Igram ka da nemam ruke ALI bas svaku igru uniste troll warlord, axe ili jugger. Idem ih probat da mi svi hebu m***
git gud
Igram ka da nemam ruke ALI bas svaku igru uniste troll warlord, axe ili jugger. Idem ih probat da mi svi hebu m***
git gud
Ako netko ima vremena, trenutno se igra 3h dugi game između C9 i SFZ http://www.twitch.tv/dotastarladder_en
Ako netko ima vremena, trenutno se igra 3h dugi game između C9 i SFZ http://www.twitch.tv/dotastarladder_en
pa ja ne vjerujem, gledao sam do 45. min i rekoh, ovo ce c9 zavristi ubrzo jer je EE vec poceo snowballat.. i onda ovo vidim xD
pa ja ne vjerujem, gledao sam do 45. min i rekoh, ovo ce c9 zavristi ubrzo jer je EE vec poceo snowballat.. i onda ovo vidim xD
SFZ dobio, nista idemo u game 3 :D hahahahaha
SFZ dobio, nista idemo u game 3 :D hahahahaha
hahah ovaj car od castera pusta "two steps from hell" kad god su se zalijetali na anciente... hahah koji show
Na sluzbenom forumu cu sigurno dobit ban, nikad ponosniji sto se tice dote. Nisam stedio roditelje, bake, djedove, sestre, zene i djecu. Smradovi u igri, prdekani nisu ni srednji skolu zavrsili i oni ce meni ic pametovat i psovat svaki game.
Na sluzbenom forumu cu sigurno dobit ban, nikad ponosniji sto se tice dote. Nisam stedio roditelje, bake, djedove, sestre, zene i djecu. Smradovi u igri, prdekani nisu ni srednji skolu zavrsili i oni ce meni ic pametovat i psovat svaki game.
A da ostaviš dječje video igrice djeci?
Vjerujem da tvoja žena i djeca, a možda i faks ili posao trebaju malo više pažnje. To jest, ako nisi no-lifer...
zato postoji mute i igraš mirno i bezbrižno bez rejdžanja i flejmanja :)
mute i ignore player, no dok sam u srcu igre ne obracam paznju.
@onjegin
ma nisam ja sad neki idiot koji glumi tu nekog frajera od 28 god., no ima u igri i djece od 8 god. pa do "onih" od 45. netreba se niko vrijedjat kad mu se kaze da je balavac, ili kad vidis nekog od 50 godin i reces mu da ode cuvat unucad
mute i ignore player, no dok sam u srcu igre ne obracam paznju.
@onjegin
ma nisam ja sad neki idiot koji glumi tu nekog frajera od 28 god., no ima u igri i djece od 8 god. pa do "onih" od 45. netreba se niko vrijedjat kad mu se kaze da je balavac, ili kad vidis nekog od 50 godin i reces mu da ode cuvat unucad
Haha, ma ja sam totalno zaboravio da dotu igraju i djeca, sve ono racunas da su to momci ili ljudi, ono 20+, i onda ti se pocme derati na mikrofon balavac od 7-8 godina da si ti njubara zato sto ga supportas a on ne zna igrati carry kojeg je pickao... smjesno i zalsono u isto vrijeme. U zadnje vrijeme cesto igram all random, nekako mi bude lakse kada izgubim, tjesim se ono ne znaju ljudi igrati tog heroja, jer kada igram all pick i onda vidim da netko picka nekog heroja a nema pojma kako taj isti "radi" to nikako ne mogu shvatiti.
Zanimljivo je za djecu od 8-16 godina.. Po meni S4 ima najbolji stream i najbolje igra.. Ostali streamovi su čista glupost..
Synderen ima dobar stream.
Wagamama.
Lik je imo pozitivni winrate s Techiesom u 7k+ MMR-u.
Draskyl isto ima solidne streamove, cesto igra sa wagom
EE i RTZ su jedini kvalitetni streameri.
Envy zbog muzike, a RTZ zbog skilla.
Igram u zadnje vrijeme Pudgea, najveći problem mi je kad sam na midu protiv Storm Spirita... Savjeti?
EE i RTZ su jedini kvalitetni streameri.
Envy zbog muzike, a RTZ zbog skilla.
Sto fali RTZ muzici? Kad krene s Juicy J? :D
Igram u zadnje vrijeme Pudgea, najveći problem mi je kad sam na midu protiv Storm Spirita... Savjeti?
Igra sam dosta u proslosti pudga i shvatio sam koliko je zapravo los. Popularnost je steka uglavnom zbog dednija..
Ne samo da ce te ss izdominirat, tu su jos clock, naix, OD, silincer, qop i jos puno njih koje pudgu zagorcavaju zivot.
Ako bas zelis, obrati poznornost na njegovu manu (koliko cesto trosi spells) i osvajaj sto vise runa. Ako ti support u timu ne kupi ward, onda kupi sam.
Igra sam dosta u proslosti pudga i shvatio sam koliko je zapravo los. Popularnost je steka uglavnom zbog dednija..
Ne samo da ce te ss izdominirat, tu su jos clock, naix, OD, silincer, qop i jos puno njih koje pudgu zagorcavaju zivot.
Ako bas zelis, obrati poznornost na njegovu manu (koliko cesto trosi spells) i osvajaj sto vise runa. Ako ti support u timu ne kupi ward, onda kupi sam.
Najgore mi je early farm... kill je lako dobit, ali farm je težak, ako ne i nemoguć na početku.
leveli > gold
Nije Pudge loš, samo ga 98% igrača igra loše.
Nije Pudge loš, samo ga 98% igrača igra loše.
Zato ga i vježbam, nisam baš bio veliki fan pudga, čak obožavam ić mid sa sniperom protiv njega i izgubia sam možda 2 od 15 gameova. Ali trebaš igrat lika da ga znaš dobro counterat.
Inače QoP mid vs Pudgea je meni isto odličan counter.
Inace, ward je najbolji counter pudgu na mid
Pudge je bolestan heroj.. Neznam postoji li heroj s kojim je lakse ownat nabove, jedan od najvecih snowball heroja.
Pudge je bolestan heroj.. Neznam postoji li heroj s kojim je lakse ownat nabove, jedan od najvecih snowball heroja.
Za pub da, a tko ga koristi vise u prof. mecevima?
Pa da, napiao je za nabove.. sumnjam da ih ima u pro sceni
A i u ovom topicu sumnjam da je koji "pro"..
Ima netko da bi bacio partiju? TS imam rijesen tako da to nije problem.
Dendi