meni na jetra ide DH, pun kufer likova samo leti riftovima nek idaju igrat nešto drugo :) haha
Nego wtf ovi ne povečaju težinu na t 7 8 9 10 itd?
meni na jetra ide DH, pun kufer likova samo leti riftovima nek idaju igrat nešto drugo :) haha
Nego wtf ovi ne povečaju težinu na t 7 8 9 10 itd?
ovi legendary gemovi, se mogu levelati ako su vec "iskoristeni" na neki item?
Naravno. Možeš ih i vaditi i seliti među likovima.
Naravno. Možeš ih i vaditi i seliti među likovima.
Jedino ako su gemovi na drugom liku onda ne, ali možeš dobiti drugi takav gem.
Da čovjeku kompletno objasnimo.
Legendarni gemovi dropaju samo u greater riftovima, a isto tako se samo tamo i levelaju kod duha kad ubiješ grift bossa. Možeš ih socketati samo u amulet i prstenje, a levelati možeš one koje koristiš trenutno u amuletima i prstenju, zatim one koji su ti u trenutnom inventoriju lika sa kojim igraš i stashu u gradu. Oni gemovi koji su ti socketani na drugim likovima nemožeš levelati dok aktivno ne igraš sa njima ili ih unsocketaš u stash ili inventory aktivnog lika sa kojim igraš. Također ti mogu dropati više puta isti gemovi posebno ako igraš sa različitim likovima griftove. Čak ti mogu dropati isti gemovi na jednom te istom liku ako si iz stasha uklonio već dropani gem negdje u inventory drugog neaktivnog lika.
Legendarni gemovi dropaju samo u greater riftovima, a isto tako se samo tamo i levelaju kod duha kad ubiješ grift bossa. Možeš ih socketati samo u amulet i prstenje, a levelati možeš one koje koristiš trenutno u amuletima i prstenju, zatim one koji su ti u trenutnom inventoriju lika sa kojim igraš i stashu u gradu. Oni gemovi koji su ti socketani na drugim likovima nemožeš levelati dok aktivno ne igraš sa njima ili ih unsocketaš u stash ili inventory aktivnog lika sa kojim igraš. Također ti mogu dropati više puta isti gemovi posebno ako igraš sa različitim likovima griftove. Čak ti mogu dropati isti gemovi na jednom te istom liku ako si iz stasha uklonio već dropani gem negdje u inventory drugog neaktivnog lika.
Inače ima jedan legendary gem kaj ide u oružje. Gem of Ease
Makar je nevažan ako nije leveliran i neide se sa više likova ispočetka!
Makar je nevažan ako nije leveliran i neide se se više likova ispočetka!
Taj gem je iz sezone, a ja sam tek započeo sezonu sa jednim likom da vidim na šta će ispasti. Oko 95% vremena igram softcore izvan sezone, no nije naodmet što si dodao i tu informaciju.
Makar je nevažan ako nije leveliran i neide se se više likova ispočetka!
Taj gem je iz sezone, a ja sam tek započeo sezonu sa jednim likom da vidim na šta će ispasti. Oko 95% vremena igram softcore izvan sezone, no nije naodmet što si dodao i tu informaciju.
Ja sam tek negdje primjetil prije tjedan dana da je za oružje, ali meni je beskoristan kad sam sa svih 6 likova u sezoni 2 na lvl70.
Pitanje za FB Wizarde; da li je RCR bitan affix na shouldersima? Pitam jel ne znam dal da rerollam Vit ili RCR u CDR na ovim shouldersima?
Pitanje za FB Wizarde; da li je RCR bitan affix na shouldersima? Pitam jel ne znam dal da rerollam Vit ili RCR u CDR na ovim shouldersima?
RCR u CDR. Ako previše spam-aš uvijek možeš staviti Cindercoat.
Sviđa mi se OCD složeni stash, sjedi...5 
To mu je tab za javnost, nek pokaže ostale 
Ja preferiram 15% na Hydra ili Blizzard damage.
Što nije bolji CDR za češći BH? Hydru ionako mislim swap-at za Slow Time i BotT
Farmanje ancient rorg-a i prides fall-a :)
Pa odkud ti toliko zivota ti u 300 paragona mi je 1 prides fall dropao a rorg-a 2 i to smece da me bole oci cim vidim statse
To mu je tab za javnost, nek pokaže ostale 
I ostali tabovi su mi složeni pic pic... Jebi ga picajzla sam po tom pitanju volim da je sve tip top.
U prvome su materijali za craftanje , gemovi , djelovi infernal mašina , ključevi , gemovi za ringove i amulete.
U drugom ovo kaj ganjam cachove, treći je stvari za monka i četvrti stvari za DH
Pa odkud ti toliko zivota ti u 300 paragona mi je 1 prides fall dropao a rorg-a 2 i to smece da me bole oci cim vidim statse
Pa farmam act 1 i act 3 bountije što sa ekipom iz klana ili sa ljudima iz communitija .
Na T6 znači zagarantiran ti je legendari u svakom cacheu. Splitamo bountije svatko radi svoju i gotovo je za 5-7 max . Act 1 pa act 3 i onda new game i opet ispočetka
Pa farmam act 1 i act 3 bountije što sa ekipom iz klana ili sa ljudima iz communitija .
Na T6 znači zagarantiran ti je legendari u svakom cacheu. Splitamo bountije svatko radi svoju i gotovo je za 5-7 max . Act 1 pa act 3 i onda new game i opet ispočetka
Pa koliko si ti runova napravio da ih imas toliko
U zadnja 3-4 dana jedno 70-80 runova. Bilo je još rorgova ih helmova al otvaram ih kad ih imam 15-20 . U prvoj hrpi od 15 rorgova 2 su bila ancient i oba koma statsi a od helmova 1 anciont koliko toliko ok al može i puno bolje. Još odradim sad za vikend runova i gotov sam s time onda se bacam samo na griftove 40 + u grupi
Da li ti sa tvojim wizom možeš prebaciti Grift 40?
Da li ti sa tvojim wizom možeš prebaciti Grift 40?
U trenutku pisanja još nisam imao FB set, sinoć ga dovršio. Javim ti kad pređem grift 40 bez Hydre.
Jučer pao Flying Dragon, nije ancient ali nije ni važno. Ono kaj je važno da se polako priprema za novi patch i, ako ništa ne promijene, probati generator build.
.
Plan bi bio riješiti se SWK, već koristiti 2x Inna, 2x Rainment, 3x Aughild, Leoric Crown, Broken Promises, Crudest Boots, Unity, a ostalo po potrebi. Ili probati ugurati Tal chest ili Lacunis, na Witching Hour ne računam jer od nikada nisam dobio taj belt tako da ga niti ne očekujem.
Koliko planova a tako malo vremena.
ima ko kakav savjet za moj build?
igram torment iv i nemam porblema, dalje nisam ni probao pa bi me zanimalo dal da kaj popravim / ispravim
Focus + Restraint test sa Tiki+SMK WD-om na PTR za Patch 2.2 (GR45 bi trebao biti moguć sa non-ancient SMK).
Video je ubrzan, tek toliko da se vidi proof of concept.
"Struja" je problem, moja preporuka čak i u ovakvom build-u ići sa Xephirian amuletom.
U trenutku pisanja još nisam imao FB set, sinoć ga dovršio. Javim ti kad pređem grift 40 bez Hydre.
Ono što sam ti htio reći za FB build jeste da ćeš imati više koristi od 15% na blizzard u farmanju T6, tu je Hydra slaba u smislu da je stacionarna, jer ti je cilj spamati blizzard na što većem dijelu mape i ako imaš dovoljno %fire damage i uz Zei stone, BoT/BoP i Toxin sve elite se brzo tope.
Kod visokih Griftova je Hydra barem meni bolja jer elite imaju mnogo healtha da ne govorim o rift guardianu pa je 15% na Hydra damage tu daleko bolja situacija jer ona radi kontinuirani damage koji se povećava sa dotom.
CR je generalno dobra stvr zbog BH ali tih 8% na shouldersima meni barem nisu bolji od 15% na damage skill damage.
Mali OT. Znam da ima tema o misevima ali buduci da iskljucivo igram D3 ipak misim da je pametnije posavjetovati se sa vama. Uglavnom, krepao mi je moj vulgaris mis i odlucio sam kupiti nesto ipak malo kvalitetnije u skladu sa mogucnostima i citajuci navedenu temu i guglajuci cijene izbor mi je pao na ova dva: Coolermaster Storm Alcor i Sharkoon FireGlider. A ako netko koristi neki treci tog cjenovnog ranga (cca 250kn) neka slobodno predlozi. Kupovina je najvjerojatnije u Linksu.
Mali OT. Znam da ima tema o misevima ali buduci da iskljucivo igram D3 ipak misim da je pametnije posavjetovati se sa vama. Uglavnom, krepao mi je moj vulgaris mis i odlucio sam kupiti nesto ipak malo kvalitetnije u skladu sa mogucnostima i citajuci navedenu temu i guglajuci cijene izbor mi je pao na ova dva: Coolermaster Storm Alcor i Sharkoon FireGlider. A ako netko koristi neki treci tog cjenovnog ranga (cca 250kn) neka slobodno predlozi. Kupovina je najvjerojatnije u Linksu.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826146033
ja imam ovaj i prezadovoljan sam pa vidi dal ga ima di za kupit.. ja sam ga kupio
pred godinu tako da neznam dal ga još proizvode
Evo ti info iz prve ruke: Imam oba miša u arsenalu i meni je osobno Fireglider (crni) mrvicu ne-ergonomski, nezgrapan i malo prevelik pa mi ne legne lijepo u ruku. Što se tiče senzora i materijala, te kvalitete izrade - super je.
Što se tiče CM Alcora, same riječi pohvale. Moram priznati iako je optički da ima super, super precizan senzor (isti kao u Razer Deathadder-u) i da je jako dobro napravljen. Meni je oblikom i kvalitetom identičan kao stari najbolji, nikad prežaljeni, Microsoft Intellimouse :) tako da sam se odmah navukao na njega. Leži u ruci kao saliven! Tipke pružaju dobar otpor (Omron switchevi kao na dosta skupljim miševima), kotačić je okej. Taj miš koristim trenutno za posao i za igru (D3).
Jedina bolja strana Fireglidera naspram Alcora mi je pleteni kabel. Alcorov je običan gumirani. Sve drugo ide u korist Alcoru :)
Nadam se da sam pomogao :)
EDIT: U zadnjem Bug-u (veljača 2015.) bio je veliki test miševa za igranje - upravo je CM Alcor odnio titulu best buy ako se ne varam.
Ne znam koliko moj odstupa od tvoje cijene, al definitivno bi ti preporučio Logitech G300. Ja sam prezadovoljan s dodatnim tipkama i popratnim software-om.
http://gaming.logitech.com/en-au/product/g300-optical-gaming-mouse
Moram pohvaliti drop rate nakon patcha od 0-70 lvl. Odličan je, 2-3 legendarna itema svaki act.
Kad se sjetim početaka na vanilla D3. Do level 60 su mi jedva dropala dva legendarna, a od toga samo jedan je bio za moju klasu...