Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.972.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

For the last time, its heroes in dota, not champs :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Dota 2
navikao previše na LoL :D
steam: ninjeeek // LoL eune: NinjEEEk
17 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Nevidim bas smisao igranja supporta kad sam igram, jer vecinom dobijem pocetnike poput mene sto igraju random heroje...jedino kad igram premade s nekim onda je vec druga prica

Govorim za nekog početnika koji je istek krenuo igrati i prvi put se susreće s dotom. Puno je lakše odigrat sa suportom nego kerijem il tenkom nekim. Pogtovo jer ako pickas suporta uvijek možeš pomoći svom timu. Ako pikaš trećeg kerija,  velika je vjerojatnost da će te izgubit.

Inače, imam duplo

Grand Crown of the Gigas, Druidic Ritual Crest (Prophet, Uncommon)

Forgemaster's Mask (Axe, Common)

Mijenjam za razno, po mogućnosti Tide il BH, naravno za predmete istog rariteta. Može pm, steam, svjedno

tnx

WaterCooled
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi što mislite na svena za početnike? :).. I tko je sličan dosta (po spellovima) flint beastwoodu iz hona?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ljudi što mislite na svena za početnike? :).. I tko je sličan dosta (po spellovima) flint beastwoodu iz hona?

To ti je sniper.

http://www.dota2wiki.com/wiki/HoN_vs_Dota_2_Hero_Comparison

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 14:41 (Kiky877).
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Sven je ok, jak je i izdržljiv,a može supportat dosta, ako i ownat kad bkb kupiš.

Probaj svakako njega i jače heroje još kao axe i tako.

E da što je cent došao ili dolazi?

nisam doma na lapu pa ne pratim...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Dota 2

Nisam znao za grid pa hvala :)

Jel zna netko dal se moze swapat, recimo kad igram SD (Single draft) dal se mogu swapat sa nekim, ako mogu kako? :)

AKo je neko za game nek me doda na steam:   n00bvk 

Jos sam 1. lvl.. al iskustva imam od warcraft 3 dote :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MarioVk kaže...

Nisam znao za grid pa hvala :)

Jel zna netko dal se moze swapat, recimo kad igram SD (Single draft) dal se mogu swapat sa nekim, ako mogu kako? :)

AKo je neko za game nek me doda na steam:   n00bvk 

Jos sam 1. lvl.. al iskustva imam od warcraft 3 dote :))

nažalost nema swapa, bar koliko ja znam.to mi je čudno da to ne stave=?

16 godina
Dota 2

ako je vjerovat ovom, ima swap :)

ajde jel ko za jednu dotu nabrzaka :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 15:06 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Samo na Sigle Draftu nema swapa.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Dota 2

I ja sam nadobudno krenula sa kojekakvim herojima ali sam se nakon poštenog rejpanja primila suppova i puno je bezbolnije.

Trenutno se igram sa Dazzelom i Lionom (mega zabavni i lako savladivi IMO) pa me zanima koji su još heroji približno u njihovom rangu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ukulele kaže...

I ja sam nadobudno krenula sa kojekakvim herojima ali sam se nakon poštenog rejpanja primila suppova i puno je bezbolnije.

Trenutno se igram sa Dazzelom i Lionom (mega zabavni i lako savladivi IMO) pa me zanima koji su još heroji približno u njihovom rangu?

Zeus? 

14 godina
Dota 2

Evo par savjeta ljudovi onima koji su igrali lol a sad hoce probat i d2 :

Savjet no.1 
KURIR je sve ! u lol-u se vracas u bazu jer ga nema sa kuriron lipo ostajes u lejnu ne gubis kripove i ex a on ti donese potove i iteme.

Savjet no.2
Deny creeps ! Triba naucit uzimat kripove po meni jedna od najbitnijih stavki u gejmu ako dobro denayas vi ce te bit bar 1 level veci od ekipe protv koje igras u lejnu  evo jedna komanda koja će pomoć  "dota_force_right_click_attack 1" to se ljepo upise u konzolu i vise nemorate koristit A+klik nego sa desnin klikom mozete normalno denayat kripove 

Savjet no.3
Wards Wards Wards! Svoj lejn obavezno wardat i onda nema straha od genka 

Sta se tice heroja ima super support i disabler heroja i nek vas nebude strah ih igrat npr meni je lion supe  on je squishy al je range heroj Na lvl 6 kombinacija hex 2 autohita pa earth spike 2 autohita i onda finger of death je super jos ako je s vama neki keri bez problema ubijete opet ovisi od situacije do situacije ......

EDIT:  Evo jos par komandi

Launch Options
To open, right click Dota 2 on your Steam library, click Properties, and click Set Launch Options. There must be a space after each option (ex. -novid -console)

-novid Skips valve intro video
-console Enables consoles in game (default hotkey is `)
-windowed -w # -h # -noborder Window mode with no border, REPLACE # WITH YOUR DESIRED W AND H

Console
Enabled via Launch Options. Default key is ` or ~. If you have a keyboard without this key you can rebind this key by typing "bind KEY toggleconsole" in console. This can also be enabled by adding a auto-execution file described below.

net_graph 1 Displays network information such as fps and ping.
dota_camera_accelerate 49 This will make the camera stop exactly where you want it, 0 will make you unable to move your camera. 
dota_force_right_click_attack 1 This will enable right click deny.
dota_minimap_hero_size 600 changes the hero marker size in minimap
dota_hud_health_bars 3 0 = disable hp bars, 1 = no dividing blocks in the healthbar, 3 = the default with the blocks
dota_health_per_vertical_marker 250 changes the block size in health bars, 250 = new block every 250 hp

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 15:43 (Cakija_ST).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Dota 2

Naravno da ima swap, ali nema switch.

Znaci kad pocne igra i uzmes određenog heroja u -sd odes na list of player i onda desni klik na kolegu s kojim se želiš swapat, tamo imaš opciju za swap {#}

edit: ili sam u krivu xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 15:33 (chipina).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Pa dal sd nema swap? Igram ga često ali dosad nisam swapao nikad...kako jel sad došlo?

Cakija_ST kaže...

Savjet no.1 
KURIR je sve ! u lol-u se vracas u bazu jer ga nema sa kuriron lipo ostajes u lejnu ne gubis kripove i ex a on ti donese potove i iteme.

Savjet no.2
Deny creeps ! Triba naucit uzimat kripove po meni jedna od najbitnijih stavki u gejmu ako dobro denayas vi ce te bit bar 1 level veci od ekipe protv koje igras u lejnu  evo jedna komanda koja će pomoć  "dota_force_right_click_attack 1" to se ljepo upise u konzolu i vise nemorate koristit A+klik nego sa desnin klikom mozete normalno denayat kripove 

Savjet no.3

Sta se tice heroja ima super support i disabler heroja i nek vas nebude strah ih igrat npr meni je lion supe  on je squishy al je range heroj Na lvl 6 kombinacija hex 2 autohita pa earth spike 2 autohita i onda finger of death je super jos ako je s vama neki keri bez problema ubijete opet ovisi od situacije do situacije ......

Slažem se za savjete ali pojasni mi ovo dota force right click? Pišem u svakoj rundi ili ga mogu zgužvat negdje u config da stalno bude tako?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 15:36 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Pa dal sd nema swap? Igram ga često ali dosad nisam swapao nikad...kako jel sad došlo?

Cakija_ST kaže...

Savjet no.1 

Savjet no.2

Savjet no.3

Slažem se za savjete ali pojasni mi ovo dota force right click? Pišem u svakoj rundi ili ga mogu zgužvat negdje u config da stalno bude tako?

Mozes u configu tako da ne moras svaki put iznova, samo pitaj čiku googleta kako ;)

A šta se tice swapanja u SDu, koji je onda uopce smisao igrat sd ako planiras swap... igras ga radi tog da isprobas/uvjezbas nove heroje a da pritom ne moras igrat heroja koji ti ne pase u slucaju AR

evo ti odlican link za customization configa:

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=337793

uživaj

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 15:40 (chipina).
15 godina
Ukulele kaže...

Recimo Ogre je zanimljiv. Dobar je support, ganker, ne pada baš lako.Kad se potrefi multicast, uf nema veće sreće u doti nego kad na nekome opali 3x ili 4x multicast.

Zabavan je dark seer. Bez obzira na nerf, još uvijek je jak heroj. Vacum je jednostavno jako dobar spell. Lako farmaš, dobar je pusher, ganker, supor, iniciator, nuker.. Dobar heroj.

Disruptor je zabavan. 1800 cast range za glipmse.. i 30 sekundi cd na lvl 4. Malo je staklen, al pošto ima dobar range za sve, možeš se lako pozicionirat dovoljno daleko. Potreban je određen skill, naravno, al brzo sjedne. Netko se porta i ti ga vratiš u bazu... ili se blinka pa ga vratiš.

U pubu (vidim da neki ne vide! zing!!) mi je najdraže igrat pudgea, mortred, windruner, invoker, akasha, tinker. Obično je teže igrat protiv ovih heroja, pickam ih zato što većinom igram protiv nevera na midu, pa mi nije bitno hoće li se ufarmat ili ne. Čak ga namjerno pustim da farma i da me harrasa da se malo opusti i da ofenzivnije igra. I onda ga ljepo pošalješ kući. Točno možeš vidjeti očaj na licu kada never ima 20 kripova u 3 minute, 10 denijeva, a ti ga povučeš s kukom jer je htio još jednog kripa pod mojim tornjem denijat.. uff. Ili kad se blinkš s mortred a on razeovima gađa leptire.. A dagger 200 dmg i 50% slow.. Uff.

edit

Dakle ponavljam, u pubu, PUB, P U B. Ovo je kraj prve minute, nema wardova, valjda bi ih vidio u njegovom inventory.. To je prvo što napravim kada protivnik dođe na lejn. Uvijek se postavim tako da mi na lvl 3 (lvl 2 hook) lejn dode pod tower. Ima nekih razlika ovisno jel igram sentinel ili scourge, al to je valjda logično.

Ne igram prvi put pudgea (ili bilo koji drugi heroj) mid. Da je neki bolji igrač (što se dogodi rijetko, ovo je PUB), i ja bi se drugačije postavio. Recimo u sljedećoj partiji mi je došao tiny kojeg nema smisla hookat. I išao sam na gank čim sam dobio lvl 5. Nema smisla gubiti vrijeme na lejnu.

Al valjda je cilj da se protivnik prilagodi meni, a ne da se ja prilagođavam. Btw never je bio njihov daleko najbolji igrač sa 8-6-2 statsima i 64% win ratio, odigranih 27 partija s neverom (295K-146D-217A ukupni statsi) nimalo loš igrač, venge je imala 0-7, cent je imao 0-7, medusa 1-9.. Teambalnce mode. Dakle balansira teamove prema bodovima i postotku pobjeda..

Jednostavno moraš odmah aktivno iskoristiti svoje prednosti na lejnu (pudge vs never), never realno nikad nema šanse.

priprema za kuku priprema za kuku
kao i svaki proždrljivi never, ni ovaj neće pustiti dva kripa iako je već praktički mrtav kao i svaki proždrljivi never, ni ovaj neće pustiti dva kripa iako je već praktički mrtav
čekam animaciju napada da se ne može maknut od kuke čekam animaciju napada da se ne može maknut od kuke
+225 + 250 golda, thank you very much +225 + 250 golda, thank you very much
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 16:59 (ivan dragi).
13 godina
protjeran
Dota 2

ivane ovo za pustanje nevera farm na midu protiv pravog igraca nebi imo sanse vidi se da ovaj nezna ni kontrolirat lejn kako mu je lejn otiso do tvog tovera ako ti uopce nediras kripove.... lako je dobit ls nevera na  midu ali sta mu ti mozes ispocetka pustis mu farm dobije dmg i lvl daleko veci nego ti kupi jedne wardove stavi ih na na brdo na midu i ti mu nista nemozes mozes jedino u ocaju otic s mida i probat nesto gankat ali posto je wardano neces ni to uspit i ostatak gejma ces samo fidat gg

1 0 hvala 0
13 godina

Na koji nacin never moze dobit mid protiv relativno dobrog pudgea... ne znam bas... jer jednom kad pudge na 3 lvlu krene na nevera koji je ka papir u pocetku...

14 godina
odjavljen
Dota 2

Imam dota 2 gift, ko zeli neka mi se javi. Naravno, prodajem.

Darko

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

zna netko koji sljedeci heroj dolazi? Kad ce doci Centaur ili Bristleback

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
chipina kaže...

Na koji nacin never moze dobit mid protiv relativno dobrog pudgea... ne znam bas... jer jednom kad pudge na 3 lvlu krene na nevera koji je ka papir u pocetku...

ima li ijedan dobar pudge na forumu da vam to objasnim?

12 godina
neaktivan
Dota 2
ako netko zeli igrat sad ima nas 3 na teamspeaku smo (njubare) ,neka me doda na steam: ninjeeek
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ton7 kaže...

zna netko koji sljedeci heroj dolazi? Kad ce doci Centaur ili Bristleback

Sljedeći je Centaur a možda s njim u paru dođe i Medusa. I to sve bi moglo jako skoro, zajedno s promjenama iz 6.76 patcha. Možda i novim TeamTag modom.

Valve obično za 31.10. složi nekakvo iznenađenje ili event. Tako da nešto vjerojatno možemo očekivati. Ak ništa drugo bar popuste na Steamu i TF2 Halloween event :)

A možda i nešto od ovoga:

• New game modes

Death Mode - If you die, you will have to pick a new hero once you can respawn.
         Easy Mode - Towers are weaker, experience is gained faster, and you get more periodic gold.

• A "Career Profile" page
  • Achievements
  • Team matchmaking
  • Quests
  • New player tutorials
  • Disable matchmaking on disruptive player accounts

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 19:15 (ZC_Someone).
16 godina
Dota 2

ako je neko za dotu sad nek doda n00bvk i nek se javi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2
igra sad pudge mid vs zeusa (drugi put pudge) imao sam 4/0 na startu al smo ipak izgubii ovi na topu su imali 0/20 sve skupa score i lik nas je samo 2shotao sve...
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

pa malo bolji sf znaci samo malo bolji owna pudgea na midu bez problema ufarmas bootsu za 1-2 min i miran si

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

ajmo SF-ovi 1v1 da vas vidim protiv pudga.

http://steamcommunity.com/id/strider2328/

0 0 hvala 0
13 godina

14 godina
neaktivan

Ko hoće igrat Dotu 2, neka me doda ... ima nas par ... relativno dobri.

Na Doti 2 sam oko mjesec dana ... prije toga igrao običnu Dotu sa kraćim prekidima nekih 5-6 godina.

Pun k**ac mi je više igrat sa noob rusima, pa eto ...

Steam acc: d4ddy_j

Na doti: OOU/TheMaster

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 1:34 (Daddy J.).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice