Apsolutno sve što utječe na igru je besplatno, jedino na kozmetičke stvari se mogu trošiti novci a dobivaš ih i igranjem jednostavno... tako da da..... igra je apsolutno besplatna, najbolji f2p model na tržištu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napokon su izdali igru? nisam je mogao igrati jer nisam imao beta key, al sad bi mogao probati :D
nego recite mi prije svega, jel ovo stvarno f2p ili p2w? jasno mi je da postoje objekti koji se mogu kupiti, ali da li oni utjecu na gameplay? ili je to rjeseno kao u lol-u, samo skinovi, wardovi i ta sranja koja ne utjecu na samu igru?
koliko ja znam u lolu se kupuju heroji ovde ne kupujes ama bas nista sta utjece na "gameplay"
onda cu svakako probati :)
@perceto
je i heroji se kupuju, tocno.
Igra je odlicna ali imam jednu veliku primjedbu u vezi Zeusa.
Ako vec ima onaj ultimate skill sa onim munjama.Trebali bi mu
range smanjiti ili barem smanjiti dmg koji radi.Ovako ja sam od njega na
drugom kraju mape i on iz baze baci one munje i posto radi taj attack OGROMAN dmg,par nas crkne.
Mislim da bi to trebalo malo smanjiti.
Ugl ako hoce tko da me doda za frenda.
Nick:duskobusko007

odigrao 2 game-a i vec si balans master :D Zeus nije OP... igraj duže i vidjet ces, profici ga full rijetko pickaju
drugom kraju mape i on iz baze baci one munje i posto radi taj attack OGROMAN dmg,par nas crkne.

Ako imas 2 ili vise nukera u igri, nije lose da napravis hood, 30% manje magic dmga primas i hp regen, prespreman item u takvim situacijama (:
polako, zeus je cisti nuker, skontaces sta kako vec polako
Nosi smoke i aktiviraj ga kad se vraćaš u bazu low health. Zeusov ult ne radi kroz njega.
Upravo odigrao sa TideHunterom i ono,fight katastrofa.
Hebali su mi mater 100 na 100.Ne kuzim sto toliko ljudi
ozbiljno shvacaju DOTA ili LOL.
Pogledaj par tutoriala i nauči igrati, pa ti neće nikoga je*at
Ako misliš da ljudi koji troše hiljade sati na igricu vode lijep, smiren i ugodan život -varaš se.
nemaju RL pa eto iživljavaju se...nabrijani su :)
nemaju RL pa eto iživljavaju se...nabrijani su :)
Došao si da vrijeđaš sve ljude u ovoj temi?
brate chill, igram i ja dotu samo nisam ovisan ;)
Ako misliš da ljudi koji troše hiljade sati na igricu vode lijep, smiren i ugodan život -varaš se.
Aj mi objasni ovo, imam ja 1000 sati dote i imam lijep smiren i ugodan zivot.
@Endymon
Ja osobno ako igram zelim pobjediti i nema mi nista mrze kad igram s nekim koga boli srednje uho kako ce igrati nego je dosao tu ubiti pola sata. Jbt ako ces igrati tako reci mi da se ne zivciram bezveze.
Prijavite se za
D2Feed ShadowFiend 1vs1 turnir
Pocinje cim se skupi 64 igraca ( domaci se samo mogu prijaviti ) a nagrada je 3 kljuca. Sve informacije imate na ovom linku.
Prijavite se za
Pocinje cim se skupi 64 igraca ( domaci se samo mogu prijaviti ) a nagrada je 3 kljuca. Sve informacije imate na ovom linku.
čak 3 ključa, pokidali su se :)
Prijavite se za
čak 3 ključa, pokidali su se :)
Kad budes donirao nagrade iz svog đepa barem jednom javi se adminima na forumu, ty.
@FWM
Dobri gejmovi danas :D Zadnji me iznenadio malo, a čini se i vas :)
Prestalo mi je raditi blink po mapi. Znaci prije sam normalno alt+g pingao i teren i heroja, a sada odjednom radi samo na minimapi. Ima netko rješenje problema?
Prestalo mi je raditi blink po mapi. Znaci prije sam normalno alt+g pingao i teren i heroja, a sada odjednom radi samo na minimapi. Ima netko rješenje problema?
I nas je par iz ekipe imalo taj problem, prestalo je poslije prvog sljedećeg peča.
I nas je par iz ekipe imalo taj problem, prestalo je poslije prvog sljedećeg peča.
alt g? wtf nikad tako nisam blinko.... drzis alt i sa misem stisces, za x blink alt + ctrl i klikces... kakvo crno g xD
imam teskih problema sa hebenim strange itemima, od njih 5-6 kolko ih imam nijedan neradi. Invo hood+tornado modifier i cape koji ima 695 killova zapeo i mrda zadnjih 10 partija. imam i strange fashion of yoshreth imam preko 30 killova sa ultom i bez i tocno pise 0. zna neko rjesenje
imam teskih problema sa hebenim strange itemima, od njih 5-6 kolko ih imam nijedan neradi. Invo hood+tornado modifier i cape koji ima 695 killova zapeo i mrda zadnjih 10 partija. imam i strange fashion of yoshreth imam preko 30 killova sa ultom i bez i tocno pise 0. zna neko rjesenje
Nema rjesenja.
Jednostavno strange itemi trenutno ne rade
Kad smo već kod strange itema, jel vama dropaju isti? Ja nisam dobio strange već godinu dana :(
Kad smo već kod strange itema, jel vama dropaju isti? Ja nisam dobio strange već godinu dana :(
nikada ga nisam dobio....
Meni je nedavno iz skrinje ispao jedan strage. Mislim da su strange itemi rijetki na dropu.
Stavise nisam vidio dobrog dropa ima dosta dugo :), ne samo meni nego inace
Meni je nedavno iz skrinje ispao jedan strage. Mislim da su strange itemi rijetki na dropu.
Stavise nisam vidio dobrog dropa ima dosta dugo :), ne samo meni nego inace
Prije 5 dana 2 Mythical kurira dropala mojim prijateljima, jedan puž i jedan dedo s krmetom.
http://i.imgur.com/ERbOe0w.jpg
GG Volvo
http://i.imgur.com/ERbOe0w.jpg
GG Volvo
hahahahahahahahahah...de nevjerujem hahahahhaa
pozz ekipa
igram i ja dote vec neko vrijeme
ako tko ima drustvo da bacimo 5v5, nekada pub game jednostavno
bude dosadan. Možete me dodat na steam-u bevason.
Pozdrav