dobijes kit kat chunky
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi put igram ovaj žanr i igra je zbilja interesantna ali community je katastrofa.
Ma ja ti ovo derem nekih 5-6 godina i kad god odem igrat sam, šanse da ces na letit na dobar game su ti
1 : 4189571432352346235^22 
Šalu na stranu, kao sto smo naveli malo se ispraksaj sa botovima da upoznas igru i nadji si neku ekipicu, e onda ti je zagarantirana zabava 
I da, "its ofišl fri tu plaj"
Evo i malo detaljnije o novom updejtu.
ja sam na kraju matcha dobio neki shoulder za b hunter-a i 65 bp (win).
If a player in your game is using a Battle Bonus you’ll also be granted a bonus for playing in the same game as him/her, this bonus is stackable with your own booster.
jako zanimljivo!!
Dobio sam neku un common lubanju za tide-a!
Nudim steam za sa betom za nesto u zamjenu.
Potreban mi je key za Dota 2. Ako je neko voljan da napravimo neki trade ili nesto tipa toga. Javite mi se sa ponudama na pm.
Da li uopće još šalju pozivnice? Možda sam krivo shvatio ali ja mislim da ne.
Sada ih i prodaju xD
Možeš kupiti za 30€ na steam shopu.
Znam, al nisam to pitao.
A imam i betu već jedno 7 mjeseci ;)
Nego imaš link koji to potvrđuje ili znaš nekoga da je možda dobio invite nakon što se otvorio Dota 2 Store? Po forumima svašta piše. A nisam nigdje vidio baš službenu potvrdu.
Jebbeni serveri opet pali 
Za sve dotaše evo vam poslastica, vec par dana se igraju kvalifikacije za 2 "Wild Cards" za The International, di ukupni pobjednik uzima 1 000 000 $ 
Bilo je vec nekoliko epic gameova, pa evo da ne propustite najslađe šta dolazi 
Rasporedi:
West wild card - link
East wild card - link
uživajte 
Za sve dotaše evo vam poslastica, vec par dana se igraju kvalifikacije za 2 "Wild Cards" za The International, di ukupni pobjednik uzima 1 000 000 $ 
Bilo je vec nekoliko epic gameova, pa evo da ne propustite najslađe šta dolazi 
Rasporedi:
West wild card - link
East wild card - link
uživajte 
Imat cu ovu svotu na umu kad se budem sljedeci put smijao nerdovima koji u skoli cjele dane pricaju o igricama...XD
Jel zna netko, oni giftovi sto se dobiju, za opremanje heroja, jel sluze cemu osim za izgled?
Jel zna netko, oni giftovi sto se dobiju, za opremanje heroja, jel sluze cemu osim za izgled?
samo za izgled
Hvala.
A jel ima netko kakvih itema za Drow Rangera?
Malo sam zapostavio DOTA zbog D3 imal nekih noviteta?
Malo sam zapostavio DOTA zbog D3 imal nekih noviteta?
Dodali su Chaos Knighta, Phantom Assassin i Gyrocoptera, al još uvik samo u dota 2 test buildu, za par dana ce ih uvest u normalnu verziju
Evo ovako dajem DOTU 2 na steamu u zamjenu za LoL acc ili neku drugu igricu..
Evo ovako dajem DOTU 2 na steamu u zamjenu za LoL acc ili neku drugu igricu..
Dotu 2 za lol, bolje jos malo razmisli 
Koji vam je najveci dmg sta ste napravili? Meni 12000 sa svenom :)
Najveci moguci dmg se moze napraviti samo sa jednim herojem i prakticki je neogranicen... Ko pogodi dobije... Cevape! :)
Sa Mortred? Neznam ove nove ako je jedan od njih!
Ne... :) Njoj stavis 6 rapiera i critne i to je to, ali je ograniceno. Jedan heroj moze imati neogranicen dmg.
Samo reci jeli jedan od novijih?
Nije, jedan od starijih.