Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.971.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dota 2

Ajmo malo Vaše recordse iz dote 2 :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Dota 2
Keops kaže...

Kolega mi je dao gift pa mu se zahvaljujem, možete me dodati na steam hcplankton.

Sad me zanima ako mi možete dati neke linkove od guideova, videa, streamova ili bilo čega što mi može pomoći da naučim igrati što prije/bolje.

https://www.youtube.com/user/DotaCinema/videos?query=Learn+Dota+2

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
Dota 2

imam gift dota2 na acc ... dakle .. pm sa nekim osnovnim podacima o sebi .. ipak dajem prednost ljudima mojih godina {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Humanost i dalje postoji. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Evo i mojih, posebno ponosan na 888 xpm.

EDIT: Ne vidi se dobro zbog prevelike rezolucije 2 ekrana, ispričavam se.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 17:30 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
ManuKane kaže...

Okey ajmo ovako..

Uzmi Crystal Maiden i odigraj 5 matchova sa njime.. Ako pobijedis 3 od 5 vjerujem tvojoj teoriji ako izgubis 3 od 5 ne vjerujem tvojoj teoriji..

Takoder ga igraj primarno kao supporta, wardove tijekom cijelog gejma itd..

Moja teorija tj. pretpostavka je jednostavna: ako si bolji od drugih ćeš pobijeđivat više nego gubit, i stvarno ne znam zašto bi to trebao dokazivat. Svaki bolji igrač (osim ovih pro playera na forumu) ima omjer preko 50 i nešto posto. I ne, sigurno necu izgubit 3 sata vremena da igram CM makar mi je bio najdraži heroj u HoN-u da dokažem nešto što je (bar meni) očito. Odigraj ti 10 partija pa mi objasni svaki poraz tko je kriv za njega (osim tebe naravno).

Samo sam tražio JEDNOG za game a na kraju dobijem spiku kako omjer pobjeda ovisi o sreći najviše. Daj ajde... Pa nije ovo bingo. Ili HoN usrani.

13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
ManuKane kaže...

Jednostavno se ne slažem s tim. Imam drukčije razmišljanje i to je to.

Po meni je od sreće bitinije to kako igras, kakvi su pickovi i kakav je teamplay. Sreča ima ulogu ali po meni jako malu ako se gleda velika slika sreća/nesreća se uvijek ponište. Ne možeš reći da od 100 pobijeda svaka je bila bez sreća i čisti skill a onih 100 poraza svi sa "debilima". Ja kad izgubim najvise gledam svoje greške a ne kakve igrače sam dobio ili nisam. U drugom timu isto uvijek ima boljih i lošijih.

Iili možda jednostavno svaku partiju imam sreće.

A šta je to nego sreća ?!

Pa šta nikad ništa ne komuniciraš sa svojom momčadi u gameu? Ili možda ako netko picka mid invokera i još nekog heroja za solo možda ti kliknes wood heroja ili nešto slično.

Jesam ja lud ili ljudi u gameu čak znaju napisat "b" ili "ward rosh first" ili "smoke up" ili hrpu različitih stvari koje spadaju u teamplay i kakvu-takvu strategiju? 

Pa da igram stalno random na kineskom serveru onda bi pingao gdje da se ide.

15 godina
Dota 2

Mene živcira količina igrača koji slušaju muziku ingame i ne mogu čut moj voice. 90% vremena igram sa bratom koji me izvlači u rundama i voicamo, sve na engleskom fino, ekipa masvno ne čuje.

Ja napišem da voicam i zamolim dal može pojačat bar malo voice. Pingam i voicam, ali džaba. Pogine i onda veli where is miss, thank you faggot idiot noob russian 

i što reć onda takvom kretenu?

i was voicing,on napiše fuck you

lol i onda je to to od teamplaya

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Crystal Maiden? Najbolji heroj u igri. 

POgledaj te ovaj moj davni replay http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=584213

1v5 -AP. 56 minuta igre. Na kraju sam ostao da igram protiv Magine, blood seekera, Huskara i uprkos njihovoj ociglednoj prednosti sam pobjedio cistim skillom, taktikom, i iskustvom.

Salim se naravno, likovi protiv kojih sam igrao naravno nisu bili toliko dobri ali opet... replay je prejak.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Taj miss, ss i nezz što je najveća glupost.

Sve neki PRO-ovi a ne mogu si ni minimapu gledati...

0 4 hvala 0
15 godina
Arxi kaže...

POgledaj te ovaj moj davni replay http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=584213

1v5 -AP. 56 minuta igre. Na kraju sam ostao da igram protiv Magine, blood seekera, Huskara i uprkos njihovoj ociglednoj prednosti sam pobjedio cistim skillom, taktikom, i iskustvom.

Salim se naravno, likovi protiv kojih sam igrao naravno nisu bili toliko dobri ali opet... replay je prejak.

Ne postoji najbolji heroj u igri.

Tebi da, ali objektivno,ne.

karlek10 kaže...

Oh teach us, master...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
karlek10 kaže...

Da, istina. Uopće mi nije jasno zašto si nitko ne isključi fog pa da vidi od kuda pudge misli kukat. O invi herojima da ne govorim. Čemu reć ss ako nema rikija na tvom lejnu. Pa invoker s mida bez beda može vidjet da ide prema njemu. Pošalje dopis Roshanu i ovaj mu kaže di je riki.

Također u options možete uključiti "toggle floating tekst" kako bi vidjeli dal je to iluzija ili pravi heroj, a možete vidjet ako protivnik pokupi haste pa vam je na lejnu za 5 sekundi.

-.-

Pošto te ništa ne košta da upišeš ss ako tvog protivnika nema na lejnu, neznam čemu frka.

edit

Arxi svaka čast. Ajde da si igrao tinkera, tehije, ali cristal?! LOL epic. Ok, pretpostavljam da su dečki preko bili katastrofa, al s cristal? S njom jedva protiv kripova dobiješ :D

Jel još igraš dotu (1)?

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 18:41 (ivan dragi).
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Arxi kaže...

Ne postoji najbolji heroj u igri.

Tebi da, ali objektivno,ne.

karlek10 kaže...

Oh teach us, master...

cuj nepostoji xd dark seer?

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako treba netko Tresure key neka mi se javi na PM.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Fila naravno da najbolji heroj u igri ne postoji, ali kada bi postojao, sigurno to ne bi bila Kristalka. Salio sam se na racun postera gore koji su pricali o kristalki.

Ivane,ne igram vise nista, krenuo sam na faks pa sam obrisao sve igre nazalost, no jbg, to je zrtva bez koje ja licno ne mogu da prodjem faks (imam adiktivnu narav).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karlek10 kaže...

SS  je jaaaako bitan, ta teza sa mapon ne stoji.

LoL acc THCJoshi
13 godina
Dota 2

Imam par invitea koje sam dobio... pa ko oce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Imam i ja invite. Tko treba neka viče

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Nemojte mi se vise javljat u inbox, ima vas previse :) sutra cu poslat :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Jel ovo neko trolololanje ili ?! {#}

DotA 6.76

Još jedan poveći update...

DAT centaur/sniper/trax/meepoo buff... ĐIIIIZS {#}

EDIT: e da, dobia san jos jedan beta key tako da mi se javite {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 10:51 (chipina).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ja sam dao invite članu XFX

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Oce neko kupit Dotu 2?

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam što sam ikad igrao na EU serverima.

USA West i East su najbolje što mi se ikad desilo. Svi te razumiju na voice comm., svi razumiju chat, svi su pričljivi....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ne znam što sam ikad igrao na EU serverima.

USA West i East su najbolje što mi se ikad desilo. Svi te razumiju na voice comm., svi razumiju chat, svi su pričljivi....

pa zato jer nema rusa.. :) no oni tamo

muku muce s brazilcima .. :D

13 godina
neaktivan
Dota 2

4ucker, totalni početnik. Jučer počeo igrati Dotu (nije vježbao na botovima) igrao je Riki-a.

Ja sam Nyx. 60 teških minuta. Zamalo sam uzeo MKB. Evo klik ako se ne vidi dobro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 14:16 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Onjegin kaže...

4ucker, totalni početnik. Jučer počeo igrati Dotu (nije vježbao na botovima) igrao je Riki-a.

Ja sam Nyx. 60 teških minuta. Zamalo sam uzeo MKB. Evo klik ako se ne vidi dobro.

Da nije bilo rušenja samo jedne naše barake, plus da Lifestealer igrao normalno, pobijedili bi.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

64 kripa?? kaj pa si ti delal 60 min? {#}

14 godina
Dota 2

Jel se daju ti dota keyevi prodati? (Kao GIFT)

I ako da, koliko su cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tigerija kaže...

Jel se daju ti dota keyevi prodati? (Kao GIFT)

I ako da, koliko su cijene?

Prodavali su se za 50-100kn
Sad mozes naci i za 30kn.. 

16 godina
Dota 2

Mentalist zbori istinu.

Odigrao jednu s Amerikancima, i razlika igranja s njima i ovim s našeg kontinenta je nebo i zemlja. Oni tamo su spremni za pravo timsko igranje, u nekim trenutcima su duhovni vođe, prije bitke kažu: "Let's win this, we are better...".

Pošto je tek prva, ne znam je li do ljudi, ili slučajnosti. Ipak mislim da je do ljudi...

EDIT: Pobijedili smo, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 18:40 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice