Meni je taj Diablo baš dobra igra, još hvatam konce i slažem si softcore barbara po mom ukusu (kad mi dosadi softcore odigram par dana HC pa se opet vratim na SC), danas mi je ovo već treći Maximus koji mi je pao, Magefist rukavice druge, je da je oprema slabija od one koju imam ali makar pada. Opet sam Greater Riftove počeo čistiti, lvl 31 mi je rekord zasada, ali ključeve lagano kupim za veće levele pa će i to doći na red.
Sve u svemu u ovih 7 dana goblina x2 sam ljepu kolekciju gemova skupio, još da mi pade taj Stone of Jordan ring za barbara i Furnace i to bi bilo to zasada. Taman do sezone 2.

, nisam baš fan public game jer svi jurcaju po mapi, a ja to na tanane prolazim, a i nemam baš puni sati, oko 240 mislim s barbarom, u ova dva mjeseca otkako sam kupio ovu super igru, ali da se zabavljam, zabavljam se, igra je jednostavno fenomenalna (barem meni). S uživanjem svaki Rift ili Greater Rift prelazim, i uvijek non stop nešto novo naučim, imao sam Reakor kompletan set ali mi se nesviđa taj način igranja sa sam ga salvageo da nedođem u napast, teram besmrtne kraljeve pa me zanima di im je plafon, tj. dokle idu, sve u svemu
Ivica Trogrlić
. Vrlo simpatičan način igranja, zalijećeš se po mapi amo-tamo oneshotam trash mob dok mi za elite trebaju još Unity + SOJ sa CDR i slotovima. 

jučer rollam bombardier rucksack za 15% cluster-a, potrošim preko 5 milijardi (zadnji roll preko 44 milijuna me koštao), da bi danas dobio ancient bombardier ruckasck, i to kakav (slike u prilogu)