Na žalost, sumnjam da će stići prije idućeg tjedna. :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako smijem ponuditi preview ocjenu:
Immersion (story, world, characters) 9
- standardno dobra priča sa dosta kompleksnosti, zapleta, mlak utjecaj DA:O odluka, kraj neće usrečiti mnoge"
Epicness 8
- vjerojatno dosta pristrana ocjena, ali u odnosu na DA:O puno razvodnjenija igra sa manje elemenata, kao predecesor bi vjerojatno zaslužio ocjenu više)
Presentation (not a graphics score) 7
- ogromno oružje, umjetne animacije, modeli (svi su prekrasni, nabildani, obrareni), sex (svi bi).. paket u kojem DA2 dolazi čini se usmjeren na određenu demografiju, ostalima se može činiti forsiran i naporan, problemi sa importom odluka, readme navodi bugove!!
Game 8
- napredak u balansu klasa (rogovi odlični), friendship/rivalry dobra ideja besmislena implementacija, ukoliko poželite jače talente novi izgled pada u vodu jer se sustav opet svodi na jednu liniju, linearne mape, cross class combo sustav restriktivan za magove
Walue for money (duration, replayability) 9
- solidno trajanje kampanje, dosta odluka i mogućnosti
Total 82%, preporuka (možda bi treabli pričekati sa kupnjom ne želite li duplo platiti zbog neminovne hrpe dlc)
DA2 je dobra igra, ali u odnosu na prethodnika ostavlja mlaki doživljaj..
Ako zanemarimo grafički prikaz, osobno imam dojam da je DA2 u mnogočemu prethodnik DA:O (možda je bolji termin spinoff) te da je uistinu izašao ranije, slobodno bismo DA:O mogli gledati kao nasljenika..
Upravo sam u Dragon Age Legendsu dobio 2 unlocka za DA2. :) Woohoo!
Još 2 mogu dobit.
Šta Legends još nije izašao iz bete? Rekli su da će ga biti moguće igrati kad izađe DA2.
Prilično zarazno đubre moram priznat.
Prilično zarazno đubre moram priznat.
Jel možeš dati opremu onim npc likovima dolje?!
Ili ak ti kaj padne kaj ne trebaš, slobodno prodaš??
http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6407635
hehe, sad se već bojim da ću ga razmaziti..
Linkaš rantove ljudi koji još nisu odigrali igru kao da je to relevantno.
Kako to? Zar nije u Europi od 11.3? Ja sam narucio signature edition sa gamea, ali download, i kaze da cu tek sat prije 11-og dobiti link za download i key?
U isto vrijeme šalju i ostalima, pa kad stigne - stigne.
Još 2 mogu dobit.
Nikako da se dokopam prokletog ključa
Još 2 mogu dobit.
http://www.bug.hr/forum/topic/web-igre/dragon-age-legends/91322.aspx
Još 2 mogu dobit.
Imas na gamespotu beta key giveaway. Moras se registrirati i dobijes key.
Dragon Age 2 Launch trailer.
Na Steamu piše da se igra otklučava dan ranije, točnije za 1 dan i 9 sati .
Jel to preload ili se bas moze igrati? Ja kad sam preorder Football manager sam dan prije mogao preloadati, ali otkljucao mi se tocno u 00:00h na dan izlaska.
Preloadat možeš i danas, u teoriji, serveri im štekaju.
A otključavaju prekosutra.
Gamespot 8.0
http://www.gamespot.com/pc/rpg/unnameddragonageprojectworkingtitle/review.html?tag=topslot;title;1&tag=stitialclk;gamespace
IGN 8.5
http://xbox360.ign.com/articles/115/1154229p1.html
Realne ocjene i iskreni komentari.
Kao što sam i najavio: dobra igra, ali ne epic kao prethodnik..
Main story lacks focus and drive
Multiple elements have been inexplicably simplified over the original
Combat is much less tactical.
Steta sto su toliko osakatili neke elementarne stvari kod taktike koje zu zapravo funkcionirale.
Inventorij izgleda da su radili za konzolase, te dosta stvari stavili sto jednostavnije moguce... Steta.
Ako ovo nije utjecaj konzola na taj cjeli prekoret i interface udarite me siljatom lopatom po celu.
Steta sto su toliko osakatili neke elementarne stvari kod taktike koje zu zapravo funkcionirale.
Inventorij izgleda da su radili za konzolase, te dosta stvari stavili sto jednostavnije moguce... Steta.
Ako ovo nije utjecaj konzola na taj cjeli prekoret i interface udarite me siljatom lopatom po celu.
Da djeca mogu igrat, nedaj bože malo mozga upotrijebit.
Jaoj na kakvim mi stvarima moramo ispaštati samo zbog konzolaša ...
Predviđam da ce se negdje za 5 godina dogodit jos jedan Video Game Crash of 1983 (za one koji ne znaju
LINK), zbog pojednostavljivanja igara, igre ce nastavit gubiti na kvaliteti i samim time ce gameri izgubit interes za igrama, sve dok se opet ne uvede nekakva kontrola kvalitete kakvu je Nitendo ima sa svojim golden seal of approval.nadam se da če za 5 god bit bolje jer ovak je dosadno
ja možda postajem zahtjevniji, igre gluplje il jedno i drugo
Sve više ima malih nezavisnih developera tako da se ja ne bojim za pad gaminga pogotovo za PC.
Oni će uvijek biti nositelji inovacija i onih pravih iskonskih igara dok će veliki kao i sada iscrpljivati franšize .
Eto igram igru i zbilja mi se ne sviđa :) .
Niti ne gledam kaj da stišćem , uvijek stisnem ono gornje jer znam da je to njabolje .
Grafički je igra ispod standarda , previše se vide uglesti poligoni.
Ivertoriji i cijela ta stvar mi se nesviđa.
Tipičan konzolitis.
Premda je Mass Effect sličan u njemu sam puno bolje uživao.
Ko zna ovo je tek početak a i spava mi se pa ...