Dota 2

poruka: 9.014
|
čitano: 2.058.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Možda se pojavi netko sa jednim danom na forumu tko bi ga zastupao?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 14:22 (Dojitza).
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

banee vs Tomex 1v1 ako bane ima muda 1!!!11

Pobjednik igra sa FWM :D

15 godina
Dota 2

Balans timova je nešto najgore napravljeno u ovoj igri. Ili zgazimo ili smo zgaženi u prvih 15min igre. 1 od 20 partija je nekakav normlani balans. Tako me igra naživcirala u zadnjih par dana da sam ju obrisao s diska. Imao sam 3k rejting i digao ga na 3.7k, nakon toga u zadnjih 4 mjeseca samo padam, trenutno sam na 2.6k i postaje sve gore i gore.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A da malo igraš za zabavu, a ne da digneš neku brojkicu?

12 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Balans timova je nešto najgore napravljeno u ovoj igri. Ili zgazimo ili smo zgaženi u prvih 15min igre. 1 od 20 partija je nekakav normlani balans. Tako me igra naživcirala u zadnjih par dana da sam ju obrisao s diska. Imao sam 3k rejting i digao ga na 3.7k, nakon toga u zadnjih 4 mjeseca samo padam, trenutno sam na 2.6k i postaje sve gore i gore.

Velike su sanse da su igraci iste kvalitete ali i dalje neznaju ukomponirat 5 heroja u tim, pogotovo ako se neznaju medusobno i jos ako drugi tim ima 2,3 koja su na skaypu ili pogode counterpick i gotovo je

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ma ovaj rmm je u zadnjih tjedan-dva postao katastrofa, dobijemo lika od 7 k u timu i lika od 4,5 k. Kako moze valve uparit igraca koji ima manje 2.5 k ratinga... Prije recimo imam 5,5 k solo dok igram nisam dobio manje od 4,8 k igraca. Ovo sad je katastrofa da mi dolaze igraci po 3 k u game. Pustis ga mid vs 5k igraca i dogodi se cudo.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Ma ovaj rmm je u zadnjih tjedan-dva postao katastrofa, dobijemo lika od 7 k u timu i lika od 4,5 k. Kako moze valve uparit igraca koji ima manje 2.5 k ratinga... Prije recimo imam 5,5 k solo dok igram nisam dobio manje od 4,8 k igraca. Ovo sad je katastrofa da mi dolaze igraci po 3 k u game. Pustis ga mid vs 5k igraca i dogodi se cudo.

Zato sto im sustav radi da svaki team ima jednako mmr-a, npr teamovi da imaju po 25000 mmr-a, i sada dobijes u teamu 3 po 5k mmra, 1 po 6,5k i jednog od 3,5k...   Zato sto nema puno igraca sa 5k+ mmra pa te sustav kako on hoce :D

Dok na nizim mmr-ovima dobijes podjednake u teamu...

14 godina
neaktivan
sweeth kaže...

A da malo igraš za zabavu, a ne da digneš neku brojkicu?

Pobjeđivati je zabavno :) Pobjeđivati=dizanje brojkice.

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Zato sto im sustav radi da svaki team ima jednako mmr-a, npr teamovi da imaju po 25000 mmr-a, i sada dobijes u teamu 3 po 5k mmra, 1 po 6,5k i jednog od 3,5k...   Zato sto nema puno igraca sa 5k+ mmra pa te sustav kako on hoce :D

Dok na nizim mmr-ovima dobijes podjednake u teamu...

Pa tako je uvijek bilo, ali opet nisi dobivao nubove koji imaju 1 k i vise manje od tebe...

17 godina
neaktivan
Dota 2

Oce taj 1v1 matchmaking biti ranked?
Ako oce, eto, rijesen problem mmr-a i n00b tima

EDIT: Mmr je debela aproksimacija osim ako se ne gleda za tim od 5 igraca koji stalno igraju zajedno.

Taj ranked po meni nema previse smisla, ali ipak daje odokativni pregled skilla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 20:18 (Dojitza).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

ne znam bas brojke u doti ali kad sam igrao hon sa 1900 mmr (od 2000) se stvarno moglo naci dobrih gameova i sa profesionalcima i sa obicnim tehnicki savrsenim igracima, dok su svi rejtinzi ispod 1800 bili totalni random skilla a i mmr rejtinga

za dotu nemam pojma jer sam lvl7 i ne mogu igrat ranked, ali mislim da je mmr na istom principu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jumieka kaže...

ne znam bas brojke u doti ali kad sam igrao hon sa 1900 mmr (od 2000) se stvarno moglo naci dobrih gameova i sa profesionalcima i sa obicnim tehnicki savrsenim igracima, dok su svi rejtinzi ispod 1800 bili totalni random skilla a i mmr rejtinga

za dotu nemam pojma jer sam lvl7 i ne mogu igrat ranked, ali mislim da je mmr na istom principu

Drugačije je jer su u honu svi počinjali na 1500mmr, i onda si se dizao ili spuštao, a ovdje imaš 10 placement mečeva koji ti odrede mmr neznam na koju foru. U honu se isto znalo po bojama koji je igrač najslabiji i po tome se određivalo ko će koju rolu igrat, ovdje je to random. Honov sistem je valjda 1000 puta bolji, al eto valve je stavio ovakav sistem i ne vjerujem da će ga micat uskoro..

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
Jumieka kaže...

Drugačije je jer su u honu svi počinjali na 1500mmr, i onda si se dizao ili spuštao, a ovdje imaš 10 placement mečeva koji ti odrede mmr neznam na koju foru. U honu se isto znalo po bojama koji je igrač najslabiji i po tome se određivalo ko će koju rolu igrat, ovdje je to random. Honov sistem je valjda 1000 puta bolji, al eto valve je stavio ovakav sistem i ne vjerujem da će ga micat uskoro..

Nemas 10 placement matcheva, prvo moras imati lvl 15 ili koji vise ( dok dodes do toga lvla ima 100+ gejmova) i onda 10 dodatnih odigras za ranked...

Problem je u tome sto su ljudi prije toga systema masovno igrali u 5man stacku i nabili dobar mmr, i onda kada je dosao MMR sustav su pocetno imali 4k+ a zapravo su noobovi, a dobivali su pobjede uz pomoc teama...

Najbolje bih bilo kada bi se svima restartirao mmr, i onda igraj solo pa dokle dodes :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 23:03 (ToMisLaW).
12 godina
protjeran
Dota 2

prvi put da se slazem s ovim sta je tomica napiso reset mmr i svi ispocetka ili da stave svima isti pocetni npr 1500 a ovo s winovima ostave ... ali to nece nikad bit 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Solo mmr i party mmr su ti odvojeni i hidden i ranked.
12 godina
protjeran
Dota 2

nego tomica kad igramo? ali moramo osigurat prijenos da cili forum gleda pisanje u oci

0 0 hvala 0
16 godina
banee kaže...

nego tomica kad igramo? ali moramo osigurat prijenos da cili forum gleda pisanje u oci

Can't fucking wait to see this shit happen.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 6:42 (4ucker).
17 godina
neaktivan
banee kaže...

Ako ste ozbiljni što se toga tiče, evo nudim se kao organizator :)

15 godina
Dojitza kaže...
banee kaže...

Eto fino, samo nam sad treba caster i netko da percetu obriše suze

Say hello to my little friend
16 godina
Krunoo7 kaže...
Dojitza kaže...
banee kaže...

*krv nakon first blood-a. rofl

13 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
Dojitza kaže...
banee kaže...

banee nije perceto za tvoju informaciju.

15 godina
FarmWithMeee kaže...
Krunoo7 kaže...
Dojitza kaže...
banee kaže...

Chemo je perceto, sjećam se jos dok su on i MarioVK se svadjali zbog percetova ponašanja.

Say hello to my little friend
13 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
FarmWithMeee kaže...
Krunoo7 kaže...
Dojitza kaže...
banee kaže...

Chemo je perceto, sjećam se jos dok su on i MarioVK se svadjali zbog percetova ponašanja.

Pa Chemo nije perceto xd znam i jednog i drugog zovi ga chemo a ne perceto :D

15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Pa Chemo nije perceto xd znam i jednog i drugog zovi ga chemo a ne perceto :D

onda, ocito poznajes jednu osobu s dvije licnosti jer je on sam stavio ove linkove nekoliko postova iznad:

ovdje mu je nick percetoooo  http://cloud-3.steampowered.com/ugc/1119425779146291998/DFB91C0A789B5C30918D21FB87D3B1AB50839DD2/

a ovdje chemo  http://www.bug.hr/_cache/1446c1aad627d4881b10ae59c3554ada.jpg?rand=961953140

oba linka objavio je banee (koji je ocito chemo i perceto)

14 godina
neaktivan
Dota 2

e kakve su ovo fantasy lige? nek mi neko objasni, ja sam totalni nub za to, ak se moze kaj dobit da iskoristim.

http://getdotastats.com/sig/86815748.png

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dota 2

Mislim da je se tomica malo upiskio u gacice jer guza boli jako od zadnjeg puta :****

spoiler alert!

chemo i perceto su braca!

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 23:33 (banee).

0 0 hvala 0
16 godina
banee kaže...

Mislim da je se tomica malo upiskio u gacice jer guza boli jako od zadnjeg puta :****

spoiler alert!

Je, a ti si treća karika u cijeloj toj priči, pa zajedno tvorite real life verziju svetog Ember, Earth i Storm trojstva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 12:24 (4ucker).
16 godina
neaktivan
banee kaže...

spoiler alert!

Cekaj prvo da školu riješim, matura stisla...

Pošto ipak ne planiram profesionalno igrati dotu i živiti od nje, kao ti.  {#}

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ej dečki bil mi netko mogao objasniti zašto ne mogu "aktivirati" compedium pointse? 
Cimer može bez problema ih aktivirati, ode samo desni klik i open gift, a kod mene nema open gift nego ima samo "apply to compedium" ali kad i to kliknem ništa se ne desi..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lithiumion kaže...

Ej dečki bil mi netko mogao objasniti zašto ne mogu "aktivirati" compedium pointse? 
Cimer može bez problema ih aktivirati, ode samo desni klik i open gift, a kod mene nema open gift nego ima samo "apply to compedium" ali kad i to kliknem ništa se ne desi..  

Prvo se uvjeri da imaš uopće kupljen i aktiviran sam Compendium.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice