Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Kako mogu podici sansu za ono intimidate i persuade(tako nesto)? Ne sijecam se kad mi je to upalilo.

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Sada sam ubio Flemeth i mogu reć da je bilo na knap. Lvl 14, a znam da je prije netko spomenu da ju je sredio na lvl 10 ili prije. Kako je uspio neznam, ali znam da sam samo ja i healer ostali živi, (ja na samrti laganoj. (Party: Ja (warrior), Alistair, Onaj dwarf i Wynn (healerica)). Jedva....

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
Living.Dead kaže...

Kako mogu podici sansu za ono intimidate i persuade(tako nesto)? Ne sijecam se kad mi je to upalilo.

Cunning

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Imas Coercion skill.

Također možeš dići atribut vezan uz te opcije

- str za intimidate

- cun za persuade

Omjer kolko coercion vrijedi atributa se ne zna.

Prima guide recimo za warriora (koji ima visok str) preporuča rang 3 coerciona.

Glupo je recimo što nemreš iskoristit magic kao persuade.

P.S. Krivo sam bio napisao za warra (preporuča 3 a ne 1) Sry

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 12:29 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sada sam ubio Flemeth i mogu reć da je bilo na knap. Lvl 14, a znam da je prije netko spomenu da ju je sredio na lvl 10 ili prije. Kako je uspio neznam, ali znam da sam samo ja i healer ostali živi, (ja na samrti laganoj. (Party: Ja (warrior), Alistair, Onaj dwarf i Wynn (healerica)). Jedva....

Vidit ces sta se nakraju desi da sam znao morrigan bi odma potjero iz partija, kuja

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
doktor1 kaže...

Vidit ces sta se nakraju desi da sam znao morrigan bi odma potjero iz partija, kuja

Da ne pristanem ubit Flemeth s njom?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
Dragon Age

da fakat ? da ostavim flemeth živu?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

doxy kaže...

da fakat ? da ostavim flemeth živu?

17 godina
neaktivan
Dragon Age

Pozdrav svima, jucer sam presao igru. Odlicna igra kao sto se i ocekivalo od Biowera nakon Mass Effecta Cool

Svakako moram jos jednom proc ali kao "evil" cu igrat, sad sam bio dobar kao, ali moram priznat par puta sam

radio load samo da bi mogao pobit sve, jednostavno bilo je jace od mene,  mislim da ce bit veci gust bit evil.
Igra je stvarno dugacka, makar sad bi jos par sati da rijesim neke stvari al i ovako je dobro.
Prica je jako dobra a side questova nema puno tako da je dobro izbalansirano sve.
Sve u svemu jos jedna odlicna igra od Biowera...drzat ce sigurno dok ne dodje Mass Effect 2... Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age redclif

postvake na easy<  u redclifu sam uso u onaj miil, sve ih tamo pokoko i popeo se do dvorca. tamo me smakljaju 10 puta sam ponavljo i nemogu se izvuć. imam cucka alistera i onu vješticu. nema sanse. kak da to prođem??

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 14:36 (mata999).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dragon Age redclif
mata999 kaže...

postvake na easy<  u redclifu sam uso u onaj miil, sve ih tamo pokoko i popeo se do dvorca. tamo me smakljaju 10 puta sam ponavljo i nemogu se izvuć. imam cucka alistera i onu vješticu. nema sanse. kak da to prođem??

daj detalja malo lvl koji si i to sve,btw ja sam cucka otpiso iz ekipe furam nekog korisnijer npr dodatnog hilera il nekog

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
17 godina
Dragon Age

Pas je potpuna pi*darija i uopće ga ne treba vodit sa sobom. Nula bodova

dotore1
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age redclif
mata999 kaže...

Ako te u dvorištu dvorca nije ubio Revenant, neće nitko u dvorcu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mislav_01 kaže...
doktor1 kaže...

**SPOILER** (al baš opaki)

Ovako nakraju se dogodi iduce. Moraš ubit archdemona. Imaš 2 verzije. Jedna je da zrtvuješ sebe jer upravo zato i sluzi onaj ritual kad se joinas gray wardenima. Naime ona krv te nekako veze sa demonima bla bla bla i kad ubiješ demona njegova esencija predje u tebe i ti onda umreš tj. onaj tko zada killing blow (jos nisam doso do tog trenutka). Druga stvar je iduca. Morrigan ti nudi opciju da ako njoj pomogneš ti ostaješ ziv i otkriva svoje pravo lice i razlog zasto je išla s tobom. Ona hoce da joj Alistar napravi dijete i da esencija demona ode u to dijete no zato sto je ono jos mlado prezivjet ce i tako ubiti ona zeli stvorit kopile koje je mocnije od pitaj boga cega (u igri je detaljnije objašnjeno ali to je to). Ako joj ne udovoljis zahtjevo odlazi iz partija i nosi sve sa sobom, dakle ako je bila vazan clan tima, kao meni, ostavlja vas na cijedilu i prakticki morate uvest lika u party s kojim niste igrali i tako vam je narušen balans... Zamračio sam bio.

16 godina
neaktivan

Što se tiče toga, dijete možeš i ti imati sa njome (ako igraš male lika).

Ako ne želiš ritual onda se grey warden (ti ili Alistair) mora žrtvovati.

Inače, na forumu se pojavila teorija da Morrigan nije Morrigan nego zapravo Flemeth.

17 godina
neaktivan

znaci ja sam izvisio, ne mogu zrtvovat kralja, treo sam uzet male lika...god damn it...a niš we play again :)

Ne znam baš da je ona Flemeth ali to bi svakako bio zanimljiv ishod svega, no moram rec da sam više ocekivao od Flemeth dok sam gledao najave, uglavnom jer joj je glas dala kapetanica janeway, isto sam ocekivo da ce se pojavit u jednom trenutku pošto sam odlucio da je necu ubit nego sam sam trazio girmoar da mi da...

17 godina
neaktivan
Dragon Age

Da li zna netko koje su razlike između X360 i PC verzije? Našao sam Oficial Game Guide za x360 pa da znam koliko bi mi poslužio?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Sitne razlike u grafici i kameri (u verziji za konzole nemožeš promjenit kameru u "božanski" pogled)

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sitne razlike u grafici i kameri (u verziji za konzole nemožeš promjenit kameru u "božanski" pogled)

Znači ništa vezano za priču? Pod time mislim questovi, odabiri i slično

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
doktor1 kaže...

Znači ništa vezano za priču? Pod time mislim questovi, odabiri i slično

ja sam isto naso al sam cuo da ima razlike pa nisam nista dalje diro,al nisam siguran imaju li te promjene veze s pricom,mozda i nemaju jer bilo bi glupo da su tako napravili...

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Pas mater i Zmaju Viče

Al bar sam dobar "skrinšot" uhvatio Smijeh

Zajaši Zmaja Zajaši Zmaja

1 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Ne znam zakaj još ova tema nije spojena s ovom:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/vilenjacki-seks/38357.aspx

A toliko toga imaju zajedničkog

Belji se

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
McVily kaže...

Pas mater i Zmaju Viče

Vec si dovrsio igru??

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!
17 godina
Armor kaže...

Ne znam zakaj još ova tema nije spojena s ovom:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/vilenjacki-seks/38357.aspx

A toliko toga imaju zajedničkog

Belji se

Osim vilenjaka gay-a iz igre nemaju  baš neku poveznicu. Tamo se priča o nekim moralnim načelima, osobnim stajalištima u vezi toga i slično. I sreća da je to tamo jer bi se ova tema samo zagadila sa tim prepucavanjima, a to ovdje nije potrebno.

Naxeem potpisuje i pretvara post u odgovor moderatora. :)

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 10:45 (naxeem).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

joj je glas dala kapetanica janeway

Još ima poznatih glumaca u glasovima; mislim da Tim Curry daje nekome, ali ne sjećam se više.

17 godina
neaktivan

Onaj glavni elf...njemu tuvok daje glas, a cini mi se da morigan daje glas ona zena is stargate SG1, ona Valah il kak se zvala (Claudia Black). Imaju dobru postavu no od drage nam kapetanice sam ocekivo vecu ulogu :)

16 godina
neaktivan
McVily kaže...

Pas mater i Zmaju Viče

koji si lvl bio kad si ovu grdosiju ubio???

17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
McVily kaže...

Pas mater i Zmaju Viče

Ja pretpostavljam da je nije ubio kad spominje pasmaterizaciju... Ali ima vremena.

17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
McVily kaže...

Pas mater i Zmaju Viče

Ja sam bio lvl 14 kad sam ubio tog zmaja, nije bio problem (normal). Zao mi je sto samo ima jedan zmaj u igri (ako ne racunamo Flemeth) do archdemona jos nisam doso tho

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 12:56 (mislav_01).
17 godina
Dragon Age

Baš sam slušao jedan intervju i pitali su čovjeka iz Bioware-a koliko će zmajeva biti. On je odgovorio da će se nać tu i tamo koji, ali da se igra zove Dragon Age - Vrijeme zmajeva, znači radnja se događa kada su zmajevi letili nebom umjesto roda i da neće biti stalno neki zmaj iza svakog stabla da skoči i kaže "rig"....

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice