Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.750.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Bolje, ionako je 98% smeće što padne.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Kako zadnjih cca dva tjedna igram samo s Crusaderom, mogu primjetiti da ima daleko nazanimljiviji statse na gearu i da se njime bas radi toga moze naoraviti hroa odlicnih i iskoristivih buildiva za visoke T.
Jos jedna stvar, vise uistinu paper DPS nije vazan i ocjenjivati lika samo s kolicinom DPS-a vise ne dolazi u obzir.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
odjavljen
Diablo 3

S svakim novim patchom igra postaje sve lakša i gluplja. Blizzard izgleda sluša svakog cmizdravca s foruma, koji želi sve stvari odmah na dlanu.

3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grozota kaže...
Franjo15 kaže...
Grozota kaže...
Rift it Forward je hebena stvar za dizanje likova 0-70. Jučer sam za za pola sata digo lika od 0 do 70

Ova priča baš ne drži vodu na HC?

Jer ja uglavnom tamo samo igram, i baš si dižem novog lika.  

Nažalost ova fora više ne radi , fixali su to jučer ili prekjučer jer za vikend jer radio ko po špagi.

Jučer sam to išao raditi nakon T6 rifta s frendom, išao promjenit lika da sjedne laganih 70 milja xp ali ništa dobio sam 150 +/- tisuća XP-a .... Probali smo još 3-4 puta i ne šljaka tj diže te samo po 2 lvl-a .... (sa 21 me diglo na 23 )

Ostalo sam šokiran ( blago rečeno) 

kak mislis fixali?!?! pa ja jucer u pubu iz jednog rifta digo crusadera za 2 lvl-a.... radi kak treba.....

Pitanje je dal ce danas radit nakon patcha.....

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Prije sat vremena su napisali da je patch live ja jos nemogu u igru uc...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Kako zadnjih cca dva tjedna igram samo s Crusaderom, mogu primjetiti da ima daleko nazanimljiviji statse na gearu i da se njime bas radi toga moze naoraviti hroa odlicnih i iskoristivih buildiva za visoke T.
Jos jedna stvar, vise uistinu paper DPS nije vazan i ocjenjivati lika samo s kolicinom DPS-a vise ne dolazi u obzir.

pa za visoke tormente, na to mislim T5+, postoje samo 2 builda za Crusadera, sto je cak i dovoljno.

Ostali buildovi su fantasticni za facerolanje T1 do T4.....i ima ih dosta......

16 godina
odjavljen
XSX kaže...

Prije sat vremena su napisali da je patch live ja jos nemogu u igru uc...

Najviše 25 minuta, do 11 je maint.

16 godina
neaktivan
Grozota kaže...
"Increased the drop rate of all class-specific Set items"

Sad izgleda da će setovi padat ko ludi što mi se uopće ne sviđa . Sad ću morat dići još po 1 od svake klase :(

A joj žao mi te :P

A ništa počni igrati HC pa ćeš vidjeti kako ćeš riješiti ovaj problem da ti padaju ko ludi itemi. 

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Grozota kaže...
"Increased the drop rate of all class-specific Set items"

Sad izgleda da će setovi padat ko ludi što mi se uopće ne sviđa . Sad ću morat dići još po 1 od svake klase :(

A joj žao mi te :P

A ništa počni igrati HC pa ćeš vidjeti kako ćeš riješiti ovaj problem da ti padaju ko ludi itemi. 

Jesam jučer sam nakon ohoho vremena uz WD-a digao i DH do 70, završio kampanju sad lagano slagat lika da mogu hebene achivemente raditi na HC-u

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
Diablo 3

Ipak mi je bilo zanimljivije kada si morao skupljati one sve legendary iteme za kraftanje, sada ce to biti dosta lagano.

No, bar mozemo sve prodati za finu lovu, a meni ih se bogme dosta nakupilo tih materijala pa sada idu svi vendoru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ipak mi je bilo zanimljivije kada si morao skupljati one sve legendary iteme za kraftanje, sada ce to biti dosta lagano.

No, bar mozemo sve prodati za finu lovu, a meni ih se bogme dosta nakupilo tih materijala pa sada idu svi vendoru.

Boga mi ja hocu poludit s onim plavim potrebstinama za craftanje svega imam na pretek al mi toga fali kronicno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nisam skontao ovo vezano za legendary crafting materijale.

Ukidaju se svi u potpunosti ili?

Meni je bilo skroz OK da se moras malo potruditi za craft nekog legend ili set itema.

Sto neko rece, igra postaje sve laksa, sve manje izazovna i gluplja svakim novim patchom.

Da nema disconnecta i lag-a igrao bi samo i jedino HC jer je sve ostalo potpuno bezveze i nekako prejednostavno.

(da se razumijem ne mogu igrati vise od T3 ali je tako postavljeno da mi T6 i ne predstavlja neki ultimativni izazov jer nema nikakav added value).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zato ja godinu i pol dana igramo samo HC. 

Problem mi je bio kod SCa konstantno dosada, upalim ga navečer s frendom, i nakon 15min, osjećam umor, spava mi se, monotono klikanje, nezainteresiranost. i tako dalje. 

Ali kako sam krenuo s HC, u početku je bila tolika napetost da je to bilo ludnica.

I da se razumijemo, HC sad spram HC do 1.08 nije ista stvar. 

Sad vitality se može sam tako nabaviti i super oprema. Prije je HC ipak bio jako težak za igranje. I što je treba paziti. Nije nema veze sad ću ja uletiti u ove mobove pa šta bude bude. 

Ajde rekord mi je oko 180sati s WD bio da nisam krepao, ali na kraju me zeznuo lag, i krepao sam samo tako na T1, prije cca mjesec dana.  

Ali nije prvi niti zadnji lik koji je krepao, ali imao sam spremnog wizza, monka i DH na 70, pa mi nije bio problem krenuti s drugim. Ali polako si opet dižem WD. Nekako mi je on najbolji za HC. 

Uglavnom, ono što ja hoću reći D3, SC i HC kao da nisu iste igre. Jednostavno drugačije se pristupa igri ovisno što se igra. 

Đuro#2155
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

I SC može biti zabavan ako se igra polakše. Najgore kad si netko igru zamisli kao obavezu pa ono moram svaki dan barem 10 riftova ili barem 1 paragon dobiti. To je pogrešan pristup igri. U igri treba uživati koliko je god mogće. Igranjem različitih klasa, igranjem sam (da zna biti zabavnije od public game), promjenom seta skilova makar nema opreme za to pa igranjem na manjoj težini. Jer ako se dugo igra sa istim setom skilova normalno je da igra dosadi.

A najgore je kad se netko ide tjerati da igra igru, a ne da mu se taj dan. Bolje onda ni ne paliti. Pa pričekati da se vrati želja za D3.

''It's not broken, It's a game feature''

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Apsolutno nisam protiv grinda, jer to Diablo mora biti, ali kreirati igru na nekoliko sekundi desecima puta dok ne dobiješ monstera koji baca materijal koji trebaš je za moj pojam totalno bezveze. To nije nikakav izazov niti je izbacivanje takvih stvari iz igre "poglupljivanje." Diablo ionako nije previše pametna igra, kad smo već kod toga, a nekakav "inteligentan" gameplay nije niti poanta Diabla.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

A gle, nekim ljudima se neda nakon 10.og chara igrati normalnim gameplayom nego sto prije dignuti lvl na 70 stavit gear i nastavit skupljati novi, tako je bilo i u D2 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ja kad mi nešto dosadi radim druge stvari u igri... Rješavam achivmente, prelazim sa drugim likom cijelu kampanju, dižem novog lika, igram riffove, bountije, rift it forward isto igram... Čuvam opremu koja mi padne a da je za ove vanila igrače, pa dijelim okolo ako nekom treba.
Svašta se može radit u igri, osim unaprijedit sebe, može se i drugima pomagat ;)

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Igram iskljucivo single, jer kad god uletim sa nekom ekipom uvijek je sve zurba, sto prije ubij, Rift it FW, bounty run...uvijek je nekakav run i zurba. Taj napredak koji se dobije kroz te runove mi ne vrijedi jer zrtvujem ugodjaj igranja.

Nikad nemam vremena isprobati neke nove stvari, uzivati u detaljima igre koji su generalno jako dobro uradjeni.

Tako da sto se mene tice, multiplayer mogu komotno i ukinuti.

Jedini "timski" rad koji mi je bio bas zanimljiv su bili Uberi na mp10...

Ne znam igra li sad to iko i vrijedi li novi hellfire ring ista?

Bilo bi lijepo kada bi ubacili neke nove legend iteme za zanimljivim spec atributima.

Po meni drop rate moze biti i nizi, jer nije normalno da ti za dva mjeseca igre padnu svi set i legend itemi i to neki po vise puta + Kadala.

Kad ti nesto padne treba da bude woooow i da bude nesto sto si prvi put vidio. E onda je to čar.

p.s craftanje gemova je preskupo i jako zahtjevno za HC likove....

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

...

Uglavnom, ono što ja hoću reći D3, SC i HC kao da nisu iste igre. Jednostavno drugačije se pristupa igri ovisno što se igra. 

Franjo, nešto si pomiješao... Diablo III je posve identična igra u SC i HC modu. Razlika je samo u tome što se dogodi kad umreš. E, sad, o mentalnom stanju i percepciji pojedinca ovisi kako doživljava igru. Kad umreš na SC-u možeš sam obrisati lika. Nećeš imati crvenkasti avatar, ali nije to neka bitna stvar.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ma ne možeš isto pristupiti igri u SC i HC. Koliko god su iste igre, nije ti svejedno kako igraš.  Drugačije se postavljaš u igri. 

Kad imaš lika i brdo opreme za koju si utukao troznamenkasti  broj sati s tim likom a netko možda i više. Ne možeš samo tako hladno igrati. 

Đuro#2155
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Evo nekih novosti koje stižu sa sutrašnjim patchem 2.06

LINK

bahh nadao sam se da će i inna set buffati na monku.. znači taj ostaje useless {#}

ne kužim zakaj su moddali ovo sa death's breathovima.. ja ih imam min. 1500, kaj ću s njima {#}

@XSX

pričaj mi ... ja spammcraftam aughild bracere, nikako da dobim fire sa odgovarajućim resistom za monka.

jedan je 120 arcane dustova {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 17:32 (nine).
15 godina
Diablo 3

Poskupili su ovi crafting itemi ili mi se to čini samo???
Btw oće popravit onaj 2. DH set što su rekli popravit? I hoće popravit više Fire set za wizzarda šta su rekli popravit?

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Poskupili su ovi crafting itemi ili mi se to čini samo???
Btw oće popravit onaj 2. DH set što su rekli popravit? I hoće popravit više Fire set za wizzarda šta su rekli popravit?

Sad su beskorisni pa su im nabili vrijednost da možemo nešto zaraditi.

Valjda u nekom od budućih patcheva budu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Igram iskljucivo single, jer kad god uletim sa nekom ekipom uvijek je sve zurba, sto prije ubij, Rift it FW, bounty run...uvijek je nekakav run i zurba. Taj napredak koji se dobije kroz te runove mi ne vrijedi jer zrtvujem ugodjaj igranja.

Nikad nemam vremena isprobati neke nove stvari, uzivati u detaljima igre koji su generalno jako dobro uradjeni.

Tako da sto se mene tice, multiplayer mogu komotno i ukinuti.

Zato igras s slicnom ekipom.

Bolujem od kompulzivnog poremecaja da moram zaviriti u svaki cosak i pobrati svaki item.

Pa igram s sebi slicnima. Nije problem kad kazes, idem zdrobit opremu u grad ili pricekaj malo da poslozim skilove.

Isao sam jucer testirati novi patch. Prvi rift T1, set item, neki prsten, ali ja dropnuo od random (mozda elite) moba nakon sto sam rijesio Guardiana, na zadnjem nivou.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 8:52 (Chaky).
17 godina
Diablo 3

Izgleda da će uvesti i Hellfire Amulet. Dat će peti pasivni slot (ili random 5-i passive):

http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/54857-omg-hellfire-amulet

I dosta drugih stvari "iščitanih" iz livestreama sa developerima:

• Old Legendaries are going to get revamped in 2.1, but not retroactively, so hoarding them now is pointless
  • No ETA for 2.1 yet, but some information about the patch will be shared 'pretty soon'
  • Details about Legendary Gems are coming 'very soon' in a blog post
  • The aforementioned Legendary gems will most probably fit into Rings and Amulets
  • The devs are currently looking at how the Infernal Machine events can be improved (both as process and reward structure)
  • The so-called "Hellfire Amulet" will come with 2.1
  • Hellfire Amulet will unlock a randomly rolled Passive for your class
  • Tiered Rifts are not going to be static dungeons: they are random - same as Nephalem Rifts, but the devs are working on toning down the amount of randomness that can impact the time for finishing a Rift
  • Reduction of Conduit Pylon's power is being tested internally for Tiered Rifts, because the devs don't want players at the top of the Leaderboards to be there just because of luck
  • The monsters in Tiered Rifts will drop no loot, but the bosses at the end will compensate with huge amounts of loot, including a very high chance for Legendaries, gems, crafting plans, and so on
  • Cindercoat used to be even stronger internally and already was tuned down, but Blizzard is aware that it is still REALLY strong; no plans to nerf it though
  • Invoker Set was originally intended to be a Crusader set as Thorns was a larger theme for Crusaders
  • The devs are working on a new Crusader set that will buff Phalanx or Shield Bash
  • Kadala is supposed to have a more positive attitude, but there's a bug that causes her to only speak the lines associated with getting Blue items, while she would be much nicer if you get a Legendary item: she should say stuff like "Have fun with your paperweight" when you get a Blue item while she should congratulate you on getting a Legendary

• Travis Day Quadboxes Crusaders, sometimes while watching TV and playing Hearthstone at the same time
  • The Theorycraft Thursday tends to not feature the current high Torment builds because they're already well known
  • New Theorycraft Thursday streams will be conducted every 6 weeks or so

Evo i snimka eventa:

http://www.twitch.tv/diablo/b/537881134 počinje oko 20-e minute.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 9:21 (TomoR).
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Probam sinoc odigrati onako Malathiel bounty na T1, single.

I ne mogu da vjerujem da one njegove crvene munje mi ubijaju DH sa preko 3 mio tughnessa i 390K vitality, instantno, dakle pri dodiru.

Lightning ressit mi je cini mi se oko 600.

Da li je to normalno? Ima li iko od vas slicnog iskustva da ga nesto bas ovako one shot-a.

Inace mogu igrati t3.

0 0 hvala 0
16 godina
Leopold_IV kaže...

I ne mogu da vjerujem da one njegove crvene munje mi ubijaju DH sa preko 3 mio tughnessa i 390K vitality, instantno, dakle pri dodiru.

Da li je to normalno? Ima li iko od vas slicnog iskustva da ga nesto bas ovako one shot-a.

Inace mogu igrati t3.

A neznam za druge ja ga s WD-om (s kojim farmam T6 riftove) mogu ubiti na T4 bez većih problema, T5 je maltretiranje, a T6 pak muka Isusova...

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
13 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Inace mogu igrati t3.

3 milje toughnessa  :)  A šta si mislio da te neće spržit  :)

Kak ti uopće igraš T3 ? Ako umreš na svakom packu elita to onda nije igranje

Za 3 milje toughnesa moraš biti jak ko bik , tu mislim na critove od 40-50 milja jer inače nemaš šanse na višim tormentima jer kad elit puhne ti si gotov

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Inace mogu igrati t3.

I meni djeluje to mali toughness.

Ja igram samo T1. T2 mi traje predugo elite packovi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gobac-2782/35901866

Caka je da Vaultas njemu iza ledja kad se sprema roknut one crvene munje sto izgledaju kao krila.

Nisam znao da je to lightning dmg {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 15:16 (Chaky).
14 godina
Leopold_IV kaže...

Inace mogu igrati t3.

Pa te munje su napravljene tako da rade ogroman damage, ali ti ne mogu ništa kad si iza njega. Stvarno nije problem izbjeći.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice