- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li di kakav opis šta poboljšava i to? Da vidim isplati li mi se skidat s obzirom da imam onaj patch 0.7 all i one.
Ne poboljšava ništa, samo dodaje tri novosti u online modu: Legende, Community i Competition.
ak imate sta radi svaki patch i sta poboljsava
Zna li tko gdje da skinem pes 2010 hvala.
Zna li tko gdje da skinem pes 2010 hvala.
Kreso al češ se žutit!!
Zašto?A gdje da je skinem ?
Zašto?A gdje da je skinem ?
Kupi preko steama i skini.
zašto da je kupim kad je negdje mogu skinuti besplatno
zašto da je kupim kad je negdje mogu skinuti besplatno
Očito ne znaš pravila foruma?
kakva pravila foruma
kakva pravila foruma
Ovako kad neku igricu skidaš a da ju nisi kupio to ti je piratstvo a na forumu nije dozvoljeno piratstvo!
Instalirao sam patch u pes 2010 1.2. Kada uzmem da igram master ligu sa bilo kojim klubom udjem i igram dokle hocu, to sacuvam. Kada ponovo ulazim u tu ml izbaci mi error i i izadje iz igre. To mi se ne desava sa igrom koju sam poceo prije nego sto sam instalirao patch. Molim za pomoc . Hvala!
hej imam problema puno skino sam patch 1.3 pise da treba crack kad skinem crack i hocu da igram pise da mi treba patch 1.3 pls recite jer sam ja:(
i ako moze pisite na edin.kahvedzic@yahoo.com plsplspls
sry sta upadam ali skinuo sam neki drugi patch i cijelo vrijeme me izbacuje onaj dont send i sent error report neznam u cem je problem...patch je normalno instaliran i neko vrijeme sam mogo uc da izaberem tim sad cim udem u igricu stisnem exibition i izbaci me van :.PLZ HELPPPPPP!!
sry sta upadam ali skinuo sam neki drugi patch i cijelo vrijeme me izbacuje onaj dont send i sent error report neznam u cem je problem...patch je normalno instaliran i neko vrijeme sam mogo uc da izaberem tim sad cim udem u igricu stisnem exibition i izbaci me van :.PLZ HELPPPPPP!!
možda da si dao vise informacija o kojem se patchu radi ili barem screenshot errora, jer ovako neznamo o cemu se radi, za sad probaj reinstal igre ili sacekaj da ti netko drugi odg na pitanje jer mi ne pada ništa na pamet
zna mozda koje pacheve treba za pes 10 multiplayer nek napise i da link.PUNO HVALA
1.dali itko zna patch za pes 2010 koji podrzava ovo:da je menu isti i one detalje isto samo da su promjenjeni logo klubova,lica,lopte,stadioni i slicno?
2.kako mogu raditi sam svoj patch i koje alate trebam za to?
3.nemgou igrat become a legend jer mi nije instaliran na pes-u...jeli ga mogu skinit sa interneta?
ja mislim da je isto...vidi moje pitanje