Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Dragon Age
emerik kaže...

Možete mi molim Vas pomoći,igra mi ej zakon,a nemrem prejti,molim Vas!

Dragon Age je po meni poprilicno teska igra i prvo sam je presao na easy....ne znam kako ti igras?

Koji je to tocno dio igre!? Sve mi se cini da cu je opet prijeci samo da izade neki DLC, a i neke questove nisam odradio kako treba.

Spoiler:

Jedini dio koji me zivcira su "tuneli" u Orzamaru ili kako se vec zove....kada trazis Branku.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
17 godina
protjeran
emerik kaže...

Možete mi molim Vas pomoći,igra mi ej zakon,a nemrem prejti,molim Vas!

Da bi što lakše prešao main quest prijeđi ga ovim redosljedom

1. Ostagar i Korcari Wilds
   2. Lothering
   3. Circle Tower
   4. Redcliffe Village i Redcliffe Castle
   5. Brecilian Forest
   6. Haven
   7. Orzammar ili Denerim
   8. The Landsmeet

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:49 (Prince-Artas).
16 godina

Igram na easy,ali je svejedno jako teško,dođe ih oko25-30,a nas je 4.Sad sam kod Redcliffa.

15 godina
protjeran
emerik kaže...

Igram na easy,ali  je svejedno jako teško,dođe ih oko25-30,a nas je 4.Sad sam kod Redcliffa.

Care igra nije bas toliko teska ni na hardu a pogotovo ne na easy, ipak to je donekle old shool rpg - ne mozes samo tako na juris kao u 90% danasnjih "casual" igri, upoznaj se dobro sa samom mehanikom igre (ne bi bilo lose da proucis ostale stvari na toj stranici), procitaj kakav vodic(na netu ih zasigurno ima dosta), smisli kakvu taktiku, ispobavaj, improviziraj...

Evo par savjeta od mene, pocetnicima bi bilo najlakse na pocetku s dva tenka/melee fightera, lelianom(archer) i mage-om(obavezno razvijas healing), koristi potione, bombe, u tezim borbama obavezne koristi pauzu(space) da sto bolje sumiras cijelu situaciju i reagiras uz sto manje praznog hoda, razvuci formaciju tako da su ti range heroji sto vise udaljeni, koristi s melee herojima taunt/threaten da odvlacis neprijatelje od krkih range heroja, cone of cold je must have spell u svim kombinacijama, onaj

u kampu koji stalno kokodace enchaaantmentSmijehbesplatno ugraduje rune na sva oruzja koja imaju za to slotove, na pocetku dobro dojde shale, obavi njegov dlc(kao i ostale zbog specialnih itema) sto prije, kupuj gdje god imas backpackse da povecas velicinu inventara, ovdje imas za skinut camp chest u koji deponiras visak stvari iz inventara, digni sto prije coercion jer dobro dojde u odnosima, ako u kakvom razgovoru gadno zaj*bes obavezno loadaj, sejvaj rano sejvaj cesto, probaj slagat armor setove koji donose bonuse, ...mogu tako do jutra nabrajat a necu spomenut niti pola zato najvise od svega koristi vlastiiti mozag i ispobavaj

Na pocetku ce bit tesko ali kasnije ce ici laske

BTW ljudi prelaze igru na nightmare s jednim clanom i to samo zato sto dobro kuze mehaniku igre

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina

Mogu ja vama dati save da mi same pređete taj dio?

15 godina
protjeran
emerik kaže...

Mogu ja vama dati save da mi same pređete taj dio?

LOL

a da ti ja prijedjem igru pa da ti posaljem save?Smijeh

Potrudi se, pocetak(uz par "bossova") je najtezi, kad pohvatas neke stvari na normal ce ti bit prelakoNamigiva

btw gdje si tocno zapeo? branis redcliff od darkspawna uz onu vatru nocu?

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:33 (dado8).
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Puno dobrog teksta

I onda mi netko ide uspoređivati ME2 s ovime.

U ME2 jedina taktika većinom mi je bila sagnut se iza prepreke i pucaj kad oni prestanu. Sve one dodatne mogučnosti sam koristio čisto iz zabave...

Uglavnom ako je nekome igra teža uvijek je dobro razvijati mage heroja kao Healera.

16 godina

Da prvo dolaze s gornje strane,a zatim odozdola.to us najvjerojatnjije Darkspawni,ali oni Dead Corpses.

15 godina
protjeran
emerik kaže...

Da prvo dolaze s gornje strane,a zatim odozdola.to us najvjerojatnjije Darkspawni,ali oni Dead Corpses.

meni taj fight nikad nije bio pretezak,ja ih sasjecem bez da se povlacim na ono brdo, valja zato jer uvijek prije Redcliffa odem(to ti ne proporucamSmijeh)barem jos do tuvoka i njegovih vukodlaka u brecilian forest.

Posto ja nisam mjerodavan evo ti par prohoda:)12 ali ono sta je sigurno bez barem jednog mage s hilanjem tesko, a u tvojoj situaciji bez puno potiona jako tesko - skoro nemoguce.

Za taj quest bi mogla bit vazna i priprema, ja obavim sve one side questove, nabavim ono ulje za zapalit barikade okupim i nagovorim sve seljane(krcmara, onog patuljka, kovaca...) nabavim blagoslov ta templare i za vrijeme cijelog fighta s mage-om hilam sve njih + templare i pazim da ih sto manje pogine

17 godina
protjeran
Dragon Age

Novi DLC je tu, doduše Bioware nema ništa s njim, on se ekskluzivno nalazi na dvdu novog PC Gamera.

DLC se zove "A tale of Orzammar. Može se prijeći za max pola sata i nije nešto kvalitetan. Ni za downloadati nije velik pošto nema voice actinga. Uglavnom materijal samo za teže fanove, ostali slobodno nek se ne zamaraju njime.

PS ako nekom treba DLC - PP

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 1:34 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Pa to je DLC za DA:O iz 12. mjeseca prošle godine. Definitivno nije novi.

Kako misliš da Bioware nema ništa s tim? - pa oni su ga napravili :)

I sami su priznali da se nisu previše trudili oko njega nego samo isprobavali neke stvari.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dado8 kaže...
emerik kaže...

meni taj fight nikad nije bio pretezak,ja ih sasjecem bez da se povlacim na ono brdo, valja zato jer uvijek prije Redcliffa odem(to ti ne proporucamSmijeh)barem jos do tuvoka i njegovih vukodlaka u brecilian forest.

Posto ja nisam mjerodavan evo ti par prohoda:)12 ali ono sta je sigurno bez barem jednog mage s hilanjem tesko, a u tvojoj situaciji bez puno potiona jako tesko - skoro nemoguce.

Za taj quest bi mogla bit vazna i priprema, ja obavim sve one side questove, nabavim ono ulje za zapalit barikade okupim i nagovorim sve seljane(krcmara, onog patuljka, kovaca...) nabavim blagoslov ta templare i za vrijeme cijelog fighta s mage-om hilam sve njih + templare i pazim da ih sto manje pogine

emerik

prvo vidi se da si od nove publike tj. igrača kad ti je na ease teško ali nema problema ( ja sam počeo igrati RPG na baldurs gate i nastavio na svim ostalim koji postoje a vrijede ih igrati ) i  igram na hard i to je ... zanimljivo

neznam što igraš ali ta bika je više manje lagana (kasnije su malo teže)  dakle prvo koristi pauzu da upravljaš sa svojom skupinom precizno tj da ti svako od njih radi što ti želiš

mage sa hilanjem i nije nešto must have .. ja igram sa 2 maga sa svakim po 2-3 stuna force field i Chrusing prison (+ okamenjivanje )+ mind blast (... td i td da ne prićamo ako imaš 2 maga sa puno aoe dmg_a bitka je gotov za čas ).....   tako da borbu svedeš sa 10 na 4 -> na 2 na 4 .. tako da i nije nešto teško .. igra se da proći na 1000 načina sve ovisi o stilu igranja golem je dobar ali ne i najbolji .. osobno volim Alija jer može biti hodajući tenk doslovno .. ništa dmg ne daje ali ni ne prima a drži ih na sebi .. i td td ..

imaš dosta savjeta po netu malo prolistaj igra nije tako teška smo prilagodi svoj party svom stilu i uživaj u igri stvarno je dobra.

P.S. eh da mali savijet .. STUN je zakon svi moji likovi ih imaju po 2 min .. tako si olakšaš sve borbe

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 14:51 (mtv).
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Dragi Uredniče!

Prvo sam odigrao na easy u sve tri uloge (lopov je naj) da se naučim

Onda sam odigrao na normal u sve tri uloge x3 / sve race/

Onda sam instalirao DLC (all+ stone prisoner+return to Ostagar+Wardens keep) i prešao na hard jedva do Redclif fight ,zasad. Ne pomaže mi puno ni iskustvo ni red dragon armor ni prstenje ni oružje. Teško je i to je ono što me privlači u igri. O grafici, muzici, priči da ne govorim. Ponekad samo rastartam igru da bih čuo uvodni song, iako sam torentizitao soundtrack (dao bih link al sam spušio već jedan žuti ovaj mjesec za istu foru  o.p.)

JESAM LI OVISNIK?Plač

P.S.

Bavi li se tko toolbox-om, da razmjenimo iskustva iako mi ne ide baš naj-bilo je nekako lakše u NWN&Dungeon Siege i sl.

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
micho0305 kaže...

... iako sam torentizitao soundtrack (dao bih link al sam spušio već jedan žuti ovaj mjesec za istu foru   o.p.)...

sta ti to znaci?

ako valja daj posalji link na p.m.

Hvala

15 godina
dado8 kaže...
micho0305 kaže...

... iako sam torentizitao soundtrack (dao bih link al sam spušio već jedan žuti ovaj mjesec za istu foru   o.p.)...

sta ti to znaci?

ako valja daj posalji link na p.m.

Hvala

Moze i meni na PM! Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina

Ja sam isto išel do onih vukova,ali nikak nemrem prejti ovo.U mojem timu su Alistair,Morrigan i Laliana{ili kak se već zove}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 17:13 (emerik).
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Ja sam isto išel do onih vukova,ali nikak nemrem prejti ovo.U mojem timu su Alistair,Morrigan i Laliana{ili kak se već zove}.

nabavi dosta potiona, ili jos bolje odi drugdje rijesavat questove, recimo ja bi otisao u circle of magi po wynne, pa se onda vrati

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 17:28 (dado8).
17 godina
neaktivan
Dragon Age

...torentizirao soundtrack...

mislio sam da vas većina to radi i u drugim igricama..dakle: pogasim muziku u igrici, ostavim efekte i speech, pustim preko KMPlayera soundtrack i to je to. Nekako je zanimljivije, bolji mi je sound (pogotovo u starijim igricama koje nemaju 7+1), a i frameovi su brži ako igrate na većim razolucijama ili su strojevi slabiji..pogotovo kad se gibam po mapi. 

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A kak da se vratim kad sam usred bitke,btw probal sam još 3 put i nisam uspel,možda bolje da odustanem.Plač

15 godina
protjeran
emerik kaže...

A kak da se vratim kad sam usred bitke,btw probal sam još 3 put i nisam uspel,možda bolje da odustanem.Plač

loadaj prije fighta, valjda tu i tamo sejvas a vjerojatno imas i autosave

Btw ako ovo i nikako predjes u dvorcu te ceka revenant :)

16 godina
dado8 kaže...
emerik kaže...

loadaj prije fighta, valjda tu i tamo sejvas a vjerojatno imas i autosave

Btw ako ovo i nikako predjes u dvorcu te ceka revenant :)

Kaj?

17 godina
neaktivan

Izlanuo sehehhheeeecccheeehcc

REVENANT

heeheh, onaj prije vukodlaka je frka živa, za ovog mora brrrzo dotrčat do vrata da pusti templare pa nek oni rješavaju stvar

IBM ( I Blame Microsoft)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:09 (micho0305).
15 godina
protjeran
emerik kaže...
Kaj?

eto kaj

micho0305 bogami onaj iza onog " questions for question" pacijenta je bio mucho mucho zajeban, jedini boss kojega nisam uspio nabit odmah kada sam prvi put igro vec sam se morao vracat kasnije

da stvar bude bolja jos sam se okladio s cimerom u pol gajbe da cu ga samo tako - trebalo mi je dva dana da skuzim da neide i potisem kapitulacijuSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:35 (dado8).
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

micho0305 bogami onaj iza onog " questions for question" pacijenta je bio mucho mucho zajeban, jedini boss kojega nisam uspio nabit odmah kada sam prvi put igro vec sam se morao vracat kasnije

da stvar bude bolja jos sam se okladio s cimerom u pol gajbe da cu ga samo tako - trebalo mi je dva dana da skuzim da neide i potisem kapitulacijuSmijeh

Ja sam mu pokušao maznuti stvari iz debla, pa kad me je razlijepio po podu odlučio sam igrati njegovu igru.

17 godina
neaktivan

yeah, ja sam ga skockao jednostavnije u verziji ElfLopov nakon što sam prije prošao i Village of Heaven,Ruined Temple ma onu foru s Urn of Sacred Ashes, pa sredio quest s Juggernaut Armor set a na Hard sam pokušao s Alisterom u tom oklopu i ja u RedDragonArmor(dlc) pa još uvijek nikako

Sramim seup,sori.Nisam do kraja čitao tvoj post. Ti govoriš o onom luđaku šta se čenđa za šal i moraš drobit s njim pitanjima? Njemu sam ćopio neki prstenčić iz stabla(bezveze) on je podivljao pa sam ga na brzinu sredio sa Cone of cold, njegove frikove sam ostavio da se bakću s mojim bodygardom. Kad sam ga sredio ovi su sami pokrepivali. Poslje sam negdje pročitao da taj quest ovisi o tome kojim ćeš redom odgovarat na njegove pošalice i kada ćeš gurnut ruku u rupu..prilično komplicirano al ja sam valjda pogodio iz prve. Drugi put sam se namučio pa sam prepisao šta da radim iz DAO Guide.

Ono gore sam se raspisao o fightu u dvorištu Redcliff Castle

IBM ( I Blame Microsoft)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:58 (micho0305).
15 godina
protjeran
Dragon Age

na ja sam govorio o revenantu koji je iza mad hermita(valjda se tako zove) kod onog oltara ali dobro

sto se tice hermita, jedan od zanimljivijih likova u igri, inace on je bitan samo zbog oaka i zbog onog jeb*nog sljema sta dobijes kad se trampis s njima

ja ga uvijek pustim da brsti travu, nekako mi ga je zao

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 20:07 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

na ja sam govorio o revenantu koji je iza mad hermita(valjda se tako zove) kod onog oltara ali dobro

dada, taj Revenant je najfrka. A hermita ja koknem jer je blesav, za njegovo dobro.

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
Dragon Age

DAO: Awakening napokon je dosao u ducane.

Cudno da o tome niko nista nije vec napisao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

možda zato jer ga NEKI igraju već par mjeseci unazad??

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
micho0305 kaže...

možda zato jer ga NEKI igraju već par mjeseci unazad??

Hehehe...... Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice