Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.969.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Sumerian kaže...

Zadnjih par dana nesto ne valja sa serverima, puno dropova iz partija.. meni osobno EU east ima 200+ ping dok mi je west ispod 50.

Nesto su sprckali :-)

Ugasili su većinu servera zbog Internationala, jer lakše im je održavati 50 servera sa 80% opterećenja, nego 100 servera sa 40% opterećenja, e sada male su posljedice veći ping, par grešaka itd... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 3:33 (ToMisLaW).
11 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam za vas ali meni TI nije zanimljiv kada nema NaVi.Skoro svaki put oni su tu u finalu ili tako nesto a sada odma ispali i mislim da ce funn1k i artstyle napustiti tim.Mozda je to zbog toga sto mi je najdrazi tim ali i mnogo drugih ljudi je doslo samo zbog njih.Inace odlicno uradjeno sve od uvoda do da kazemo 'studija.

0 0 hvala 0
16 godina

Navi nije relevant vec 2 godine

EDIT: https://instagram.com/p/58sLIfRWKP/

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 15:46 (Marsel007).
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Navi nije relevant vec 2 godine

EDIT: https://instagram.com/p/58sLIfRWKP/

To je prvi dan TI-a i većina ljudi je došla gledati NaVi, naravno da će otići poslije toga...

Pogledaj danas kada dođu fanovi od EG-a i Secreta, puna dvorana... 

Koliko god Navi kao organizacija bila velika, većina njihovih navijaća sada postaju Secret, EG, Cloud 9 Fanovi...

16 godina

Ma nakon svakoga gejma je tako, ljudi idu van odmoriti se ili u secret shop.

16 godina
Dota 2

Koji lag na EG vs. coL...
Više pauze nego igre...
Fina reklama za sponzore

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 21:31 (markez_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ma LOLaši ddosaju turnir nonstop. Jucer je isto bilo dosta napada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Al ovu su stvarno za....li.

Sat vremena pauza, a taman je krenulo biti dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Prati li tko mozda Secret protiv EHOME?

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Johnny4286 kaže...

Prati li tko mozda Secret protiv EHOME?

Rekt.

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Jonja kaže...

Kako jede ovaj Secret, jedan od najboljih timova ikad, rekao bih.

Jede, ali ovo je tek grupna faza koliko vidim ni jedan tim nema nekakve pretjerane strategije, čuvaju za main event.

Tako da bojim se da bi ih netko mogao izbaciti na main eventu, jedna loša serija i kaos...

Znao sam da će se ovo desiti, kud nisam stavio rarove na ehome haha

14 godina
Dota 2

Ova druga partija je bila tako slatka za gledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Rekt.

Itekako, poprilicno neorganiziran drugi game ako se mene pita

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Sumerian kaže...

Zadnjih par dana nesto ne valja sa serverima, puno dropova iz partija.. meni osobno EU east ima 200+ ping dok mi je west ispod 50.

Nesto su sprckali :-)

Ugasili su većinu servera zbog Internationala, jer lakše im je održavati 50 servera sa 80% opterećenja, nego 100 servera sa 40% opterećenja, e sada male su posljedice veći ping, par grešaka itd... 

Thx, nisam to znao..

11 godina
neaktivan
Dota 2

Mozda je ovo bilo takticki,ne zele igrati protiv EG.Lower bracekt je previse lagan za njih.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armin Reus kaže...

Mozda je ovo bilo takticki,ne zele igrati protiv EG.Lower bracekt je previse lagan za njih.

Ne znam da li se šališ ili si ozbiljan...

16 godina
Dota 2

Slika sa reddita haha

https://i.imgur.com/hmX6auy.jpg

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

go go EG!!!

kako je sumail odigro embera, ono je nevjerovatno, cijeli game sam pratio iz njegove perspektive, tip je jednostavno predobar, doslovce maximum izvlači iz heroja...još ga samo želim vidit na earth spiritu

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 14:39 (infernoxcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jednostavno to nije bio njihov stil igre.Siguran sam da idu u finale.

16 godina
neaktivan
Armin Reus kaže...

Jednostavno to nije bio njihov stil igre.Siguran sam da idu u finale.

Nije bio njihov stil igre zato što ih je Ehome prokužio... Counteraš S4-a i gg...

A danas ako prođu IG, biti će 2-1, teško da će 2-0, nije IG novi team :D

17 godina
Dota 2

Jel gleda itko B-God AM? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Jel gleda itko B-God AM? 

Znaći Secret sam sebe pobjeđuje... 

S4 umjesto da kupi u 30 min Hex i gg, on kupi Shivu 

i onda Arteezy umjesto da kupi u 30 min Butterfly da mu AM i Gyro ne mogu ništa, on kupi Deadlus... 

Pa kakve gluposti rade to je čudo....

16 godina
Dota 2

Ode secret rofl

S4 valjda misli da igra pub game, pa moze bit tako agresivan bez da ga itko kazni.

Nije mi niti draft jasan, kao da su draftali svoje najbolje heroje ne misleci o protivnickim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Ode secret rofl

S4 valjda misli da igra pub game, pa moze bit tako agresivan bez da ga itko kazni.

Nije mi niti draft jasan, kao da su draftali svoje najbolje heroje ne misleci o protivnickim.

Vidi se da si neupućen. Nije bila stvar pick-ova, nego outplayjanja Secreta od strane VP-a i grešaka učinjenih od strane Secreta.

16 godina
4ucker kaže...
Marsel007 kaže...

Ode secret rofl

Vidi se da si neupućen. Nije bila stvar pick-ova, nego outplayjanja Secreta od strane VP-a i grešaka učinjenih od strane Secreta.

Daj mi onda reci zasto nisu banali storma kad su vidili sto im je napravio u proslim gejmovima.

Nemozes reci da draft ni bio bitan, slazem se igrali su lose, ali daj im malo pogledaj prijasnje draftove skoro svaki je slican, prokuze ih drugi timovi i eto sto se dogodi

16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
4ucker kaže...
Marsel007 kaže...

Ode secret rofl

Daj mi onda reci zasto nisu banali storma kad su vidili sto im je napravio u proslim gejmovima.

Nemozes reci da draft ni bio bitan, slazem se igrali su lose, ali daj im malo pogledaj prijasnje draftove skoro svaki je slican, prokuze ih drugi timovi i eto sto se dogodi

Zato što su mislili da će RTZ QWER-ovati do pobjede i s4 gutati s4 rune. :^)

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Marsel007 kaže...

Ode secret rofl

Realno draftali su loše, igrali još lošije... 

Previše zvijezda u teamu, prekurčevi** su, ehome ih je spustio na zemlju, pobjedili su onda IG, opet se digli u nebesa, i onda ih opet VP spusti na zemlju, ali nažalost prekasno. 

Kao pojedinci su odlični, ali kao team i nisu baš nešto..

Ove turnire što su prije osvojili, to je zato što ih nitko nije pokušavao pretjerano pobijediti, ali sada kada igraš TI za 6 mil. dolara, timovi su ih prokužili, a Secret ih podcijenio, jer kao ono prije su ih pobjeđivali i sada će..

I onda se još prije turnira kurc*, mi ne scrimamo sa drugim timova, kao odajemo taktike... 

Pa koliko odaš toliko i naučiš....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 17:56 (ToMisLaW).
11 godina

322 MMY 

13 godina
Dota 2

veceras finale..??
sta mislite eg ili cdec??

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice