Kupio Vulturea.
Bolesno koliko dobar, zabavan i ubojit brod. Uopće se ne isplati trošiti riječi, to se mora probat. :) Po meni cijena od 22 milijuna je opravdana - čudo samelje, sažvače i posere doslovce SVE na što naleti. Stavio sam na njega gimbaled pulse lasere za test (drugih nije bilo) i pokazalo se kao super kombinacija.
Power hungry je jako, no da se bez problema složiti build samo takav.
Topla preporuka.
To sam i ja govorio ekipi koja je cvilila za cijene; cijena Vulture-a je OK; ono kaj nije OK, jer to da su ga sad dodali, a realno im fali brodova u nižim razredima, da pokrpaju rupe od Vipera do Asp-a i od Asp-a do Vulture-a.... a ta rupa bude pogotovo narasla ako sad još spuste cijene tim početnim brodovima....

Krenem ispočetka, rekoh idem riješiti par misija, da ubodem koju tisućicu tu i tamo. Sitna lova. Kad mi je to dosadilo krenem opet malo explorat, vozikam se uokolo kad naletim na fight, par federacijskih brodova skida jednog wanted NPC_a. Uključim se u fight, pomognem im i zaradim nekih 6k kredita. Super, idem do obližnje baze claimat nagradu, jumpam, na pola puta me ulovi još jedan wanted NPC. Sad smo 1vs1, nema mi tko pomoći. Slijedi epic okršaj ali bogovi njubova su bili na mojoj strani i pobjeđujem taj fight. 20k kredita nagrade. Taman kad sam krenuo jumpat, uletava još jedan, baš me krenulo