Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.971.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

Pogledajte vaše mailove od steama i inventorije. NA dva svoja accounta na kojima sam imao Dotu 2 dobio sam po još jednu pozivnicu!!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Dota 2
hrvoje_zg91 kaže...

Pogledajte vaše mailove od steama i inventorije. NA dva svoja accounta na kojima sam imao Dotu 2 dobio sam po još jednu pozivnicu!!

yep i ja sam dobio jednu, pitanje je samo kome cu je dati :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Yup, i ja također. Lijepo od njih. Javite se na PM ako trebate invite.

Btw tražim nekog za gejmanje ali da nije početnik za partiju-dvije navečer. Accounti su mi ManuKane i NaluMele.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 9:46 (ManuKane).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Super je ovo onda! OČito se community širi i polakooo se sve privodi kraju :)) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako ima neetko invite viška, dobro bi došao našem clanu.

Imamo samo 4 acc.

Kontakte kolegi Zila ili meni na PP.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Super je ovo onda! OČito se community širi i polakooo se sve privodi kraju :)) 

ja nisam dobio....:(((

očito sam prenjub :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Dota 2

Koji je najčešći problem beskonačnog konektovanja na DotA network?

Nije firewall, probao sam isključiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Inace restart steama upali, barem meni. Za te pozivnice koje smo dobili, nisu tradable kojih mjesec dana pa ćete morat pričekat.

17 godina
Minoza kaže...

A jeste baje, šta je teško objasniti čovjeku kada je početnik... Ti si kao sve znao čim si upalio prvi put neku takvu igru. Podsjećaš me na moje kolege iz LoLa koji jedva dočekaju podrugljivo da zajebe neko neš, a da bi slučajno nešto objasnili i pomogli, bitno da oni kerijaju i ownaju.

{#}

Sve stoji, ali si zaboravio jednu stvar koja postoji upravo s tom svrhom - ako želiš da ti netko pokaže odi u bot match s nekim kog znaš, a ne zato što si prvi put pokrenuo igru ubiti pola sata, sat vremena za drugih 9 ljudi.

Sve je to stvar osnovne pristojnosti ili u većini slučajeva osnovnog promišljanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 15:00 (Latz).
14 godina
Dota 2

Pozdrav, pitao me jedan lik hoću li kupiti dota 2 invite za 50 kn. Sad pošto se ne kužim trebam vas pitati što uopće znači taj invite, jel to nešto kao original ili ? I još me zanima jel 50 kn realna cijena po vama.

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobio sam i ja dota2 inv, pa ako ima nesto za razmjenu il sl. nek se javi

17 godina
Keops kaže...

Pozdrav, pitao me jedan lik hoću li kupiti dota 2 invite za 50 kn. Sad pošto se ne kužim trebam vas pitati što uopće znači taj invite, jel to nešto kao original ili ? I još me zanima jel 50 kn realna cijena po vama.

Stvar ti inače kroz samu igru košta 29.99€ -- invite ti znači da možeš igrati Betu koja je trenutno na snazi - igra će ionako kasnije biti besplatna - samo što nitko ne zna kad bi to 'kasnije' trebalo biti - tj. kad je release.

17 godina
neaktivan
Latz kaže...
Keops kaže...

Stvar ti inače kroz samu igru košta 29.99€ -- invite ti znači da možeš igrati Betu koja je trenutno na snazi - igra će ionako kasnije biti besplatna - samo što nitko ne zna kad bi to 'kasnije' trebalo biti - tj. kad je release.

Smanjili su na 24.99, ali inače se invite prodaje za vrijednost 2 keya, a to je 15-ak kuna.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
16 godina
Dota 2

Čujem da ovi koji igraju imaju kao bonus gift key, a ja bih bio zahvalan kada bi mi netko poklonio jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Latz kaže...
Keops kaže...

Pazi!!! Uz taj invite koji kupis za 24,99 €, kad ga aktiviras, dobijes dodatne ingame iteme (koji ne idu uz "standardni" invite):

Mighty Boar
Stoic Mask of the High Plains
Wolf Cape of the High Plains
Aspect Wraps of the High Plains
Long-Fang the Grey Blade
Tayrnhelm of the Swordmaster
Girth of the Swordmaster
Fluted Guard of the Swordmaster
Grip of the Swordmaster

edit: na tvom mjestu ne bih kupovao jer ako vec ovoliko čekas strpi se jos nekih misec/dva dana kad izdaju igru ili se aktiviraj okolo jer će sad ljudi imat keyeva ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 16:48 (chipina).
13 godina

imam 1 dota 2 steam gift ak neko hoce trade na PM

d4rkd3atH
16 godina
d4rkd3atH kaže...

imam 1 dota 2 steam gift ak neko hoce trade na PM

Budi human i pokloni. :očipadajuučaj:

13 godina

a ne ne več sam 10 keyeva podjelio nedam više...vidim da niko nedaje pa necu ni ja ak mogu mjenjat il prodat

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ja nisam dobio....:(((

očito sam prenjub :)

PEČKOOO izlizana to je zato kaj nisi htio jučer nabaciti partiju :)))))

17 godina
neaktivan
chipina kaže...
edit: na tvom mjestu ne bih kupovao jer ako vec ovoliko čekas strpi se jos nekih misec/dva dana kad izdaju igru ili se aktiviraj okolo jer će sad ljudi imat keyeva ;)

Eh, nemoj sad lagat čovjeku. Izlazi kad bude gotovo i to je sve što se zna. {#} Osim ak imaš neki link s potvrdom?

Jer za razliku od drugih developera igre u Valveu se rade ovako. :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Dota 2

idem ponovno probati sa dotom, pogledao sam tut od flokia, idem krenuti sa botovima i laganim herojima :) da poslje derem guzove kako on kaze :D necete se vi meni smijati da sam njubara

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Trejdam Dotu 2 za neku drugu igru na Steamu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Da li ima netko za game tko ima bar preko 55% win?

0 0 hvala 0
13 godina

sta nema dobrih igrača koji imaju 50% win :S ja neznam zas to tak gledas...sta ak covjek nema srece pa mu stalno neki debili ulaze u game pa nemoze dobit game...svako je dobar na svoj način!

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

sta nema dobrih igrača koji imaju 50% win :S ja neznam zas to tak gledas...sta ak covjek nema srece pa mu stalno neki debili ulaze u game pa nemoze dobit game...svako je dobar na svoj način!

Gledam jer je (po meni) najsigurniji pokazatelj da nešto player radi kako treba. A to da ti "stalno" dolaze debili u game su gluposti jer dolaze i tebi i drugima. Ako imaš 55 poraza u 100 gameova ne možeš se izvuć da ti dolaze debili nikako. Ako si bolji ćeš pobijeđivat, ako nisi ćeš gubit. Uostalom koliko partija se i dobije jer drugi team nema pojma... To je najstarija isprika u ovoj igri.

Ja nemam puno vremena u tjednu za igranje pa želim igrat kvalitetne gameove sa ljudima koji znaju, a ne koji ne znaju osnove. Ne da mi se jednostavno objašnjavat u te dvije partije šta ću danas odigrat zašto bi čovjek trebao stackati creepove pa onda pullat. Mene više zanima neka sinergija, strategija i pametno pickanje. Ako me kužiš, jel'? :)

P.s. Prvi dota gift je dobio user Onjegin a drugi ću objaviti u nedjelju pa se jos javite ako želite gift.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 19:33 (ManuKane).
15 godina
neaktivan
Dota 2

imam key ako ne netko hoće mjenjat za nešt kontaktirajte na pm 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Sad svi dobili extrea key i odma oće minjat, ma jeli molin te. Daj ga za besplatno, ionako taj key opce nema neku vrijednost sad kad su svi dobili +1..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Da li ima netko za game tko ima bar preko 55% win?

pricas gluposti, sory ali kako ce jedan igrac u doti, lol-u, starcraftu odlucivat o gejmu ako se igra sa jos 4 igraca?Stavi bilo kojeg PRO igraca sa 4-tvoricom noobova i sta on moze sam , moze plakat.evo ti primjer WOT kako ces imat vise od 50% win ratio kad ti u ekipu upadne 14nobova..Tu veliku ulogu igra sreca, jedan covijek nikako

15 godina
Dota 2

yebali vas statsi i win ratio ma daj molim te, svaka igra ista svi se izdrkavaju sa statsima.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jeli ima neki clan dote 2 jer ovako neda mi se napucavat s rusima i  znate kad picknu svi carrie ili melle...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice