Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.974.405
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
dad0r kaže...

Kako je reko jedan od castera neki dan ; East is playing not to lose while West is playing to win.

Kineska afk dota uzas zivi bolje gledati frisko pofarbani zid nego kineze koji su overrated od uvijek i fakat se nadam da ce Na'vi ili Alliance osvojit TI3

ali bilo bi najbolje da Alliance osvoji pa da si svi silni na'vi fanboi zile odrezeju.

Na'Vi je najtrofeniji dota tim, jedini tim u povijesti DotA koji se 2 puta plasirao u top 3 na TI i jedan od dva koji su završili u top 7. Tim koji ima najviše kupljenih pennanta i tim koji uvijek ima najveći broj gledatelja na streamovima. 

Na'Vi je praktično stvorio ono što je DotA sada.

I kakve sve to veze ima s ovim kaj sam na napisal ? Zato jer je Na'Vi najtrofejniji team znaci da drugi nitko nemoze/nesmije pobijediti?

Nemam bas nista protiv Na'Vi-a ali njihovi fanovi (tj. fanboi) su j*bena kuga i velikim djelom su zasluzni za usrani community koji dota ima u 90% slucajeva.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Nemam bas nista protiv Na'Vi-a ali njihovi fanovi (tj. fanboi) su j*bena kuga i velikim djelom su zasluzni za usrani community koji dota ima u 90% slucajeva.

A ti se ponašaš kao pravi cvjetić ovog community-ja.

Rofl dupli standardi.

14 godina
Onjegin kaže...
dad0r kaže...

A ti se ponašaš kao pravi cvjetić ovog community-ja.

Rofl dupli standardi.

Kakvi dupli standardi o cemu ti pricas ?

Ovo gore kaj sam napisal je cinjenica nisam se ja toga sjetil nazalost pravi Na'Vi fanovi su u manjini vecina su mutawi fanboi vise manje

iz drzava ex-svojetskog saveza  a to tvrde i sami Na'Vi (pravi) fanovi.

Sigurno su jedan od najboljih teamova u povijesti dote i ne sazluzuju imati takav uzasan fanbase.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:30 (dad0r).
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Kakvi dupli standardi o cemu ti pricas ?

Ovo gore kaj sam napisal je cinjenica nisam se ja toga sjetil nazalost pravi Na'Vi fanovi su u manjini vecina su mutawi fanboi vise manje

iz drzava ex-svojetskog saveza  a to tvrde i sami Na'Vi (pravi) fanovi.

Sigurno su jedan od najboljih teamova u povijesti dote i ne sazluzuju imati takav uzasan fanbase.

Objasni mi molim te kako je to užasan fanbase? Šta to oni rade?

Nažalost, ne raspravlja mi se više o ovoj temi jer ljudi ne znaju šta to znači biti navijač. Dugo pratim DotA scenu i još nisam vidio nekog da mrzi sve mid igrače osim Dendija itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:49 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Bokte rasprave ne bi da su torcida, delije, grobari :D Pričamo o likovima koji spamaju topice na joindota forumu. Kako grozno od njih :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:47 (Lopoc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Onjegin kaže...

Objasni mi molim te kako je to užasan fanbase? Šta to oni rade?

Da ne nabrajam citirat cu kolegu Tomislaw-a od par stranica prije gdje je odlicno opisal kako stvari stoje

ToMisLaW kaže...

Navijač:

- Podupire svoj team, i ako izgube.

- Prati cijeli dota 2 scenu ( ili bar europski dio ),  zna i ostale timove

- Ima nekakvoga dota znanja

Fanboy ( NaVi ) :

- Mrzi sve što nema veze sa njegovim teamom

- Mrzi cijelu dota scenu osim navija

- Mrzi sve mid playere osim Dendija

- Kada XBOCT divea i zagine, neće da priznaju da je dajvao nego izmišljaju neke taktike

- Imaju jako malo iskustva u doti, neznaju mehaniku igre

- Nežele priznati da ima bolji team od NaVija

itd..

mogao bih nabrajati 100 godina ali neda mi se

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Na'Vi je najtrofeniji dota tim, jedini tim u povijesti DotA koji se 2 puta plasirao u top 3 na TI i jedan od dva koji su završili u top 7. Tim koji ima najviše kupljenih pennanta i tim koji uvijek ima najveći broj gledatelja na streamovima. 

Na'Vi je praktično stvorio ono što je DotA sada.

1. Realno oni su jedini tim koji je ostao sa istim sastavom od TI1 ( osim sto su sada kickali LOH i AA ) samo zato što su osvojili TI1  imaju novaca, a ostali timovi od TI1 ( MYM. EHOME itd.. ) su propali zbog toga.. 

Ali ako cemo gledati po igracima, biti ce dosta njih opet u top 3 ...

2. Alliance je u ovoj godini osvojio jedno 70% toga što je NaVi osvojio u posljednje tri godine

Navi u 3 godine osvojednih turnira: 14

Alliance u 1 godini osvojenih turnira: 17 + ( Da je Alliance bio pozvan na Alienware, nebi to NaVi osvojio )

3. Tim sa najviše kupljenih pennanta: Alliancov pennant je pušten u prodaju prije možda 1 mjesec a vec ima 2/5 kupljenih nego što NaVi ima u 3 godine

4. A ovo što ima najviše gledatelja na streamovima, to ti je mentalitet, pa gledaju ga samo zato što je ovojio TI1 ( kao npr. zašto Na stadionu od Dinama bude 2500 Gledatelja, a na Barceloninom 80,000.. )

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 17:25 (ToMisLaW).
16 godina
Dota 2

Budite realni, Na'Vi je bolji tim od Alliancea.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Budite realni, Na'Vi je bolji tim od Alliancea.

Apsolutno se slažem, vidi se po trenutnim rezultatima u turniru {#}

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

1. Realno oni su jedini tim koji je ostao sa istim sastavom od TI1 ( osim sto su sada kickali LOH i AA ) samo zato što su osvojili TI1  imaju novaca, a ostali timovi od TI1 ( MYM. EHOME itd.. ) su propali zbog toga.. 

2. Alliance je u ovoj godini osvojio jedno 70% toga što je NaVi osvojio u posljednje tri godine

Alliance u 1 godini osvojenih turnira: 17 + ( Da je Alliance bio pozvan na Alienware, nebi to NaVi osvojio )

3. Tim sa najviše kupljenih pennanta: Alliancov pennant je pušten u prodaju prije možda 1 mjesec a vec ima 2/5 kupljenih nego što NaVi ima u 3 godine

4. A ovo što ima najviše gledatelja na streamovima, to ti je mentalitet, pa gledaju ga samo zato što je ovojio TI1 ( kao npr. zašto Na stadionu od Dinama bude 2500 Gledatelja, a na Barceloninom 80,000.. )

1. Na'Vi osvojenih turnira: 24.
  2. Alliance: 8.
  3. Što se prodanih pennanta tiče, želiš reći da ako [A] ima 2/5 onog broja prodanih kojeg ima Na'Vi da imaju više? Ne, imaju manje. Šta pričaš ti?
  4. Želiš reći da su Na'Vi krivi što imaju novca jer su osvojili TI1? 
  5. To što Barcelona ima 500 000 gledatelja po utakmici, a Dinamo pedesetak to je zato što Barcelona igra daleko bolji nogomet, ima igrače koje ljudi obožavaju, ugled koji je klub stekao kroz godine, a Dinamo je jedan od (oprostite na izrazu) prdehaša desetoligaških klubova

Smiri se malo fanboyu/hateru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 18:13 (Onjegin).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
  3. Što se prodanih pennanta tiče, želiš reći da ako [A] ima 2/5 onog broja prodanih kojeg ima Na'Vi da imaju više? Ne, imaju manje. Šta pričaš ti?
  5. To što Barcelona ima 500 000 gledatelja po utakmici, a Dinamo pedesetak to je zato što Barcelona igra daleko bolji nogomet, ima igrače koje ljudi obožavaju, ugled koji je klub stekao kroz godine, a Dinamo je jedan od (oprostite na izrazu) prdehaša desetoligaških klubova

vidi se da si nov u doti.. Alliance je osvojio 8 turnira, ali No TideHunters ( Stari alliance ) je osvojio jos 9 turnira znaci ukupno 17

3. pogledaj u igri navi ima ispod pennanta 47000 u prosjeku, a alliance 18000 i sad ces mi reci da je to krivo?

4. Želim ti reci da bi navi propao kao i vecina drugih timova da nisu osvojili TI

i cek ti meni govoris da sam Fanboy, ja tebi samo iznosim činjenice da je trenutno Alliance puno bolji team od NaVija, što ti NaVi Fanboy neceš da priznaš kao i svi NaVi fanboysi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 18:40 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Plus, evo ti trenutni poredak timova, i ako ti ni to nije dovoljno onda neznam šta da ti kažem...

Previše gledaš Mentalista, umislio si da si najpametnij, da čitaš ljudima umove, da si neki ku***....

Inače volim Navi i sve ostale Europske timove, ali takvi kao ti mi zgade i navi i cijelu dotu...

i još npr Real Madrid je najtrofenij klub, da li to znaci da je i najbolji?? bayern ga pobjedi sa drugim sastavom....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 19:02 (ToMisLaW).
Moj PC  
5 5 hvala 0
14 godina
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

I opet sve to nije bitno , bitno je da takvi ko ti ne prihvacaju da je Alliance trenutno tj. ove godine daleko najbolji team osvojili su 99% online turnira i absolutni svaki LAN

na kojem su bili i recimo usred Kine u G-1 league su stompali kineze bez izgubljenog game-a. ( na putu do tamo su naguzili Na'Vi u kvalifikacijama i naravno prema navi fanbojevima

to je samo zato jer sa naviju nije igralo taj dan pa su im pustili naravno)

Uopce nije bitno za koga navijas samo treba pogledati cinjenice i rezultate a ne biti priglupi fanboi.

Kao sto rekoh vecina tih Na'Vi "fanova" su teski debili i to su ti isti oni u 90% slucajeva na koje se dodes zaliti na forumu da su ti game unistili

i njih koristis ko primjer necega.

Nemam bas nista protiv Na'Vi-a dapace to mi je jedan od omiljenih teamova ali vec ptice vani znaju da Na'Vi fanbojevi su najgori sljam i j3bena

su kuga za community.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Sad se Navi Fanboysi mole Bogu da Alliance izgubi pa da mogu odgovorit na poruke

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

I na kraju svega ovog kažem kao što sam i rekao:

Y u heff to be mad? Is just a gaem.

Pogledajte svoje postove i shvatite da niste ništa drugačiji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

pa naši postovi su odgovori na tvoje fanboy mišljenje....

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...

pa naši postovi su odgovori na tvoje fanboy mišljenje....

Ja samo znam da ja tebi nisam rekao da si ona stvar, a ti meni jesi.

Ja imam sposobnost samokontrole.

16 godina
Dota 2

ma samo zbog ovakvih fanova bih volio da navi izgubi svaki game... na stranu njihovu igru, meni licno se gadi njihovo ponasanje i jednostavno su mi antipaticni. mislim da ce alliance osvojit ali vidjet cemo. 

1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Tomislaw majketi di mogu stavit da više ne gledam tvoje postove?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

"Oh, the Alliance almighty". Kako da ne... Chinese Doto ftw.

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Da, pošto nemaju tipa 15-16 pobjeda iza sebe :) Ali da, gg od DK-a. Mnogo se veselim trećem gejmu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...

tebi je sarkazam i humor reci da ostali timovi nisu zaslužili doci na TI3 osim NaVija???

Covjek koji to kaže je retardiran ili se tek ukljucio u dotu pa nije cuo ni za jedan drugi tim osim NaVija

Rofl.

Ti u životu i otvaranje tegle sa krastavcima vjerojatno doživljavaš preozbiljno.

Nećemo više čovječe raspravljati, svoje sam kazao.

I, btw.. Na'Vi > Alliance!!!11!jedan!1!11!jedanaest! Trolololol

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

tebi je sarkazam i humor reci da ostali timovi nisu zaslužili doci na TI3 osim NaVija???

Covjek koji to kaže je retardiran ili se tek ukljucio u dotu pa nije cuo ni za jedan drugi tim osim NaVija

Rofl.

Ti u životu i otvaranje tegle sa krastavcima vjerojatno doživljavaš preozbiljno.

Nećemo više čovječe raspravljati, svoje sam kazao.

I, btw.. Na'Vi > Alliance!!!11!jedan!1!11!jedanaest! Trolololol

Nebih ja bio tako samouvjeren sa tim porukama, navi igra danas protic TongFu-a ako si zaboravio Trolololo

Svašta može biti. TongFu su zeznuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet cancer.. mislim da alliance ipak prolazi

16 godina
Ravenclaw92 kaže...

Opet cancer.. mislim da alliance ipak prolazi

Jako ga dobro mogu otkriti, i izolirati od iluzija, DK ima veći potencijal za deal-anje damage-a u early-mid game čime mogu stvari u svoju korist preokrenuti. Zeznuto je, ne bih baš bio siguran.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Plus zaboravio si, Alliance ima šestoga igrača: Finola, njegove taktičke pauze bi mogle presuditi  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 0:43 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 2 hvala 2
14 godina
neaktivan

pl+kotl +1 trenutno najjaci offensive trilane po meni, ali opet to je burning i nac ce farm kad tad

16 godina
Ravenclaw92 kaže...

pl+kotl +1 trenutno najjaci offensive trilane po meni, ali opet to je burning i nac ce farm kad tad

Nađoše ga prije 30 sekundi ahahaha.

14 godina
neaktivan

btw. jel itko od vas dobio item od specanja game-a?

13 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam, ali nekih 200k ljudi gleda in game pa nemoj očekivat čuda :D

Brojku sam negdje jučer/danas vidio da je bila pa sam bubnuo sad :3

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 0:53 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice