DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 360.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: DiRT 2
doxy kaže...

daj ne zezaj

koje dileme

kupiti dirt2, ili Serious sam hd, ili Fallout3 GOTY ...

UŽAS!!!

Svaka čast našem Croteamu ali realno nema tu usporedbe sa DiRT-om 2.

Mislim da ti je DiRT 2 daleko najbolji izbor od ta 3....

Još onda ubaciš SS HD za Božić i eto (a početkom godine izlazi i Second Encounter HD).

;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo taman prova Demo,isa san vidit koliko ce moja kanta izdržat i uspila je sve do izlaska iz prikolice a onda san ga mora restartat.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 2

Jep i meni šteka u meniju.Radeon 2600XT.Nadam se da je to ispravljeno u full verziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Jep i meni šteka u meniju.Radeon 2600XT.Nadam se da je to ispravljeno u full verziji.

Ne znam na koju foru i kak se jednima ponaša normalno (meni i još puno njih), a drugima ne...

I ja imam HD 2600xt

Evo u kojim "uvjetima" se kod mene vrti normalno:

Win 7 x64

AMD 6400+ BE

4GB DDR 2 800Mhz

Powercolor Radeon 2600xt 256mb DDR4

Čisti install, bez ikakvih fixeva.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

danas je DiRT 2 trebao izaći u SAD-u, dali je izašao..i imali ga već negdje na torrentima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

očekuj ga sutra. ako danas u americi pa dok dodje na net ...taman sutra

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
debs kaže...
debs kaže...

ovak stavio sam sve na full kolko god ide i reza 1900x1080 i sad me zanima jel ja moram nekak posebno namjestit da igram u dx11 il je to automatski naješteno pošto imam dx11 grafu. btw sa ovim postavkama imaprosječno 53 fpsa,min 30 i uz sve to (10 frames)-može li mi neto pojasnit što to znači

a mogo bi neko i odgovorit  heh fala...

kaj na ovom forumu niko nemre pomić od tolko ljud!!!!?

"you hit me we hit you"-mafia
17 godina
debs kaže...
debs kaže...
debs kaže...

ovak stavio sam sve na full kolko god ide i reza 1900x1080 i sad me zanima jel ja moram nekak posebno namjestit da igram u dx11 il je to automatski naješteno pošto imam dx11 grafu. btw sa ovim postavkama imaprosječno 53 fpsa,min 30 i uz sve to (10 frames)-može li mi neto pojasnit što to znači

a mogo bi neko i odgovorit  heh fala...

kaj na ovom forumu niko nemre pomić od tolko ljud!!!!?

Niko ti nemre pomoći jer zapravo niko ne zna točno, pošto u demou ne piše u kojem je DX-u.

Ali vjerojatno ti radi u DX11.

Prosjek ti je i više nego dobar, a znači kolko prosječno dobivaš sličica u sekundi, tj. frameova.

16 godina
DiRT 2
Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

8.12. će DiRT 2 biti dostupan preko te stranice.

I prema Gamespotu i prema IGN-u i prema Wikipediji, release date je 1.12. To su tri dosta čvrsta izvora, tako da je poprilično sigurno da je DiRT 2 stigao danas u dućane u SAD-u.

Mislim da bi do danas navečer trebao stići na torrente, makar i bez cracka.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
17 godina
neaktivan

Armor kaže...
debs kaže...

Niko ti nemre pomoći jer zapravo niko ne zna točno, pošto u demou ne piše u kojem je DX-u.

Ali vjerojatno ti radi u DX11.

@debs: nisam siguran al probaj ovo: Options->Graphics->Post Process opcija.

Meni je to jedina opcija namještena na medium. Pretpostavljam zbog DX10 grafe na DX9 driverima pod WinXP :)

Uglavnom probaj stavit na medium i igra bi trebala raditi sa DX3.0 shaderima, a high na DX11. Probaj pa javi.

Još bi mogao probat i sa ATT (ATI Tray Tools). On ima plugin koji ti ispisuje rendering method (DX9/10/11) za bilo koju 3D aplikaciju.

Plugin je po defaultu uključen u instalaciju, samo ga trebaš uključiti i namjestiti da se ispisuje na OSD-u dok igra radi.

17 godina
neaktivan
Burs kaže...
GeForce kaže...

ako imate 3-4 fpsa u igri skinite 9.11 hotfix. taj sam problem i ja imo na HD 4870x2 i nakon instaliravanja hotfixa fpse u meniu mi je oko 200...a u igri 50 na maximalnim detaljima (dok mi se prije nije mico sa 17)

Hvala na informaciji! Ja sam mislio skinut taj hotfix, al ispravi me ako griješim, zar on ne dodaje samo CF podršku i optimizira performanse na takvim konfama?

Samo da javno potvrdim da ATI 9.11 hotfix popravlja problem sa niskim frame rateom. Skočio sa 5 na 72 fps :)

Nije loše hehe... Još da je takva razlika i u igrama koje idu se vuku s 20-25fps, tipa GTA4/ARMA2/FP2...

16 godina
DiRT 2

može link.gledao sam na ati stranici ali ima samo agp fix

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

stvarno bi molio da das link :)

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.pcgameshardware.com/aid,681424/Download-Dirt-2-Hotfix-Catalyst-911-for-Crossfire/Download

Na gornjem linku imate više updatea posebno za Win7, WinXP, 5xxx seriju i AGP hotfixeve.

Skinite verziju za OS koji imate. I ne skidajte AGP hotfix, jer i da imate AGP neće vam pomoći za DiRT2.

15 godina
neaktivan
DiRT 2

još nema cijele verzije na torrentima

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

igrao sam upravo dirt 2 demo.super je igra al imam samo 29 fps.to je kad imam sranje graficku.evo slika kako sam nastimao grafiku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moRtal_ze kaže...

igrao sam upravo dirt 2 demo.super je igra al imam samo 29 fps.to je kad imam sranje graficku.evo slika kako sam nastimao grafiku.

Mislim da bi trebal imati više sa tom konfom...možda ti treba baš onaj fix gore spomenut.

Stavi Shadows na medium i da vidiš.

Ne znam točno kolko je jaka (slaba) 4550 ali od moje 2600xt je valjda bolja, a ja imam više fpsa i veću rezu.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
moRtal_ze kaže...

Mislim da bi trebal imati više sa tom konfom...možda ti treba baš onaj fix gore spomenut.

Ne znam točno kolko je jaka (slaba) 4550 ali od moje 2600xt je valjda bolja, a ja imam više fpsa i veću rezu.

hotfix sam instalirao prije nego sto sam poceo igrati dirt.kada sve detalje smanjim na low najvise imam 32 fps a na high 29 hmm.sve radi kako treba.nista ne trza al opet nije ok

16 godina
moRtal_ze kaže...
Armor kaže...
moRtal_ze kaže...

hotfix sam instalirao prije nego sto sam poceo igrati dirt.kada sve detalje smanjim na low najvise imam 32 fps a na high 29 hmm.sve radi kako treba.nista ne trza al opet nije ok

Nije bolja od 2600xt.

4550 Grafa ti je jako slaba, smanji detalje na medium i iskljuci vsinc.

16 godina
DiRT 2

Igra ipak izlazi 8. SAd piše i na ign-u. dok na njihovoj stranici piše 4og

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

Isključi Vsync. Dobit ćeš par freameova gratis :)

15 godina
neaktivan
DiRT 2

kako to da je još nema na torrentima

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

igrao sam je na xboxu 360, igrica je odlicna, sad ko jos ima volan za pc kad dodje nece mu bit kraja veselju

0 0 hvala 0
17 godina
Burs kaže...
moRtal_ze kaže...

To je istina.

Mislim da se nebi smjelo ni uključivati ga ak nemaš sigurnih/konstantnih 60fps bez njega.

Meni sve novije igre rade bolje bez uključenog Vsynca.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Burs kaže...
moRtal_ze kaže...

To je istina.

Mislim da se nebi smjelo ni uključivati ga ak nemaš sigurnih/konstantnih 60fps bez njega.

Meni sve novije igre rade bolje bez uključenog Vsynca.

kad iskljucim vsync opet bude isto.nema razlike u fps.zato ga nisam ni iskljucio.inace iskljucim i kod nfs shift i gta IV jer dobijem vise fps ali ovdje nista vise.rekao sam kad stavim sve sa high na low nema neke razlike u fps.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 10:21 (moRtal_ze).
17 godina
DiRT 2

I eto.Izasao je famozni direct Dirt 2 Demo.Kao sto se da vidjeti iz slika http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/12/01/directx-11-performance-first-look-dirt-2/3 razlike izmedju dx 9 i dx 11 skoro da i nema,osim naravno 30% pada u performansama i tessellated dinamicne vode.Tresle se planine ,rodio se mis. MS je uspio jos jednom prodati muda pod bubrege,a u istom ga prate ATI,a uskoro i Nvidia

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Ja razliku nevidim. O bože koja pljuga..hehe

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Romano kaže...

I eto.Izasao je famozni direct Dirt 2 Demo.Kao sto se da vidjeti iz slika http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/12/01/directx-11-performance-first-look-dirt-2/3 razlike izmedju dx 9 i dx 11 skoro da i nema,osim naravno 30% pada u performansama i tessellated dinamicne vode.Tresle se planine ,rodio se mis. MS je uspio jos jednom prodati muda pod bubrege,a u istom ga prate ATI,a uskoro i Nvidia

Stari moj, u krivu si potpuno.

Nije važna nikakva razlika, važno da je to da DiRT 2 izgleda nebeski lijepo, a u tim ljepotama moći će uživati ogromni broj igrača, zahvaljujući fenomenalnoj optimiziaciji.

Ti vjerojatno nisi ni odigral demo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice