Nekako imam osjecaj da ima manje od 5% barbara koji znaju igrati sa tim likom u grupi.. Uvijek kada udjem u public, odu oni, kao da igraju sami. Ostaju elite, mobovi... Uzimaju shrine, mada nemaju nemesis... Nek' se samo vrti. I naravno ne mozes dignuti gemove, jer zeznu sve. Jos dovuku silne elite i, ako igras sa control wdom mozes se samo nadati da ces to zauzdati. Ali eto njega sa novim elitama koje dovlaci od negdje...
Prvo public igraju totalni početnici,drugo ako imaš barba u grupi on mora ic prvi da počisti sav trash dok ostali ciste elite ali s tim totalno zezne supp wda jer pokrene sve elite i njihove afixe,pa zato i nije bas tražen u grupi,btw sad sam vidio onaj cow lvl kaj su dali za 3 godišnjicu,nije bas nesta,moraš rijesavat bountye pa kad ti se napokon otvori portal spawna te u Fields od misery tam pocistis sve dobis par legendi sto je previše muke za to,bolje riješit fast grift 40+ za istu nagradu.
Prvo ja sa 800+ paragonom nisam pocetnik, niti samo 'TOTALNI' pocetnici igraju public. Vec je to bilo samo onako receno. Necu komentirati ostalu, jer ne ciste niti trash...
Ja onda ne razumijem zasto ti igras public i cudis se kako su tamo igraci losi,imas toliko communitya za t6,griftove,ne sezonce,sezonce i ti ides igrat public...pa di ces na publicu nesta organizirat jedan bi igro t6 drugi griftove 3 bountye.Eto ja jos nisam cuo da netko s 800+ voli igrat public.

Finger Up :)