Demon Hunter (svi setovi mu dobri... GR50+):
- Natalya - izgleda da će lijepo raditi sa Strafe, vidio da ekipa čisti GR45+, najbrži za T6 čišćenje
Nerfali su Natalya set, jako loše sad radi s channeling skillovima nakon Icy Trails fixa :/
- Natalya - izgleda da će lijepo raditi sa Strafe, vidio da ekipa čisti GR45+, najbrži za T6 čišćenje
Nerfali su Natalya set, jako loše sad radi s channeling skillovima nakon Icy Trails fixa :/
Wizard (ide preko GR50 po novome):
- Firebird set trunkicu promijenjen
- Tal Rasha - trga prste ali najveći damage
- Delsere Magnum Opus - zamišljen kao support set ali isto ide preko GR45
Mislim da će već idući tjedan pravi patch notes.
Hm, po običaju, vridnice koje traže bugove su našle nove...
Išao sam pogledati tablice na PTR, makli su one barbare koji su solirali 63, trenutno najveći barb je 57.
I DH koji su koristili Icy trail za 57 su pobrisani, pa je 53 max trenutno za solo, Crus je 49 čini mi se, WD 50, monk 52, i - trenutni rekorder:
Solo wiz - trenutno najbolji na 61, a mooooore drugih od 54 do 60 
Naravno, sada kada zakrpe bug nešto će drugo pokvariti, i onda će wiz opet nedovršen u igru 
Mislim da i dalje radi dobro, ovo je nakon što su patchali Icy trail:
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Solo wiz - trenutno najbolji na 61, a mooooore drugih od 54 do 60

Naravno, sada kada zakrpe bug nešto će drugo pokvariti, i onda će wiz opet nedovršen u igru 
Buduci mi se ne lome prsti a lagano sam se zasitio monka znaci da cu na barba malo ... Koliko sam jucer vidio solo wiz je cak i 63.
Kakav je to build za wiza?
Kakav je to build za wiza?
Iskreno, nisam siguran, valjda se kombiniraju 4 skila - jedan sa arcane, jedan sa cold, i fire i light... I Onda Tal Rasha dize 150% DMG svemu 6 sekundi... A svaki novi u rotaciji produžuje efekt opet na 6 sec - slično dobrom starom CM wizzu 
Ja sam se samo zabavljao sa fire i meteorima...
Ovaj novi prsten nema baš smisla za takav build...
Iskreno, protrčao sam kroz PTR dok je bio 2000% buff legova, pokupio sve za svaki lik i to je bilo to. Par pokusaja sa Firebird wizom sa In-geomom dok je radio, i par sa barbom - sve na 50, i sve sam pao, i poslije samo jedan sa Tal rashom na 45, vise nisam ni igrao...
Sezona 2 završava čak već 5-og (prije je bilo riječi 8-og...), 8-og valjda patch, 10-og nova sezona.
Znam da je bio April Fools, ali jučer sam se zbilja nadao da će biti uključen Big Head Mode. Bilo bi fora igrati tako pa makar samo jedan dan.
imam jedno pitanje. Ne igram dugo D3 ali evo da pitam. Doveo sam barbara do zadnjeg lvl-a i idem sad stori ispocetka, pa me zanima da li u D3 mogu igrati one riftove ili sto vec kao i u RoS ili samo kampanju? Znaci ja NEMAM RoS pa me zanima to. Hvala vam unaprijed!
I da igra je brutala :D
imam jedno pitanje. Ne igram dugo D3 ali evo da pitam. Doveo sam barbara do zadnjeg lvl-a i idem sad stori ispocetka, pa me zanima da li u D3 mogu igrati one riftove ili sto vec kao i u RoS ili samo kampanju? Znaci ja NEMAM RoS pa me zanima to. Hvala vam unaprijed!
I da igra je brutala :D
Nemaš RoS, znači zaključan ti je Adventure Mode, a samim time i Riftovi. Iskreno, ako ti je igra bez RoS-a brutala, onda nemaš šta čekati nego si uzeti ekspanziju što prije. Skroz druga igra (u pozitivnom smislu) sa tim dodatkom.
ma znam, htio sam ju odmah, ali nazalost nisam pri $$$ trenutno ni u skorijoj buducnosti. Nekako sam sakupio tih 20 eura ali jos tolko mi je puno. Budem jednog dana nadam se. Hvala na informaciji!
U istoj situaciji sam i ja, s frendovima kupio za 20 eura prosli tjedan i od onda uzivamo. Trenutno levelamo druge likove, trazimo keyeve kod keywardena i sve to, brutala stvarno 
Inace je Diablo bez ROS-a ko piva bez hmelja,znaci nije piva
razlika je zbilja nebo i zemlja.
Pozz ekipo, htio bi kupiti Diablo 3 i ROS na G2A (danas je kao neki popust...), u kosarici mi pise da specificiram iz kud sam pa da roknu porez...jel se to stvarno treba ili mogu pustit outside EU? :D
Pozz ekipo, htio bi kupiti Diablo 3 i ROS na G2A (danas je kao neki popust...), u kosarici mi pise da specificiram iz kud sam pa da roknu porez...jel se to stvarno treba ili mogu pustit outside EU? :D
Možeš ostaviti outside EU.
Možeš im i poslati mail u kojem piše da si ti glasao protiv ulaska u EU, ako baš želiš.
A kako znas to zadnje? :D
A kako znas to zadnje? :D
Ja sve znam
kako uzmem iteme iz 2 sezone?
kako uzmem iteme iz 2 sezone?
Trebale bi biti kao poruke dok uđeš u igru, ali ja sam ih prije kraja prebacio na likove.
Edit - Frosty, zar si odustao od Diabla?
Silom prilikasam račun prodao izvan foruma, uskoro poslom idemo za SAD (država Oklahoma, grad Lawton na Route 44-čujem da još kauboja tamo ima, inače prvi put u životu idem preko Atlantika) pa što da igra stoji neigrana sljedečih šest mjeseci. A i čisto sumnjam da ću tamo da imam vremena da se igram. Ali nikad ne reci nikad. Valjda ću od plaće moći odvojiti 40$ za novi account.
Koju classu mislite igrat u novoj sezoni?
| 4 | DH |
|---|---|
| 7 | Barb |
| 2 | WD |
| 2 | Wiz |
| 2 | Monk |
| 1 | Crusader |
barb od vanille tako daaa :D
Barb zato što je na redu. Svaka sezona novi heroj, hehe.
Halam ovim redosljedom-
Barb
WD
Monk
Wiz
DH
Crusader
HC - pao izbor na WD zbog hrpe meat shieldova
(repeat)
Gem of ease će poslužiti samo ako napravimo dva lika u jednoj sezoni, jelda?
Do kada mogu predignit predmete sa 2. sezone u ne sezonu, da se znam ulogirat jedan dan... Nisam ima vrimena igrat niti ću brzo :(
Gem of ease će poslužiti samo ako napravimo dva lika u jednoj sezoni, jelda?
Više-manje da. Ako igraš solo, pa želiš na brzinu napraviti još jednog lika. I to samo do nekog 60-og levela. Kasnije više pomaže oružje sa 130% CHD u sebi, za brži prolazak kroz rift. Igranje sa njim u oružju u višim griftovima se ne isplati, nećeš dobiti ništa sa njim. Ako si solo, radi toga ćeš failati grift, a ako si u grupi, opet nema koristi. Jer dobivaš bonus bodove samo na ubijanje neprijatelja, a bez 130% CHD će članovi grupe brže kositi neprijatelje od tebe. Naravno, ovo prenosim samo iz iskustava drugih, jer je brže (i lakše) zamoliti prijatelje/članove klana da te "Powerleveliraju" 
Do kada mogu predignit predmete sa 2. sezone u ne sezonu, da se znam ulogirat jedan dan... Nisam ima vrimena igrat niti ću brzo :(
Još 29 dana. Pa pripazi da ne propustiš taj vlak..