Navodno svima likovi kroz igru trebaju starit. Samo je njima to vidljivije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je li vam bia update za hotfix ili? meni je samo uslo u igru, ali sada pari sve uredu
bio
Je sad mi sve valja, cak mi je i preformance bolji nego ikad, mantle + vsync 0 stuttera a fps nepada ispod 50 ni u skyholdu
ljudi sa cim mjerit fps kad se koristi mantle? i kako vam ide igra?
I Denuvo je očito i "službeno" pao.. Vidim Dragon Age Inquisaition je na raspolaganju...
Treci put prolazim DA:O i radim si "perfect save" i sad se pitam trebam li prec i DA2 da bi prica u DA:I razumljiva ?
Dap,gotovo je sa Denuvom
sta nes novo ima?
edit....tek sam sad vidio radosnu vijest... i jel ko probo dal radi?

sta nes novo ima?
edit....tek sam sad vidio radosnu vijest... i jel ko probo dal radi?
radi radi :D
Treci put prolazim DA:O i radim si "perfect save" i sad se pitam trebam li prec i DA2 da bi prica u DA:I razumljiva ?
Netriba ti uopce save, jer nemozes unijeti save u igru, nego se svi izbori namjeste na stranici Dragon Age Keep, pa se pri kreiranju lika ucitaju u igru.
I Denuvo je očito i "službeno" pao.. Vidim Dragon Age Inquisaition je na raspolaganju...
Barem će sada malo živnuti tema :)
Vidio sam da kažu da 3DM verzija ne radi na Pehnom procesorima.. No nije istina.. Sve radi odlično...
Za sada sam stavio ultra postavke, (bez MLAA - uklučen posto process AA te SSAO umjesto HBAO) i imam cca 40/50 FPSa,
Te procesorske jezgre rade jako dobro... A uspio sam i upogonit gamepad preko x360ce aplikacije pa ako nekome treba mogu napisat... Jer, sve mi se čini da su kontrole bolje sa gamepadom naspram m/k...ja sam se malo namucio al pokrenio sam na kraju...
ugl grafiku nisam nista diro ostavio sam na automatic stavio mi je na defalut medium i meni izglea super i tako....
da im mamu lazljivu zbog pretrpljenog straha da nemoze dvojezgreni terat.... ide ko podmazano jos da imam bolju grafu od ove GT650m mogo bi i dignit na max postavke kako mi se cini
Netriba ti uopce save, jer nemozes unijeti save u igru, nego se svi izbori namjeste na stranici Dragon Age Keep, pa se pri kreiranju lika ucitaju u igru.
A dobro bar san se podsjetija sta se desavalo u originu. Da odigram dvojku ili da je preskocim ? Neman pojma apsolutno nista o njoj.
ja sam se malo namucio al pokrenio sam na kraju...
ugl grafiku nisam nista diro ostavio sam na automatic stavio mi je na defalut medium i meni izglea super i tako....
da im mamu lazljivu zbog pretrpljenog straha da nemoze dvojezgreni terat.... ide ko podmazano jos da imam bolju grafu od ove GT650m mogo bi i dignit na max postavke kako mi se cini
Moze dvojezgreni sa hyperthreadingom, ali dvojezgreni bez hyperthreadinga nece.
@zajeb
Odigraj DA2, nije bas takvo smece ka sto kazu, istina je da je borba poglupljena, da su mape reciklirane, ali meni je cisto solidna, jer ionako igran igre zbog price.
ja sam se malo namucio al pokrenio sam na kraju...
Moze dvojezgreni sa hyperthreadingom, ali dvojezgreni bez hyperthreadinga nece.
@zajeb
Odigraj DA2, nije bas takvo smece ka sto kazu, istina je da je borba poglupljena, da su mape reciklirane, ali meni je cisto solidna, jer ionako igran igre zbog price.
Moze bilo koji, samo mu treba Extreme Injector v3.3 i dualcore.dll (neka googla).
BTW fix za 30 FPS:
Desktop Shortcut Tutorial:
Step 1: Go to where you installed Dragon Age: Inquisition and right click on the main exe then make a shortcut
Step 2: Move the shortcut to your desktop
Step 3: Optional Rename Shortcut to Dragon Age Inquisition
Step 4: Right click on shortcut select Properties
Step 5: In the Target Directory Box navigate all the way to the end press the Spacebar and Paste
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
- Step 6: Click Apply, Launch and Enjoy!
Origin Tutorial:
Step 1: Boot up Origin
Step 2: Right Click on Dragon Age: Inquisition and select Game Properties
Step 3: Paste
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
- Step 4: Click Ok then Click Play and Enjoy!
Important! Make sure you have the latest Nvidia & AMD drivers installed as this can help eliminate other problems not related to the Fix.
Bugs & Fixes: (Will be updated when Issues and Fixes arise)
Will cause problems with Multiplayer, To use fps fix: run the game from the modified shortcut and to play Multiplayer mode: run the game through Origin (without the command line).
Applying the fix before character creation can sometimes make your character end up loading into a fiery rocky area with no escape after the Cutscene. You can avoid this by either skipping the Cutscene, or by enabling the fix after you create your character. Last Resort Go into my documents and delete the saves/profiles and then start a new game and it should be fixed
If your FPS is dropping and fluctuating causing CTD's just adjust the ingame graphics settings to balance Visual Quality and Performance.
DirectX Crashing: The infamous DirectX error has haunted us since the Windows 95 days, and continues to be a thorn in our sides. If you’re having DirectX-related Dragon Age: Inquisition crashes, the classics never go out of style: First, update or reinstall DirectX. A clean install can do you a world of good. If that didn’t fly, check for any new Windows Updates, reboot, and try again. If that’s still not working, a few folks seem to be having success by downloading and installing the Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4. To glory!
EDIT: BTW "DA:I tools team" i neki drugi pokusavaju napraviti save game/DA:I Keep editor/emulator....
Dobio sam par pitanja u vezi x360ce za Dragon Age pa evo...
Skinuti x360ce app te prebaciti u Dragon Age folder. Pokrenuti te podesiti gamepad da funkcionira.
Nakon toga skinti x64 lib te prebaciti x360ce.gdb, dinput8.dll i xinput1_3.dll te zamjeniti.
Tada otvoriti x360ce.gdb u notepadu te dodati sljdeće:
[DragonAgeInquisition.exe]
Name = Dragon Age: Inquisition
HookMask = 0x00000002
Spremiti.
Tada preimenovati u xinput1_3.dll u xinput9_1_0.dll
Te u x360ce.ini datoteci sljedće mora biti pod
[InputHook]
HookMode=1
HookCOM=1
Spremiti i to je to...
Tada je još u opcijama unutar igre potrebno promjeniti kontrole na gamepad jer inače rade preko tipkovnice i miša..
I evo ga, imam Thurstmaster Dual Analog 3 te se u kutu mogu vidjeti xbox kontrole...
30 FPS lock ja imam samo na animacijama, ali u igri uredno radi sve preko.
Who the fuck plays Dragon Age with xbox gamepad lol zato je i poglupljena dvojka radi konzolasa
agreed
Who the fuck plays Dragon Age with xbox gamepad lol zato je i poglupljena dvojka radi konzolasa
Radi iznenađujuće dobro.
Who the fuck plays Dragon Age with xbox gamepad lol
Lakše se zavalit u fotelju nego sjedit za tipkovnicom.
Don't judge me :p
Nije stvar u fotelji...
U ovoj igri jednostavno gamepad radi odlično, naspram npr Wastelanda 2 i Divinitya gdje gamepad jednostavno ne postoji i to je to.. Ovdje je sve prilagođeno gamepadu tako da ove preseravanja "who the fu.ck plays bla bla" nemaju mama baš nikakvog smisla... Nisam je ja napravio da radi bolje sa gamepadom već studio zaslužan za igru tako da...
A to ako netko ne želi igrat sa gamepadom iako je igra rađena sa time na umu, jer je to za "glupe konzolaše" njegov problem.
U usporedbi s Origins, pa čak i sa toliko pljuvanom dvojkom, Inquisition je blago rečeno razočaranje kad je igranje s mišem i tipkovnicom u pitanju.
Nije moguće kliknuti da bi se lik kretao, nije moguće kliknuti da bi se neki item pokupio, nije moguće napadati neprijatelja bez da cijelo vrijeme držim tipku za napad i taktička kamera je totalno beskorisna.
Grafika je na razini, dizajn lokacija je fenomenalan, glazba je solidna, ali igranje bez gamepada je užas.
Možda će neki budući patch to sve riješiti, ali čisto sumnjam.
U usporedbi s Origins, pa čak i sa toliko pljuvanom dvojkom, Inquisition je blago rečeno razočaranje kad je igranje s mišem i tipkovnicom u pitanju.
Nije moguće kliknuti da bi se lik kretao, nije moguće kliknuti da bi se neki item pokupio, nije moguće napadati neprijatelja bez da cijelo vrijeme držim tipku za napad i taktička kamera je totalno beskorisna.
Grafika je na razini, dizajn lokacija je fenomenalan, glazba je solidna, ali igranje bez gamepada je užas.
e i meni ista stvar smeta.... i to je sve sam o da bi se vise uvalili konzolasima..... nesmeta mi uopce takva stvar al onda su mogli ostavit normalne kontrole za one koji vole mis i tipkovnicu.... al stvarno su supci s tim objedinjavanjem igre, kontrola, izbornika i svega ostaloga sve ide samo na stetu igracima....
napadat bez da se drzi sa tactical viewom. nemora se konstantno stiskat.
i igranje bez gamepada nije uzas,cijelo vrijeme igram mouse and keyboard i nič mi ne fali,sam bi hto da tact view ima mouse driven supp ,ne kretanje wasdom i da je zoom out veći.
e i meni ista stvar smeta.... i to je sve sam o da bi se vise uvalili konzolasima..... nesmeta mi uopce takva stvar al onda su mogli ostavit normalne kontrole za one koji vole mis i tipkovnicu.... al stvarno su supci s tim objedinjavanjem igre, kontrola, izbornika i svega ostaloga sve ide samo na stetu igracima....
Bitno da su na sva zvona reklamirali trailer "Made by PC gamers for PC gamers".
Baš su nam ga iskusno uvalili.
e i meni ista stvar smeta.... i to je sve sam o da bi se vise uvalili konzolasima.....
Ovo mi je stvarno smiješno da netko može tako misliti, a još više i napisati. Kako se developer "uvaljuje" konzolašima time što napravi loše kontrole za PC?
Meni, koji sam kupio PS4 verziju je totalno svejedno kako ona radi na PC-u.
Radi se o tome da developeri nevoljko troše sredstva i vrijeme na usavršavanje PC verzije igre koju će prodati u nekoliko puta manje primjeraka nego verziju za konzole. I da, na taj način praktički tjeraju igrače da uzimaju verziju na konzole. Međutim, to im se ne može zamjeriti, kada se pogleda da je i na ovoj temi u zadnjih par stranica bilo raspravljano (i obrisano od moderatora) samo o tome kako i kada će izaći crack za PC verziju.
e i meni ista stvar smeta.... i to je sve sam o da bi se vise uvalili konzolasima.....
Ovo mi je stvarno smiješno da netko može tako misliti, a još više i napisati. Kako se developer "uvaljuje" konzolašima time što napravi loše kontrole za PC?
Meni, koji sam kupio PS4 verziju je totalno svejedno kako ona radi na PC-u.
Radi se o tome da developeri nevoljko troše sredstva i vrijeme na usavršavanje PC verzije igre koju će prodati u nekoliko puta manje primjeraka nego verziju za konzole. To je jedini razlog.
Je al igre pate zbog konzola. Ja bi najradije da odustanu od konzola (bar sto se fps i rpg igara tiče).