Dragon Age 2

poruka: 929
|
čitano: 142.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dragon Age 2
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Probao malo i zadovoljan viđenim. Grafika OK, jedino mi je Codes, Inventorij itd ljepše izgledao u Originsima. Ovdje je nekako....bezdušan. Spelovi stvarno izgledaju ljepo, sviđa mi se dizajn ovih darkspawnovaca. Uglavnom ovo će biti kandidat za RPG godine. Neznam zašto su makli onaj ptičiji pogled i nadasve sumnjam da će biti i u cijeloj verziji igre. Ali solidno se vidi i ovako. DX11, HD rezolucija, 2xAA, 4xAF igra se vrti oko 45-55 FPSa.

Čini mi se da Dragon Age ide u smjeru i želi biti Mass Effect u "kameno doba" što nije loše.

Kako si dobio 45-55 sa 460 grafom? Meni na 470 je potpuno ne igrivo na tim postavkama.

Postavke su bile High, ne Very High....... Također na Very High + DX11 neigrivo

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...

Probao malo i zadovoljan viđenim. Grafika OK, jedino mi je Codes, Inventorij itd ljepše izgledao u Originsima. Ovdje je nekako....bezdušan.

Ma sve je ovdje bezdušno :(

Kao da igram mass effect, ili deus ex. Fali klasični RPG šarm.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Postavke su bile High, ne Very High....... Također na Very High + DX11 neigrivo

To je to. Hvala!

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
15 godina
neaktivan

na mom demou i nema opcija za very high..ako toliko guta resurse, je li makar izgleda nesto ljepse od high ?

17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Mene još smeta sistem taktikčih slotova, u DA:O si imao mogućnosti isključiti taktiku i onda su likovi napadali neprijatelja dok ovaj nije ubijen pa bi stali. Sada odmah napadaju novog neprijatelja i trče pred vatrene kugle mog maga. Pokušavao sam odznačiti sve taktičke slotove ali bez uspjeha a ako bih im namjestio pasivno ponašanje onda bi lik stao čim bi se prebacio na slijedećeg, tako da sam u svakom trenutku imao samo jednog lika koji se bori. Možda će manual objasniti neke stvari vezane uz to.

Ni meni nije interface baš drag, dok sam gledao in-game filmove nadao sam se da će ga do izlaska izmjeniti. Ali neću se žaliti dok je funkcionalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

na mom demou i nema opcija za very high..ako toliko guta resurse, je li makar izgleda nesto ljepse od high ?

Kod console launchera od igre imaš opcije za namjestit postavke. Na very high ja na zemlji imam crne - prazne teksture itd....... Nešto sam čitao na njihovom forumu da dx11 nije podržan ili nije do kraja podržan u demo igri. Savjetuju i one sa high end računalima da ne koriste dx11 u demo igri.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 12:25 (MegaMass 2000).
17 godina
Dragon Age 2

Sve u svemu djeluje mi pojednostavljeno da privče nove klince na kakvu konzolu. Zašto su makli onaj odličan dizajn inventorija, codexa i sličnih stvari. Ovi health barovi i slike na dnu..... Ubija me u pojma taj isprazni dizajn.

Tko kaže da DA II ima ljepši seting inventorija i svega od DA:O - laže. Ili nikada nije igrao Baldurs Gate, Neverwinter i slične igre.

Imam filing da sam u svemiru kada pokrenem "dnevnik" i sl...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 12:32 (doktor1).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age 2
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 12:32 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sučelje je svakako bolje na DA:O.
No to ne spriječava Hype Machine da mi roka po glavi od sinoć...

Osjećam se ko dijete na badnju večer koje čeka jutro da stignu darovi.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Sučelje je svakako bolje na DA:O.
No to ne spriječava Hype Machine da mi roka po glavi od sinoć...

Osjećam se ko dijete na badnju večer koje čeka jutro da stignu darovi.

Neznam, meni je sučelje bolje u DA2. Volim ove nove ikonice i čist dizajn. Ali to ionako ovisi od osobe do osobe.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
17 godina
Dragon Age 2

Ja sam našao istomišljenika :)

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 15:58 (Elles D.).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Elles D. kaže...

To je to.... {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Dragon Age 2

Jako mi se svidja novi razgranati prikaz klasa i mogućnosti.... iz starta je sve jasno, nadogradnja, razvoj nove sposobnosti....

Nadam se da ce biti full zoom-out kamera to je vrlo bitno...

Igra je jako brza cesto me vuče da ne pauziram, a to bi moglo biti nezgodno na nightmare ;)

Napredak se vidi na svim poljima... jedino sto me lagano brine je taj neki konzolaški izgled...svega. Nadam se da će mi to sjesti kad sve opt. budu otvorene.

BIt će to odlicna igra

0 0 hvala 0
15 godina
Dragon Age 2

Gamepad u šape i opleti po tipki x dok se ne raspadne, budući da je za to i rađeno. Toliko o pc gamingu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 17:17 (Kvod).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vauuu! Sviđa mi se jaaako!! Probao sam sa female mageom,ali slažem se sa Hitlerom,ja oću svog baduljka {#}

Btw,jedva čekam da se polezbam sa Isabelom {#}

I,da! Ono šta sam govorio da ću čekati ultimate edišn,ma zehebi tu stvar! {#}

17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

.

Hitle je pušio  paragon bodove u Mass Effectu zbog kotačića.

LOL!

16 godina
neaktivan

Even discounting the above tendencies, it's amazing how badly this game was messed up. Many have already said so in the forums. Ugly, flickery graphics. Bad face acting. Sloppy, out of place writing. Lack of emotional connection. Amazingly empty environments, gray, fugly, without character nor mood, that make me think this should be a pre-alpha version. Ridiculous, clown-like darkspawn that tend to provoke laughter rather than fear. Hugely, immensely overblown weapons to the point of — again — provoking laughter. Overflashy, impossible combat animations and effects that constantly detract from immersion. Very little tactical possibilities, corridor-like maps, enemies that spawn at predetermined points, all of that leaves gamers zero choice in how to approach the game. User interface... what can I say? Amateurish. It really seems like a browser-based game interface. And, again, a complete disregard of the gameplay elements for the story being told. So we are poor refugees, but we are fighting like accomplished ninjas against lots and lots and lots of darkspawn. And I'm not referring to the first "fable" version of the tale, but to the second one. Actually, and quite ironically, there is not a lot of difference between the two. So the ogre comes, easily kills the previously "die hard" Bethany, but is next beaten up quite easily — along with many, many many hurlocks — by the remaining three little guys. Speaking about ogres, where are their great grabbing moves? Where is the finishing move against them? All combat moves are just flashy jazz with lame flame and blood effects that don't seem like real blows are being dealt. Similarities with JRPGs are enourmous.

Citat jednog komentara koji nažalost sadrži puno istine.. Na stranu to što je me zaboli za grafiku i što je i DA:O imao smiješna oružja..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Even discounting the above tendencies, it's amazing how badly this game was messed up. Many have already said so in the forums. Ugly, flickery graphics. Bad face acting. Sloppy, out of place writing. Lack of emotional connection. Amazingly empty environments, gray, fugly, without character nor mood, that make me think this should be a pre-alpha version. Ridiculous, clown-like darkspawn that tend to provoke laughter rather than fear. Hugely, immensely overblown weapons to the point of — again — provoking laughter. Overflashy, impossible combat animations and effects that constantly detract from immersion. Very little tactical possibilities, corridor-like maps, enemies that spawn at predetermined points, all of that leaves gamers zero choice in how to approach the game. User interface... what can I say? Amateurish. It really seems like a browser-based game interface. And, again, a complete disregard of the gameplay elements for the story being told. So we are poor refugees, but we are fighting like accomplished ninjas against lots and lots and lots of darkspawn. And I'm not referring to the first "fable" version of the tale, but to the second one. Actually, and quite ironically, there is not a lot of difference between the two. So the ogre comes, easily kills the previously "die hard" Bethany, but is next beaten up quite easily — along with many, many many hurlocks — by the remaining three little guys. Speaking about ogres, where are their great grabbing moves? Where is the finishing move against them? All combat moves are just flashy jazz with lame flame and blood effects that don't seem like real blows are being dealt. Similarities with JRPGs are enourmous.

Citat jednog komentara koji nažalost sadrži puno istine.. Na stranu to što je me zaboli za grafiku i što je i DA:O imao smiješna oružja..

Što se tiče velikog oružja i općenit u kojem smjeru ide art dizajn u DA2, igra jako vuče na JRPG. Glavnom liku samo fali kakva crvena ruža u istima (Devil May Cry 4) i krug bi bio zaokružen (ona glupa, preglupa krvava crta preko nosa). Flemet više ne liči na opasnu i mudru ženu, nego liči na MILFaču, a da budem pošten opako dobru MILFaču.

Nekima će se taj JRPG art dizajn svidjeti, a nekima ne. Mene samo zanima zašto su išli na taj japanski izgled kad je Ferelden smješten europskom srednjovjekovnom okružju. Čak su inspiraciju za elfove u getu (priča itd...) uzeli od poljskih Židova za vrije Drugog svjetskog rata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:12 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Kao prvo, ovo nije japanski izgled nego više vuče na američku animaciju, kao drugo "ogre grab move" je tu, kao treće i DA:O je imao linearne mape i neprijatelje koji su se spawnali na određenim mjestima. Da ne duljim dalje: igra je po mehanici ista kao DA:O, neke male izmjene su napravljene koje se možda neće svima svidjeti, ali ako uspiju proći preko toga siguran sam da će uživati u igri.

Naravno, sve je to malo preuranjeno govoriti na osnovu demo verzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dragon Age 2

Samo za ljubitelje steama.

Došao je demo i na steam.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age 2

Ma ja sam siguran da će mi sesvidjet. Odličan mi je taj svijet i priča. Zato sada prelazim DA:O i DA:A da u potpunosti mogu uživat u nastavku.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age 2

odigrao i ja demo i iskreno nije loše, zabavno je, ali što je već i većina rekla, ne sviđa mi se spell book, jednostavniji je to je možda plus, ali dizajn mi je blago rečeno šugav, fali mi onaj osjećaj rpg-a u cjelokupnom UI. borba je zabavnija na neki naćin, al mi sada više vuće na hack and slash tipa igre, u jedinici mi je borba više odgovarala, previše mi je blitzkrieg u nastavku, naravno demo je na normal ako se ne varam, al svejedno, način borbe se neće vjerojatno previše razlikovat na težim razinama, osim što ćemo možda češće lupat pauzu ( vidjet ćemo ).
Izgled flemmeth mi je totalni fail, dobro ona izgleda , ali više mi se sviđala u jedinici, vještica je, a i izgledala je tako, e sad, da se radnja odvija mnogo godina kasnije možda bi i prihvatio taj njen "domina" izgled, al ovako ne.
propust je što ne možeš biti dwarf .
sigurno ću ju odigrat u cijelosti, ali ovim što sam vidio i nisam oduševljen pretjerano....

EDIT: @Jastreb nisam primjetio grab iskreno

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:44 (Nobles).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Jel demo dobar?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grab postoji u cutsceni, ali ne u igri..

DA:O sam odigrao na normal pa je grab postojao..

Igra je poprimila akcijske elemente, likovi skaču po ekranu što mi je glupo..

Hej ja sam rog, ali u isto vrijeme sam majstorski akrobat..

I da, znam se boriti, ali preferiram napraviti spin i zabiti oštrice u protivnika iza leđa, jer tako imaju veći zamah..

15 godina
neaktivan

demo jest normal, ali likovi su cini mi se malo prejaki..u prvom dijelu ste overkill..a onaj tanker, zena ona (zab sam ime) je prejaka, na lvl 1..mislim da je to ubaceno prosto da bude lakse prec demo..pa 2H deala oko 11 dmg, a ona preko 60..

hack & slash ?

kako ste vi na lvl 18 ubijali darkspawne..ovo je sve prelagano, to jest, ali bit ce tu nightmare, i nadam se malo teze sve..da nema overkill igraca..

izgled jest losiji, inventory, codex, ali je funkcionalniji..i borba takodje, ljepsa je na pogled (nekima, kao meni), jest da je nerealna, ali zato je bolje odradjena sto se tice skillova i njihovog iskoristavanja..

mislim, koliko sam put sa rogue, dok dodjem iza ledja nekome, on se malo makne, a moj lik nekako trza tamo vamo, dok nakon 3 sec ne stane napokon iza njega..

il 2H, koliko mi je puta zamahnuo na vec mrtvog lika..koliko puta ispalim spell, i nakon sto su se ljudi pomakeli vec 5 metara, opet ih zahvati, jer su bili tamo kad sam aktiviro spell..ko je koristio cone of cold i cone of fire zna o cemu pricam..

ili, jeste li ikad pogodili macem lika koji je 5 metara od vas, prosto otiso dok ste vi bili zauzeti da zamahnete..

ima losijih stvari, al ima i boljih

17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Pošto mi se igra rušila više puta sam se borio protiv ogrea i čini mi se da je najmanje dva puta zgrabio nekoga iz ekipe. Probat ću snimiti kod slijedećeg prolaska.

Sučelje je možda prejednostavno, i kako je netko rekao, više paše uz neki SF nego fantasy, ali su poboljšali su sistem skilova. Sad možeš neke skilove preskakati čime se izbjegava učenje skilova koje kasnije nećeš koristiti.

A za one koji se žale da je borba nerealna reći ću samo jedno: fantasy!

Uglavnom, ja sam uvijek za promjene i pozdravljam novosti u drugom nastavku. Da je sve isto kao u DA:O opet biste se žalili. Zbog toga je izrada nastavaka mač s dvije oštrice, s jedne strane imaš gotov setting i ime zbog kojeg će ljudi kupovati igru, a s druge strane ako napraviš i najmanje promjene imat ćeš hrpu nezadovoljnih kupaca koji će ti govoriti da si se prodao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni ovo sve vise odgovara..nerealno nije bas nesto lose, meni je dobro..svidja mi se kako sa 2H mase ko sa perom, kako skoci i prepolovi sve oko sebe..jest malo hack & slash, ali kada se ukljuci nightmare, sumnjam da ce bit tako lahko sve to prec..bez pripreme, taktiziranja i puno iskustva se nece moc tako lahko izvuc ziv..i iako to sve izgleda 'fancy' tu su i dalje mnogi brojevi, faktori..nije to ni blizu devil may cry, il slicnih fora, mada me jedan napad podsjeca na to, sto je opet super, jer kombinira dobro iz oba dijela..napadi napokon izgledaju fancy kao u drugim igrama, ali je ipak rpg i sve je vezano za 'brojeve'..

17 godina
Dragon Age 2

Iskreno mene niti najmanje nisu zasmetali loši dijelovi igre spomenuti o gornjem postu, iako su očiti. 

Sve je to bilo u jedinici, pa mislim da neću imati primjedbe ako su to svi nedostatci.

Nekako me najviše tjerala priča i to ne glavni dio, koji je također bio dosta straight forward, već balansiranje odnosa između partya.

Htio sam biti odličan sa svima, ali pri tome ostvariti romansu s Morrigan, jer s Leilanom je bilo prejednostavno, samo je trebalo biti dobrica.

Bilo mi je fora slušati upadice i odgovore Morrigan, kad god bi stao na stranu Leilane i obratno.

Slična stvar kao s Jack i Mirandom u ME2.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Meni se baš i ne sviđa previše GUI, nekako prejednostavan, DA:O je imao bolja rješanja. No svejedno igra će biti fantastična.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jedan honest review dema

Original DA felt like a PC game, it allowed for good tactical planning, and everything had a good sense of relative grittiness. Sure, you had mages and knights, but none of their abilities felt too anime.

This demo at least felt like a shoddy Xbox 360 port to PC. The menu's, obsession with action, too fast paced, too many stupid moves, none of the intelligence of the previous game all add up to a basic console feel. Feels like they're trying too hard to appeal to the stupid adrenaline-junky frat-bro console demographic. Hence the horrible female design, I mean sure, the first one had Morrigan but it ONLY had Morrigan, and once you stuck a top on her, their proportions weren't that ridiculous.

In this every woman's having trouble staying contained, and Isabella flails around with such abandonment that I'm surprised that thong even stays up her ass.

Bioware, it's not sexy. Such little clothing is about as arousing as shoving her smelly vagina in your face. It lacks the subtlety, the mystique to be anything other than gross juvenile pandering, and I can promise you now that you've lost yourself more than one potential day-one buyer because of it. And jesus-christ, even Flemeth? You've changed her character design from the creepy old witch to some cleavage-flashing WILF! I say that ironically...

Btw spominju da je demo build star nekoliko mjeseci..

WTF je smisao takvog dema ako ne prikazuje igru kakva "u stvarnosti" je?!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice