DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 360.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DiRT 2
i sad na kraju jel se moze free multiplayer ili?
mp14
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
DiRT 2

jeb.š rally bez snijega. inače rally je supika.baš uživam u vožnji

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: DiRT 2
Kill Frenzy kaže...

jeb.š rally bez snijega. inače rally je supika.baš uživam u vožnji

Bilo bi snijega da je to rally(rally su bili  1,2,3,4....)ovo je dirt.

Ja bih više volio da je rally al jbg ni ovako nije loše

17 godina
DiRT 2

Još 1h da se downloada, ima da se vrti na integrirki!

Ako budem imao sreće 11.12 (za rođendan) dobivam HD5850.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo zaigrao i ja DiRT 2, nakon prve odvozene utrke imam samo rijeci hvale. Pogledajte moju konfu, pa ja ne mogu vjerovati da na njoj igram na HIGH postavkama sa 4xMSAA bez imalo stekanja, sasvim ugodno i sasvim glatko (dobro, igram na prastaroj rezoluciji 1024x768).

Grafika je stvarno izvrsna. Vozim i pokusavam gledati te divne graficke prizore, al ne ide, uvijek se slupam, moram se skoncentrirat na utrku, ali uz tu grafiku to je malo tesko :)

Evo nakon prve utrke slijedi Croatia i Velebit koju cu odvoziti nakon sto napisem ovaj tekst do kraja.

Kod mene nigdje nema nikakvih trzakanja, stvarno pohvalno. Takoder sam primjetio pjesmu Prodigy - Warriors Dance, nakon sto sam odvozio utrku. Zanimljivo. :)

Sto se same voznje tice, ugodaj je dosta dobar, mada imam osjecaj da nekako previse skrene kad stisnem tipku da skrene, ili ce prije bit da je to ostalo od NFS:Shift gdje si morao ko sivonja stisnit da skrene da bi on skrenio, pa mi se vjerojatno mozda zato cini.

U svakom slucaju, provest cu ja sate i sate uz ovo. Dobra igra.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

dosta za danas. Stvarno uživam ali ovaj način natjecanja me sekira. već sam pet puta odvozio jednu te istu stazui a nisam ni prešao bog zna koliko igre...bljak....jedina razlika je što voziš s drugim autom. To mi pomalo ubija volju za igrom ali ide dokle ide

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

nema besplatnog multiplayera :S

steta!!! ugl fix valja ;)

roby
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
DiRT 2

Evo i ja proba odigrat danas demo verziju i moram reć da nisam zadovoljan. Jednostavno više mi je zabave pružao nekad, a danas bivši legendarni colin mcrae rally. Eto tek tolko da i ja podijelim svoje gledište na ovu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Hm,zna li netko zasto mi ne radi AA u igri? :S

Bratstvo i jedinstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Jel probao netko igrati preko hamachi-a, ja sam probao s frendom al me nemože nać kad napravim server u igri, a i kad se pingamo međusobno u hamachiju piše request timed out?!?

AMD Athlon 64 X2, 5600+ 2.8GHz // ASUS M2N-SLI Deluxe // XFX 8800GTS 512MB // Hiper Type-R 580W // Kingmax 4GB DDR2 800MHz // Hitachi 200GB // Case NZXT Apollo Silver // X-FI Extreme Gamer // Sony MHC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
matija456 kaže...

Jel probao netko igrati preko hamachi-a, ja sam probao s frendom al me nemože nać kad napravim server u igri, a i kad se pingamo međusobno u hamachiju piše request timed out?!?

ugasi firewall i sve kaj bi moglo smetat

"Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
neaktivan
DiRT 2

e di bi ja mogao pokupiti igru s onim kuponom što sam dobio uz grafičku karticu?

još malo pa ban.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

konačno je skino

imam od nje malo prevelika očekivanja

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))

0 0 hvala 0
17 godina
RPG vs TENK kaže...

konačno je skino

imam od nje malo prevelika očekivanja

I, doživljaji, prve impresije?

Share it :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Imam jos jedan problem a to je da u replayu nemogu ici u nazad kada stiscem F2 vidi se u onom dole izborniku da je stisnuto medutim kada drzim F2 samo pauziram nemogu vracat video u nazad!

Grafika je sve bolja i bolja :D

Evo malo sa Hrvatskog terena:)

Svakom se desi ;) Svakom se desi ;)
Pogledajte samo refleskije sa auta :) Pogledajte samo refleskije sa auta :)
addicted to HD :)
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Prijatelj mi je govorio kako se grafika i nije nesto bitno promijenila od jedinice,nisan igrao dvicu al po ovim slikama ovdje sta vidin cini mi se puno bolja.Zamolio bi vas za vase mišljenje koji ste igrali.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 11:39 (cappy).

0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Ne mogu napraviti offline account. U drugim igrama se otpojim s interneta i kad pokrenem igru ponudi mi kreiranje offline accounta, ali u Dirtu 2 mi ponudi samo kreiranje online accounta kao da sam i dalje spojen na internet. Jel se može uopće napraviti offline account i kako?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor kaže...

Ne mogu napraviti offline account. U drugim igrama se otpojim s interneta i kad pokrenem igru ponudi mi kreiranje offline accounta, ali u Dirtu 2 mi ponudi samo kreiranje online accounta kao da sam i dalje spojen na internet. Jel se može uopće napraviti offline account i kako?

skorlaš dolje i odabareš local.... neznam točno kako se zove

Kupujem afričkog tvora.
17 godina
protjeran
DiRT 2

Može jedno pitanje? Ja sam dobio kupon sa igru sa grafičkom. I sad me zanima kako igru skinuti da ne plaćam cijelu igru? Tako da samo download napravim i upišem taj license key u igru da otključam? Gdje se igra može preuzet besplatno? Ako može? Link plz!Bogataš

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Igor kaže...

skorlaš dolje i odabareš local.... neznam točno kako se zove

Gdje skrolam dolje, daj mi malo objasni. Aha našao sam hvala.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 13:19 (Igor).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Može jedno pitanje? Ja sam dobio kupon sa igru sa grafičkom. I sad me zanima kako igru skinuti da ne plaćam cijelu igru? Tako da samo download napravim i upišem taj license key u igru da otključam? Gdje se igra može preuzet besplatno? Ako može? Link plz!Bogataš

Moraš igru skinuti preko steama. Bit će dostupna za download danas oko 9 navečer, pogledaj na stranicama steama.

Uostalom, piše ti sve na kuponu. Barem meni piše.

Skineš steam, pokreneš ga i ideš na activate product on steam i upišeš key. Vjerojatno onda ide download, ne znam točno

jer nisam nikad koristio steam... 

17 godina
dax_22 kaže...

Skineš steam, pokreneš ga i ideš na activate product on steam i upišeš key. Vjerojatno onda ide download, ne znam točno

jer nisam nikad koristio steam... 

Je, tak bi to trebalo raditi.

Evo i link na Steam stranicu:

http://store.steampowered.com/

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 15:03 (TomoR).
16 godina
DiRT 2

Ja ako pokušam promjenit postavke u graphicu igra se sruši Mršti se

Ima li kakvo rješenje?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

One staze u hrvatskoj  su prelijepe, stvarno svaka cast na grafici, cak je i ova publika na koju se naide tu i tamo zivlja, izgledaju nesto stvarnije, cak nekad kao i onako bjeze kad se zabijes pored njih. Fora.

A najjace mi je, na nasim stazama ima znakova za mine. xD

Mozda to i nisu znakovi za mine posto ih ne stignem vidjet kako treba (ili projurim pored njih ili ih razbijem), ali ovako kako ih vidim, 90% bi rekao da je to. Sta kao mogu na minu nagazit? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Mozda to i nisu znakovi za mine posto ih ne stignem vidjet kako treba (ili projurim pored njih ili ih razbijem), ali ovako kako ih vidim, 90% bi rekao da je to. Sta kao mogu na minu nagazit? Smijeh

Prije da su to Checkpoint mjesta, slično je znaku za mine :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Prison Breaker kaže...

Prije da su to Checkpoint mjesta, slično je znaku za mine :)

Nije checkpoint, evo slike. Ne vidi se baš dobro ali piše ne prelazite.

Pazi mine! Pazi mine!
17 godina
DiRT 2

Je, je, to su znakovi za mine.

Dodani Screenshot je iz ovog trailera (ne vidi se puno bolje nego gore, ali eto...):

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-croatia-dirt-2/53011?type=flv

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 15:09 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DiRT 2

nema snijega :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Znaci ipak za mine, hehe, bas me zanima da li mozes prijeci preko neke pa auto onak eksplodira. :) Vjerojatno ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

evo instaliro i odvozio jednu utrku

sta reci nego da je igra ispunila moja očekivanja te je po meni GOTY za trkaću igru

već mi se sad ludo sviđa optimizacija je maximalna

mana?

nema ih barem po meni jer nisam neki fan rallya pa me nesmeta sustav natjecanja

jedino mi je zao sto nema snijega :(

P.S. drago mi je sto se nakon jedne utrke odma otkljuca hrvatska :D

i druga stvar shift ovoj igri nije ni do koljena

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 16:06 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice