DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 360.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: DiRT 2
TopForumaš kaže...
XXL Gamer kaže...

ja sam završio cijelu igru

tak je kratka?

ja ju ne igram jer moram prvo završiti The Saboteur pa ne znam

Izgleda da ima 50-ak staza-

Ali ja ionako mislim više puta odigrat staze u Hrvatskoj, nekako su mi najzabavnije, onaj london mi je bezveze.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
DiRT 2

Jel ima netko problema sa trzanjem u onoj prikolici gdje su meniji i gdje se odabiru trke, jer meni tamo trza do bola, kad vozim utrku sve je u redu sve na max. ali u meniju trzao do bola, možda ima 5 frps-ova. Imam Catalyst 9.10. Imam onu verziju repack 3.12 GB. Nemam pojma šta da napravim. Molim pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Jel ima netko problema sa trzanjem u onoj prikolici gdje su meniji i gdje se odabiru trke, jer meni tamo trza do bola, kad vozim utrku sve je u redu sve na max. ali u meniju trzao do bola, možda ima 5 frps-ova. Imam Catalyst 9.10. Imam onu verziju repack 3.12 GB. Nemam pojma šta da napravim. Molim pomoć.

Nije s gorega malo čitati temu jel....

Već je bilo puno takvih upita - i odgovora.

Vrati se par stranica natrag i pronašel budeš rješenje, hot fix kojeg očito trebaš.

S tim da ti trebaš i 9.11 Catalyst onda...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Vrati se par stranica natrag i pronašel budeš rješenje, hot fix kojeg očito trebaš.

Svaka čast Armore! Divim ti se na strpljenju. Iako mi nisi takav ostao u sjećanju lol :)

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Da li mi moze netko reci koliko DiRT2 zauzima kad se instalira?

Malo sam opet u krizi s prostorom, pa da znam koliko da oslobodim.

10,1GB (UK english install). Ja maknuo low teksture (high ostale), glupe BIK filmiće (intro, promo) i govor na drugim jezicima (sve osim engleskog).

Sad stoji na 8.1GB, a uz pomoć 7zipa spustio na impresivnih 2.8GB. Tako da svi koji još nemaju igru, a puno im je za skidat ful DL medij, mogu očekivati iznenađenje.

16 godina
neaktivan
DiRT 2

najbolji auto u igri mi je pontiac gxp prošao sam 60% s njim

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))

1 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Sorry znam da je offtopic, ali možeš li mi objasnit kako toliko smanjiš file?

Može i na pp

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

U demo verziji meni mi je štako jako, ali u finalnoj verziji meni ide potpuno glatko....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Meni i dalje steka, sada sam i instalirao i cijelu igru ali i dalje mi jednostavno se ugasi, dodje do loga od dirt2 i samo se ugasi, nista ne napise, nikakav erorr...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Eto i ja malo oprobao Dirt 2. Zasad ide glatko (60 fps-a, 1680x1050, detalji na max). Odusevljen sam Velebitom ali nazalost nista od ozbiljnog igranja dok ne nabavim kakav gamepad ili volan. Na tipkovnici nemam sanse.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

1 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

Eto i ja malo oprobao Dirt 2. Zasad ide glatko (60 fps-a, 1680x1050, detalji na max). Odusevljen sam Velebitom ali nazalost nista od ozbiljnog igranja dok ne nabavim kakav gamepad ili volan. Na tipkovnici nemam sanse.

Zašto pa na tipkalu uopće nije loše.

17 godina
DiRT 2

IVO, nabavi volan! DIRT2 funkcionira odlično sa volanom, (puno bolja mi je upravljivost nego u SHIFT-u iako ni SHIFT nije za bacit). Probao sam sa gamepadom i nakon šta sam vozio sa volanom nema šanse da bi više koristio pad, (da ne spominjem tipkovnicu); za razliku od DIRT-a i GRID-a u kojima je igranje sa volanom bilo jednako mučenju.

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Jooj, ljudi dajte pomozite, sta nitko nije imao takvih problema!?!

Vec mi pocinje ic ina zivce ova igrica, ne mogu je niti pokrenuti... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

DiRT 2 je svakako vrlo dobar razlog za nabavku volana!

Svi koji se dvoumite, nemate se zbog/oko čega, volan podiže gameplay kvalitetu u DiRT-u 2 za nekoliko nivoa...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

IVO, nabavi volan! DIRT2 funkcionira odlično sa volanom, (puno bolja mi je upravljivost nego u SHIFT-u iako ni SHIFT nije za bacit). Probao sam sa gamepadom i nakon šta sam vozio sa volanom nema šanse da bi više koristio pad, (da ne spominjem tipkovnicu); za razliku od DIRT-a i GRID-a u kojima je igranje sa volanom bilo jednako mučenju.

Znam. Probao sam prvi Dirt na volanu i to je bio nevjerojatno. Uzivio sam se ko malo dijete.Belji se

Armor kaže...

DiRT 2 je svakako vrlo dobar razlog za nabavku volana!

Svi koji se dvoumite, nemate se zbog/oko čega, volan podiže gameplay kvalitetu u DiRT-u 2 za nekoliko nivoa...

Ima jos razloga Armore.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
stipica_zd kaže...
Fake_Alert kaže...

Eo moj

..Molim vas da ga ocjenite i podijelite to s drugim ljudima da iam gledanosti malo. Cool

Hvala.

fake nije loš video...

jeli to sve što je moguće na max?

kako ide igrica? koliko fpsa imaš?

30-40 i sve je ultra..Uglavnom imam

jedan video i imam snimljena jos 3 videa ali mi se sad neda montirat pa na ovom slabom dualcu renderirat..Budem to navecer obavil..Zasad su dosta ona dva u HD-u pa uzivajte.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
16 godina
DiRT 2

Gdje pogledate koliko se posto prešli igru. Tražio sam i nevidim

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Gdje pogledate koliko se posto prešli igru. Tražio sam i nevidim

Na početku piše kad upališ na onom čaopisu dok se loada.

16 godina
Armor kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Hvala, al vidio sam ja taj fix i da je on za Catalyst 9.11, ali jel to nije fix za crossfire. Ja imam samo jednu HD 4850.

17 godina
neaktivan
DiRT 2

Igra radi zadovoljavajuće i na Logitech Rumblepad II, pošto ima nativnu podršku i za njega.

Jako mi se sviđa upravljanje kamerom i u meniju (kad razgledavam auto), i u samoj igri kad gledam replay.

Znači ubrzavanje/usporavanje snimke tom brzinom kolko gljivu stišćem prema ćošku,

mijenjanje pogleda iz auta za 32,13° ako želim, a ne ono "hard left" ili "hard right".

A sad bagovi :( Na demou bilo sve ok, al sad svi auti osim kojeg nemaju texture, skroz su crni.

Još bi bilo dobro da su krom-crni, ali ona obična flat crna boja jako upada u oči.

Driveri su 9.11 sa hotfixom, sve updatano i ostalo naj-naj jer pazim na te stvari,

ali nikako ne uspijevam to ispraviti. Probao i grid2 safe mode, sve na low/off, ali ista stvar...

Anyone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Hvala, al vidio sam ja taj fix i da je on za Catalyst 9.11, ali jel to nije fix za crossfire. Ja imam samo jednu HD 4850.

Piše da je ali očito pomaže i onima koji nemaju CF...

Ja ga nisam ni isprobaval, meni radi jednako svugdje.

17 godina
neaktivan
MOze pomoc jos uvijek nemogu uredit ime i prezime u gridu!

Kad ste u prikolicioditne na ouside, dvaput stisnite desno na options i tamo odite na profile i onda edit profile, sta napravite da promjenite ime?
addicted to HD :)
16 godina
moderator
Burs kaže...

Igra radi zadovoljavajuće i na Logitech Rumblepad II, pošto ima nativnu podršku i za njega.

Jako mi se sviđa upravljanje kamerom i u meniju (kad razgledavam auto), i u samoj igri kad gledam replay.

Znači ubrzavanje/usporavanje snimke tom brzinom kolko gljivu stišćem prema ćošku,

mijenjanje pogleda iz auta za 32,13° ako želim, a ne ono "hard left" ili "hard right".

E i ja imam taj gamepad(moj je bežični),nego jesi ti složio da vibrira?Nemogu nikako to složiti....

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo zaigrao i ja DiRT 2, nakon prve odvozene utrke imam samo rijeci hvale. Pogledajte moju konfu, pa ja ne mogu vjerovati da na njoj igram na HIGH postavkama sa 4xMSAA bez imalo stekanja, sasvim ugodno i sasvim glatko (dobro, igram na prastaroj rezoluciji 1024x768).

Grafika je stvarno izvrsna. Vozim i pokusavam gledati te divne graficke prizore, al ne ide, uvijek se slupam, moram se skoncentrirat na utrku, ali uz tu grafiku to je malo tesko :)

Evo nakon prve utrke slijedi Croatia i Velebit koju cu odvoziti nakon sto napisem ovaj tekst do kraja.

Kod mene nigdje nema nikakvih trzakanja, stvarno pohvalno. Takoder sam primjetio pjesmu Prodigy - Warriors Dance, nakon sto sam odvozio utrku. Zanimljivo. :)

Sto se same voznje tice, ugodaj je dosta dobar, mada imam osjecaj da nekako previse skrene kad stisnem tipku da skrene, ili ce prije bit da je to ostalo od NFS:Shift gdje si morao ko sivonja stisnit da skrene da bi on skrenio, pa mi se vjerojatno mozda zato cini.

U svakom slucaju, provest cu ja sate i sate uz ovo. Dobra igra.

slazem se sa tobom 100 posto grafika je odlicna igru vrtim na najvisim postavkama na ATI HD RADEON 4850 bez ikakva stekanja sve u  svemu isto sto si i ti rekao igra uz koju cu provesti sate i sate hehh e SmijehOsmijehSmijehCool

živi danas da ne umres sutra
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Burs kaže...

E i ja imam taj gamepad(moj je bežični),nego jesi ti složio da vibrira?Nemogu nikako to složiti....

Heh... da, spomenuo sam samo jedan bag, a još zapravo imaju dva druga.

FFD isto nisam uspio osposobiti, ali s njim nikad niti ne igram.

Kažu ljudi da je puno bolje vozit s njim, ali zasad mi ne fali pretjerano.

Drugi bug je isti ovaj koji ima i benko. Moram igra sa imenom "Player One".

Ali treći (crne texture na autima) mi je najgori. To moram sredit pod hitno...

17 godina
DiRT 2

Ovo s imenom nije bug, morate napraviti Games for Windows Live acc i DiRT 2 profil u njemu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Opet razgovor o nekakvin bagovima.

Primjetio san da na ovom forumu u svakoj temi o nekoj igri nakon nekoliko dana sta izađe i neki je prođu i olade se e onda pocmu price od bagovima i dlakama u jajetu.

duje kapitanović

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
DiRT 2

evo skinuo ja i Fraps

FPS mi nikad ne pada ispod 40

postavke su fine

1920x1080 sve maxed out...

4xaa

snimio sam replay svoje utrke ... pa pokušavam to malo stisnuti...ima skoro 5 GB filmić

lolol

morma na youtube uploadat, malo ownanja s tipkovnicom

EDIT:

puko sam ga u Windows Movie Maker

al u outputu dok sejvam neće reza biti veća od 840x460 il tak nekaj...ja bi HD ... lol

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 14:53 (doxy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

EDIT:

puko sam ga u Windows Movie Maker

al u outputu dok sejvam neće reza biti veća od 840x460 il tak nekaj...ja bi HD ... lol

Koji Win imaš?

Ak imaš onaj MM od 7-ice, onda imaš već neke HD profile napravljene - 720p izaberi i to ti je to.

Ili manualno staviš HD 720p, to je neki standardni HD u kojem ja stalno uploadam.

1280/720

Save Movie As - High Definition (720p)

17 godina
protjeran
DiRT 2

ma skinuo sma movie maker 2.6 ... nije mi se dalo tražit

to je od viste mislim...

ma dobro je i ovak

za početak bude i ovak ok...za youtube

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: