ja trenutno igram GTS...i molio bi da mi neko preporuči volan za te igre, da mogu ETS2 očekat spreman...
dosadilo mi više tipkanje....:D
ja trenutno igram GTS...i molio bi da mi neko preporuči volan za te igre, da mogu ETS2 očekat spreman...
Koliko novca?
Koliko novca?
Do 1500 kn..
Uzmi Logitech g27 odličan volan http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Logitech+g27 Kosta malo vise od 1500 kn
Imas i G25 po 1000kn polovni....
koliko novi dođe..? jel bolji taj ili g27 ??
Još da ubace i Hrvatsku!
Što kažete vi koji ste prije koristili patcheve za RH, kako je to bilo izveseno?
G25 je bolji i skuplji tj. 1000 kn skuplji.G27 ti je odličan volan!
ce, ti kazes da je g25 skuplji i bolji od g27
krivo misliš.
G27 je bolji volan.
Off-topic ste. Otvorite temu pa pričajte do mile volje, uvijek se ponadam da ima nešto novo o igri a ono.... 
uglavnom jedan od ta dva volana...:DD
zna li itko hoće li biti policije na cestama, ili će se kazne naplaćivati kao u ETS..?
e ako nema postenog radenja sendvica od murje ili natjeravanja sa njom onda mi ode vec pola euroforije -_-
e ako nema postenog radenja sendvica od murje ili natjeravanja sa njom onda mi ode vec pola euroforije -_-
sva sreca pa je ovdje cilj pouciti djelomice o sigurnoj voznji,postivanju pravila i istoimenih sankcija za prekrsaje,a ne divljacka voznja sa kamionom kojeg jedino tenk moze zaustaviti
da to im je cilj,dobro si prokuzio :D
logicno da nece biti pa nije ti ovo need for speed,ovo tezi ka simulaciji
sva sreca pa je ovdje cilj pouciti djelomice o sigurnoj voznji,postivanju pravila i istoimenih sankcija za prekrsaje,a ne divljacka voznja sa kamionom kojeg jedino tenk moze zaustaviti
molim te daj me nauci sta je to sarkazam ironija i ostalo
otkud da ja znam jel on koristi sarkazam ili je neka balavurdija ( nhf,vjerojatno nisi,samo dajem primjer ) koja istresa svoju frustraciju time sto ne moze napraviti rampage sa kamionom..
ONTOPIC: jbg steta sto je igrin izlazak pomaknut,bas se ponadao hehe
molim te daj me nauci sta je to sarkazam ironija i ostalo
otkud da ja znam jel on koristi sarkazam ili je neka balavurdija ( nhf,vjerojatno nisi,samo dajem primjer ) koja istresa svoju frustraciju time sto ne moze napraviti rampage sa kamionom..
ONTOPIC: jbg steta sto je igrin izlazak pomaknut,bas se ponadao hehe
Kad bi pročitao tekst poviše njegovoga, a onda njegov s razumijevanjem, onda bi skužio. Također ovaj lik je dosta pisao u ovu temu, tako da se sve može vrlo lako zaključit čistom logikom.
oke ispricavam se covjeku,i molim vas oprostite forumski serife i law enforceru ;) ( oops,did I use sarcasm ? )
anyway,jel tko zna koliko ce kamiona biti zastupljeno otprilike ?
ali bilo bi dobro da naprave 18 WOS Convoy 2 sa multyem i pravim ramanjem policije za iskazivanje frustracija i one stare kamione do 2000 ahhh po filmovima to su bili kamioni 
o cemu se radi u toj igrici
Voziš kamion po Europi, raznim gradovima, i obavljaš raznorazne "misije", koncept se sam po sebi i ne doima previše zanimljivim, ali se ubrzo nakon početka igranja navučeš, zarazna stvar.
Voziš kamion po Europi, raznim gradovima, i obavljaš raznorazne "misije", koncept se sam po sebi i ne doima previše zanimljivim, ali se ubrzo nakon početka igranja navučeš, zarazna stvar.
Koncept je veoma zanimljiv, samo zna postati monotona nakon dužeg igranja, nadam se da ovdje neće štedjeti na "inovativnosi" :)
Idemo redom. Prije tjedan dana prikazani su ETS2 "skills". Dakle skupljat ce se expierence, sto vise experience-a bit ce se veci level. Kad se poveca level dobivaju se skill bodovi koji se onda "trose" na ajmo reci kategorije. Uglavnom slika govori sve (broj 1).
Nadalje, upravo su stigle nove slike, a tekst govori o novom drvecu, o tome da ce biti vise vrsta vegetacije nego do sada. Takoder ce se paziti na performanse, da igrica bude podrzana i na starijim grafickim karticama.
Na slikama je posebno zanimljiva jedna lijepa novost u igrici - MAGLA. Vise slika na: http://blog.scssoft.com/
Ova magla me jednostavno očarala...
Još kad nebi stalno premiještali datum
drago mi je sto ce ova gra biti kompliciranija nego prije, svidja mi se taj RPG-aski oblik, jos kad bi bila MMO, ono 5000 ljudi da igra odjednom
Baš se ovih dana sjetih kako nam se bliži 23.03.
Pa čak i 27.03.
I onda skužih da je netko postao promjenu datuma izlaska! Šok!
Idem provjeriti datum izlaska! Double Šok!!
Ali jedna dobra strana toga je što se valjda možemo nadati kvalitetnoj igri!!!