Meni ne radi, upalim i dodje samo do onog loga "dirt2" i ugasi se...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš sam sada još gledao videose starog colina i kako se skuži da mislimo da je ono što je bilo prije da je bolje od ovoga sada. Onda mi je colin 1 bio ultra realan i zakon pa čak i kada sam igrao dirt(1) stari colin mi se činio boljim. Ali kada sad pogledam te videose razlika je golema(nemislim na grafiku). Ista stvar sa puno drugih igara. Npr quake ili kako ljudi starcraft drži za najbolju strategiju i dan danas. Hehe. Ipak stvari od prije nisu najbolje.
Stare i nove igrice se ne mogu uspoređivati na način na koji ih ti uspoređuješ. Naravno da će iz tog pogleda svaka nova igrica biti bolja od stare pošto se igrice stalno poboljšavaju i pune s dodatnim stvarima (zato su dev timovi i plaćeni), ali ja sam u Colin Mcrae dvojci više i, što je važnije, dulje uživao nego u recimo DiRT jedinici, nema veze što je fizika autiju i grafika bila lošija u CMR 2.
Takve stvari neće razumjeti onaj koji 2009. krene igrati igricu iz 2001. a da ju prije nije igrao...
Danas ljudi više traže nego prije,više očekuju a masa nas ovdje smo bili djeca kad se igrao colin jedinica pa nam je to bilo vau.
Sad kada ste probali igru,mozete mi reci kako bi radila na mojoj konfi 1280x1024(detalji off)?
Išla bi ti na oko 40-ak frameova...
Tu negdje, a vjerojatno i više (i to na high-ultra postavkama).
Tvoj je proc malo slabiji od mog ali je grafička poprilično jača (9800GTX je bila zvjer u svoje vrijeme...:)
A ja imam na 1280/960 i high postavkama 30-40.
U nekim igrama 30-40 FPS-a je puno za ugodno igranje u nekima malo.
Jer ti fludno to radi i imas li kakvih frame dropova?
Radi da je to milina, stavil sam čak rezu na 1680/1050 da probam - i vrti se na 25-30 fps!
Sad sam baš maloprije po prvi put vozil bagije, tj. Baja.
Vidi da se je puno radilo i na fizici.
Veličanstveni doživljaj sa manual sekvencijalnim šiftingom na G25!
I dalje ne radi.
I dalje ne radi.
Možda greška kod instalacije ili otpakiravanja.
Probaj ponovno instalirati.
I pusti ga nek ti apdejta DX.
ovak stavio sam sve na full kolko god ide i reza 1900x1080 i sad me zanima jel ja moram nekak posebno namjestit da igram u dx11 il je to automatski naješteno pošto imam dx11 grafu. btw sa ovim postavkama imaprosječno 53 fpsa,min 30 i uz sve to (10 frames)-može li mi neto pojasnit što to znači
a mogo bi neko i odgovorit heh fala...
Ja sam dobio kao nekakav Cr*ck, sada neznam dali da to stavim, ali sam stavio i dalje ne radi...
@ Dodge
Ja sam prek googla našao dva threada u kojima se ljudi žale na rušenje igrice kod prikaza loga i oboje imaju nVidijine kartice s driverima 195.55. Jedan je uploadao na 195.62 drivere i radi, a drugi nije pronašao rješenje.
Vidim da ti imaš ATI-jevu karticu pa jedino što ti mogu savjetovati je da staviš najnovije drivere za grafu...
EDIT: meni radi i bez zamjene .exe fajla.
Ne radi, instalirao opet dirt2 i nove drivere i opet ne radi...
@ Dodge
Ja sam prek googla našao dva threada u kojima se ljudi žale na rušenje igrice kod prikaza loga i oboje imaju nVidijine kartice s driverima 195.55. Jedan je uploadao na 195.62 drivere i radi, a drugi nije pronašao rješenje.
Vidim da ti imaš ATI-jevu karticu pa jedino što ti mogu savjetovati je da staviš najnovije drivere za grafu...
EDIT: meni radi i bez zamjene .exe fajla.
I skinuo sam sa onog tvog linka sto si stavio...
meni šteka Menu???
Šteka!!!
Meni isto šteka! U meniju 5 fps, a kad izađem iz one kamp-prikolice i u samoj igri leti ko blesavo.
DirectX, driveri za grafu, WindowsLive, C++ redist.pack, sve updatano.
@petkovicroby, dal i ti imas 4850 grafu kao Zdravko i ja? Jel to pogađa samo našu 4850 seriju?
Već sam cijeli komp preokrenuo i sve u redu, a igra još brejka.
Hotfix nisam ni skidao jer vidim da samo poboljšava performanse na CF konfama...
Anyone?
igra izlazi 1. il 2.?
Nije u pitanju 4850 grafulja. Imam je i ja pa mi kroz cijeli demo radi normalno, uključujući i kamp-prikolicu.
igra izlazi 1. il 2.?
igra izlazi 4.
Meni radi svugdje isto, u kamp prikolici, vani i u samoj igri.
Uopće nema razlika, svugdje isto fps.
Igrica za PC izlazi 1.12. u SAD-u, a 3.12. u Europi. Na torrentima će biti dostupna najkasnije do sutra popodne, a mislim da će se pojaviti i večeras. No to je ionako svejedno pošto će potražnja biti ogromna, a seedera malo tako da sat-dva malo znači.
TPB je već zakrčen, ne želim ni zamišljati kakva će biti situacija kad izađe igrica. Izgleda da će se ponoviti situacija kao i kad je MW2 izašao...
Što se tiče štekanja, meni je frame rate isti u meniju i izvana i kad vozim.
GPU activity u kamp. max. 10%, a vani 99%. Netko je tu gadno zayebo. CPU sve 4 jezgre na max. 65-70%...
Bench. Min 36fps, average 42fps na Ultra settings + 8xAA @1680x1050. Prilično dobra optimizacija.
Meni i dalje ne radi....
meni šteka Menu???
Šteka!!!
Meni isto šteka! U meniju 5 fps, a kad izađem iz one kamp-prikolice i u samoj igri leti ko blesavo.
DirectX, driveri za grafu, WindowsLive, C++ redist.pack, sve updatano.
@petkovicroby, dal i ti imas 4850 grafu kao Zdravko i ja? Jel to pogađa samo našu 4850 seriju?
Već sam cijeli komp preokrenuo i sve u redu, a igra još brejka.
Hotfix nisam ni skidao jer vidim da samo poboljšava performanse na CF konfama...
Anyone?
Pa ne ja imam HD 3870 :S
nekuzim kako ni zasto al uzasno iritira XD
najnovije drivere imam takoder gore mi je snimljen win7 x64 pa je mozda i zbog toga makar sumnjam.....
Igrica za PC izlazi 1.12. u SAD-u, a 3.12. u Europi. Na torrentima će biti dostupna najkasnije do sutra popodne, a mislim da će se pojaviti i večeras. No to je ionako svejedno pošto će potražnja biti ogromna, a seedera malo tako da sat-dva malo znači.
TPB je već zakrčen, ne želim ni zamišljati kakva će biti situacija kad izađe igrica. Izgleda da će se ponoviti situacija kao i kad je MW2 izašao...
odakle ti to?
nekuzim kako ni zasto al uzasno iritira XD
najnovije drivere imam takoder gore mi je snimljen win7 x64 pa je mozda i zbog toga makar sumnjam.....
Yep. Kolko god da je banalna stvar, istina da iritira. Treba mi pola sata da izađem van među ljude. Najrađe bi iskočio kroz prozor :)
Vjerojatno ti nije do Win7, jer meni tako radi i na WinXP. Probao i na W7, ali javio da nemam WindowsLive instaliran, a neda mi se još i s tim zayebavati.
Ma strpit ćemo se još par dana dok ne izađe ful verzija pa možda bude bolje. A možda i nadolazeći novi driveri riješe stvar. Živi bili pa vidili!
odakle ti to?
Na Wikipediji piše release date, a kad će se pojaviti na torrentima je moja pretpostavka.
Bench. Min 36fps, average 42fps na Ultra settings + 8xAA @1680x1050. Prilično dobra optimizacija.
Prilično, nije to baš prilično, to je fantastično!
Ultra + reza + 8xAA i tolko fps sa ne top grafičkom, koja brejka čak i u meniu :)
Do prije par dana su se svi jadali u temi da bude igra brejkala, tj. zahtjevna ko luda, ja sam govoril da bude vrhunski optimizirana
Prilično, nije to baš prilično, to je fantastično!
Ultra + reza + 8xAA i tolko fps sa ne top grafičkom, koja brejka čak i u meniu :)
Do prije par dana su se svi jadali u temi da bude igra brejkala, tj. zahtjevna ko luda, ja sam govoril da bude vrhunski optimizirana
LOL :) Bolje da brejka u meniju nego na stazi hehe...
Bench je naravno na DX9, neznam kak bi radilo na DX10/Win7, ako uopće i ima support za dx10?
Enivej, me happy. Igrivost i optimiziranost ok, još se samo treba strpit za ostatak sadržaja iz ful verzije :)
ako imate 3-4 fpsa u igri skinite 9.11 hotfix. taj sam problem i ja imo na HD 4870x2 i nakon instaliravanja hotfixa fpse u meniu mi je oko 200...a u igri 50 na maximalnim detaljima (dok mi se prije nije mico sa 17)
Kolko traje demo zanima me radi toga da znam dal mi se isplati nabavit ga ili čekat igru? Hvala unaprijed!!!!
vjerojatno ti je bolje malo se strpit dok ne izađe full igra. i ak neko skine igru prek torrenta i isproba dal radi mogo bi reć od kog je skinuo torrent da ne skidamo nekaj kaj ne valja :D
Meni igra leti na 35-45fps, win7, konfa je sa strane..
Sve na high/ultra+AA na 8 a reza 1440x900
Očekivao sam da će trzat ko ludo kad ono..
Ne žalim se. :D
daj ne zezaj
koje dileme
kupiti dirt2, ili Serious sam hd, ili Fallout3 GOTY ...
UŽAS!!!
ako imate 3-4 fpsa u igri skinite 9.11 hotfix. taj sam problem i ja imo na HD 4870x2 i nakon instaliravanja hotfixa fpse u meniu mi je oko 200...a u igri 50 na maximalnim detaljima (dok mi se prije nije mico sa 17)
Hvala na informaciji! Ja sam mislio skinut taj hotfix, al ispravi me ako griješim,
zar on ne dodaje samo CF podršku i optimizira performanse na takvim konfama?
btw, GeForce a imš ATI? ccccc... :) Mijenjaj nick pod hitno! hehe