Diablo III rip

poruka: 47
|
čitano: 5.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Diablo III rip

Blizzard has revealed that Diablo III will allow players to trade in-game items for real money via an officially sanctioned auction house, integrated in the game.

The move was revealed to press at a preview event for the game's beta at the company's offices in Irvine, California.

It was also confirmed that the game will require an internet connection to play at all times.

Još jedno razočarenje na vidiku.

Diablo R.I.P.

Moj PC  
17 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Diablo III rip

Vidio sam malo prije.

>.>

I was like:

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Diablo III rip

Isto tako confirmed:

-zabranjeni modovi

a što se tiče auction housea, naplaćuje se sve, od postavljanja itema na aukciju, prodaje itema, i isplate na third party račun tj. paypal

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 12:24 (underdog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo III rip

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Diablo III rip

Cjoj, koji debili, sad će napravit da dođeš do do 20 % igre i onda moraš je*eno za svaku drugu stvar platit -.- joojj iz svakog s*anja moraju lovu izvuć, nije im dosta šta će dobit kad kupimo igru, nego kad je kupimo moramo i plaćat za svako sra*e

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo III rip

To je novo moderno doba. Pustimo sve tehničke nedostatke, napredak u igri. Prodati istu igru, onda je osakatiti do pola, i drugu polovicu opet naplatiti. Takvom se filozofijom vode većina igara izdanih u zadnje vrijeme.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

5 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Diablo III rip

Ako tako bude treba igračka populacija bojkotirati Blizard... ! OBAVEZNO , samo tako se tim američkim smećarima može usprostaviti, gamersku industriju pretvaraju u industriju tajkuna i tatinih i maminih sinčića...

Čak sam da se to pokrene na razini Hrvatske !

17 godina
protjeran
Diablo III rip

Već vidim oglase/aukcije tipa :

buy diablo3 items cheapest china

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kupio bi originalnu igru i igrao je 100% (bio spreman izdvojiti 400 kn) , ovako NEMA ŠANSE, gore od WOW-a kojeg su trebali završiti na 70 levelu...  !

15 godina
neaktivan
Diablo III rip

ma kaje vama....jos smo daleko od finalne verzije........

ak se ne varam starcraft 2 isto trazi connection to internet.....i nitko se ne buni......

99% fanova Diablo franshize su Battle.net igraci koji cak i danas igraju online......oni se ne bune, moza samo ovo uvezi uloge pravog novca u igri je malo cudno....

jos cemo vidjeti kako ce to sve biti implementirano.....

BTW. jedva cekam da izade.......dosta mi je dvojke i battle.net-a s njim.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo III rip

A kad sam jos prije godinu-dvije (kad je uopce D3 bio najavljen? ne sjecam se vise), na osnovi informacija koje su bile pustene, govorio da ce igra biti drek govorili su mi da sutim jer nisam igrao igru te da nitko jos ne moze znati hoce li biti dobra ili losa. Naravno svaki pravi Diablo fan je to vec tada mogao procijeniti ali...

Kazu da na mladima svijet ostaje, pa eto neka im ovakav Diablo koji je kao skrojen po njihovom ukusu. Ja cu nastaviti igrati D1 i D2 i svi sretni.

EDIT: kad se vec igram sa prorocanstvima, predvidam i zestoki flamewar na ovoj temi. Ja nazalost (ili na srecu) necu sudjelovati u istome jer sam vec izgorio u nekoliko flamewarova na tu temu...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 12:51 (rustweaver).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Test user kaže...

ak se ne varam starcraft 2 isto trazi connection to internet.....i nitko se ne buni......

99% fanova Diablo franshize su Battle.net igraci koji cak i danas igraju online......oni se ne bune, moza samo ovo uvezi uloge pravog novca u igri je malo cudno....

Ma briga me šta traži internet konekciju, pa ko nema net u svijetu? Nego to sa pravim novcem bokte, koda su mutavi, tako i onaj WOW da bi igro svaki mjesec plaćat, pff pa jesu ludi.

17 godina
protjeran
Test user kaže...

Šefe ako imalo bude slična WOW i njihovoj prokletosti za zaradom (neumjerenošću...) mislim da bi bilo vrijeme da igračka populacija pokaže zube... IGRA MORA IMATI SVOJ kraj , a ne u beskraj ciljano pokušavati uzeti što više novca ... što je žalosnije tako prave od raznih igrača bolesnike (tzv. no lifere...)

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Nego to sa pravim novcem bokte, koda su mutavi, tako i onaj WOW da bi igro svaki mjesec plaćat, pff pa jesu ludi.

True, true......

vidjet cemo kak ce to ispast,  mozda odustanu od toga.....

sjecam se da je blizzard "incognito" bio ukljucen u unistavanje D2 site-ova koje su prodavali Iteme za prave nofce....i potrosili silne nofce da se to ukine....

jedino sto je ostalo je prodaja u smislu "forum golds".......sto su nakraju Blizz podrzali, nesluzbeno....

16 godina
neaktivan
Test user kaže...

Bune se igrači, a posebice organizatori velikih lanova (mlg,gsl i sl.). Znalo se dogoditi da usred nekog velikog matcha pukne veza na internet i sl. Za iznimno natjecateljsku igru LAN je apsolutno nužan i osobno mislim da je loš potez od Blizzarda što je povezanost na internet nužna. A gdje je još cross-region play koji je nemoguć...

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan
Diablo III rip

Pa gdje ode ovaj gaming svijet, stvarno gluposti prave !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...
gjurki kaže...

Nego to sa pravim novcem bokte, koda su mutavi, tako i onaj WOW da bi igro svaki mjesec plaćat, pff pa jesu ludi.

True, true......

vidjet cemo kak ce to ispast,  mozda odustanu od toga.....

sjecam se da je blizzard "incognito" bio ukljucen u unistavanje D2 site-ova koje su prodavali Iteme za prave nofce....i potrosili silne nofce da se to ukine....

jedino sto je ostalo je prodaja u smislu "forum golds".......sto su nakraju Blizz podrzali, nesluzbeno....

Pa dao bog da se Diablo 3 ne placa svi bi to htjeli naravno ali kako stvari stoje trenutno je u dreku

ali kao sto kazes ako se bude prodavalo se preko jsp-a onda super jer imam jos 750 fg-a :D:D

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ma briga me šta traži internet konekciju, pa ko nema net u svijetu?

Bome bi se zacudio.
Vecina hrvatskih otoka i manjih mjesta jedva da ima pristup internetu. Zato i oni stickovi za bezicni internet od vipa i tmobilea uspijevaju na trzistu.
A mi smo jos napredni ako se u obzir uzmu Srbija, CG, Afrika, Azija,...

uglavnom glup potez kao i DRM i nadam se da nece zaziviti.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Već se vidim na piratebayu kako skidam D3. Pa nek oni kalkuliraju - lopovi.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
protjeran
Diablo III rip

Blizzard will take a "nominal" flat-rate fee for each listing and sale, and an additional fee if players choose to cash out payments for sold items via a third-party payment provider such as PayPal.

Nema nikakvog FG-a ... cash only {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rodić kaže...

preko jsp-a onda super jer imam jos 750 fg-a :D:D

{#}

nek izbace jos jedan expansion pack i ja sretan.....

15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
gjurki kaže...

Ma briga me šta traži internet konekciju, pa ko nema net u svijetu?

Bome bi se zacudio.
Vecina hrvatskih otoka i manjih mjesta jedva da ima pristup internetu. Zato i oni stickovi za bezicni internet od vipa i tmobilea uspijevaju na trzistu.
A mi smo jos napredni ako se u obzir uzmu Srbija, CG, Afrika, Azija,...

uglavnom glup potez kao i DRM i nadam se da nece zaziviti.

Ček, stvarno?!?!? Ja mislio da smo mi skroz povezani, jbt. Sad tek vidim kolko smo u {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 13:02 (gjurki).
14 godina
neaktivan
Test user kaže...
Rodić kaže...

preko jsp-a onda super jer imam jos 750 fg-a :D:D

{#}

nek izbace jos jedan expansion pack i ja sretan.....

Haha i ja isto ali posto jos igram D2 jos cu fg-a sakupiti :D:D

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ček, stvarno?!?!? Ja mislio da smo mi skroz povezani, jbt. Sad tek vidim kolko smo u {#}

Da, stvarno. Meni je cura sa Brača (a to je jedan od nasih najvecih i najrazvijenijih otoka), pa mora koristit Vip-ov bezicni internet, nema IPTV-a nego digitalni sigal koji se na Braču još loše hvata, pa na jednom kraju mjesta ne valja HRT1, 2, RTL, a na drugom ne valja RTL2, Doma i tako. Još je nama loša situacija sa internetom, donekle je dobra sa BNetom i Metronetom (samo Zagreb zasad) u velikim gradovima, ali ostatak je osuđen na T-Com u najboljem slučaju, a ostatak se mora krpat sa max 5GB preko bežičnih stickova, a kada se prekorači onda je 1MB=10kn

Ja mislim da je jedina država na svijetu, gdje je internet svugdje dostupan (a ako nije mozes tuzit drzavu) Svedska ili Finska (nisam siguran 100%, ali je naka skandinavska drzava).

Tako da će Diablo tu gubit zainteresirane, a onda i radi RL novca što mi je još gluplji potez.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Diablo III rip

Hmm, ja na krku radim i pokriveni smo 100 % u mjestu Malinskoj, imam net, max tv sve kako spada, čudi me ovo za Brač. A plp 80 % mjesta u Hrvatskoj mora koristit t-com , to znam, jedan sam od njih -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
gjurki kaže...

Da, stvarno. Meni je cura sa Brača (a to je jedan od nasih najvecih i najrazvijenijih otoka), pa mora koristit Vip-ov bezicni internet, nema IPTV-a nego digitalni sigal koji se na Braču još loše hvata, pa na jednom kraju mjesta ne valja HRT1, 2, RTL, a na drugom ne valja RTL2, Doma i tako. Još je nama loša situacija sa internetom, donekle je dobra sa BNetom i Metronetom (samo Zagreb zasad) u velikim gradovima, ali ostatak je osuđen na T-Com u najboljem slučaju, a ostatak se mora krpat sa max 5GB preko bežičnih stickova, a kada se prekorači onda je 1MB=10kn

Ja mislim da je jedina država na svijetu, gdje je internet svugdje dostupan (a ako nije mozes tuzit drzavu) Svedska ili Finska (nisam siguran 100%, ali je naka skandinavska drzava).

Tako da će Diablo tu gubit zainteresirane, a onda i radi RL novca što mi je još gluplji potez.

Mi na Losinju u Malom imamo super signal ipak je losinj najrazvijeniji otok na kvarneru

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Hmm, ja na krku radim i pokriveni smo 100 % u mjestu Malinskoj, imam net, max tv sve kako spada, čudi me ovo za Brač. A plp 80 % mjesta u Hrvatskoj mora koristit t-com , to znam, jedan sam od njih -.-

Kakve sad to ima veze s Diablom?

pero_HR
15 godina
protjeran
peroko kaže...
gjurki kaže...

Na braču neće moć igrat diablo

I da Krk je najrazvijeniji otok u Hrvatskoj, a i spojen je s mostom, tako da ga mi tu ni ne smatramo baš otokom:))

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 13:14 (gjurki).
14 godina
neaktivan
peroko kaže...
gjurki kaže...

Pa ima s time da za diablo 3 treba konekcija

15 godina
neaktivan
Diablo III rip

Diablo če imat i singl kampanju, koje če se vjerojatno moči bez konekcije igrati (o tom potom) a za multi normalno da treba internet pa za koji netreba.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice