Dishonored

poruka: 462
|
čitano: 109.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dishonored
Danny_HR kaže...
iggy81f kaže...

Ekipa koja je testirala kaže da gameplay traje 4h ... po meni nije vridna kupovine.

Koja ekipa?

Ma ovi na gamereport su pisali o tome ...

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
neaktivan
Dishonored

Ekipa na 4Chanu kaže - dakle zajebi to.

Kao što možeš pročitati u više tekstova i recenzija, igra je kratka ako igraš od točke a do točke b uz maksimalno napucavanje. Al igra nije dizajnirana da se igra tako, ako je igraš onako kako je zamišljena trajat će duže.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 0 hvala 0
17 godina
iggy81f kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa igra i nije bas dugacka...moze se prec u 12-14 sati normalnom igrom, znaci, sljedit objektive i vjerovatno ubjat sve sta vam se nađe na putu, bez vrtenja po mapi...a sad ako se oce istrazit sve i sve pokupit, moze doc i do 25h...

Ekipa koja je testirala kaže da gameplay traje 4h ... po meni nije vridna kupovine.

A moguće. Ali na easy uz pretrčavanje s točke A na točku B.

To je kako da pogledaš prvih 10-ak minuta filma a ostatak filma na fastforward te zaključiš da film i nije nešto.

17 godina
Dishonored

Ma kakva kratkoća. To igraju debili! Ovo nije pucačina da se trči.

Kako rekoh došao sam na prvu pravu misjiu i još uvijek radim poslove za Granny Rags, (koji je pod optional) koju treba pronaći. I ako trčite ovdje sigurno nećete vidjeti ulazak u stan bakice Rags, (dole na slici), jer ako idete od točke A do B ovim puteme nećete niti proći..

A nakon prvog posla za bakicu sam dobio jednu runu, dok sam samim ulaskom u njen stan našao još jednu uz pomoć srca...

A tu su i Bone Charmsi za unaprijeđenje lika

Ma, igra je fantastična i to je to. Zbilja iznenađenje!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 11:08 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dishonored

Budem je onda prvo odigrao na XBOX-u ... pa je onda možda i aktiviram na Steam-u

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Dishonored

Ako netko želi ima FXAA injektro za Dishoneord

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa igra i nije bas dugacka...moze se prec u 12-14 sati normalnom igrom, znaci, sljedit objektive i vjerovatno ubjat sve sta vam se nađe na putu, bez vrtenja po mapi...a sad ako se oce istrazit sve i sve pokupit, moze doc i do 25h...

ma koja 4h 2 misije traju 3 ure to si bice procita od 4chan to su ti trollovi igra ti traje do 20h

17 godina
PeTaR_HR kaže...
iggy81f kaže...
TheDarkSide kaže...

ma koja 4h 2 misije traju 3 ure to si bice procita od 4chan to su ti trollovi igra ti traje do 20h

Ma kakva 4 sata.. Samo sam sat i pol radio misije za Baku Rags {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Dishonored

Ja baš sad počinjem. Ima kakav free room za odabir misija ili automatski kad se pređe ide na drugu ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dishonored

Kad pricamo o duzini igre, pa mogu reci da je bar za mene jako, jako duga. Dosao sam tek do Oveerseeera Cambella ( nezz jesam dobro napisao :)), a presao sam 4,5 sata igre!

Igram na Very Hard, skupljam sve sto se da skupiti, istražujem svaku prostoriju. Jos mi je bitnije ostati na non lethal pristupu. Dakle, sto manje ubojstava s max stealth pristupom.

Nezz za vas ali meni je igra jako fluidna, load time je jako kratak a uz to gafika mi je bas onakva kakvu sam je i zamislio za ovakvu igru. 

Dishonored ima sve predispozicije da bude GOTY! Ako se ne varam, ova igra je port s konzola? Tko bi rekao :)...

0 0 hvala 0
17 godina
Dishonored

I ja igram Stealth, ali kada čujem onog među houndovima kako baca štakore i spominje kako treba ljude klat, odmah dobije nož u leđa na ne "sleep"

JA odlučujem tko će živit tko umrijet {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Joj znao sam ,zabrijo da je baka Rags neprijatelj i zadavio je lol (sranje(pretvorila se u hrpu stakora)),jbga sljedeci put....

Kolko misija da baka?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 14:35 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dishonored

Evo poceo i ja igrati i mogu reci da sam odusevljen.

Cijeli taj svijet je prelijep. Sve je napravljeno odlicno.

Nije mi jasno kako netko ovo moze igrati kao neku combat igru. Treba se igrati stealth jer je tada ugodaj puno bolji.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562

1 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Odigrao do poslije sewersa, do onog skrovišta. Zadovoljan viđenim, lijepo se vrti igra, lijepo izgleda, dobro je složena...kad uhvatim vremena nastavljam dalje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dishonored

Ne znam da li je spoiler okaciti report na kraju misije? Ako jeste nemojte gledati ovu sliku koju sam okacio. Inace igram an Hard i ovo je moj rezultat prve misije :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Odigrao samo 15 minuta i moram priznati da igra ima "ono nešto" što se tiče grafičkog stila. (Pročitao sam negdje unutar teme da je grafika katstrofa, moram samo reći da se od ovakvog tipa igara ne očekuje BF3 ili Krajzis). Jedva čekam večeras... kad budem ulazio na stražnji ulaz. Najprije polako, kasije po potrebi.

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dishonored

Ja sam stigao do:

prve prave misije ali jos je nisam ni poceo XD jedno 2 sata sam svrljao okolo. Posjetio sam bakicu i spasio je, oslobodio sam onog lika iza dasaka i posjetio doktorovu kucu. Doktorova kuca me najvise zadrzala jer igram sa no kill pristupom. Sve sam ih onesvjestio i pokupio po kuci sta sam nasao. Sad treba da zarazim onu bandu :D

I zaista je igra fenomenalna. Definitivno cu gledati da je uzmem uskoro da podrzim developere jer ako ovakve SP igre nemaju podrske u buduce ce sve manje SP igara i biti.

P.S. Jos nikoga nisam ubio XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Jako zanimljiva igra. Iako baš ne preferiram ovakve igre, ovu ću odigrati.

Nego, mogu li se uključiti titlovi u igri? Nigdje ne mogu naći tu opciju.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dishonored

Titlovi su pod audio opcijama.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Dishonored

Super mi je što moš birat pristup klanja  neprijatelja, znam da to nije prva takva igra, ali sviđa mi se npr. blinkat se iza lika zaklat ga pa drugom uvalit hedaru sa strijelom, uzet si je natrag i dalje klati.

Otkidanje glava itd je predobro, igra jednostavno daje onaj neki super feel dok igraš. Toliko je dobra da pauziram malo klasični combo: dota2, cs:go, diablo3 i bf3 pa ću je igrat dokle traje :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dishonored

evo jedan sunset screen :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dishonored

igra je fantasticna,dosao sam do one bake rags ili kako se zove vec i stvarno sam odusevljen igrom,preporucam je svima je da je malo mi teza jer je na hard pa se znam zaribat par puta ali stvarno jedva cekam da ulovim vremena od skole da je mogu odigrat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dishonored

Vidim po komentarima i dojmovima da je igra super.

Mislim da ću staviti hard mode i totalno uživati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dishonored

Evo i ja sam dosao do prve prave misije kako je ovdje svi zovu :D i mogu reci da je igra pravo iznanadenje...ima atmosferu,grafika je dobra,puno detalja,lokacije su interesantne,prica isto...stvarno se uziva dok se igra :))

0 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Odigrao prvu misiju. Obožavam klati, tako da sve koljem, ali i sve stealth. Prešao sam je ali sa užitkom, pokupio sve što se može.

Užitak je klati ekipu, bacati ih okolo, jednostavno super.

free tip. kad naiđete na protivnike nemojte odmah u akciju, dosta njih se posvađa i poubija ili nešto drugo pa onda koordinirajte akcije :)

ja inače sve koljem, ali da se proć bez fajta...

ugl. od mene sve preporuke, fanstastična igra za ove tmurne jesenske dane

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Odigrao prvu misiju. Obožavam klati, tako da sve koljem, ali i sve stealth. Prešao sam je ali sa užitkom, pokupio sve što se može.

free tip. kad naiđete na protivnike nemojte odmah u akciju, dosta njih se posvađa i poubija ili nešto drugo pa onda koordinirajte akcije :)

I onda se pitamo zasto danasnje igre teze ka run&gun pristupu. Uz duzno postovanje igras igru pogresno. Za ovih par sati koliko sam igrao igru odusevio sam se detaljima zavlaceci se po kojekakvim coskovima, uzivao smisljajuci taktiku kako preci pojedine djelove bez da ubijem ikoga i najzad uzivao u atmosferi i samom gradu. 

15 godina
dex3108 kaže...
fila2208 kaže...

I onda se pitamo zasto danasnje igre teze ka run&gun pristupu. Uz duzno postovanje igras igru pogresno. Za ovih par sati koliko sam igrao igru odusevio sam se detaljima zavlaceci se po kojekakvim coskovima, uzivao smisljajuci taktiku kako preci pojedine djelove bez da ubijem ikoga i najzad uzivao u atmosferi i samom gradu. 

Ček oprosti? Igrao sam prvi misiju par sati, pregledao i sve prešao sve ali i pobio sve na mapi, ali sve preko stealtha. Objasni mi molim te način kako da igram igru?

Nije ovo čovječe ne ljuti se pa da mi pravila čitaš. 

Nekad idem da ga onesvijestim kad je nebitan, ali kad ih je više, na brzaka očistim cijeli dio, ali sve stealth dakle nož u vratić, strijela u glavu itd. :)

Čemu toliko stvari u inventoryu a da se samo šetam i blinkam okolo? Sry ali igra nudi svakom da je igra kako želi, prema tome ti trči okolo i šuljaj se, ja ću se šuljat, klat, palit ih i probavat sv ešto mi igra nudi.

par sati? Ja sam par sati igrao prvu misiju i početni dio....ne znam tko ''krivo'' igra.

17 godina
protjeran
Dishonored

Ako je Deus Ex cyberpunk remek djelo, onda je Dishonored steampunk remek djelo na PC-u. Kad vidim ekipu koja ga je radila nije ni čudo. Sveukupno zalužuje GOTY etiketu.

BTW po meni ovo je najbolje iskorišten Unreal 3 engine dosad. Čak mi je bolji i od Borderlandsa. Stilizacija i atmosfera do jaja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
memulica kaže...

Ako je Deus Ex cyberpunk remek djelo, onda je Dishonored steampunk remek djelo na PC-u. Kad vidim ekipu koja ga je radila nije ni čudo. Sveukupno zalužuje GOTY etiketu.

BTW po meni ovo je najbolje iskorišten Unreal 3 engine dosad. Čak mi je bolji i od Borderlandsa. Stilizacija i atmosfera do jaja.

Dodajem tome odličnu optimizaciju. Igra izgleda i radi, pre pre. 

evo jedan mali filmić.

Ukratko ljepota ove igre, ta krv i kidanje glave, to je to. Naravno, ponekad se treba izguštat, kad te ulove i dignu alarm, pa im pootikidat glave :)

16 godina
dex3108 kaže...
fila2208 kaže...

Čar ove igre i jeste u tome da se igra onako kako je igrač zamislio. Nema "pogrešnog" načina.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice