne ide  {#}

16 godina
Eurotruck Simulator 2

ma neide ni meni, al skontam ja to nekako.... klikam dok ne dođem do onog sto mi treba :D  mogu zamislit kako je onda na ruskim stranicama hehe :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo skinuo igricu i nakon 2 sata skidanja,skinuo je do kraja i onda mi napiše mrežna pogreška i ne mogu ništa...dali se to vama dogodilo??

0 0 hvala 0
15 godina
Mirkecc kaže...

Evo skinuo igricu i nakon 2 sata skidanja,skinuo je do kraja i onda mi napiše mrežna pogreška i ne mogu ništa...dali se to vama dogodilo??

Da, barem meni. Skineš opet i onda bi trebalo uspjet :)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Gulim rutu od Berlina do Milana i na kilometar od odredišta rukne me kamiondžija s Renaultom i napravi mi štete na tovaruj 17%. Poludio sam!

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Po gorivo na inu {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

može link za davnloud ininih benzinski??? ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dejo6 kaže...

Po gorivo na inu {#}

To je neko modirano zlo ili u igri negdje? :)

17 godina
leotom kaže...

može link za davnloud ininih benzinski??? ;)

Može http://www.mediafire.com/?kkim92dsv264w30

thechosenfreak kaže...
dejo6 kaže...

Po gorivo na inu {#}

To je neko modirano zlo ili u igri negdje? :)

Modirano zlo. Određeni LT-Schall je napravio benzinske a ja sam samo jednu prepravio na inu

13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

ma neide ni meni, al skontam ja to nekako.... klikam dok ne dođem do onog sto mi treba :D  mogu zamislit kako je onda na ruskim stranicama hehe :D

Moja bolja polovica špreha dojč pa sam joj zadao posla {#}.

Hard economy mod je zakon možda su trebali od početka tako složiti cijene,zanima me na šta će biti kada zaposlim vozača...i kredit su sredili samo 75.000€ ili 150.000€ leveliranje je sada u službi dodatnog rejtinga što diže cijenu ture.

16 godina
Eurotruck Simulator 2

ne kontam ovo zadnje... a i bojim se to metnut... moji zaposlenici zarađuju i ovak 1-2€/km kad metnem to otice mi u minus :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

..najduža isporuka do sada 1.790 huhh... {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Covjece od kud ti toliko para....koliko igras dnevno?..

I svaka cast  {#}

Looper

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

ne kontam ovo zadnje... a i bojim se to metnut... moji zaposlenici zarađuju i ovak 1-2€/km kad metnem to otice mi u minus :D

Stavio sam taj mod i kreirao novi profil,na početku zarađuješ 500-600€ za ture od 350km-400km tj. ako se sudariš ili oštetiš teret ideš u minus,sve nadogradnje su otključane ali leveliranje se koristi kao i obično;što veći level više po turi.Na starome profilu gdje sam lvl12 sa tim modom za turu od 1012km,special cargo 4400€ se zaradi.Sigurno će ulaziti u minus dok ne postignu veći level i xp.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 22:42 (Spartakus).
16 godina
Eurotruck Simulator 2

aaaa onda nista od toga.... pa i ovak mi idu na zivce... gledam dolje ispod navigacije, dolazi ona poruka vozac _____ zaradio 600€.... mislim wtf??? meni bi bilo ok taj hard core mod, ali onda zaposlenike necu moc imat do 500-tog levela jer ce mi samo bit na trosak... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeli ima nešto za skilove?

16 godina
Ajze kaže...

Jeli ima nešto za skilove?

daaaaaa.... voznja :D 

ja sam sebi ne vjerujem da sam u 4 dana skocio za 16 razina... kisa pada napolju, samo ets igram :D

13 godina
neaktivan

ma i ovdje pada ali slabo vozim :)

Uglavnom imam 2 profila, na 1 sam lvl 14, a na drugome 38. Igram na tom drugom, ali pošto sam se uvalio u sranja nemam skilove nikako...

17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ako još nekog zanima, Euro truck simulator 2 na zavviu za £15 (~140kn + dostava £0.99) što je dosta jeftinije od tih €30 koliko traže na službenoj stranici.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 23:36 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

a mos ga j*bat kad nemam sad pare... a nemam kak ni platit tamo :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AA-d00d kaže...

Ako još nekog zanima, Euro truck simulator 2 na zavviu za £15 (~140kn + dostava £0.99) što je dosta jeftinije od tih €30 koliko traže na službenoj stranici.

Mene više zanima digitalna verzija. Gdje ste vi kupili koji imate original?

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Zelim poceti ovo da igram,mozete mi reci kakva je razlika izmedju Full verzije i ove kao "Demo" od 520 MB ?

LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
AA-d00d kaže...

Mene više zanima digitalna verzija. Gdje ste vi kupili koji imate original?

Kupiš, dostave ti, CD key spremiš, disc baciš u smeće (za recikliranje po mogućnosti){#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

Zelim poceti ovo da igram,mozete mi reci kakva je razlika izmedju Full verzije i ove kao "Demo" od 520 MB ?

i full i demo su 520mb.... samo demo mozes igrat do neke 5-6 razine il tak nest... onda da bi dalje igro moras kupit key

13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

aaaa onda nista od toga.... pa i ovak mi idu na zivce... gledam dolje ispod navigacije, dolazi ona poruka vozac _____ zaradio 600€.... mislim wtf??? meni bi bilo ok taj hard core mod, ali onda zaposlenike necu moc imat do 500-tog levela jer ce mi samo bit na trosak... :(

A nije baš tako crno,krivo sam prenio informacije,za lvl12 a sa hard economy modom mogu se naći ture od 20.000€-30.000€ ali to su samo one najduže,neki prosjek je 7.000€ za turu od 1000km,znači trebalo bi biti moguće izdržati dok zaposleni vozači ne postignu veći lvl,a bilo bi dobro do tada imati "perkove" High Value Cargo i Long Distance do kraja.Mod je dobar jer sada ulazi u igru dosta toga,treba poraditi i na eco drivingu,opreznije voziti i birati poslove a tu je i održavanje kamiona.Kako je već i bez moda snažniji kamion skuplji za održavanje još ako često kočis samo sa klasičnom kočnicom troškovi budu preko 2000€ za jednu turu.

Ovaj volvo 6x2 sa 700ks kao da vozim po ledu sa njime....tako da sam ostao kod svog MAN-a a 440ks sa njim sa prevalio već preko 10.000km

Dobro su napravili kada pretječeš nekoga onda ti on blenda da si ga potpuno prošao i da se možeš vratiti u trak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 5:15 (Spartakus).
13 godina
Eurotruck Simulator 2

ovo sa hard economy treba probat :D
bilo bi odlično kada bi se i mapa proširila još na Španjolsku, Portugal i jug Italije... 

1 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Morati ces ponovno kupiti key jer si ocito dobio key koji nevalja ;)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra brzo dosadi na ovakoj maloj mapi .. stvarno je bezveze mapa , prvih nekoliko dana je bilo zanimljivo , a sad gledam sve se svodi na isto , opet je monotono .. nigdje nema carina , čekanje papira , prelazak granice. Sistem naplačivanja kazni je loš , radar te ufati i platiš na licu mjesta , mogli su to bolje napravit , npr nakon završene ture dođu ti slike i onda platiš .. Onda , mogli su napravit one pauze od 9h i 11h jer je takav zakon za teretna vozila .. Mapa isto ne valja , nikom nije gušt vozit po velikim gradovima i dosadnim auto putevima , mogli su dosta više lokalnih cesta napravit uz cijeli jug i istok Europe .. za ovu trogodišnju izradu je dosta loše .. mada je bolje od prvog serijala ali sve se i dalje svodi na zakači teret , odvuci od tačke A do tačke B i tako u krug .. Još jedna zanimljivost , od tolike Njemačke , Austrije , Švicarske , nigdje i jednog prevoja nema .. definitivno nije ono čemu sam se nadao .. sreča pa postoje modovi koji će , nadam se , proširiti mapu 

16 godina
Eurotruck Simulator 2

o prosirivanju mape je bilo govora u patchevima nadolazecim... oni ce prosirivat mapu (nadam se)... tako sam cuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Uvijek ce biti modova

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice