Dota 2

poruka: 9.014
|
čitano: 2.059.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dota 2

Plačem gledajući match. Ovo je bolje od svakog TryhardNaviVsAlliance meča koji je ikad odigran, bahaha.

Znat će ovi što gledaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 21:36 (4ucker).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

A moze li netko napisati match id ?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Dajte stream, pa barem nek directed cam bude, nema veze.

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ahh, ubija me znatiželja.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Perceto nula bodova od skila, al njegova ekipa svaka čast, zaslužena pobjeda. Čestitke pošteno smo izgubili.. {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Moj PC  
4 3 hvala 1
17 godina
Re: Dota 2

Onaj farm with me njubara teska :)

Da, ekipe vam ne mogu u istu recenicu stati :)

Percetovu ekipu bih i ja supportao bez problema ;)

Nije bas neko mjerilo bio ovaj mec za vasu prepirku, u biti ste obojica bili nebitni u gejmu

14 godina
protjeran

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Snimio sam prvi meč, drugi nisam jer sam tek počeo koristiti Bandicam. Sutra upload da oni koji nisu makar malo vide.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ramo kaže...

Nije bas neko mjerilo bio ovaj mec za vasu prepirku, u biti ste obojica bili nebitni u gejmu

Nije bila prepirka , i ja uopce nisam reko da sam bolji od njega ni pod jednim komentarom, samo sam htio vidit kako igra, al i to sto kazes nista se vidilo nije, njegova ekipa nije u rangu s njim ni s nama, tamo decki sve preko 2k sati sa preko 1500 mečeva, dok kod nas samo jedan to ima a ostali duplo manje..

14 godina
protjeran
Dota 2

dota se igra 5v5 ne 1v1 nek se javi neko malo jaci citav gejm su me flejmali koje su ove nubare protiv kojih igramo ... jos trolaju i zajebavaju se ingame ...

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
MarioVk kaže...
Ramo kaže...

Nije bila prepirka , i ja uopce nisam reko da sam bolji od njega ni pod jednim komentarom, samo sam htio vidit kako igra, al i to sto kazes nista se vidilo nije, njegova ekipa nije u rangu s njim ni s nama, tamo decki sve preko 2k sati sa preko 1500 mečeva, dok kod nas samo jedan to ima a ostali duplo manje..

samo reci nubara sam i to je sve sta trazim, to sta je igram suporta i kako ga igram to tebi nece nikad bit jasno...

protiv njih bi i pc pasive mogo suportat normalno da se moj skill ne vidi na ovim low gejmovima protiv low ekipa di moji gejmove ni ne shvacaju ozbiljno ...

EDIT: di su moji iteme na koje si se kladio?? cutis sad?

a ti 4ucker si sljedeci imas vrimena do sutra navecer da skupis ekipu pa ce bit tryhard navi vs aliance

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 22:32 (Perceto).
17 godina
Perceto kaže...

dota se igra 5v5 ne 1v1 nek se javi neko malo jaci citav gejm su me flejmali koje su ove nubare protiv kojih igramo ... jos trolaju i zajebavaju se ingame ...

S takvim ponašanjem stvarno pokuzuju kakve su kvalitete, može on imat skilla koliko oce kad je dijete, il se barem tako ponaša i kao takvog ga nitko ne cijeni .. Barem je to moje misljenje i misljenje moje ekipe.

Mi smo barem probali i pošteno izgubili, ja tu ne vidim nikakav problem.

I onjegin, ne moraš upload imaš sve na netu, tj svaki replay se nalazi di mu je i mjesto =)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 22:33 (MarioVk).
17 godina
neaktivan
Dota 2

TAKOOOOO JEEEEE

Ajmo 4UCKER RAREOVI NA SUNCE.

EZ LIFE EZ RARES

perceto4evah

5 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Arxi kaže...

TAKOOOOO JEEEEE

EZ LIFE EZ RARES

perceto4evah

razmatram da te primim u svoj pro tim vidim dobro trolas!

15 godina
Perceto kaže...
Arxi kaže...

TAKOOOOO JEEEEE

EZ LIFE EZ RARES

perceto4evah

Onda bi trebo uzet Sinatru za lidera {#}

Say hello to my little friend
14 godina
protjeran
Dota 2

i to da nisam pokazo skill pogledajte drugi gejm moj rubik>od kurokijevog

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

I onjegin, ne moraš upload imaš sve na netu, tj svaki replay se nalazi di mu je i mjesto =)

Kako, gdje, šta?

17 godina
Onjegin kaže...
MarioVk kaže...

Kako, gdje, šta?

Pa svaki replay od game-a se automatski sejva kao i na svakom public match-u {#}

14 godina
protjeran
Dota 2

ja mislim da mozes sad u matchid nac da su to popravili...

doso je riplej od prvog gejma 365097820 weeeee odete u watch onda recent games, filter i doli samo upisete taj kod u match id 365097820

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 22:44 (Perceto).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Nikakvo trolanje perceto moj, ne bih se kladio na tebe da mislim da ces izgubiti.  

MarioVK. Vidi se po njemu da je dobar momak ali zelen. Ima dobre manire (sto se ne moze bas reci i za tebe ali ajd dobro...), ali kad otkuca cas borbe, kad se ide igrat, maniri padaju u vodu i samo je iskustvo, skill, sinergija tima bitna.  

Tacno trebamo poceti organizovati inhouse bug turnire sa velikim ulozima. Bolje nego international {#}

17 godina
Arxi kaže...
Perceto kaže...

Nikakvo trolanje perceto moj, ne bih se kladio na tebe da mislim da ces izgubiti.

MarioVK. Vidi se po njemu da je dobar momak ali zelen. Ima dobre manire (sto se ne moze bas reci i za tebe ali ajd dobro...), ali kad otkuca cas borbe, kad se ide igrat, maniri padaju u vodu i samo je iskustvo, skill, sinergija tima bitna.

Tacno trebamo poceti organizovati inhouse bug turnire sa velikim ulozima. Bolje nego international  {#}

Pametno zboris :)

Ovo zadnje je najbnolji prijedlog u 190 stranica ove teme.

MOgu li ja s percetom u ekipu :))))

14 godina
protjeran
Dota 2

bio je neki bug turnir ko je ga osvojio nego ja ...

1 2 hvala 0
16 godina
Perceto kaže...

samo reci nubara sam i to je sve sta trazim, to sta je igram suporta i kako ga igram to tebi nece nikad bit jasno...

protiv njih bi i pc pasive mogo suportat normalno da se moj skill ne vidi na ovim low gejmovima protiv low ekipa di moji gejmove ni ne shvacaju ozbiljno ...

EDIT: di su moji iteme na koje si se kladio?? cutis sad?

a ti 4ucker si sljedeci imas vrimena do sutra navecer da skupis ekipu pa ce bit tryhard navi vs aliance

Aaa, njegovo si "trolanje" zamijetio, no ne i moje. Znači radim dobro.

12 godina
neaktivan
Dota 2

ja i 2 frenda trazimo jos 2 playera za team,cisto for fun..igrali smo prije na high i very high dok je jos bilo bracketa,nismo njubovi pa ako je netko zainteresiran neka se javi,fale na offlane i hard support

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
tolius kaže...

ja i 2 frenda trazimo jos 2 playera za team,cisto for fun..igrali smo prije na high i very high dok je jos bilo bracketa,nismo njubovi pa ako je netko zainteresiran neka se javi,fale na offlane i hard support

dodaj na stim farmwithme dobar igrac trazi tim vec duze vrijeme da se probije u pro scenu

14 godina
Perceto kaže...
tolius kaže...

dodaj na stim farmwithme dobar igrac trazi tim vec duze vrijeme da se probije u pro scenu

Brate nisi mi jasan o kakvoj ti to pro sceni pricas {#}.Najjaci su mi likovi koji non sto pro ovo pro ono nub ovo nub ono daj oladi malo nadam se da nemas preko 20 godina jer ako imas onda je to stvarno žalosno jel ove tvoje postove moze samo izrecitirat nadoje*ana mularija upitnog kućnog morala  {#}

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
14 godina
protjeran
Cakija_ST kaže...
Perceto kaže...
tolius kaže...

Brate nisi mi jasan o kakvoj ti to pro sceni pricas {#}.Najjaci su mi likovi koji non sto pro ovo pro ono nub ovo nub ono daj oladi malo nadam se da nemas preko 20 godina jer ako imas onda je to stvarno žalosno jel ove tvoje postove moze samo izrecitirat nadoje*ana mularija upitnog kućnog morala  {#}

da ista znas o doti zna bi da je farmwithme na doti 1 bio u pro sceni igrao pro turnire pobjedjivao pro ekipe ...

čakija st ti si mi sljedeci na meniju

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 9:42 (Perceto).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Igrao sam slucajno jedan game s likom zvan Dr.Marihuana lik je preokrenio igru u 10 min....rekao sam prijateljima oni su rekli da je to jedan od najboljih hrvatskih dota igraca.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

ocel diretide?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 10:50 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lopoc kaže...

ocel diretide?

ocito ne ove godine, da su planirali vec bi poceo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice