Odlično je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlično je.
11lev sam zasad,ne vudim nigdje overall progress npr po mapi što mi još fali itd?
Bilo bi odlično da su napravili app za slanje agenata za vremenske misije.
Htio bi kupiti ovu igru za bozicni poklon pa me zanima dal znati di ima najjeftinija box verzija? Hvala
Eto ako nekog zanima prodajem Origin account sa Dragon Age Inquisitinom,skoro pa nista nisam igrao,jednog dana si kupim kad uzmem novi komp pa da mogu bezbrizno na High/Ultra igrati. :)
Uz to Origins,BF3,Dead Space 1&2 itd...
Uzeo jucer igru s ukrajnskog uplay storea,izaslo me 153kn. Sumnjam da ce za winter sale biti jeftinije.
Eh sad treba dovrsiti bioshock infinite pa krenit s ovim cudom.
Može malo detalja? I ja bi tako :)
Može malo detalja? I ja bi tako :)
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/2n2mjz/uplay_ukraine_dragon_age_inquisition_for_pc/
Koliko vidim povukli su igru...
Da, napravio sve, ali igre više nema... Ništa, čekati neki drugi sale.
Morati cu traziti refund jer se igra kastrofalno vrti na laptopu,sumnjam da ce se izda updateom promijeniti,na BioWare forumu ekipa sa i5 mobile,gt 740m ( koja je u rangu moje HD 7670m ) vrti na High/Ultra,a meni u Hinterlands slideshow na low settings sto me jako razocaralo...
Do sad sto sam igrao,predivna igra,combat je oke,malo zbunjujuci kao sto je netko opisivao,likovi su zanimljivi i pogotovo povratak starih likova iz prijasnjih igara,steta sto ne mogu igrati ! :/
Nema šanse da na 740m vrte high/ultra! ja imam 770m 3gb ddr5 pa igram na high na 35-40fps prosjek...ultra mi bench odvrti 19fps....tako da gluposti pricaju
Morati cu traziti refund jer se igra kastrofalno vrti na laptopu,sumnjam da ce se izda updateom promijeniti,na BioWare forumu ekipa sa i5 mobile,gt 740m ( koja je u rangu moje HD 7670m ) vrti na High/Ultra,a meni u Hinterlands slideshow na low settings sto me jako razocaralo...
Do sad sto sam igrao,predivna igra,combat je oke,malo zbunjujuci kao sto je netko opisivao,likovi su zanimljivi i pogotovo povratak starih likova iz prijasnjih igara,steta sto ne mogu igrati ! :/
Nema šanse da na 740m vrte high/ultra! ja imam 770m 3gb ddr5 pa igram na high na 35-40fps prosjek...ultra mi bench odvrti 19fps....tako da gluposti pricaju
Sad zapravo vjerujem to sto kazes ! :)
http://forum.bioware.com/topic/519900-theres-something-wrong-in-dai-pc/?p=17818965
Ma prodati cu igru i za par mjeseci kad si uzmem nesto jace odigrati kao covjek,svetogrđe je igrati igru sa takvom grafickom prezentacijom ispod High ...
Hmm jel ima netko ovaj problem, a dobro nije problem ali počinje iritirati. U dijalozima mog lika, koji je male dwarf, predstavljaju kao da je žensko. Prvih par puta mi se učinilo da sam krivo vidio/čuo ali sada to već redovito primjećujem.
Hmm jel ima netko ovaj problem, a dobro nije problem ali počinje iritirati. U dijalozima mog lika, koji je male dwarf, predstavljaju kao da je žensko. Prvih par puta mi se učinilo da sam krivo vidio/čuo ali sada to već redovito primjećujem.
Shemale ?
Heh tako nešto izgleda. Čitao sam na kraju na forumima i izgleda da je bug, i jedini način da ga se riješi je napraviti novog lika.
Što više igram, više primjećujem bugove, naročito kod borbe, odnosno taktičkog pogleda. Kamera stalno zapinje o teren a u zatvorenim prostorima taktički pogled je neupotrebljiv.
Cassandra koristi jednu vrstu napada gdje se sa štitom prema naprijed zaleti u neprijatelja i sruši ga na pod. Problem je da se ona ne zaustavi kad sruši neprijatelja nego odeeee u
a dotle neprijatelji tamane ostale likove (Cassandra mi služi kao tank). Dva puta mi se čak desilo da kada kliknem na Cassandru nakon njenog maratona iza nje mi se odjednom pojave i ostali likovi, jednostavno se teleportiraju
.
Još jedna stvar koja mi smeta je da nakon što sam isključio behaviore neaktivni likovi ne napadaju neprijatelja a ali stalno prate aktivnog lika. Nikako ne mogu likove posložiti u neku stratešku formaciju jer stalno trče prema aktivnom liku. Da li postoji način da se namjesti da to ne rade?
Varric ima mogućnost postati nevidljiv. Čak u Da2 je to odlično poslužilo da ga mogu neometano poslati iza neprijatelja, ali ovdje on opet postaje vidljiv čim mu dam komandu za flankiranje.
Zbog svih ti navedenih grešaka ginem k'o neki papak i na rubu sam živčanog sloma.
Tactical cam mi je preblizu,DAO je imao bolji tac cam.
Shardovi su mi tlaka joj po svakoj mapi a trebaju za forbbiden oasis quest.
Kako je implementiran Mantle,prvenstveno me zanima na seriji 290/290x?Pretpostavljam da ce na moj proc boost bit odlican......
Da nazalost kako je netko rekao,tact view u malim zatvorenim prostorima ne funkcionira bas najbolje,a na otvorenim prostorima zoom out jednostavno nije dovoljno velik.
Rekli su da je patch za pc korisnike u tijeku pa treba sačekat,nadam se da ce nam dat cca 30-ak % boost na zoom out u tactu,vec samo to bi pomoglo...Što se tiče bull rusha na cass,iritantno je,iskljucite ga. Ostavite druge skillove,bull rush iskljucite. Kad ocete bull rushat prebacite na nju,napravite sami pa se vratite nazad.
Ili jednostavno cijelo vrijeme budite u tactu i iskljucite sav behavior . Ja tako igram. Kontroliram sve u svakom trenu.
Nisam primjetio da je itko postao pa cu ja nadodati za one koji misle igrati ovu igru sa kakvim laptop procesorom slabijim od i7 HQ/MQ ili desktop popularnim G3258/i3:
http://www.pcper.com/news/Processors/Far-Cry-4-Does-Not-Support-Dual-Core-Processors-Budget-Landscape-Shifting
Nema u naslovu DA, ali se nadovezuje u textu:
"Dragon Age: Inquisition, also requires a quad core CPU and cannot be played on dual-core machines"
Sto se tice HT:
"Far Cry 4 won't even open with a dual-core CPU installed, and while the game will load when using dual-core CPU's with hyper-threading enabled (for 4 total "cores") the performance isn't very good."
Po meni je ovo generalno los potez, ali dobar ako bi i ostali isli tim putem jer bi takvo sto trebalo natjerati Intel da spusti cijene i5 i i7
My god,Flemeth is a .... ja ne vjerujem...
Morao sam pogledati na youtubeu,jednostavno nisam ocekivao ovo...
Čekam patch, pa da kupim igru, a pratim temu…
Pretpostavljam da i sam BioWare shvaća da je AI u debeloj kur**** pa su zbog toga dali igračima na raspolaganje solo specijalizaciju.
Ukratko igra je zakon sve dokle se ne moraš na AI oslanjati. Mage je OP as f***, melee rogue je banana. Toliko o tome što su se busali u prsa da je ovo najbalansiraniji DA (neki mage buildovi su daleko gori od onog Arcane Warrior builda iz jedinice).
Onaj tko je izmislio da neće biti out-of-combar regeneraciju, treba mu dati otkaz po kratkom postupku.
Ili jednostavno cijelo vrijeme budite u tactu i iskljucite sav behavior . Ja tako igram. Kontroliram sve u svakom trenu.
Jedino tako i igram ali i kad ručno daš Cassandri komandu za bull rush ona nestane s vidika.
http://game-maps.com/DAI/Dragon-Age-Inquisition.asp
mape sa lokacijama ako zapnete negdje,spoiler pazite.
btw kad se dodje u Skyhold i krenete listati journal...počinje rpg.
I tak ja nađem onu dolinu gdje je zmaj bio sam lvl 4, pa ajd da probam i prvi napad zmaja svi smo poginuli iz prve . Budem probal dok bum lvl 14-15
Sad ozbiljno gdje se nađe onaj Flames of the Inquisition Arsenal.
U Skyholdu ga nema,sat i po vremena baluljao i pričao sa svima.
Dlc?
http://help.ea.com/en/article/where-to-find-dragon-age-inquisition-bonus-content/
Katastrofalno je da kad si na war mapi uopće ne znaš gdje je koji quest vezan za journal,barem da ima opcija journal pa si staviš track.
Mape tj nacrt mapa je šlampav,nemam osječaj gdje mogu iči a gdje ne,barem neki outline vidljiv bi bio ok kad dođeš do limita mape.Kao i npr u skyholdu nema npr znak za stepenice pa se zezneš pa fulaš.
Eto gdje je 100h gameplaya,ha.
Nisam primjetio da je itko postao pa cu ja nadodati za one koji misle igrati ovu igru sa kakvim laptop procesorom slabijim od i7 HQ/MQ ili desktop popularnim G3258/i3:
http://www.pcper.com/news/Processors/Far-Cry-4-Does-Not-Support-Dual-Core-Processors-Budget-Landscape-Shifting
Nema u naslovu DA, ali se nadovezuje u textu:
"Dragon Age: Inquisition, also requires a quad core CPU and cannot be played on dual-core machines"
Sto se tice HT:
"Far Cry 4 won't even open with a dual-core CPU installed, and while the game will load when using dual-core CPU's with hyper-threading enabled (for 4 total "cores") the performance isn't very good."
Po meni je ovo generalno los potez, ali dobar ako bi i ostali isli tim putem jer bi takvo sto trebalo natjerati Intel da spusti cijene i5 i i7
Dan danas se prodaju dual core procesori (npr. za budget gaming(.... koji glupi potez za nevjerovati. Usput, ovo su prve modernije igre koje ne mozes natjerati da se pokrenu na 1-2 core procesorima... sve ostale moderne igre mozes natjerati da se zavrte cak i na jednojezgrenim procesorima (uz nepodnosljiv lag ofc) bez obzira sto su takvi procesori ispod sluzbenih "minimum requirementsa".
U Skyholdu ga nema,sat i po vremena baluljao i pričao sa svima.
Dlc?
http://help.ea.com/en/article/where-to-find-dragon-age-inquisition-bonus-content/
Katastrofalno je da kad si na war mapi uopće ne znaš gdje je koji quest vezan za journal,barem da ima opcija journal pa si staviš track.
Mape tj nacrt mapa je šlampav,nemam osječaj gdje mogu iči a gdje ne,barem neki outline vidljiv bi bio ok kad dođeš do limita mape.Kao i npr u skyholdu nema npr znak za stepenice pa se zezneš pa fulaš.
Eto gdje je 100h gameplaya,ha.
mene najvise smeta ono j kozolasko stavljanje opreme na lika.. katastrofa. i da war mapa je beskorisna do bola.. ai je poprilicno glup takodjer.. osobito kasnije u tezim fajtovima..
kad pokrenem in game benchmark zvuk počme divljat, benchmark mi prođe ubrzano a avg fps mi bude oko 50 s mantleom....
EDIT
imam stabilniji fps sa dx11, a sa mantlom imam microstutter -.-, sa dx11 je manje vise lockan na 60fps
Pretpostavljam da i sam BioWare shvaća da je AI u debeloj kur**** pa su zbog toga dali igračima na raspolaganje solo specijalizaciju.
Ukratko igra je zakon sve dokle se ne moraš na AI oslanjati. Mage je OP as f***, melee rogue je banana. Toliko o tome što su se busali u prsa da je ovo najbalansiraniji DA (neki mage buildovi su daleko gori od onog Arcane Warrior builda iz jedinice).
Onaj tko je izmislio da neće biti out-of-combar regeneraciju, treba mu dati otkaz po kratkom postupku.
Rofl melee rogue Assassin a pogotovo Tempest jede,ja neznam sta ti igras....pogotovo Mark of dead i mark of the rift combo po 13-14k critovi,a Tempest ljudi kazu na redditu je trenutno broken u mogucnosti je one shot sve manje vise.