Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Nije stealth nego je stamina ;D

I'm diggin' my way to somethin' better

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
nekitamo kaže...

Je, nisam znao kako se točno zove pa sam napisao kako sam mislio da se zove.Izlanuo se

Onda zna li netko odgovor na moje pitanje?Neodlučan

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Za mojih 50h igre nisam skužio kako da tokom borbe obnovim stealth(ono što je kod magea mana), kod magea znam da je mana potion, a što je kod woriera i rougea, je stealth(mislim da se tako zove), jer mi se tokom borbe uvjek istoši, dali je moguče da se nekim potionom obnovi?

A što se tiče healera nevodim sa sobom.

HvalaSmijeh

greška...

uzmeš njega i rejuvenation i mass rejuvenation riješava stvari...

al uz google sve se nađe pa evo ti i ovaj link... isprobaj, ja nisam..

http://social.bioware.com/project/865/

Stay a while and listen...
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
nekitamo kaže...

Je, nisam znao kako se točno zove pa sam napisao kako sam mislio da se zove.Izlanuo se

Onda zna li netko odgovor na moje pitanje?Neodlučan

Deep Mushroom, ali mislim da ima i posebnih potona i magija . Neznam točno jer igram kao mage pa mi stamina nije bitna

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 15:59 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Stamina se koliko ja znam sama obnavlja, ako ti uvijek stoji na nekoj razini (ne ide na gore) onda provjeri dali ti lik koristi neki passive abbility pa  ga isključi i počet će se obnavljat

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spock kaže...

Stamina se koliko ja znam sama obnavlja, ako ti uvijek stoji na nekoj razini (ne ide na gore) onda provjeri dali ti lik koristi neki passive abbility pa  ga isključi i počet će se obnavljat

Pa i mana se sama obnavlja, ali kada zagusti u bitci trebaju potioni :)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Dali je igra prezahtjevna?Mozeli se igrat na Laptopu?procesor je core2duo 2,2GHz,4Gb ram,ATi mobility radeon 4650

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Quilombo23 kaže...

Dali je igra prezahtjevna?Mozeli se igrat na Laptopu?procesor je core2duo 2,2GHz,4Gb ram,ATi mobility radeon 4650

Naravno da da... Igrat ćeš ju na medium/high

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran
Dragon Age

neki dan sam riješio orzammar, i nije mi drago kako sam to napravio...

dugo vremena sam se mučio ostavit anvil the void, al nikako nisam uspjevao (odabrao krivi party jer te na toj mapi prisile da uzmeš oghrena (dwarf), a pritom nisam uzeo za sobom healera, a i nisam imao dosta healing potiona, a nikako se vratit) tako da me uvijek onaj golem caridin ubije, pa sam na kraju nakon par sati mučenja ubio pagarona branku, uništio anvil, sAm odabrao kralja i nimalo mi se ne sviđa taj (lakši) način..

uglavnom, sad sam shvatio da sam prisiljen ponovit kampanju nakon što prođem s ovim likom kojeg sad imam...

moram napomenut da u mass efectu nisam baš morao birat tako velike odluke i nisam imao potrebu opet odigrat mass nego više čekat nastavak. ovime bioware inteligentno podsvjesno prisilio igrača da igra istu igru opet i opet iznova...

prokletstvo je bačeno na mene...

Stay a while and listen...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dragon Age

Ljudi jedno pitanje...da li nakon što ubijem archdeamona u zadnjem questu mogu nastavit igru (prijeći ostale questove i dlce)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ljudi jedno pitanje...da li nakon što ubijem archdeamona u zadnjem questu mogu nastavit igru (prijeći ostale questove i dlce)?

samo dlc-e

Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Napokon sam završio igru nakon 86 sati igre, NAPOKON, iako bi htio još igratiPlač.

Sada me zanima gdje mogu vidjeti kolki sam postotak igre završio, našao sam kada stisnem "c" pa "heroic akompichments"(neznam kako se piše) tamo mi prvo piše "amount of dragon age comlited 54%" to je na vrhu a skroz dolje piše "world explored 95%", sada koji je od tih dvoje pokazatelj kolko sam na kraju u postocima prošao igre

A nisam prošao samo par qestova u kojima nisam razumio što napraviti.Sramim se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Napokon sam završio igru nakon 86 sati igre, NAPOKON, iako bi htio još igratiPlač.

Sada me zanima gdje mogu vidjeti kolki sam postotak igre završio, našao sam kada stisnem "c" pa "heroic akompichments"(neznam kako se piše) tamo mi prvo piše "amount of dragon age comlited 54%" to je na vrhu a skroz dolje piše "world explored 95%", sada koji je od tih dvoje pokazatelj kolko sam na kraju u postocima prošao igre

pa jel ti znas engleski? Smijeh

16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Kako bi onda prošao igruBelji se, koji je pokazatelj kolko si prošao igru.

15 godina
protjeran
ivan262 kaže...
dado8 kaže...

Kako bi onda prošao igruBelji se, koji je pokazatelj kolko si prošao igru.

Amount of dragon age ti pokazuje koliki si dio price/questove rijesio

world explored ti je koliko si mape otkrio- znaci nisi bas zavirio svugdjeSmijeh

sto se tice ovog prvog njega ne mozes natjerat na 100% bar dok ne odigras sve dlc koji su izasli i one koji tek trebaju izac

ja misim da je meni prvi postottak bio dosta bolji al opet mozda se varam

17 godina
neaktivan
Dragon Age

Da li se nekome događa da rovovima Mrtve Legije oni čarobnjaci od Darkspawnova konstantno bacaju crashing prison? Čim uđem u neku prostoriju ili zađem iza ugla gdje se nedaj bože nalazi Dark Emisarry odmah krene sa crashing prison. Uglavom, budući da nema formacija moj lik je uvije prvi i uvijek izgubim život zbog tog debilnog spella.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Ja sam odigrao sve izašle dlce...prešao skoro sve questove koje sam mogao sa svojom rasom (neki questovi su mogući samo sa određenom rasom). Sve skupa sam igrao 45h, world explored mi je isto 95% a prešao a amount of dragon age comlited mi je 53%. Očito triba skupit sve codexe, sve recepte za potione, upoznat sve likove i obavit njihove side questove (šta može biti zeznuto) i šta ja znam šta sve ne

16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
ivan262 kaže...

Ja sam odigrao sve izašle dlce...prešao skoro sve questove koje sam mogao sa svojom rasom (neki questovi su mogući samo sa određenom rasom). Sve skupa sam igrao 45h, world explored mi je isto 95% a prešao a amount of dragon age comlited mi je 53%. Očito triba skupit sve codexe, sve recepte za potione, upoznat sve likove i obavit njihove side questove (šta može biti zeznuto) i šta ja znam šta sve ne

Meni je ostalo oko 10 questova koje nisam znao kako riješiti, a bio sam human worier, a kodekse sam skupljao sve koje sam vidio, valjda ču u drugom prijelazu imati više srečeNamigiva

17 godina
neaktivan
Dragon Age

DAO je super, najbolja SP koji sam ja igro ( a malo ih igram MP only ).

Al jedna stvar, ubijem ja archdeamon-a vratim se u denerium, i? nemogu nikud putovat, samo mogu u kamp. bzvze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U iščekivanju dlc-ova :)
17 godina
protjeran
crowap kaže...
U iščekivanju dlc-ova :)

Koliko znam nije najavljen nijedan novi DLC, trenutno rade na punokrvnoj ekspanziji

http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age:_Origins_-_Awakening

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 11:06 (Prince-Artas).
16 godina

Kolko ste otprilike prelazili(ak ste prešli do kraja)?Ima koji besplatni DLC za skinuti?

17 godina
protjeran
emerik kaže...

Kolko ste otprilike prelazili(ak ste prešli do kraja)?Ima koji besplatni DLC za skinuti?

Evo ti lista svih DLCa, kraj svakog piše da li je besplatan ili koliko košta

http://dragonage.wikia.com/wiki/Downloadable_Content

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Igru prešao dva puta, jednom kao warrior sa mače i štitom, a drugi put kao AW. Dok sam igrao sa AW-om nabildavao sam conjurer spellove, i moram priznati da sam bi prejak za većinu protivnika.Conjurer spellovi su genijalni ako se znaju prave kombinacije za vezati glyphove. Planiram još jednom ako budem imao vremena, i naravno čeka se ekspanzija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 14:40 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan

Joj daj ekspanziju više! Meni je igra malo predugačka za još jedno prelaženje, ali jedva čekam eksp. Osmijeh

16 godina

Kad sam gledal slike i recenzije nije me se baš dojmila,ali kad sam zaigral,vidim da je super.

15 godina

Imam oko 100 h igranja...mislim da sam svaki quest rijesio......i jos njuskao okolo!

Sada sam na zadnjem fightu i ne da mi se proci igru....zao mi je.

Cim dode neki DLC ili ekspanzija nastavljam dalje!

IMHO igra godine!!

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Da li netko ima informacije kad će kod nas doći Awakening?

0 0 hvala 0
16 godina

Ovak,imam problem.Dođem na jedan dio kad ona mrtva tijela napadaju "Militiu",negde na početku i jako puno ih dolazi i ne znak kak da preživim,na kraju mi ostane jedan protiv njih 10.Hvala unaprijed!Kak da pobijedim?

16 godina

Možete mi molim Vas pomoći,igra mi ej zakon,a nemrem prejti,molim Vas!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice