upravo gledamo ja i brat eg protiv quantica, koja je ovo razina igre...ma kakav lol kakvo što, pa ovo je akcija akcija i akcija, toliko stavri za naučit čut, toliko informacija ajme :(
uživancija
upravo gledamo ja i brat eg protiv quantica, koja je ovo razina igre...ma kakav lol kakvo što, pa ovo je akcija akcija i akcija, toliko stavri za naučit čut, toliko informacija ajme :(
uživancija
dali meni mozes giftat
odnosno mome frendu bi trebalo :)
Ako nekog zamnima mjenjam dotu za Armu 2 s exp
Haha gledam singov stream i neki lik(rubick) nakon sto ga druid roota po 20 put napise j... ti mater retardiranu i Sing sve tocno prevede hahhahaha. KOji car
Sing je prije imao srbina u timu koji ga je učio psovke :)
Jel zna netko kako riješiti ovaj problem?
Kad pokrenem Dotu 2 iz Steam-a ili s Desktopa uvijek mi se pojavi crni ekran i onda igra izađe na desktop.
PS. Guglao sam puno, ali nista od toga mi nije rijesilo problem.
udi u igru i idi pod postavke, video, full screen
udi u igru i idi pod postavke, video, full screen
Eh nemogu ući na meni, niti vidim Valve-ov video...
Itko?
Itko?
probaj na dev.dota2.com
Itko?
probaj na dev.dota2.com
Eh gledao sam sva rješenja: ponovno dotu instalirao, ponovno steam instalirao, promjenio rezoluciju u nekom .txt, editao launch opcije... neznam sta bih više.
Valjda nanovo Windows instalirat...
Evo ljudi nakon dugog cekanja danas sam slucajno upalio steam i vidio da u popisu igara imam dota2 i dota2 test
Jel to znaci da samo dobio key i kad ga instaliram mogu igrat ili moram radit jos neke acc itd. ?
I jel imam nekakve prednosti ako vec dugo igram LoL tj. hocu li lakse naucit igrat dotu?
Evo ljudi nakon dugog cekanja danas sam slucajno upalio steam i vidio da u popisu igara imam dota2 i dota2 test
Jel to znaci da samo dobio key i kad ga instaliram mogu igrat ili moram radit jos neke acc itd. ?
I jel imam nekakve prednosti ako vec dugo igram LoL tj. hocu li lakse naucit igrat dotu?
da dobio si ''key'',skini igru i igraj,a ako si igrao lol,svakako ce ti biti lakse,jer su igre isti zanr,iako u doti ima dosta stvari kojih u lol-u nema
ima li tko prolema sa connection to network u doti 2? vec 3 dana mi se stalno to vrti i nula bodova?
ima li tko prolema sa connection to network u doti 2? vec 3 dana mi se stalno to vrti i nula bodova?
Poznanik se jučer žalio na to ali mu je ipak proradilo s vremenom. Dok ja i još jedno 7-8 s mog Mumblea nije imalo takvih problema.
Čujem da avast nešto u zadnje ne voli Steam. Koristiš možda njega?
Izadi iz stema pa se opet logiraj, valjda nisi komp gasio ta 3 dana pa si osta logiran na steam.
Izadi iz stema pa se opet logiraj, valjda nisi komp gasio ta 3 dana pa si osta logiran na steam.
nije ugasen jedno 20ak dana :) samo sleep mod kod mene radi :) ipak je u tome valjda bio problem.
nije ugasen jedno 20ak dana :) samo sleep mod kod mene radi :) ipak je u tome valjda bio problem.
Meni restart Steama i Dote uvijek upali.
Ej ljudi, kad sam danas na Steamu probao instalirati Dotu 2, nisam uspio nego sam samo popunio neku anketu u 2 koraka i piše mi da trebam čekati kod. Jel netko zna kada će doć? Inače dotu sam igrao 2 godine od kada je izašla, pa bi probao novu.
sad cekas da te odaberu za dobitnika koda. to ces cekati vjerojatno mjesec dana, a mozda i vise. provjeravaj mail preko kojeg imas steam, tamo ce ti prvo poslati dali si dobio ili nisi dobio kod
Neznam zašto, ali danas kad idem tražiti game piše mi finding server, i tako oko 20 sec i onda sve ispočetka.Kako da riješim to?
Neznam zašto, ali danas kad idem tražiti game piše mi finding server, i tako oko 20 sec i onda sve ispočetka.Kako da riješim to?
nisi jedini, i meni.. nesto su sjebali s apdejtom sigurno..
ruski serveri rade
Čini se da su opet neš zasrali, nemre mi uć u Dotu niti mojem frendu
Da eu serveri opet ne radi jedino preko ruskih mozemo play
U trećem dijelu epizode (od 10:20) se govori o Doti 2, Internationalu i dokumentarcu o profesionalnim igračima. Pa ako koga zanima...
Igram u zadnje vrijeme sd i dosta se mučim: dobijem supporta i uvijek kaskam u levelu za ostalima. Nemogu nać dobru kombinaciju farma i gankanja :)
btw. witch doctor je uber, danas sam ga igrao, nisam dugo i zabaoravio sam kako je dobar .)
Ljudi još 10ak dana do International 2. H*beš Europsko prvenstvo, h*beš olimpijske igre evo događaja ljeta.
Igram u zadnje vrijeme sd i dosta se mučim: dobijem supporta i uvijek kaskam u levelu za ostalima. Nemogu nać dobru kombinaciju farma i gankanja :)
btw. witch doctor je uber, danas sam ga igrao, nisam dugo i zabaoravio sam kako je dobar .)
A to i jest cilj supporta, da osuguras da carry dobije sve lasthitove da se on napumpa, da ga lijecis i da pogines umjesto njega kad je to potrebno, kad to shvatis onda ce ti lakse biti igrati support, ako ne mozes to provariti onda se mjenjaj s nekim za heroja.
Nemoj ovo shvatiti kao pregovaranje ili pametovanje, samo kao dobar savjet.
A to i jest cilj supporta, da osuguras da carry dobije sve lasthitove da se on napumpa, da ga lijecis i da pogines umjesto njega kad je to potrebno, kad to shvatis onda ce ti lakse biti igrati support, ako ne mozes to provariti onda se mjenjaj s nekim za heroja.
Nemoj ovo shvatiti kao pregovaranje ili pametovanje, samo kao dobar savjet.
Ma znam, babysitat carrya i bit kod svakog killa da, ali ne stignem pratiti to, zakržljam u levelu dosta jer dosta roamam i ne stignem uvijek u akciju. Kasnije kad se razvodni kad se ganka, kad nisu laneovi klasični.
Ma ok su mi support pogotovo ovi malo lakši: ogre, zeus i takvi. Uživancija je nekog tako jako uništit i nariktat da ga netko završi, samo me muči kad dođe do sranja, ganka i sukoba, popušim neki stun ili silence i padnem brzo :)
ali dobro, učim, ponovo se sve učim, užas koliko čovjek zaboravi neigrajući.