Dave Mirra!!??
Šta nevozi taj lik bemiks. Igrao sam igru još na soniju dvici koja se zvala Dave Mirra BMX tako nešto i furao si bajkove. Ili je to ipak neki drugi lik ?:D
Dave Mirra!!??
Šta nevozi taj lik bemiks. Igrao sam igru još na soniju dvici koja se zvala Dave Mirra BMX tako nešto i furao si bajkove. Ili je to ipak neki drugi lik ?:D
Nije loše. Malo široko u nekim zavojima. S čim voziš i na kojoj težini jer mi nekako spori djeluju ovi oko tebe... ubiti dobra vožnja...
Taj Dave je zbilja "lud"
A ovo izgleda baš ko DiRT 2...
Nego, na koji vi način stavite da vam je YT video wide??
Ja ga dekodiram kao 720p, znači 1280/720 i to je wide ali uvek mi u YT ispadne 4:3, kak to promijeniti.
Hoću da ne bude one crne podloge kod gledanja, hoću da mi je video prek cijele plohe namjenjene za video...
Nije loše. Malo široko u nekim zavojima. S čim voziš i na kojoj težini jer mi nekako spori djeluju ovi oko tebe... ubiti dobra vožnja...
Da znam da su neki zavoji bili široki ali jbg. Vozima sa Mitsubishi Lancer 9 ili 10 sad mjenjam dva, ovo na videu je bio 10. A težina je druga casual mi se ćini.
Vidim da neki hvataju skrinšoteve i videe s XF, meni on samo broji vrijeme igranja ali ove funckije mi ne rade?!
Je još kome tak, naravno tiče se ove igre?
Da. Ne mogu snimat sa njim pa koristim FRAPS...
Da, isti slucaj kao sa NFS:Shiftom.
Prepoznaje Xfire igru i kad je igram pisem da je igram, ali ne radi in-game chat, a kad on ne radi ne radi ni sve ostalo. Valjda ce to sredit uskoro.
Izgleda da Xfire ima tih problema sa trkacim igrama... :)
Da. Ne mogu snimat sa njim pa koristim FRAPS...
Očito znam za Fraps kad sam uploadal već videe...
Nego vidim ljude da objavljuju DiRT 2 videe na Xfireu pa pitam!
Očito nisi skužio da nisam napiso "probaj snimat sa FRAPS-om" ili "koristi FRAPS" nego sam rekao da JA snimam sa FRAPS-om.
Očito nisi skužio da nisam napiso "probaj snimat sa FRAPS-om" ili "koristi FRAPS" nego sam rekao da JA snimam sa FRAPS-om.
Ma ok, nije to važno... :)
Nego evo moj novi video, u pitanju su Buggyi, samo za Hyperiona
evo baš sam natukao par sati vožnje
sviđa mi se igra, kombinacija DIRT-a i Colin McRea, baš kao što je zadnji NFS SHIFT bio kombinacija DIRT-a i NFS-a, s tim da je ovo puno uspješnija kombinacija
staze su jedino loše, stariji Colin je imao puno bolje staze koje si želio naučiti voziti, ovdje je više arkada, jel da?
meni igra steka ko ludaaaaa....
na 1680x1050 na low imam 15 fps-a
grafa je clockana na 800/1000mhz i stabilna
ali jednostavno steka do bola
neigrivo
neigrivo
haha ti si ocito nekaj krivo napravio kad meni ide 40fps-a skroz igrivo
neigrivo
haha ti si ocito nekaj krivo napravio kad meni ide 40fps-a skroz igrivo
I meni,1680x1050 sve high ili ultra od 35 do 45 fps-a.
Probaj ponovno instalirat ili nove drivere jer ti mora radit...
Meni sve ultra/high, 1280x1024, 2xAA i imam oko 45 FPS, nikada ne pada ispod 30. S time šta je meni procesor kloknut na 2x 3 GHz i grafička poprilično...
Dave Mirra!!??
travis je u pocetku vozio croser...dave mirra i matt hoffman su vozili BMX jbg više nisu u kondiciji za pedale sad stiskaju papucice
Dave Mirra!!??
travis je u pocetku vozio croser...dave mirra i matt hoffman su vozili BMX jbg više nisu u kondiciji za pedale sad stiskaju papucice
Sve je puno ekstremnih likova, zato su i X-games tolko važne...
A filing u igri podsjeća me na dobre stare dane Tony Hawka, bilo soundtrackom bilo žestinom izvođenja!
Danas osvojim x games america i ono izbaci error dirt 2 is not responding
Danas osvojim x games america i ono izbaci error dirt 2 is not responding
I da pogodim, to ti se desilo baš kad si završio zadnju trku?
Meni se tako desilo dva puta, i to točno onda kad odaberem Continue opciju.
Ne stigne niti snimiti poziciju, pa moram opet odvozit iste staze...
Samo su 3 X-gamesa i to sam prešao odkad?
joooj prikljucio moj sroteks volan i katastrofa prevelik lag na volazu tj prevelik deadzone
nista idem se primit gljiva
Evo sredio sam ovo s Hamachijem, pa ako moze da koju odvozim s vama.
Vidim da su hrvatskafarkasevec i dano online, ali ne mogu ih dobit...