Endless Legend

poruka: 5
|
čitano: 1.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Endless Legend

Od tvoraca Endles Space naslova dolazi nova 4x strategija - Endless Legend

Endless Legend is a 4X turn-based fantasy strategy game by the creators of Endless Space and Dungeon of the Endless. Control every aspect of your civilization as you struggle to save your homeworld Auriga. Create your own Legend!

Na raspolaganju je osam glavnih frakcija za prolazak kroz kampanju...

Recenzije:

IGN - 8.3

Hooked Gamers - 9.0

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Endless Legend

Upravo ubo za 16.50EUR.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Endless Legend

Da malo oživim post, i ja sam nabavio igru na nekom popustu, probao i oduševio sam se. Baš mi je trebalo nešto poput Civilization ali malo drugačije. Usudio bih se reći da je ova igra zabavnija od CIV-a naročito zato jer se razne rase drastično razlikuju pa je zabavno svaki puta igrati s drugom rasom. Na žalost, još nisam uspio pobijediti u nekoj kampanji ali ovdje mi je to manje bitno nego u CIV-u. Malo je teža za savladati jer je malo toga objašnjeno, npr. jučer sam na Steam vodičima saznao da se gradske četvrti mogu dignuti na drugi ili treći nivo ako se grad pravilno gradi, što donosi mnoga poboljšanja.

Svakako preporučujem, naročito ako, kao ja, čekate da igri Beyond Earth padne cijena a želite igrati nešto slično u međuvremenu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Endless Legend

Ova odlicna igra je upravo postala jos bolja :) dodan modding support! razmisljao sam kupiti i beyond earth ali nakon komentara kolega iz te teme drzim se endless legenda =)

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Endless Legend

Endless legend mi na prvi put pari kao priprema za naslovu koji bi parirao civ-u.Znaci testiranje enginea i njegovih mogucnosti.Igra vapi za Tolkein modom,a isto tako krenuli su u pravom pravcu.Uskocio je bas na vrijeme kad je Sid Meier podbacio.

Epistula non erubescit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice