Sekiro meni ima najbolji combat od svih From Software igara i odlicna je igra ali je isto tako i najteza njihova igra,nemas summona,zaboravi da se mozes overlevalati za bossa tako da Sekiro preporucujem ali ako ti je npr Elden Ring bio tezak Sekiro ce da te ubije u pojam.
Evo baš igram Sekiro i igra uopće nije toliko teška koliko se non stop potencira. Ima i tu hrpa načina kako si olakšati neke dijelove.
samo čekaj. Kod te igre nisu samo problematični bossovi, nego razni mobovi koji mogu biti vrlo zajebani i slijediti te dok ih ne ubiješ, i što je kasniji dio igre i dalje vrlo težak, dakle nije kao u npr. Bloodborneu da si ipak malo OP na kraju.
A što se tiče olakšavanja dijelova, ako koristiš ono što ti je igra dala to je super, ali ako se ide po youtubeu i raznim guidovima to je opet neka druga priča. I to je isto ok što se mene tiče, ali onome tko pređe ovu igru bez ikakve online pomoći skidam kapu
Zadnji boss mi je bio daleko najtezi. Drugi bossevi iz ostalih igara nisu nit blizu po meni