- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan mali detaljcic koji sam primjetio igrajuci, a daje stvarno veliku osobnost igri:
Sva ekipa s kojom sam komunicirao a iz Orlaisa su (Isolde, Leliana) imaju blagi francuski naglasak (Isolde doduse nesto vise) dok pricaju. Takodjer, capital Orlaisa je OCITO centar mode (Pariz, anyone).
Isto tako ekipa iz Antive (Zevran, ona 2 trgovca iz Denerima u market dijelu) ima slavenski naglasak. Antivan Crows kao vrhunska assasin skupina? Malo vuce na slavensku mafiju. :)
Ferelden je po ekipi onako germanski, s naglaskom na UK i Njemacku po nekim elementima.
Iskreno, ovo je jedna od stvari koja me najvise razveselila u igri. :)
I da, igra je fenomenalna. Istina, ima nekih stvari koje zivciraju (tipa sto ne mozes bashati zakljucani chest), ali u globalu ne utjecu znacajno na igrivost i dozivljaj.
Zanima me je li netko naletio na neki bolestan side quest gdje da bi savladao neprijatelja trebaš tri sata i max level, npr. za primjer ff7 gdje su oni weapons? ima li toga u igri? Na repertoaru mi je ali sad je gospodin Shepard aktualan:)
Već sam na slično pitanje odgovorio da je to namjerno tu jer je nemoguće kupiti, ali vidim, neki vendori nude fine stvari po stotinjak golda, pa me zanime jel itko uspio to skupit? Čini mi se da je nekako nemoguće :D
Ja bio skupio 140 G. Kupio 100 G potiona za zadnju bitku. Oruzja koja sam imo su mi bila dost dobra.
Osim toga, koliko sam primijetio, to jedna od rijetkih igara gdje ima toliko različitih NPC likova. Witcher mi se smučio nakon petog kloniranog debelog gostioničara, da ne govorim o svim ostalim klonovima po ulicama... Bioware uglavnom nastoje generirati različite likove, omakne se koja kopija ili sličnost, ali uglavnom su različiti i bolji je dojam tako.
Za prijeći The Wardens Keep i Stone Prisoner zajdno mi je trebalo oko 2 i pol sata, (čitajući journal i razgovarajući itd, a netko tko smao trči i kolje to može preći za kakvih 30-40 min). Stvarno su to mogli stavit u samu igru jer su to već imali na pladnju, jer dati 110 kuna za tako malo gameplay-a je bezveze!! Nula bodova!
Drago mi je šta to nisam naručio nego "nabavio"!
Jel' Wynne postane dio tima ili je samo privremena?
Osim toga, koliko sam primijetio, to jedna od rijetkih igara gdje ima toliko različitih NPC likova. Witcher mi se smučio nakon petog kloniranog debelog gostioničara, da ne govorim o svim ostalim klonovima po ulicama... Bioware uglavnom nastoje generirati različite likove, omakne se koja kopija ili sličnost, ali uglavnom su različiti i bolji je dojam tako.
takav je i Oblivion,(the elder's schroll 4) svaki ima svoj id,nema klonova ^^ to mi se jakos vidja u igricama
A je tko završio igru?
Dio tima
Postane dio tima. Ona je i glavni dio tima iliti hiler.
A je tko završio igru?
Ja jesam.
Postane dio tima. Ona je i glavni dio tima iliti hiler.
Ja sam je ubio, cijeli mage tower sam pobio, imam traume iz djetinstva kao mladi mage
A je tko završio igru?
Ja jesam.
Pa koliko ti je trebalo sati? Nekako si brz:)
A je tko završio igru?
Ja jesam.
Pa koliko ti je trebalo sati? Nekako si brz:)
Pa sad, nije da sam brojao, ali jesam ostajao budan do kasnih nocnih sati. ^_^
Uglavnom ima dosta za igrat, a i nije da sam bas svaki side quest rijesio, ali jesam dosta. Preskocio sam neke s onih ploca.
Imam par novih pitanja pa ako ko zna neka odgovori:
1.) Da li je moguće nastaviti igrati igru nakon završetka glavnog questa?
2.) Koliki je level cap? (ako ga uopće ima)
3.) Da li je moguć export likova? Znači da nastavim igrati isponova priču s starim likom kao u NWN2?
4.) U NWN2 je zadržavao lik sve živo tj. spellove, talente, level, iteme itd. Da li je tako i ovdje (naravno ako je uopće moguć eksport)?
I jedno pitanje vezano uz priču. NEMA SPOILERA tj. to ćete saznati čim uđete u grad
Uz kojeg plemića je bolje stati (tj podržati) u Orzammar-u? Koje su benificije ako se stane uz jednog a koje za drugog?
3.) Da li je moguć export likova? Znači da nastavim igrati isponova priču s starim likom kao u NWN2?
4.) U NWN2 je zadržavao lik sve živo tj. spellove, talente, level, iteme itd. Da li je tako i ovdje (naravno ako je uopće moguć eksport)?
I jedno pitanje vezano uz priču. NEMA SPOILERA tj. to ćete saznati čim uđete u grad
Uz kojeg plemića je bolje stati (tj podržati) u Orzammar-u? Koje su benificije ako se stane uz jednog a koje za drugog?
1) Nije. Nekak je moguće igrat buduće DLC. Valjda loadat save prije no return pointa pa odigrat.
2) Službeno 25, ali ljudi završavaju između 20 i 23 ovisno o side q. Postoji ofc mogućnost da dignu poslije sa DLC (cough*fallout*cough)
3) Nije moguće.
Nisam siguran jel moguće ekstraktat lika za modove.
Ili će modovi morat to rješavat solo tak da te boostaju.. (think NVN2:motb)
Mene zanima kako otvorit ona srednja vrata u Temple of Urn, tak sam je ja nazvao, ne mogu skuzit kako unutra... Moze pomoc ? Vec lutam satima...
Mene zanima kako otvorit ona srednja vrata u Temple of Urn, tak sam je ja nazvao, ne mogu skuzit kako unutra... Moze pomoc ? Vec lutam satima...
Spoiler
Prvo moraš popričati s guardianom za prva, onda moraš pričati s duhovima i riješiti njihove zagonetke (ili ih ubiti ako kažeš krivo) i onda je ona soba s mostom gdje trebaš proći na drugu stranu da ti se ta vrata otvore
Barem mislim da je tako
1.) Ne, samo DLC. Svi statsi ti ostaju isti od nakon zavrsetka igre ali nastavis igrat kao "prije" zadnje bitke no tu bitku nemozes ponovit nego samo igrat DLC.
2.) neznam
3.) Ne
4.) Vidi 3.
Za Orzammar. Svejedno ti je i sve vodi na isto. Izaberi koji ti se vise svidja.
Warden's Keep moguće dropa dobar armor. Skalira li se armor s likom ili dobiješ neko smeće ako odigraš taj DLC naknadno?
Warden's Keep moguće dropa dobar armor. Skalira li se armor s likom ili dobiješ neko smeće ako odigraš taj DLC naknadno?
Ako imaš Blood Dragon Armor ovaj iz Wardens Keep-a mu nije baš konkurentan. Ja ću taj armor bacit na Alisteir-a.. A dali se skalira, ja mislim da ne koliko sam vidio čitajući po forumima... Ja sam došo sa lvl 11 i znam da traži strenght 36 (blood armor - 38). A pošto je DLC izašao kad i igra to je vjerovatno to. Jer ako posjetiš odmah na početku Wardens Keep dobivaš taj armor, ali si opako pre slab za nosit ga....
Spoiler
Prvo moraš popričati s guardianom za prva, onda moraš pričati s duhovima i riješiti njihove zagonetke (ili ih ubiti ako kažeš krivo) i onda je ona soba s mostom gdje trebaš proći na drugu stranu da ti se ta vrata otvore
Barem mislim da je tako
Nista mi ovo ne govori, nema nikakvih strazara, mostova, duhova...
pa moraš na pocetku skupit kljuc prvo za onu sobu Desno i u toj sobi ti bude negdje schroll za neki q i kljuc za srednja vrata
pa moraš na pocetku skupit kljuc prvo za onu sobu Desno i u toj sobi ti bude negdje schroll za neki q i kljuc za srednja vrata
kolko ja moram imat tih kljuceva ? 2 ? ja imam samo jednog, di je taj za srednja vrata ? s ovim nisam niti jedna vrata otkljucao kad ih kvragu nema, govorimo o mjestu (temple) gdje se nalazi Urn of Sacred Ashes ? Pronasel sam :D
Dakle, ovo je za sve one koji ne žele kupiti Wardens Keep.
http://social.bioware.com/project/463/
Uživajte!
Već sam stavio storage chest prije 4 stranice....
A i ne treba kupit Wardens Keep... ja sam ga "nabavio" i radi ko podmazan...
Kako stupit na onaj virtualni most kad trebas ic po Urn ? Svi su aktivirani, ali me ne pusti
Isuse a da se ti ostaviš ove igre? Pogledaj prije par strana bilo je riješenje te jednostavne zagonteke...
Pa nije poanta Warden's Keepa kutija - poanta je, kao i cijele igre, priča, atmosfera, likovi... Ako igrate DAO da što brže i što snažniji dođete do kraja ili da "nabildate" lika, radije igrajte igrajte neku drugu igru; WoW, Aion...