Opremio sam se Blood Dragon Armor-om, Aodhon sjekirom (lvl 11 sam) i idem u Orzammar vidjet šta kaže ta Jarvia o kojoj doxy priča
Bolje biti pripremljen ako je opaka....
Gdje se kupi taj armor ? Il ga moras negdje nac ? I kako screenshotirat ?
Opremio sam se Blood Dragon Armor-om, Aodhon sjekirom (lvl 11 sam) i idem u Orzammar vidjet šta kaže ta Jarvia o kojoj doxy priča
Ubio sam Jarviu bez ikakvog problema, iz prve (normal tezina).
Party smo ja mage, morigrin (debuff, hex), alistar (tank) i ona rougica (luk i strijela). prvo sam bacio spell da ono pocnu sebe random napadat, nadalje kontrola sa frost spelovima i all out po Jarviji. Pala je bez vecih problema, potrosio sam potova dost al ih pravim pa nije bed.
na kojem levelu si je ubio?
To je DLC sadržaj. Je da sam ga ja skinuo sa torrenta jer mi na bioware.social ne priznaje ključ od igre, ali nije radio dok se nisam logirao na EA account u samoj igri.
na kojem levelu si je ubio?
lvl 16
da
ja lvl 9 ili 10
xD
Jarvia je pala iz prve, (normal težina).
Kao šta sam napiso lvl 11, (Blood Dragon Armor + Aodh) i opak sam za taj lvl
P.S. Prasnuo sam Leianu i Morrigan :) Je ima još koja treća u igri da i nju prasnem :D
Imaš Kurava u birtiji u Denerimu
P.S. Prasnuo sam Leianu i Morrigan :) Je ima još koja treća u igri da i nju prasnem :D
Imaš Kurava u birtiji u Denerimu
Dođoh, vidjeh, poševih
Jel može tko opisat malo spellove detaljnije..
Koji valjaju, a koje treba izbjegavati.
Vidim da se ekipa cmizdri kak su neki ispali puno slabiji nego su mislili.
VAŽNO I MALI SPOJLER: pretpostavljam da NPC također dobiju spell/talent svaki level, ali ne one bonuse?!
Jel može tko potvrditi.. Hvala.
VEĆI SPOJLER: kad smo kod magova: jel se spominje vaša obitelj u priči (ona od koje su vas uzeli)..
VAŽNO I MALI SPOJLER: pretpostavljam da NPC također dobiju spell/talent svaki level, ali ne one bonuse?!
VEĆI SPOJLER: kad smo kod magova: jel se spominje vaša obitelj u priči (ona od koje su vas uzeli)..
Za ovo ti sigurno mogu reći da valja jer ih ja koristim.
Drain life i svi njegovi nastavci su jednostavno predobri - sve rulaju.
Lightning i svi njegovi nastavci jako dobri (oni s vatrom i snijegom kao elementima su isto ok - ali me živcira 2. tier gdje se dobije samo oplemenjivanje oružja)
Inače Heal i shapeshifting mogu jako dobrodoći u raznim situacijama (heal i nastavci jako često, shapeshifting daje na jačim levelima lijepu mogućnost korištenja magea kao tank-a)
Inače sada tražim riješenja za onu slagalicu, ali barem se čini bolja i lakša nego oni energetski krugovi i stupovi u kotor-u. Na njima sam dosta gubio živce i pisao kombinacije na papir
Ako izgubim volju - direkt na google po rješenje
A mene zanima da li ona opcija "make active quest" uopce radi? Ili ja nesto dobro ne radim? Pokupio sam par questova u Denerimu ali ne znam gdje da ih idem rjesavati? Npr. trebam naci neki sekstant, napravim quest aktivnim ali na mapama nista ne vidim. Da bauljam okolo?
A mene zanima da li ona opcija "make active quest" uopce radi? Ili ja nesto dobro ne radim? Pokupio sam par questova u Denerimu ali ne znam gdje da ih idem rjesavati? Npr. trebam naci neki sekstant, napravim quest aktivnim ali na mapama nista ne vidim. Da bauljam okolo?
Meni osobno se ne sviđa ta opcija - vidio sam i puno bolje izvedene.
Spoiler
A i možda je u drugom dijelu Denerima? Ja znam da sam ja ko budala tražio onaj Pearl i na kraju odustao i otišao do izlaza iz grada a ono se on pojavi za teleportaciju Ali neznam točno jer nikako nisam mogao ući u neke dijelove grada, valja nisam nešto riješio pa sam otišao rješavati dwarfove i pepeo od one svetice
e ljudi pomozite,zapeo sam an dijelu di trazim onaj Urn i dobijem qvest "test of faith" i nemogu proc onaj most neznam kako da poslazem likove na one kocke da mi se most otvori,ako tko moze pomoc molim vas
e ljudi pomozite,zapeo sam an dijelu di trazim onaj Urn i dobijem qvest "test of faith" i nemogu proc onaj most neznam kako da poslazem likove na one kocke da mi se most otvori,ako tko moze pomoc molim vas
Evo rješenje - ja skužio
SPOILER ALERT - RJEŠENJE ZAGONETKE
L - lijevo
D - Desno
1 - je najbliža ulazu a 6 najbliža izlazu. Ovo ti je kako treba stajati a ti se u međuvremenu pomiči s 4 likom po kockama
L3 D1 D2
L3 L6 D2
L6 D2 D4
L6 L1 D4
L1 D4 D5
L1 L5 D5
Evo rješenje - ja skužio
SPOILER ALERT - RJEŠENJE ZAGONETKE
L - lijevo
D - Desno
1 - je najbliža ulazu a 6 najbliža izlazu. Ovo ti je kako treba stajati a ti se u međuvremenu pomiči s 4 likom po kockama
L3 D1 D2
L3 L6 D2
L6 D2 D4
L6 L1 D4
L1 D4 D5
L1 L5 D5
kako ga i oni znaju zasrat s tim to je strasno xD hvala ti puno ovo sam zapiso sa strena u slucaju da cu ponovo kretat kasnije ^^ hvala puno jos jednom =)
Sta su zasrali? Zagonetka uopce nije teška. Pozicioniraš likove tako da je most na kojem ti main lik stoji uvijek ukljucen. Malo load / save i to je to. BTW Orzamar mi je definitivno najbolji grad, hrpa questova, odlican lore, itemi, monsteri.
Za ovo ti sigurno mogu reći da valja jer ih ja koristim.
Drain life i svi njegovi nastavci su jednostavno predobri - sve rulaju.
Lightning i svi njegovi nastavci jako dobri (oni s vatrom i snijegom kao elementima su isto ok - ali me živcira 2. tier gdje se dobije samo oplemenjivanje oružja)
Pogotovo u kombinaciji s Vulnerability Hexom. sleep+horror je isto heben
Nego zaključio sam da sam dosta dobro upoznao igru pa sam krenuo ispočetka s Humanom. Bog te koliko razlike u dijalozima. Čak dobijaš različite informacije mjestimično (nije drastično ali čovjeka veseli)
*SPOILER ALERT*
Ajme ... dao sam Black Grimoire koji sam prije našao u Mage Toweru onoj Morigan ženskoj...
i
pri povratku u kamp poslije toga...ona se požali na Flemeth kako nije ono kaj je mislila da je...da ju moram ubiti...i ja pristao
e sad
jel je ko ubio Flemeth? koji lvl treba za nju da se ne patim ko s Jarviom koja je još živa
Ja sam se vratio u njenu kuću ali je nije bilo nigdje, pa sam jednostavno otišao ća..
EDIT: ja sam došao u Soldiers Peak...
Kad dođeš u dilemu u koju ćeš doći, odgovor je: nemaj milosti - samo peglaj, bit ćeš nagrađen.:)
Da li sam ja jedini kojemu kaciga od Dragon armora glupo izgleda? Ono kao ima "svjetleću" crtu tamo gdje su oči, kao da je došla iz budućnosti.
*SPOILER ALERT*
Ajme ... dao sam Black Grimoire koji sam prije našao u Mage Toweru onoj Morigan ženskoj...
i
pri povratku u kamp poslije toga...ona se požali na Flemeth kako nije ono kaj je mislila da je...da ju moram ubiti...i ja pristao
e sad
jel je ko ubio Flemeth? koji lvl treba za nju da se ne patim ko s Jarviom koja je još živa
Ja sam ubio Flemeth na negdje 10 levelu (možda čak i prije). Nije teška borba koliko je duga. Imaj nekog healera (preporučujem dosta mana i health potiona - zlu ne trebalo), mage-a koji ima jake ofanzivne moći i nekoga tanka koji odvlači pozornost s magea. S healerom samo održavaj ova 2 dok mageom bacaj sve živo što imaš na nju.
SPOILER - ANDRASTE
Je li teško ubiti onog zmaja kraj hrama u Heaven-u? Igram kao mage sa samo ofanzivnim moćima i 14lvl sam?
Da li sam ja jedini kojemu kaciga od Dragon armora glupo izgleda? Ono kao ima "svjetleću" crtu tamo gdje su oči, kao da je došla iz budućnosti.
Da, nije izgled nešto specijalno ali za moj lvl je odličan... Ma ovo je fantazy.. sve je dopušteno osim lightsaber-a
Joj defki, kako napravit screenshot ?
Joj defki, kako napravit screenshot ?
pa ka jen koristiš Xfire?
savršenstvo je bez mane
još ti puca screenove na stranicu tvog profila koji tamo ostaju koliko zelis
bz, lagan, bezbolan
instaliraj i u igri oderi
scrollock+x
Da li Biowareov Social Network ima pod country Croejšu ili Hrvatsku?
Ok nema veze našao. Croati se nalazi pod H, svašta.
Da li Biowareov Social Network ima pod country Croejšu ili Hrvatsku?
Ok nema veze našao. Croati se nalazi pod H, svašta.
Ima.
Pod location upišeš što želiš.
Te informacije se ne vide ispod slikice kad postaš, ali se vide kad netko klikne na tvoj alias..
Već sam na slično pitanje odgovorio da je to namjerno tu jer je nemoguće kupiti, ali vidim, neki vendori nude fine stvari po stotinjak golda, pa me zanime jel itko uspio to skupit? Čini mi se da je nekako nemoguće :D