- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidjet ćemo na što će to sličiti, poznavajući sadašnje stanje u Diablu IV i ovaj Blizzard tim, nekako nisam napucan optimizmom.
Živi bili pa vidjeli!
sramota od BLizzcona u svakom slučaju, ona tuka na početku u prvih 5 minuta roni suze koliko se ponosi kolegama, susramlje na kvadrat, sve sami teaseri sa nula gameplaya, i sve najavljeno za 2029/30
katastrofa, tuga i jad, na šta je je blizzard spao 
edit: nešto očekivati od ovog novog Diabla mogu samo oni kojima iskustvo ništa ne znači, sve osim potpunog promašaja od igre bi bilo iznenađenje, istinski se nadam da sam u krivu
Pa mogu puno učiti i preuzeti sve dobro što će POE 2 imati na izlasku krajem ove godine. Al ne treba previše očekivati od ovakvog Blizza..
i dalje je najbolji diablo d2 bez premca ikakvog. ekipa koja ga je napravila odavno ne radi u blizzardu. tako da nemam nikakve nade za d5.
Ja se nadam najboljem, ali prilazim razvoju D V s velikim oprezom.
Vec iz svega ovog predstavljenog je vidljivo da i dalje nemaju pojma sto bi s igrom. Manje od 0.13% sanse da valja. Znaci kolko moras bit tone deaf da je stvar koju preuzmes iz D2 itemizacije tetris inventory management i to pokazes kao feature na blizzconu...
Mooooozda bude ok ako odustanu od ovog glupog "open" world MMO modela i naprave normalan Diablo. Al vece su sanse da osvojim Eurojackpot koji ne igram, otprilike...
Teško je svima ugoditi. Čak i da kopiraju Diablo 2 i ubace priču od Diablo V neće valjati
A do 2029 možda bude i POE 3 early acess
Dobili smo Diablo 4 koji nakon godina usklađivanja ima skoro sve feature koje je imao D3 pred izlazak D4. Izmišljali su toplu vodu godinama, kroz x patcheva i 2 ekspanzije i "skoro" imamo sve što je imao D3.
D5 će izaći gol i bos i opet će iznova 3 godine mlatiti praznu slamu i tek onda, pred kraj, kad već budu najavili D6, možda i samo možda bude ličio na gotovu igru.
Dakle, ako žele kvalitetnu igru, D2 recept sa odličnom pričom i više CGI animacija, da znam da je blizzard igra, tu su bili majstori. Zatim od početka 6 klasa, s time da bi moglo biti i 8, a ne da 2-5 dođu kroz plaćene DLC i/ili ekspanzije. Odmah bounties, rifts/greater rifts sistem plus neke dodatne gluposti, neka ih zovu kako žele, za end game sadržaj, neke leader-boards i slično. Maksimalni tier geara od prvog dana, dakle unique ancient gear plus setovi, odmah armory, odmah account wide sadržaj, umjesto 2-3 sezone da se shvati da ne trebaju altars resetirati, da ne mora svaki alt ispočetka tražiti, da se mapa ne mora sa svakim likom istraživati, da budući warplans ili kako će zvati nešto slično svaki lik grindat od nule.
Ja ne znam što planiraju, ali imam osjećaj da će 90% featurea ispustiti na početku namjerno i tjerati nas da sa svakim likom od nule radimo, samo da si kupe pola godine - godinu krpanja igre i uvođenja featurea da se sakrije činjenica da nije potpuna igra izbačena.
I da, PoE 2 već ima hrpu featurea koji bi se mogli iskopirati.
Ne treba ni spominjati da PvP koji je najavljen od izlaska igre dan danas ne funkcionira i još je u nekoj beta fazi. Najavljivati takve feature, dodavati sadržaj koji se ne koristi itd. je bezveze. Također koliko je "sadržaja" i novih tipova dungeona i slično, dodano kroz 2 ekspanzije, pa se ne koristi ni u warplan, ni igdje, jer nemaju svi pristup istima 8ovisno koju si ekspanziju kupio) pa da svi ipak sve mogu raditi. Onda takav sadržaj postaje sam sebi svrha i nema potrebe biti u igri.
D4 nije sređena igra, po meni bauljaju iz lošega u gore. Na krilima toga od D5 ne očekujem ništa.
Kažu da je sadržaj Diablo V navodno trebao biti jako velika ekspanzija za D4; izgleda da je gazda Microsoft rekao, neka tu bude D5, pa možete i više naplatiti nego ekspanziju.
Dok ne izadje Diablo V imamo Path Of Exile 2.
Novi DIABLO V izbacuje MMO elemente i world scalling, sve če biti proceduralno generirano tako da mi je to trenutno največa nada za nekakav optimiziam oko igre!
Vec su rekli da planiraju vratiti Diablo 3 combat brzine svjetlosti. Itemizacija ce opet biti fail. Jednostavno nemaju pojma sto rade, lutaju u mraku, nemaju nikakvu viziju i samo slusaju sto community govori, a community retardiran i samo se vrte ukrug. D3 najgori ikad -> D4 skroz drukciji -> DAJ NAM D3 NAZAD -> D4 postane D3 -> D4 najgori ikad -> daj nam xy...
Tesko je svima ugoditi. Danasnje generacije nemaju strpljenja za neku "sporiju" igru tipa d2, a sve se podilazi novijim generacijama. One su te koje ce trositi pare na skinove, lootboxeve etc... Sto sarenije, to bolje. Tko sisa nas starkelje, mi samo prigovaramo, a i sve se manje igramo
. Sto se tice d5, nije da je bas bilo totalno neocekivano. Nije da se samo jednom napomenulo da previse vremena prolazi izmedju nastavaka. Sada im je vjerojatno zao sto se kupovinom drugog DLC-a dobije i prvi. Mogli su jos muziti ofce, ali netko je prelomio. Iliti po narodski zabrinuli su se za svoja dupeta, da i oni ne bi popili otkaze, jer brojke ocito nisu dobre. Pa, eto najavili dva velika projekta koji ce biti eventualno gotovi za 3-4 godine i podijelili malo zrnja za zobanje (hots, war3 dlc - ovo su mogli 'ladno i besplatno dati, warcraft clasic + (koji ce izgleda dobiti jos pokoji plus kako je krenulo)).
"podijelili malo zrnja za zobanje (hots, war3 dlc - ovo su mogli 'ladno i besplatno dati..."
Mogli su da su htjeli, ali što očekivati od kompanije koja za jedan premium skin u igri traži 28€.
Ok,znamo da i oni moraju od nečega živjeti, al' jbg, umjesto da spuste cijenu na prihvatljivih 10-15€,
vjerujem da bi igrači puno više kupovali nego ovako. Osobno sam kupio neke skinove na popustu, ali nikad po punoj cijeni.
A, kad bi spustili cijene na prihvatljivije iznose, kupio bih i češće. Ono, jedan skin ima cijenu kao kompletna druga igra.
Nisu oni CDPR, kojima skidam kapu za ovo što su uradili sa W3, sad kad su podijelili Remaster igre svima i DLC-ove igračima koji imaju samo osnovnu igru.
Brisati.
mislim da je situacija sljedeca : vidjeli su da mounts, open world mmo ne pali kod Diabla. Odustali su od ekspanzija jer realno igra ne valja i nemos to popraviti nikako.
Diablo 5 mora biti drugaciji i biti ce od D4. Kako god igrat ću ga pa cemo vidjeti samo treba to dočekati