Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Dragon Age

Taj ti prsten sluzi da dobijes koju recenicu vise u Epilogue o vezi s Morrigan,i ako se predas nakon prerusavanja u Loghainovome imanju,zavrsis u zatvoru pomogu njega te Morrigna locira unutar zatvora.

A i u Witch Hunt dijalog dobije par recenica vise ;)

:D
15 godina
neaktivan
Dragon Age

Nisam ni igrao igru, ali vasi komentari mi privlace da ju skinem. Igrao sam vise Morrowind, Oblivion, Witcher i Gothic.

Vrijedi li skinuti igru, je li bolja od ovih naslova sto sam nabrojao. Dragon Age 2 cu 100% kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kratko jasno, vrijedi..ja sam je presao oko 4-5 puta, i prelazim opet..al ne radi price, zanima me prosto kako je recimo igrat solo, zanima me da isprobam svasta i tak to..

16 godina
CoLdPlay kaže...

Nisam ni igrao igru, ali vasi komentari mi privlace da ju skinem. Igrao sam vise Morrowind, Oblivion, Witcher i Gothic.

Vrijedi li skinuti igru, je li bolja od ovih naslova sto sam nabrojao. Dragon Age 2 cu 100% kupiti.

Jedina zamjerka,mozda nije ni zamjerka vec samo stvar navike.
Prije toga sam igrao Witchera i ES:Oblivion,i bili mi se tesko naviknuti na drukciji sustav borbe,no s vremenom sam shvatio i gustam sada.

Sto se tice ostaloga,prica je nemam rijeci,likovi su zanimljivi i imas puno nacina u kakvim odnosima ces biti s njima,zatim moralne odluke koje igra stavlja pred tebe...

Simply sad,vrijedi itekako kupiti,taman ti ostane save za Dragon Age 2.

17 godina
M_dipl. kaže...
nevrjeme kaže...
Jel možda neko zna koliko sati(od oka) treba za prelazak igre?

Meni je prvi prolaz trajao 82 sata čini mi se, većinu sam kvestova riješio i došao do 20. ili 21. levela, ne sjećam se više.

Oko 100 sati. Ali bas svaki sidequest rijesio koji sam nasao, i citao sve codec enties, bas zbog price, i cijelog DA svijeta, koji me doslovno uvukao u sebe.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meni je 136 sati, svi questovi, citanje svakog codeka, zazanje sa likovima (razgovori), sakupljanje i trgovanje...
jedna od najboljih igrica u zivotu
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
Dragon Age

101 sat,drug prelazak sada sam negdje na Orzammaru :D

epska igra,nadam se barem 140 sati uz jos jedan lik prijedjen na brzinu( ovaj sada detaljno ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoLdPlay kaže...

Ma da...a mogao si i za jedinicu sa svim dodatcima, expanzijom, DLC-ima, ovo, ono, dati 100kn, ne bi te ubilo :D

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
CoLdPlay kaže...

Ma da...a mogao si i za jedinicu sa svim dodatcima, expanzijom, DLC-ima, ovo, ono, dati 100kn, ne bi te ubilo :D

Da košta samo 100 kuna jasno da nikad ljudi ne bi ni pomišljali na skidanje.

17 godina
DžavoŠepard kaže...

Pa zato i postoje Steam rasprodaje, a ko nema Steam ima direct2drive i slično {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
DžavoŠepard kaže...

Pa zato i postoje Steam rasprodaje, a ko nema Steam ima direct2drive i slično {#}

Neznam ja tu rasprodaju koja bi DA i sve DLCove dala za 100 kuna.

17 godina
DžavoŠepard kaže...
segregator kaže...
DžavoŠepard kaže...

Neznam ja tu rasprodaju koja bi DA i sve DLCove dala za 100 kuna.

Bio je Origins + Awakening + svi DLC-ovi (tzv Ultimate verzija) za 15 Eura

Sad je opet $50, znači ko je jamio je, do slijedeće rasprodaje

http://store.steampowered.com/app/47810/

15 godina
neaktivan
Dragon Age

Napokon zavrsia s Human Noble originom. Zaheba Alistara i posta kralj :DD

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dragon Age

Pozdrav svima :P novi sam ovdje i imam puno pitanja u vezi ove igre..

bas i ne igram igre ali ova me je posebno privukla(jos kad sam cuo da ima pederluka xD ),poceo sam je igrati prije par dana i vec sam u belaju :S

K

ao prvo dosata sam prihvatio a malo rijesio questova,mogu li se vratiti i to rijesti i kako da lakse nadjem stvari koje se traze(postoji li odredjena tipka ili sta).. :S

sad sam i kod patuljaka i stvarno me zivciraju,ne znam sta treba raditi,osvojio sam nekakv turnir(borio se s onima patuljcima),onda sam isao tamo onome jednome pomoci ubiti one male zmajeve(ili sta vec) i tako toga...

zanima me takodjer ovo s dodacima,expanzijom itd

nadam se da ce me bilo ko razumijeti :)

0 0 hvala 0
17 godina
JaSkoo kaže...

bas i ne igram igre ali ova me je posebno privukla(jos kad sam cuo da ima pederluka xD ),poceo sam je igrati prije par dana i vec sam u belaju :S

K

ao prvo dosata sam prihvatio a malo rijesio questova,mogu li se vratiti i to rijesti i kako da lakse nadjem stvari koje se traze(postoji li odredjena tipka ili sta).. :S

sad sam i kod patuljaka i stvarno me zivciraju,ne znam sta treba raditi,osvojio sam nekakv turnir(borio se s onima patuljcima),onda sam isao tamo onome jednome pomoci ubiti one male zmajeve(ili sta vec) i tako toga...

Iskreno, malo je tesko razumjeti sve sto si napisao, ali potrudit cemo se  {#}

Dakle, moj savjet ti je da sve side questove koje pronadjes i prihvatis. A kasnije, ako ih hoces rijesiti rijesis, ako ti se neda preskocis. Vecinu mozes rijesavati kasnije, bilo kojim redoslijedom, ali postoji par mjesta u prici kad ti neki questovi postanu nedostupni. Necu spoilati, a mislim i da te u igri na to upozori, da rijesis sidequestove prije odredjenog main questa, jer poslije neces moci.

Questovi su ti oznaceni na karti (mislim da ne svi, ali vecina je), a kad pritisnes TAB pojave ti natpisi svih itema oko tebe. Valjda si na to mislio.

Znaci u Orzamaru si. To je glavni quest, kad izaberes Princa Balen-a ili Lorda Harrowmont-a i moras mu pomoci da postane kralj. Ne znam sta ti tu nije jasno? Samo rjesavas questove koje ti daju i to je to.

Sto te zanima u vezi DLC-ova? Kupis ih, instaliras i to je to {#}

15 godina
neaktivan
JaSkoo kaže...

K

Od Expanzija ti se isplati uzeti  DA: Awakening a i ostale ako ti se igra svidi (meni je pa sam i ostale nabavio) a moj savjet ti je da orginalnu igru prijeđeš par puta, svaki put sa drukcijim odlukama i drukcijim originom :D

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
14 godina
neaktivan
Dragon Age

hvala puno decki..

Malo mi je sad jasnije..Poceso sam i rijesavati neke questove(koje nisam znao),to sto ste odgovorili uglavnom je bilo sta mi je trebalo :D

i naravno igra mi se previse svidja toliko sam je igrao da nisam ni znao da je vani napadao snijeg {#}

jos jednom hvala,kad zapnem javim se opet {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako

zlatno pravilo kad igras drago age, uvijek drzi tipku tab, gdje god hodas, vidjet ces na sta mislim..

za sva ostala pitanja, tu je dragon age wiki

http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki

edit: za sve one koji prelaze igru solo, i imaju problema sa high dragon na vrhu one planine..dovoljno je neki staff (mage) ili strijela (warrior ili rogue) i da ubijete zmaja solo, na nightmare, a da ne dobijete ni 1 stete od zmaja..

fora je, zmaj se ne krece, nego leti s jednog mjesta na drugo, a za to treba vremena, i zmaj vas ne moze udariti ako ste daleko..sve sto morate uradit je stat na ono sredisnje mjesto, aktivirat onu sirenu, i odma otrcati na drugi dio, daleko od tog mjesta (prema dole, gdje su one kutije, al ne toliko, doovoljno je oko 5 metara)..zmaj ce sletit tamo gdje ste aktivirali sirenu, znaci dovoljno daleko od vas da vas ne moze udarit..sad ispalite jednu ili dvije strijele (ili jednom il dva put sa staff-om) i vidjet cete da ce zmaj odma poletit, kako bi doso do vas..sad idete odma prema tom mjestu gdje je on stojo, tako da kad zmaj sleti na zemlju, opet vas nece moc dokucit..mozete ispalit opet jednom il dva put, zmaj ce opet poletit, i sve tako..bitno je samo da zadnji udarac bude izbliza, jer prvi put mi je se dogodio bug, ubio sam zmaja dok je bio u letu, i nisam dobio niti xp od njega niti ikakav loot..igro sam sa mage, i skino mu health skoro skroz, i onda uzeo spellweaver i izvrsio zadnji udarac sa njim, sto mi je ne samo dalo xp i loot, nego i onu cool animaciju..

znaci ja sam ovako ubio zmaja, na nightmare, solo, bez da dobijem i jedan udarac od zmaja..sve sto on ponekad uradi na tu daljinu je roar, sto vas samo stun-a, ali nema koristi jer cim zmaj zavrsi sa time, i stun je gotov..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 12:04 (ismar89).
14 godina
neaktivan
Dragon Age

evo jos jednog glupog pitanja od mene:prvo prosao sam patuljke tj. izabrao kralja i to,bio kod onih vukova i to izvrsio itd.

sad me  zanima kako da  "Revive Arl Eamon"(ovaj Arl Eamon lezi u onome krevetu,sta cu s njim?),ne shvacam gdje treba ici..

to mi jos stoji od ne izvrsni  questova sto se tice ovih glavni..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Trebaš pronaći "The Urn of Andraste".

Da bi započeo taj kvest odi u Denerim i preko puta birtije uđi u kuću u kojoj je Genitivi, tamo razgovaraj sa frajerom koji je unutra i moći ćeš krenuti u potragu.

Kreni u selo Haven i tamo ćeš naći urnu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dragon Age

Sram me vise pitati ali imam jos pitanja..  {#}

Svala ti puno na odgovoru puno mi je pomoglo..Sad imam jos jedno kako sastaviti onaj most da prodjem?   {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JaSkoo kaže...

Svala ti puno na odgovoru puno mi je pomoglo..Sad imam jos jedno kako sastaviti onaj most da prodjem?   {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dragon-age/5766.aspx?page=16&jumpto=598601&sort=asc&view=flat

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
Dragon Age

prokleti Zeveran..{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JaSkoo kaže...

Imam jedan prijateljski savjet za tebe ( ne shvaćaj ni kao uvredu ni išta slično )...

TI si počeo igrati ovu igru a priču očito qurca nisi pratio, odnsono, nemaš pojma ni što radiš nii zašto to radiš, većinu questova ne razumješ, znači samo igraš, bez razumjevanja ili praćenja priče.. Moj savjet ti je da pauziraš mjesec-dva dana i počneš igrati iz početka, jer ovako nečeš doživjeti ni 50% onoga što igra daje, a daje stvarno mnogo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 22:57 (thuglife).
16 godina
neaktivan

je li zna iko neki dobar MOD da likovi u dragon age (dovoljno je glavni lik) budu ljepsi, nesto ludo sto ne lici igru, tipa final fantasy itd..vidio sam na netu da ima toga kamaru, al nisam bas naso konkretno nesto..osim neki redesing pack koji sve uljepsa, al ne dovoljno ekstremno, nista posebno novo ne donosi..

16 godina
ismar89 kaže...

je li zna iko neki dobar MOD da likovi u dragon age (dovoljno je glavni lik) budu ljepsi, nesto ludo sto ne lici igru, tipa final fantasy itd..vidio sam na netu da ima toga kamaru, al nisam bas naso konkretno nesto..osim neki redesing pack koji sve uljepsa, al ne dovoljno ekstremno, nista posebno novo ne donosi..

Ja sam ovaj koristio,mislim da on odgovara tvome opisu,a i mozes birati izmedju 6-7 razlicith faca za glavnog lika i njegove companione.

http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=686

Moorigan je najbolja u Lore version 1.0,a ovaj Leilana sa onog CG trailer "The Urn of Sacred Ashes".

16 godina
neaktivan

to sam vidio, meni treba nesto bas ekstremno..vidio sam kad su modali samo glavnog lika, koji bas izgleda kao iz druge igre..i armor i sve, al hajd, potrazit cu na netu, ovo sam cini mi se vec skino

15 godina
neaktivan
Dragon Age

Imam pitanje u vezi darkspawna.

Njihova invazija krece od juga, od šume gdje je flementh. Kako je onda to njihovo podzemlje na Sjeverozapadu kod dwarfova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dragon Age

Pod podzemlje mislis na deep roads? One se protezu ispod cijelog Fereldena. Nesto kao podzemni autoput koji je spajao gradove patuljaka. Kad su ih napali darkspawn, sve su gradove unistili osim Orzamara.

16 godina
neaktivan
Re: Dragon Age

blight pocinje u korcari wilds samo radi toga sto se tamo nalazi ostagar, tvrdjava koja pripada grey warden-ima iz ferelden-a..napad je valjda kreno tu da se odma suoce sa najvecim protivnicima..

odakle poticu darkspawn, citaj u codex-u, a deep roads su jedino mjesto gdje mogu nekako da se krecu slobodno, jer ko god bi ih vidio na kopnu ce odma napravit uzbunu..dole se skrivaju, i dole se bore sa legion of the dead, a sta su oni takodje citaj u codex..

joj kad ce vise taj drugi dio xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice