Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Dragon Age

Lol...

Our Apologies

The BioWare websites; online store; master server; and online authentication are temporarily unavailable. Sorry folks; we're having a few technical difficulties. Those pesky Gnomes are banging away at the giant; steam-producing clockwork computers we keep in the basement guarded by Swikky the dire squirrel. We will be back up as soon as we can.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dragon Age
Badaboom kaže...

Ja ne znam šta ste vi očekivali od Awakeninga. To je samo ekspanzija. Normalno da priča nije mogla biti tako epska kao u originalu, više je nastavak i razrada. Ušli smo dublje u odnose između samih darkspawna, dobili su tako reći lice. Više nisu samo bezumna horda. Tu ću stati da mi se ne zalomi neki spoiler. 

Sve u svemu, još 15-20 sati dobre dragon age atmosfere, solidnih dijaloga i likova. Ja zadovoljan. 

Upravo sam to i ocekivao. 20-ak sati odlicne igre....i ja zadovoljan. Meni daleko najbolja igra koju sam igrao u zadnje vrijeme i svaka ekspanzija ili DLC je dobro dosla.

Mrgud Veliki kaže...

Lol...

Our Apologies

The BioWare websites; online store; master server; and online authentication are temporarily unavailable. Sorry folks; we're having a few technical difficulties. Those pesky Gnomes are banging away at the giant; steam-producing clockwork computers we keep in the basement guarded by Swikky the dire squirrel. We will be back up as soon as we can.

Isss......bolje necu komentirat! Ako je sve samo zahebncija onda im i nije neka fora.....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Isss......bolje necu komentirat! Ako je sve samo zahebncija onda im i nije neka fora.....

Pa nije to sto si napisao, ali nije niti ista bolje, bar sto se mene tice...

17 godina
protjeran
Dragon Age

Inače odbrojavanje se odnosilo na ovo

http://www.hcl.hr/vijesti-bioware-bazaar-4034-25.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

"Eligibility. This Contest is only open to residents of the 50 United States and the District of Columbia... <cut, irrelevant junk>"

Baš je super ta globalnost...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age

evo i ja odlučio probati dragon age origins,pa sam sad malo zbunjen u denerimu.nemam baš nekog strpljenja da se vrtim jer mi se ne sviđa tako limitirana kamera u igri,pa me zanima jel se može negdje van iz denerima izaći i kako?ubio sam onog maga u napuštenoj kući nakon što sam poklao one bande,i sad  ne znam šta dalje jer mi ništa novo ne otvara?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Uskoro ćemo moći igrati kao Darkspawn.

http://dragonage.bioware.com/dschronicles/

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;feature=PlayList&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
15 godina

Sta, nitko ne igra novi DLC!? Ncncnc..... Šutim

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Dragon Age

Pozdrav svima.

Upravo krećem igrati Dragon Age prvi put.

Nisam nov u ovakvim igrama (prešao sam cijeli Baldurs Gate n puta, ah, the memories), ali cijenio bih malu pomoć na početku, jer ne planiram prelaziti ovu igru hrpu puta (kao BG :) ) jer nažalost jednostavno nemam vremena.

Uzeo sam human warriora, i sad me muči da li da se specijaliziram u dual wielding ili dual handed?

Privlači me dual handed jer još nikada nisam igrao sa takvim likom, i ideja da mašem sa mačem od 2 metra mi izgleda zanimljivo, pogotovo jer igram dosta agresivno i glavnog lika često uvaljujem u centar zbivanja, a ostale likove koristim kao podršku i distractanje. :)

Da li ima kakvih dobrih oružja ovog tipa zbog kojih bi se isplatilo ići na dual handed specijalizaciju ili mislite da je dual wieldanje ipak bolje?

Također, vidio sam da warriori kasnije imaju razne specijalizacije (barbarian, templar i sl.) pa ako mi možete savjetovati neku dobru bio bih zahvalan.

U partyiu planiram imati dva warriora, magea i rogua.

Ako imate bilo kakve korisne savjete da mi olakšate početak i skupljanje novaca bio bih zahvalan. (u BG-u se moglo naći super itema, tipa ankheg shell,  zakopanih u zemlji i slično)

Unaprijed zahvaljujem na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Pozdrav svima.

Ja igram sa 2H warriorom i ok je. Malo sam citao postove na official forumima, prije nego sam isao napraviti lika jer sam bio u slicnoj dilemi kao ti, i koliko se sjecam ljudi bas nisu preferirali dual hand za warriora.

2H swordova ima, ako bas hoces na netu imas item list i tko sta dropa. Mislim da sam dobar 2H dobio na pocetku u mage toweru i to slucajno jer sam nekako prvo zaobisao lika koji ga dropa.

A sto se tice party-a mislim da ces trebati nekakvog healera, jer sa dva lika u melee rangeu zna biti podosta dmg-a, pogotovo ako ti kao warrior jos neki put i offtankas ili kako sam ja znao preuzeti aggro.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 17:45 (toTheCore).
15 godina
neaktivan
Dragon Age

Tnx. Dobro si predvidio što se tiče meelea.

Sad sam malo na mukama.

Znači, imam sebe kao nekakvog relativno ranjivog razbijača, moram imati tenka, moram imati healera i moram imati roguea.

Ne znam kaj da napravim, volio bih imati nekoga magea koji bi pržio. Da bar možeš imati 6 likova kao u BG-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Tnx. Dobro si predvidio što se tiče meelea.

Sad sam malo na mukama.

Znači, imam sebe kao nekakvog relativno ranjivog razbijača, moram imati tenka, moram imati healera i moram imati roguea.

Ne znam kaj da napravim, volio bih imati nekoga magea koji bi pržio. Da bar možeš imati 6 likova kao u BG-u.

Ja sam igrao ovako i jako dobro mi je funkcioniralo

Rogue - DPS

Tenk

Mage - damage dealer - ja

2. mage - podrška - buff/debuff/healer

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Dragon Age

dali bi mogao igrati s ovom konfom:

CPU: dual core 1.6 GHz

Grafa: ATI (neznam tocni model) 256 MB

RAM: 1050 MB

Win 7

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dragon Age

jeli dragon age origins nastavak dragon agea, dodatak, zasebna igra ili je to ista stvar, nisam to shvatio???

znam da zvucim ko n00b al molim pomoc stvarno sam zbunjen Izlanuo se

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Origins je prvi dio.. Zove se tako jer biraš jedan od 6 origina (priča o tebi prije igre)..

Awakeing je ekspanzija za origins..

15 godina
neaktivan
tenks, uzet cu sutra igru pa cu napisat komentare neke,
da pitam prvo, kakve spellove imaju magovi i kolike kolicine oklopa i oruzja postoje u igri, jel kao oblivion (ogromne kolicine ili ono, tek pokoj)
15 godina
neaktivan
evo me, nekak sam ulovio predah da procesor dođe do daha, vise nemogu prst stavit na neke dijelove laptopa kolko su vruci, igrica sigurno zasluzuje naslov godine (zasad) sorry, no time to chit-chat moram se vratit darkspawnima, slaki su mi, idem ih malo pogladit,... macem XD
17 godina
protjeran
win32 kaže...

Sta, nitko ne igra novi DLC!? Ncncnc..... Šutim

Odigrao, bezvezan je i dosadan

@evil - šta je tebi dobar, pa ovo je čisti rip-off, DAO sam odigrao u dahu a ovo san se mora natirat 3 dana po pola sata da priđem

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 17:48 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
Dragon Age

Jel mi moz neko preporucit specijalizaciju za Human>mage>magi

dvoumim se između arcane warrior i blood mage

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Jel mi moz neko preporucit specijalizaciju za Human>mage>magi

dvoumim se između arcane warrior i blood mage

Definitivno Arcane Warrior.

Uzeo sam blood mage i debelo se razočarao.

1. čarolija - koristi health umjesto mane za bacanje čarolija, ali puno slabije liječiš health. Svrha jako upitna osim ako si baš presušio i na mani i na mana potionima - što se meni dogodilo možda 2 puta u igri

2. čarolija- uzmeš dio zdravlja od svog suborca i daš ga sebi. Užasno glupa i nepotrebna čarolija s obzirom da postoji drain life (koji funkcionira na protivnicima i ne moraš osakaćivati suborce)

3. čarolija - ukratko: dobra šteta i mogućnos paraliziranja protivnika

4. čarolija - ukratko: ili preuzmeš kontrolu nad neprijateljem ili mu radiš veliku štetu.

I ako želiš koristiti 2, 3 ili 4 čaroliju obavezno moraš imati upaljenu prvu inače ih ne možeš koristiti. Po meni samo zadnje 2 su poštene ali ne vrijede toliko da uzmeš lošu specijalizaciju i (prve) dvije užasno glupe i nekorisne čarolije.

15 godina
neaktivan
a kakav je arcane warrior
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Jako dobar - a odličan ako voliš ulijetati u borbu.

1. čarolija - Ako je aktiviraš imaš povećani fatigue ali zato Magic ti se korisiti umijesto strength za proračunavanje štete koja je napravljena mačevima, noževima itd (melee oružjima). Neovisno da li ti je ta čarolija upaljena ili ne Magic ti zamjenjuje strength kao statistiku koja se gledala za nošenje raznih oklopa

2. čarolija- poboljšanje 1. čarolije koje još nabrijava bonuse u napadu, obrani itd.

3. čarolija - Štit koji daje ogromne bonuse za obranu i apsorbira postotak štete nanesene od protivnika.

4. čarolija - nadogradnja 1 i 2 čarolije. Imaš mogućnost izbjeći neke napade i brže ti se regenerira mana.

Kod ovoga nema puno razmišljanja i nekog posla - upališ za dodatnu izdržljivost i da ti slabašan čarobnjak dulje izdrži u borbi u kojoj bi inače brzo pao, a ti dalje lupaš po starim navikama/magijama.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sjajno, vec bi ga aktiviro al sam slucajno upalio auto level pa sad cekam novi...
jedva cekam da mi dođe novi PC pa da ga na najvecim detaljima pokrenem
15 godina
neaktivan
Dragon Age

e ko zna kak se rade neke finte u borbi???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kres kaže...

e ko zna kak se rade neke finte u borbi???

Finte su ti skillovi koje dižeš kad dobiješ novi level.

Njih možeš posložiti u traku na dnu ekrana i pritiskom na njih ili na odgovarajuću brojku ih aktiviraš.

Pretpostavljam da igraš s ratnikom pa možeš birati između skillove za mač s štitom, dva mača ili za jedan veliki mač. najbolje je odabrati samo jednu opciju i nju usavršiti.

Ja sam igrao s ratnikomk koji koristi 2 mača i kad dobiješ dobre mačeve dosta je moćna kombinacija.

Naravno uz te skilove moraš dizati i snagu i izdržljivost, to ti je ona žuta traka pored lika koja se troši kad koristiš te posebne skilove/finte.

Kako je ta kombinaija s 2 mača izrazito napadačka s slabijom obranom, dobro je u ekipi imati nekog mage Healera.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
Dragon Age

e kako se rade neki potezi kao npr. orezati glavu štitom,itd

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dragon Age

e ljudi kak se rade finte kao npr. odrezati glavu štitom, odrezati ruke,itd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kres kaže...

e ljudi kak se rade finte kao npr. odrezati glavu štitom, odrezati ruke,itd.

Te poteze može napraviti samo melee borac tj, samo ono s mačevima dok ih strijelci ne mogu napraviti.

Ti moraš napraviti zadnji udarac onaj koji ubija, što se neće dogoditi tako često jer ipak vas je 4 u ekipi pa ti šanse nisu velike.

Mislim da i taj zadnji udarac mora biti critical.

Kod boss borbi će svaki put napraviti fintu za zadnji udarac.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
ljudi pomoc vec 12 put me u provingsima kod patuljaka ubiju u zadnjoj grupnoj borbi, onaj glavni lik koji ima vise zdravlja nego ogre i sa onom sjekirom koja ubije svakog sa dva poteza, molim savijet ocajan sam
15 godina
neaktivan

dobri dan, da te pitan, imas msn jel sam u dao zapea negdi i vec se neko vrime ne pomicen i neznam di i sta? pa ako imas msn posalji mi pm ili me dodaj nicehell@live.com

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice