Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.228.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
RedHill kaže...
stefag40116808apd kaže...
Daj ljudi kakav multiplayer ,sad ce igra izac ubrzo kasno je da se dodaje Mp :)

kao sto rekoh, nadam se da ce dodati u sljedecim igrama ili napraviti nekakv MMO Trucking Simulation

vec imam ideju sta bi radio u mp kad bi mi bilo dosadno, otisao bih na neku prometnu cestu sa frendom i vozio 2 km/h i blokirao promet da nitko nemre proc {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next

Kad bi napravili MP u ovoj igri pa to bi se prodavalo ajme.Jednostavno bi zanemario sve igre i samo bi ovo igro online.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo vec duze vrijeme pratim ovu temu, ali nikako da se registriram.Vjerojatno sam i ja ko i svi vi jedva docekao realse date.Samo me zanima dali netko ima u planu igrati sa logitech g25 ili g27???

Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lux123 kaže...

Samo me zanima dali netko ima u planu igrati sa logitech g25 ili g27??

Sumnjam, nije to baš jeftino. :D

Ja ću igrati sa "običnim" volanom.

14 godina
A ja na tipkovnici, volan pokidan, a za novi nedam neke igre imaju prednost :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RedHill kaže...
A ja na tipkovnici, volan pokidan, a za novi nedam neke igre imaju prednost :D

Ma ja ne igram igre uopće osim OMSI-a i ETS-a. I to pomalo, a volan još nemam, ali ću ga kupiti. Jer ETS igrati bez volana je bez veze, dok na OMSI-u to ide bolje.

16 godina
neaktivan
lux123 kaže...

Pozdrav,

evo vec duze vrijeme pratim ovu temu, ali nikako da se registriram.Vjerojatno sam i ja ko i svi vi jedva docekao realse date.Samo me zanima dali netko ima u planu igrati sa logitech g25 ili g27???

Pozdrav

Imam g27,mogu reći da jedva čekam da probam igru,da vidim kako to sve funkcionira.

13 godina
neaktivan

Ja imam g 25, igrao sam ovaj stari ets, ali mi nije nesto...nije bas realno pomicanje volana :S.Nadam se da ce napraviti nesto s novim djelom.

13 godina
neaktivan

Ja imam obični Kong Gaming volan od 100kn. Bacio pare jer se uopće ne ponaša volan prirodno ni na GTS...

0 0 hvala 0
14 godina

Ja ću isto igrati neko vrijeme na G27 od brata,on ima 27cu pa ću posudit ju malo od njega,pošto on sad mora pazit na djete(beba tek 6mj) pa onda imam priliku sad kad izađe se izigrat s 27com.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}hehe ja cu igrat na misu :D

0 0 hvala 0
14 godina

Oce li podrzavati rumblepad 2 za digitalno upravljanje volanom ili je isto kao na tipkovnici da igras? mozda netko zna ih prvog dijela?

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd; Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VandaL.pr! kaže...

Oce li podrzavati rumblepad 2 za digitalno upravljanje volanom ili je isto kao na tipkovnici da igras? mozda netko zna ih prvog dijela?

Mislis analogno (gljive)? digitalno na tipkovnici i digitalno na gamepadu je zapravo isto, sigurno ce podrzavati gljive, ne vidim razlog zasto ne....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina

trenutno ce mo na G25, al neka, ceka se na novi Fanatec-ov CSR elite i homemade playseat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oceli ko da prevodi igru na Balkanske jezike i jeli ko slao poruke na scs??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ih sla sam ja prijedloga priko fejsa ohoho.....pa niko ne vraća ništa {#} sla sam da ubace tahograf, dodaju MAN TGA, Balkan......snijeg isto pa niko ništa ni da ni ne....

0 0 hvala 0
16 godina

ma ne vrijedi to prek fejsa... to ti je isto ko da si i ovdje napiso... treba na onu SCS softver stranicu pisat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DA da treba slati majlove ja posllo ali nista:(
16 godina

a mozda je sad i kasno za neke radikalne promjene... ljudi vec testiraju i to... igra bi trebala bit vani za 20-ak dana... a to za kamione da ubace, i tak budu modovi pa onda sto se mene tice mogu metnut jedan jedini kamion, cisto je svejedno koji... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
karlo666 kaže...

a mozda je sad i kasno za neke radikalne promjene... ljudi vec testiraju i to... igra bi trebala bit vani za 20-ak dana... a to za kamione da ubace, i tak budu modovi pa onda sto se mene tice mogu metnut jedan jedini kamion, cisto je svejedno koji... :)

20 dana?!?!?!?!?!? OPA GANGAM STYLE!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
luxxxfromhell kaže...
20 dana?!?!?!?!?!? OPA GANGAM STYLE!

20-ak...  neznam bas tocno... negdje sam procitao da bi trebao izac 18-19. listopada.  vidit ce mo :)

17 godina

Da, ja prevodim na HR.

Bosanski je na 0% (vjerojatno nema prevoditelja), hrvatski, srpski i slovenski dobro napreduju koliko vidim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 17:24 (zstef).
14 godina
neaktivan

19. listopada je sluzbeni izlazak igre i tu nebi trebalo biti vise iznenadenja.

Sluzbeno je potvrdeno da su licencirani kamioni MAN, Scania i Renault. Mercedes i Volvo zasad jos nisu i najvjerojatnije nece biti. Uglavnom i tu je napredak u odnosu na ETS 1 gdje nije bilo nista licencirano. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 17:56 (Severe Rage).

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

nek je meni moj MAN licenciran ostalo je lako :)))))) jedino mi actrosa žao ako nije 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nek je meni moj MAN licenciran ostalo je lako :)))))) jedino mi actrosa žao ako nije 

2 0 hvala 0
16 godina
mantgxtruck kaže...

Biti ce modova hehe to zasigurno...

jos kad stave koji par tisuca KM dodatnih cesta i autocesta,uzivancija...moram si rijesiti volan pod hitno

13 godina
neaktivan

@zstef

E druze stvarno ja sam Bosanac ja mogu pomoci sta treba u email upisat kad se salje???

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 22:32 (stefag40116808apd).
16 godina
doky01akablava kaže...
moram si rijesiti volan pod hitno

prodam ti ja G25 :D  jedva cekam da probam to, vec sam se pravo zazelio uzivancije u kamionu... zadnje igro GTS i onaj merlinita mod (mapa svijeta ona by mario i 200+ kamiona u igri). sad ce mo probat tu novu fiziku i mapu :)

13 godina
neaktivan

Ma bit će hrpa modova nakon 2-3 mj.

0 0 hvala 0
16 godina

ma normalno da ce bit... nego je ovdje bilo 200+ kamiona bas u igru ubaceno, u svakom ducanu su bili drugaciji kamioni za kupit... mada ih nikad nisam sve probao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice