Ocigledno je danas vrucina neke udarila u glavu, ovo sto sam napisao je bila sala, nisam ja takav hater... On se nasalio, ja sam uzvratio salom, chill.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ocigledno je danas vrucina neke udarila u glavu, ovo sto sam napisao je bila sala, nisam ja takav hater... On se nasalio, ja sam uzvratio salom, chill.
noob.......
noob.......

moze neko dati raspored igri i u koliko sati pocinju
hvala
Može li se u doti namjestit smartcast?
hvala
hvala
Meni se najlaganije orijentirati preko ovoga
hvala
Meni se najlaganije orijentirati preko ovoga
U game clientu na watch mozete pogledati tocno vrijeme kada pocinje. (client se orijentira na vas timezone)
Može li se u doti namjestit smartcast?
Može u opcijama.
Ne podržava doubletap castanje tako da će doubletapanje sprouta, tp-a, blinka, forcestaffa, nightmarea i sličnih ability-ja raditi na mjestu gdje se kursor nalazi, a ne kao inače tako da je igranje Tinkera patnja.
Odgram one treninge i ostane mi limited hero pool, reko idem i to, i opet za to završeno dobijem onaj sniper rifle koji sam već dobio. Koja retardiranost.
Odgram one treninge i ostane mi limited hero pool, reko idem i to, i opet za to završeno dobijem onaj sniper rifle koji sam već dobio. Koja retardiranost.
Dobije li se dobrih itema?
Koliko se sjecam svi su dobili isti set za snipera kad bi zavrsili pojdine misije na traninzima, a to sto si ti dobio nekad prije sniper rifle je puka slucajnost.
prodo sam immortal za 3.5 eura : Scree'auks Talon od Vs-a
prodo sam immortal za 3.5 eura : Scree'auks Talon od Vs-a
Usrećio si se.
Koliko se sjecam svi su dobili isti set za snipera kad bi zavrsili pojdine misije na traninzima, a to sto si ti dobio nekad prije sniper rifle je puka slucajnost.
Ali ne kužim kako, mislim skripitrano je šta ćeš dobit, kako prelaziš tako dio po dio onog sniper seta dobiješ i pušku dobijem prije na tom trening kužiš, nisam ga dobio prije u igri nego na tom krvavom treningu i idem ga sinoć završit, onih 10 limited gejmova i dobijem opet taj gun.
Bezveze.
Dobije li se dobrih itema?
Ma dobije se jedan ok set za snipera, niš posebno.
Fockin ell ovo je gejm! :D
cancera treba ukinut
Alliance prejaki :)
koja razvaljotka u 2. mecu....
cancera treba ukinut
realno, nebi reko da su pobjedili zbog pl-a nego su ih jednostavno outplejali... i da je Alliance imao LGD-ov pick a LGD Alliancov, opet bi Alliance dobio.. jednostavno su bolji...
Ali čovječe koja je to koordinacija, strava. Oduševljen sam s ova 2 gejma :D
Record-breaking game.
Record-breaking game.
ovim kinezima treba zabraniti da igraju dotu...
Ili svima dati po 50k golda i lvl 25 i da se odma riješi u 2 min.. a ne 98 min farmaju i onda 1 min se bore.....
Record-breaking game.
Ili svima dati po 50k golda i lvl 25 i da se odma riješi u 2 min.. a ne 98 min farmaju i onda 1 min se bore.....
Loool. Kako god da okreneš, bilo je urnebesno, jadni se nisu ustručavali napadati, ali kad tad je netko morao preuzeti inicijativu.
Najjači mi je bio Ayesee koji se uzbudi kad vidi da rješavaju neki ancient camp ahahaha.
Record-breaking game.
Loool. Kako god da okreneš, bilo je urnebesno, jadni se nisu ustručavali napadati, ali kad tad je netko morao preuzeti inicijativu.
Najjači mi je bio Ayesee koji se uzbudi kad vidi da rješavaju neki ancient camp ahahaha.
Pa kada je u 97 minuti ubijanje Ancienta bio vrhunac onda znaš kakav je match........
Record-breaking game.
Kako je reko jedan od castera neki dan ; East is playing not to lose while West is playing to win.
Kineska afk dota uzas zivi bolje gledati frisko pofarbani zid nego kineze koji su overrated od uvijek i fakat se nadam da ce Na'vi ili Alliance osvojit TI3
ali bilo bi najbolje da Alliance osvoji pa da si svi silni na'vi fanboi zile odrezeju.
Kako je reko jedan od castera neki dan ; East is playing not to lose while West is playing to win.
Kineska afk dota uzas zivi bolje gledati frisko pofarbani zid nego kineze koji su overrated od uvijek i fakat se nadam da ce Na'vi ili Alliance osvojit TI3
ali bilo bi najbolje da Alliance osvoji pa da si svi silni na'vi fanboi zile odrezeju.
Na'Vi je najtrofeniji dota tim, jedini tim u povijesti DotA koji se 2 puta plasirao u top 3 na TI i jedan od dva koji su završili u top 7. Tim koji ima najviše kupljenih pennanta i tim koji uvijek ima najveći broj gledatelja na streamovima.
Na'Vi je praktično stvorio ono što je DotA sada.
Na'Vi je najtrofeniji dota tim, jedini tim u povijesti DotA koji se 2 puta plasirao u top 3 na TI i jedan od dva koji su završili u top 7. Tim koji ima najviše kupljenih pennanta i tim koji uvijek ima najveći broj gledatelja na streamovima.
DotA2 mozda, ali u originalnoj doti i nisu bas nesto pretezito napravili.
DotA2 mozda, ali u originalnoj doti i nisu bas nesto pretezito napravili.
Nisu ni u Minesweeperu.
Dobro rečeno :D
I kakve sve to veze ima s ovim kaj sam na napisal ? Zato jer je Na'Vi najtrofejniji team znaci da drugi nitko nemoze/nesmije pobijediti?
Nemam bas nista protiv Na'Vi-a ali njihovi fanovi (tj. fanboi) su j*bena kuga i velikim djelom su zasluzni za usrani community koji dota ima u 90% slucajeva.