Ukrao si mi rječi iz usta, nema pogrešnog načina, igraš kako želiš igrati, doživljavaš igru na svj način i to je to. Meni je isto dosta draži stealth pristup, kad budem tražio napucavanje tražit ću ga u nekoj drugoj igri, ali da će itko ostati uskraćen za išta, neće. Još je naglasio da kupi sve što se može pokupiti.
Čar ove igre i jeste u tome da se igra onako kako je igrač zamislio. Nema "pogrešnog" načina.
Čar ove igre i jeste u tome da se igra onako kako je igrač zamislio. Nema "pogrešnog" načina.
Time slow, Windblow + Blink. Possesion po potrebi.
Ovo i Borderlands 2 su po meni za sada najveći kandidati za GOTY! Još dolazi AC 3 pa ćemo vidjeti...
Najtragičnije je šta će isprazni COD po portalima dobit 9.8/10 ili 10/10 ocjene.. Dok se na druge igre žale da ne nude ništa novo i zbog toga im spuštaju ocjene COD je savršeni copy/paste i "nikad viđeno" pa valjda zato od tuda i te svemirske ocjene.........
Kad je cod u pitanju, ign, gt i slične siteove ni negledam.
I upravo na takvim igrama se vidi osnovni nedostatak stranica poput Metacritica. Nahajpane blockbustere poput BF3 ili CoDa recenzira masa izvora za koje nikad do tada nitko nije čuo. A njihova ocjena se svejedno vrednuje kao i sve druge. Dvije trećine tih padobranskih recenzija naravno daju ocjenu 100.
A očito potlačivanje velikih gaming portala od strane velikih izdavača ne treba ni spominjati. To je već standard.
Odličan loot se nalazi ovdje kada se pronađe šifra za otključavanje.....
Treba samo čitat knjige i poruke ;)
Pogodio tipa iz zasjede i sa strlicom mu zakuco glavu u zid...
to je super, sad si uzmi strelicu natrag :)
a kako vam nije užitak piknut nekog u vrat nie mi jasno....kak si riješio ona tri koja baku čekaju na vratima za pare? sleep dartovima?=
Pa ne znam veci mi je uzitak kad zavrsim misiju i pogledam skor sa 0 ubistava :D A sem toga vise me tjera na razmisljanje stealth pristup.
Pa ne znam veci mi je uzitak kad zavrsim misiju i pogledam skor sa 0 ubistava :D A sem toga vise me tjera na razmisljanje stealth pristup.
pa igram i ja stealth, ali volim zarit nož u vrat, jednostavno se osjećam više badass i assasin :)
Ma moram im zabit nož u vrat. Ipak je to gamad od političara koji su ubili kraljicu i "meni" uništili život. Kada sa visine skočim na njeg i momentalno mu zabijem nož u glavu - neprocjenjivo...
Uspavam ga kada trebam na brzinu nekog sklonit i ne radit buku...
A kada sam u škripcu i nema izlaza tu je strelica u glavu....
Ova je igra baš ono za igrati polagano i uživati u svemu što pruža.
Jedna misija (primarni + sekundarni zadaci) može potrajati i do 3 sata + istraživanja, skupljanja slika, kipova, runa itd.
Team Fortress 2 grafika FTW, ambijent i atmosfera, stil za deset. Grafika nije čudo tehnike, ali nije ni za baciti. Uklapa se, što je najbitnije.
Borba dinamična (pomalo glupo zvuči to što pišem), jer uglavnom igram kao stealthmaniac + pokoji ubod u vrat. Moći "balansirane", taktički treba sve znati iskoristiti (igram na very hard). AI je onako, "pametan" mogu reći. Znaju i oni izbjeći vaše napade. Postoje neki koji bljuju vatru čak. Imaju i oni posebni neprijatelji assassini, koji će ubiti boga u vama ako ne budete pazili, pogotovo opet napominjem na većem stupnju težine.
Dijalozi su humoristični i baš mi je gušt odslušati ih, tako i pročitati one kratke knjige, ima i dnevnika tuđih, recepata, "pričica", pjesama, ma svega.
Igra je vrh, meni uz Borderlands 2 kandidat za GOTY.
Jesam ja jedini kome je igra u letterbox na CRT ekranu?
Ako netko hoće modati igrinu grafiku tu sam napravio upute
Slike su u postu iznad. A ima i ovdje slika
Evo da se i ja javim,prešao sam igru na normal,stvarno je odlična,toliko izbora i načina za završit misije i proći gameplay,stvarno predobro. Sad idem probat preći na very hard sa svim sidequestovima i u kompletnom stealth modu,bez ijednog killa ili alarma. I nadat se za bolji kraj
Druga misija uber, super je bilo onog strujat da da kombinaciju. Nisam odolio pa sam sejvao i pobio sve, pa loadao i odigrao sve fino, gospodski, ali mi uletio jedan nož i yebga, nisam dobio did not kill anyone :(
jel se dobije neki bonus za to?
Odličan loot se nalazi ovdje kada se pronađe šifra za otključavanje.....
U kojoj misiji se ovo nalazi?
Vratio me preko pola sata nazad. Na sam početak.
Joj.
Možda i nije, samo su saveovi čudno pospremljeni, sve ih isprobaj. Meni se događalo.
Odlična igra. Ne znam kaj ekipa priča da je igra kratka, ja sam onu prvu misiju s Campbellom prelazio 5h
Možda i nije, samo su saveovi čudno pospremljeni, sve ih isprobaj. Meni se događalo.
Da, to se i meni dogodi, ali zato stalno lupam F5 i quicksave uvijek radi bez greške.. Dvije prave misije i već iamam kakvih šest sati u igri. Vidim na forumima da ekipa piše da igra nevalja jer nema karte, da je dosadna jer ima puno priče.. I onda će takvi ocjenivat ovu igru na metacriticu.... A očito je da igraju krivu igru.
Primjer
Ja završio baš ovu misiju kao kolega iznad, ali ja ih volim i zaklat; samo sretnici prežive.... Nema boljeg nego ga bacit sa balkona pa ga ona ribetina pojede....
Igrin dizajn i atmosfera su fantastični, a likovi su mi zakon sa ovim malim glavama i ogromnim rukama
Nisam očekivao da ću tako brzo naći Emily....
Ovom se ne piše dobro... Riba dobiva ručak...
Odlična igra. Ne znam kaj ekipa priča da je igra kratka, ja sam onu prvu misiju s Campbellom prelazio 5h
Je. Ja sam došao do prvog pravog preokreta, a igram već 18 sati!
Jedna ogromna slika Mojih ruku djelo.
https://skydrive.live.com/?cid=7c0574b3291de631&id=7C0574B3291DE631%216920&sff=1
Ovo i Borderlands 2 su po meni za sada najveći kandidati za GOTY! Još dolazi AC 3 pa ćemo vidjeti...
Najtragičnije je šta će isprazni COD po portalima dobit 9.8/10 ili 10/10 ocjene.. Dok se na druge igre žale da ne nude ništa novo i zbog toga im spuštaju ocjene COD je savršeni copy/paste i "nikad viđeno" pa valjda zato od tuda i te svemirske ocjene.........
Assassins Creed je meni bezveze igra, ne znam kako ljudi mogu ne primjetiti to glumatanje dobre priče i isprazno iživljavanje nad poviješću.
Prvi dio je bio simpatičan, ideja poprilično dobra. Drugi dio ok, lijepo modelirani gradovi, ali mnogo je dosade bilo u oba. Šteta.
Do sada je Dishonored bolji nego što je AC ikad bio.