Ekipa za Phantom Assassina sta je najbolje dizat? manta style? i divine?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

boots, HoD, bf, bkb, mkb/buriza, batterfly/assault ili nesto trece
Manta na PA uopšte nije loša, odigrao sam nekoliko partija sa mantom i uglavno pobjeđivao. http://dotabuff.com/matches/323196027
A standardni build za PA je Phaze boots, hod, bf, bkb, abysal, satanic.

boots, HoD, bf, bkb, mkb/buriza, batterfly/assault ili nesto trece
Praktički kad napraviš bkb, to je gg u većini slučajeva. Ništa drugo ti ni netreba
Ako vidis da enemy ima monkey king bar, nemoj farmat baterfly.. Osobno kad vidim da je phantom assasin izabran kod neprijatelja, nastojim rushat mkb !
Ako vidis da enemy ima monkey king bar, nemoj farmat baterfly.. Osobno kad vidim da je phantom assasin izabran kod neprijatelja, nastojim rushat mkb !
svjedeno se baterfly nestaka sa Evasionom od Phantom Assasina, tako da ako se neisplati pravit Baterfly na PA..
Item build:
- Boots of Travel
- BKB
- Abyssal
- MKB
- Satanic
- Battle fury
i ako to sve imas, zamjenis Battle fury sa divineom i eto :)
Ali prvo krenes, Power Treads, Battle Fury, BKB, Helm of Dominator i vec tada je GG....
Zanima me jos jedna opcija u doti jel se moze 2 akaunta istovremeno igrat? ili na steamu? jel ima koja opcija posto imam vise monitora na kompu
Zanima me jos jedna opcija u doti jel se moze 2 akaunta istovremeno igrat? ili na steamu? jel ima koja opcija posto imam vise monitora na kompu
Šta si ti neki #tryhard koji bi micro-skills doveo na novu razinu?
Šta si ti neki #tryhard koji bi micro-skills doveo na novu razinu?
Ma lola ima 4 ruke.
Ja sam jućer s nekim rusom igrao, koji je istovremeno igrao enigmu i roofa (barem je tako tvrdio), ne trebam ni spominjati da su nakon prvog fail comba ultija bili svi drugi krivi...
Lik je igra s 3 lika istovremeno ne da smo izgubili lagano u 15 min zato i pitam jer imam masinu od kompa zasto nebi na vise akaunta ako mogu ako netko zna dajem za nagradu skin po zelji koji zelis.
Lik je igra s 3 lika istovremeno ne da smo izgubili lagano u 15 min zato i pitam jer imam masinu od kompa zasto nebi na vise akaunta ako mogu ako netko zna dajem za nagradu skin po zelji koji zelis.
Moguce je, moj frend je to radio u LoLu. Naravno, ne treba govoriti daje totalno neprakticno osim ako ne igras sa neka dva nukera koji su komplementarni, kao lina + Zeus. Zato sto moras misom kontrolirati i jednog i drugog heroja. Tacan setup ne znam ali ovo su osnove:
- Moras koristiti virtualnu masinu tipa virtualbox gdje ces podignuti novi windows sa steamom i sa dotom.
- Trebas koristiti program Input Director koji ti dozvoljava da "kloniras" sve pokrete iz jednog u drugi windows.
- Rebind, moras staviti da ti je isti key vazi sa spell na oba heroja. Na primjer stavis da ti je Q Dragon Slave + Lightning Bolt.
Sa ovim, mozes osvojiti lejn uz dva nukera. Ali kako igra odmice, a tvoja dva heroja su nonstop zajedno, zaostajaces sa levelom ma kako dobro igrao i gankao.
TLDR: Ako zelis da pobjedis sa legendarnim micro skillovima igraj meepa.
Moguce je, moj frend je to radio u LoLu. Naravno, ne treba govoriti daje totalno neprakticno osim ako ne igras sa neka dva nukera koji su komplementarni, kao lina + Zeus. Zato sto moras misom kontrolirati i jednog i drugog heroja. Tacan setup ne znam ali ovo su osnove:
- Moras koristiti virtualnu masinu tipa virtualbox gdje ces podignuti novi windows sa steamom i sa dotom.
- Trebas koristiti program Input Director koji ti dozvoljava da "kloniras" sve pokrete iz jednog u drugi windows.
- Rebind, moras staviti da ti je isti key vazi sa spell na oba heroja. Na primjer stavis da ti je Q Dragon Slave + Lightning Bolt.
Sa ovim, mozes osvojiti lejn uz dva nukera. Ali kako igra odmice, a tvoja dva heroja su nonstop zajedno, zaostajaces sa levelom ma kako dobro igrao i gankao.
TLDR: Ako zelis da pobjedis sa legendarnim micro skillovima igraj meepa.
Probao sam ovo s virtualbox instalira dotu i steam usao u akaunt sve super ali u igru nece da ude mjenjao sam ip ali ni to nije pomoglo :/ ccc
Probao sam ovo s virtualbox instalira dotu i steam usao u akaunt sve super ali u igru nece da ude mjenjao sam ip ali ni to nije pomoglo :/ ccc
Probaj sa http://www.sandboxie.com/ osim virtualke. Znam da radi za TF2.
svjedeno se baterfly nestaka sa Evasionom od Phantom Assasina, tako da ako se neisplati pravit Baterfly na PA..
Staka se 
Staka se 
nestacka 
http://wiki.teamliquid.net/dota2/Butterfly
Item Synergy
The evasion provided by Butterfly does not stack with other evasion abilities, making the item less useful on heroes with innate evasion such as Phantom Assassin. An exception is Faceless Void's Backtrack.
Vidim gore si preporučio Daedalus.
Ni on se ne stacka.
Pa nema veze, jedan udarac ulta drugi item
Za 5 min Starladder finale, Navi vs Alliance. Navuuu fightinguuu!!
Komentari kazu da ej bo5, ali da Alliance ima gejm prednosti posto je iz wb-a
Dali još neko muku muči sa streamom starladdera? meni samo na low kolko tolko ne štuca
jedno pitanje ovi itemi ili šta li su već što ponekad dobijemo nakon odigrane partije, jel se oni (ako rijedak dobijemo) može prodati?
jedno pitanje ovi itemi ili šta li su već što ponekad dobijemo nakon odigrane partije, jel se oni (ako rijedak dobijemo) može prodati?
Mogu se prodavati.
~The StarLadder Story Is At Its End~
!!!GG NA'VI!!!
Ni on se ne stacka.
ne stacka se deadalus, ali ti daje veci dmg naspram mkb, pa ono boli te briga ako se ne stacka crit bitan ti je dmg ako ne drugi team nema nikakav evasion
ne stacka se deadalus, ali ti daje veci dmg naspram mkb, pa ono boli te briga ako se ne stacka crit bitan ti je dmg ako ne drugi team nema nikakav evasion
Fulao si.. mkb daje 88dmg dok daedalus 81dmg !
Ni on se ne stacka.
Po toj logici tvojoj ti je na BKB onda nebitan magic immunity, kupuješ ga samo zbog statsa.
Isto tako onda fuck štednje još mizernih 600 golda za Divine Rapier (izuzev toga što na svakom drvetu u džungli bude vaš lik i "Wanted: Dead (not alive)" znak) ako govorimo o Daedalusu i isplativosti .
Ako imas daedalus na PA, to znaci da i ulti i item imaju sanse za proc. Ako se pri napadu oba procaju, veci multiplier se racuna, u ovom slucaju Ulti. Ako ulti ne proca, opet imas sanse da ces opaliti krit sa dedalusom.
To ne znaci da je Daedalus los na PA, naprotiv, daje bolji dps nego MKB.
Na tebi je sad da odlucis sta ti je bitnije, True-Strike ili Malo bolji dps.
to ti ja govorin