ajde recite čiji ste torrent skinuli :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde recite čiji ste torrent skinuli :)
Registriraj se na Partis.si i odtamo ga "nabavi".
Eto instaliro igru..fizika iznenadujuce dobra(vuce na richard burns rally:)
Grafika je dobra(kao i uvijek screenshoti u prilogu:) ali sam ocekivao vise, vjerojatno je problem u tome sta nemam dx11 grafu!
Ima i par bugove
Naime meni mi steka ko blesav, jako jako sporo prelazi iz menia u meni, sve je los u kamp prikolici ali cim izadem iz prkolice(u prikolici su glavni meni-i) sve leti(ja se usro da je grafa slaba, ali igra se vrtia oko 60fps-a sve max:)
Drugi problem je u tome sto nisam moga napista svoje ime pa mi pise uvijek player one dok vozim:(
Voznja volanom je odlicna :D
Molio bih vas da mi kazete koja je slika po vama najbolja!
Grafika je dobra(kao i uvijek screenshoti u prilogu:) ali sam ocekivao vise, vjerojatno je problem u tome sta nemam dx11 grafu!
Ima i par bugove
Naime meni mi steka ko blesav, jako jako sporo prelazi iz menia u meni, sve je los u kamp prikolici ali cim izadem iz prkolice(u prikolici su glavni meni-i) sve leti(ja se usro da je grafa slaba, ali igra se vrtia oko 60fps-a sve max:)
Drugi problem je u tome sto nisam moga napista svoje ime pa mi pise uvijek player one dok vozim:(
Isti slučaj i kod mene.
Ima i par bugove
Predzadnja!
jel bolja fizika nego u Richard Burnsu?
Richard Burns + RSRBR 09 mod nebude niko nadmašil još dugo vremena. Al kolko sam vidio, tj osjetio, iz dema fizika je čisto OK! Dobar filing na volanu i nema nepredvidivog i nelogičnag ponašanja auta na tvoje komande. Arkadna igra sa dobrom fizikom i jako dobrim FFB-om
Da li mi moze netko reci koliko DiRT2 zauzima kad se instalira?
Malo sam opet u krizi s prostorom, pa da znam koliko da oslobodim.
Se moze kak spojit volan sa ps1 na komp?
10,2 GB bar kod mene
Malo sam igrao, stvarno vrhunska igra, odlično grafički izgleda a optimizirana vrhunski, 5/5 zasluženo, još samo da srede onaj pad fps-a u kamp kućici i to je to onda :)
Ima i par bugove
Drugi problem je u tome sto nisam moga napistat svoje ime pa mi pise uvijek player one dok vozim:(
Isti slučaj i kod mene.
BORG jel isto imas i problem sa imenom, ako ne sta si stinuo da upises ime?
Pa kod mene nema nikakvih problema..Stisnete tam dok vas pita za ime ENTER i otvori se Windows Live i tam ime napišete
Malo sam igrao, stvarno vrhunska igra, odlično grafički izgleda a optimizirana vrhunski, 5/5 zasluženo, još samo da srede onaj pad fps-a u kamp kućici i to je to onda :)
Imaš jaču grafičku od mene a meni se taj pad FPS-a ne događa(ati catalist 9.11)
Bilo bi bolje da možeš samo reli vozit kao npr. na Colin Mcrae 3-4
Downloading
ja cu danas nabavit vjerojatno a sutra isprobat tak da jedva čekam
borg i svima koji imaju naglu promjenu fpsa...skinite 9.11 hotfix
I meni bi bilo bolje da je ko na onim starijim relijima, najviše sam igrao na psxu onaj colin mcrae rally 2 baš radi toga jer je bio onaj baš reli championship gdje su bile prave staze.
borg i svima koji imaju naglu promjenu fpsa...skinite 9.11 hotfix
Budem probao OVO skinut pa ćemo vidjeti :D
I meni bi bilo bolje da je ko na onim starijim relijima, najviše sam igrao na psxu onaj colin mcrae rally 2 baš radi toga jer je bio onaj baš reli championship gdje su bile prave staze.
I tu bude p2p rally-a!
Ak si moćno brz, staviš na najveću težinu i nemaš problema s eventualnim sustizanjem nekog ispred...
A tu bude i Time Trial.
Sve se radujem dugotrajnim rally dionicama, barem da ima neka od min. 4-5km, ja sretan.
Jer kao što se zna, DiRT 2 nije isključivi i čistokrvni rally.
Ali pokazuje se u najljepšem svjetlu.
Samo nek daju Develop Tool, da vidite kaj bi od ovog onda moglo nastati...
Čuda na koja bolje ni ne pomišljati :)
molio bi nekoga ak ima link za FIX za menibio bi vjecno zahvalan ;)
odlična igra, skoro sam cijelu završio
http://www.pcgameshardware.com/aid,681424/Download-Dirt-2-Hotfix-Catalyst-911-for-Crossfire/Download
Na gornjem linku imate više updatea posebno za Win7, WinXP, 5xxx seriju i AGP hotfixeve.
Skinite verziju za OS koji imate. I ne skidajte AGP hotfix, jer i da imate AGP neće vam pomoći za DiRT2.
Pomogao fix nema vise pada fps-a :D
Inaće rijetko koja igra me zadrži za kompjutorom ali ova je posebna - nemrem prestat igrati
Inaće rijetko koja igra me zadrži za kompjutorom ali ova je posebna - nemrem prestat igrati
Jesi naišel na neke duže point 2 point Rally relacije, kolko km otprilike?
I dal se može u Time Trial potuno sam voziti iste?
Ak je to moguće, onda je to zakon svih zakona
To si već jednom pitao na 11. stranici i odmah u postu ispod tvojeg sam poslao link.
Imaš sreće što Armor ima više razumijevanja i živaca za takva pitanja.
Zar je tako teško pretražiti ovu temu? Odgovor ovdje stoji već puna 3 dana.
Nijedno mjesto na karti mi nemiriši da ima nijega. Jel moguće da se nevozi po snijegu?
Igra je dobra al problem mi je taj što mi u igri ne radi gamepad (Gearbox). Da li zna netko gdje se to može podesit i da li opće igra podržava taj gamepad? Hvala unaprijed. :)
Nijedno mjesto na karti mi nemiriši da ima nijega. Jel moguće da se nevozi po snijegu?
Nema snijega, očito su zabranili umetanje istog kakti zbog ne-imanja WRC licence...
Pa ne pada snijeg samo u Finskoj i Švedskoj :(
Al to su neke veće politike očito, one novčane naravno vs. Sony.
Pasal bi i na Velebit :)
Uglavnom, tu nije najveća krivica Codia tak da to nije minus...
I snijeg nije zmazan/prljav
Pa kod mene nema nikakvih problema..Stisnete tam dok vas pita za ime ENTER i otvori se Windows Live i tam ime napišete
Nisam na to ime mislio nego na ono poslije, kad odbaires spol i nacionalnost!
Pomogao fix nema vise pada fps-a :D
Niti u meni-u?