Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.241.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
drahic kaže...

Moze li mi netko dati link na stranicu sa modovima?

Konkretno me zanimaju malo drugacije prikolice,zvuk motora opcenito i poznate firme i poznatije benzinske. Ako postoji tako nesto?

Hvala

Evo ga prijatelju : www.ets2-mods.com
Nemam potpis osim na licnoj
14 godina
| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
15 godina
zelenbic kaže...

Ne kuzim,meni modovi uopce ne rade.Raspakiram ih u mod,ali svejedno ih u igri nema,u cemu je problem?

kada ih stavis u folder modovi mod ti mora biti u .scs formatu možda si ga previse puta extractao :)

Meni su svi u .sii formatu.

14 godina
ivanoile kaže...
zelenbic kaže...

Ne kuzim,meni modovi uopce ne rade.Raspakiram ih u mod,ali svejedno ih u igri nema,u cemu je problem?

kada ih stavis u folder modovi mod ti mora biti u .scs formatu možda si ga previse puta extractao :)

Meni su svi u .sii formatu.

pa eto problema koji mod si skino trebaju biti u scs formatu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

kako svoj kamion dati vozacu? naime kupio sam onaj man za 96 000 € i sad kaze da nemam mjesta u garazi za drugog drivera? dafuq?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

kako svoj kamion dati vozacu? naime kupio sam onaj man za 96 000 € i sad kaze da nemam mjesta u garazi za drugog drivera? dafuq?

Prvo proširiti garažu (180.000€) zatim unutar garage managera označiš kamion i dodjeliš ga vozaču ili kada unajmiš vozača traži te da označiš koji kamion da vozi.

14 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Evo jos:

http://www.simulatormods.com/

http://www.germantruckbrasil.com.br/

http://ngetf.phpbb8.de/download-bereich-f311/

http://www.elitegamers.biz/

Prije sam ih jos znao , ali se ne mogu sititi, ove su jos dobre uz te koje si naveo^^

Ako se sitim jos koje stavim je ovdje

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kiki287 pročitao sam da poznaješ ljude koji modeliraju. Hoćeš li pitati kojega da napravi MAN TGA s interiorom i inst. pločom, ili bar konvertira iz gts naravno s inter. i inst. pločom

TGA INTERIOR 5 STAR TGA INTERIOR 5 STAR
TGA KLW RENT TGA KLW RENT
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 16:44 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozdrav. Neka mi netko reče kako igrati ovu igru,kako je skinuti ili se ne mora skinuti,nemam pojma kako????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

OMG...normalno da je moraš skinuti.... http://download.eurotrucksimulator2.com/EuroTruckSimulator2_1_1_3_setup.exe 

I naravno kupiti Key 

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ok. a kako kupiti key

14 godina
Eurotruck Simulator 2

Zašto baš ovih dana -.- 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

hahah baš si tragičar.....

Ti sa keyom pogledaj malo temu.... 

0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

sigurno neko od vas modera ima ovo,trazim po ovim njemackim stranicama al bezuspjesno,trebam mod koji mi dopusta da kupim bilokoji kamion bez obzira sta sam mali level.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 16:46 (crack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crack kaže...

sigurno neko od vas modera ima ovo,trazim po ovim njemackim stranicama al bezuspjesno,trebam mod koji mi dopusta da kupim bilokoji kamion bez obzira sta sam mali level.

hm neznam da li taj mod postoji uopće. ja ga nisam tražio jer nevolim modove. ja bi najsritniji bio kad bi neko napravio MAN TGA {#}

15 godina
crack kaže...

Ako se ne varam to je ovaj mod: http://www.mediafire.com/?jpdj0g031o9tmpn

EDIT: Izgleda da link ne radi :/ nemam skinut taj mod pa ne mogu uploadat

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 17:23 (Trawis).
16 godina
Eurotruck Simulator 2

probaj ovdje... nadam se da je to taj mod...

http://depositfiles.com/files/mxo1832i0

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Opet kontenjer {#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Kiki287 pročitao sam da poznaješ ljude koji modeliraju. Hoćeš li pitati kojega da napravi MAN TGA s interiorom i inst. pločom, ili bar konvertira iz gts naravno s inter. i inst. pločom

Znam ih dosta sa stranih foruma, ali ne vjerujem da ce bas potrcati odmah to napraviti :S

Ali jedno sto sam siguran, strpimo se jos kojih tjedan-dva i biti ce kamiona ka u prici, MAN TGA ce sigurno biti, imao sam ih par u GTS , cak i jednog privatnog kojeg nije bilo za skinuti, ali sa zadnjim restartom windowsa sam zaboravio napraviti backup i ode MAN u papar (zajedno s jos jednim DAF.om i Scaniom)

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
mantgxtruck kaže...

Znam ih dosta sa stranih foruma, ali ne vjerujem da ce bas potrcati odmah to napraviti :S

Ali jedno sto sam siguran, strpimo se jos kojih tjedan-dva i biti ce kamiona ka u prici, MAN TGA ce sigurno biti, imao sam ih par u GTS , cak i jednog privatnog kojeg nije bilo za skinuti, ali sa zadnjim restartom windowsa sam zaboravio napraviti backup i ode MAN u papar (zajedno s jos jednim DAF.om i Scaniom)

Ima san ih i ja u gts ali nisu imali interior od TGA. Ima jedan za gts baš ovakav bili od klw renta.....isti ali kad sam ga skinuo nije valjao pisalo nešto "file is corrupt" bla bla bla..... E da izađe ovakav TGA s jednim od ova 2 interiora. Ako su ti modeli bili dobri još sa interiorom baš šteta {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:20 (mantgxtruck).
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Mjenjam Guild wars 2 za eurotruck simulator 2. Ponude na pp.

Isto me zanima da li će biti šta od steama? Te kakav je postupak aktivacije i da li imaju svoj servis nekakav? Ili se samo upiše key i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Haman ću morati kupiti key,  ne može više ovako .. koji je najjednostavniji način za kupnju i koliko košta otprilike taj f key .. i jel isto za BiH kao za Hrv ...

14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Mjenjam Guild wars 2 za eurotruck simulator 2. Ponude na pp.

Isto me zanima da li će biti šta od steama? Te kakav je postupak aktivacije i da li imaju svoj servis nekakav? Ili se samo upiše key i to je to.

Ja mijenjam Diablo 3 + Wow do cate al niko se nejavlja :)) Ja bi rađe čekao Steam ali tko zna hoće li toga uopće biti tako da bolje išta nego ništaa

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina
Eurotruck Simulator 2

ja cu dat BFBC2 i TDU2... za ETS2 :D ak neko hoce, nek se javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Haman ću morati kupiti key,   ne može više ovako .. koji je najjednostavniji način za kupnju i koliko košta otprilike taj f key .. i jel isto za BiH kao za Hrv ...

GamersGate ili Base Host.

Izašao hard economic mod ---   http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15173

Svi upgrade-i su otvoreni ali dosta manje se zarađuje.

16 godina
Spartakus kaže...

Izašao hard economic mod ---  http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15173

Svi upgrade-i su otvoreni ali dosta manje se zarađuje.

hehe, prijatelju, jos prije 3 dana... na onom sajtu sto sam metno na prosloj stranici... :)

16 godina
Eurotruck Simulator 2

evo jedan ss od mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozzz

Igram zadatak da prebacim neke igracke iz plymoutha u amsterdam i na pola puta se komp resetira...na tocno jednom djelu autoputa..

jel zna netko zasto?

Looper

0 0 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

ovo je moj novi stroj... do sad sam vozio volva, pa reko da promjenim malo vozilo :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

nekim čudom sam mirno izašao iz igre{#} nije me tražio key,iako sam par puta pritiskao "Esc".

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice